Då var det snart dags..

På tisdag då avgår planet från arlanda äntligen lite sommar & sol, dvs Mauritsius :) ska bli sååå härligt att äntligen få lite semester vilket jag inte har haft på JÄTTE länge. ska inte tänka på något här hemma när jag är iväg, bara lugna gatan ska det vara, sen är man hemma igen den 17 januari.

På nyår blir det lite middag & kanske lite fest vi får se ska sitta på ett plan i 13 timmar på nyårsdagen, då vill man itne vara bakfull inte. Men jag får hålla mig skapligt lugn. Nu ska jag hur som helst slänga i mig lite fläskfilé sen hoppa i solariet & sova mig en halvtimme.

Ha så gott ;D

Julafton är över..

jag började julaftonsmorgonen att gå upp kvart över 6, för att sedan åka till Hemköp för att jobba en sväng till 14. Sen tog Ullan & jag bilen hem för att göra oss iordning för att släkten skulle komma runt 17 snåret. När de kom drack vi massa go glögg sen åt vi ett underbart gott julbord ( visst jag äter inte mkt på julbordet, men det jag äter är gillar jag) det dracks en del snaps. Sen vart det julklappsöppning, lite smått roligt när ,man fått i sig några snaps och kusinen dragit på sig tomteluva & mammas gamla päls. haha. Fick min fina tavla det är jag glad för, ska sitta fintdär över soffan sen. Tack tack. Sen vart det lite fika, sen kom min vän camilla och hämta mig sen åkte vi hem till mig för att få i oss lite vin, sen drog vi vårra lurviga mot Loungen, men tog ett stop på en pizzeria för jenny & camilla hade inte fått i sig tillrcäkligt med julmat. Sen gick vi iaf till Loungen, mysig kväll där. Taxi hem & avslutar hela aftonen med ett avsnitt av andra avenyn ! :)

Idag var det inte så nödvändigt att jobba, kändes onödigt ! Men imrogon blir det tydligen kaos. Skiter jag i jag ska hem 15 sen blir det julklapps byte :) Något svart som börjar på S ;D Kan bli intressant.

Nu ska jag stänga ner här och sedan gå och lägga mig , för det är dags för uppgång kvart över 6 igen. Usch trött på tidiga dagar.


Det blev en för mig med

En blogg vill säga, jag tkt det verkade som det var dags nu,sitter själv och läser många bloggar och nu kände jag att det var dags att skaffa en lagom till året 2008.

Mycket har hänt 2007, men det har gått förbannat fort. Rest till London en sväng, balen studeten, började på hemköp och slutade på hemköp, flyttade hemifrån :)  Ja vad mer har man gjort, var på P&L festivalen det var en upplevelse för sig :) Grymt bra. Drog väl på två ålands kryssningar, en med harrys & en med familjen. Hann med en underbart rolig personalfest med hemköp :) Sen drog man till Motala på Harrys julfest :)

2008!? Nytt liv, nytt jobb, nya utmaningar :) Jag kommet iaf börja året med en 16 dagars lång resa till Mauritsius, Grand Baie. Man kan nog inte börja året bättre, tack mamma som fyller 50 år vilket är orsaken varför vi åker.

På jobbet igår iaf fick jag reda på att jag får inget förlängt vikariat, & Maria får gå från kassan, ingen rolig julklapp inte, kudne väl väntat med att säga det tills efter julafton ? Det var ingen rolig dag att jobba iaf. Nu är det bara att leta på nytt :) hittar väl ett förhoppningsvis.

Nej nu blir det lite julbestyr, julafton imorgon & alla julklappar är inte inslagna.

God Jul alla !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0