hemma mys..

Ikväll blev det att åka hem till landet till mamma med syster yster, pappa är bortrest, då håller vi gärna mamma sällskap lite. Nu har vi kollat på en massa tv och massa bilder från mauritius, gud vad jag vill tillbaka NU !
Imorgon då jobbar jag mellan halv elva och sju, jag ska dema, undrar vad det blir för rolig mat jag får laga och bjuda på, hoppas iaf jobbdagen går fort för få har jag ledig i två dagar vilket verkligen behövs.

Camillas 20 årsdag imorgon, congrats ! vi ska fira henne lite osv, blir väl kanske ganska lugnt. Är ganska uttmattad  efter förra helgens och veckans insatser. Sen på lördag då ska vi ha lite avskeds"firande" för Maria, tkr kanske inte firande passar in, men hittar inget annat ord.

nu tillbaka till csi miami ;D good night then

En helt vanlig dag på jobbet..

Idag hade jag en jätte bra dag på jobbet, allt kändes perfekt ! Hade trevligt med alla vännerna. Började dagen eller morgonen kanske man ska säga med att baka massa gott bröd till folket som vill handla det :) det vart fin fint bröd. Blir bara bättre & bättre på det..:) Vid tolv snåret fortsatte min jobbdag i kassen fram till 18:00 :) Jag gillar mina jobbarkompisar. Synd bara att Maria min vän ska flytta sig till Norge ! blir lite tomt då i hemköps lokaler ! TRÅK ! men på lördag då ska vi ha lite avskeds"firande". Kan bli roligt ! Rebecka kommer nog iaf påminna mig om en viss sak varje dag minst hundra ggr ! men lite små roligt är det. ;D man vet ju inte hur det slutar ändå så !

Ibland kan man bli lite tjurig på människor som har fått gåvan att kunna sjunga så underbart fint ! Sådär så att håret reser sig på armarna! Att kunna beröra med sång är en gudagåva! En låt som verkligen får mig att bara rysa är "Nelly Furtado - Crazy (gnarls barkley cover)" Hon har en så speciell röst, men ändå så berörande. Den här låten kommer jag aldrig att sluta lyssna på, jag är helt & hållet såld !

Nej nu ska jag slå en pling till min sambo & se vart hon håller hus, vi ska ju på stand-up med hennes cheif ;) Kan bli intressant ! :) tack för mig ikväll då.

Tisdag idag då..

Då blev tisdagar genast lite mer speciella :)

Gossip Girl, varm chocklad med vispgrädde och Joline.

idag fick vi fin besök, Jolines mamma & lillasyster, vi fick en varsin inflyttningspresent, jätte fina lotusblommor som man har ljus i :) Tackar Elisabeth & Alice. Alice är allt en liten bulltjej, hon vill bara ha massa bullar & sprang runt och sa bullar hela tiden. Så go är hon.

Nu är det dags att hoppa i sängs för att man börjar jobba klockan 7 imorgonbitti. Man vill ju inte göra om samma tabbe som i söndags, ingen sömn och började jobba klockan 6. Men stark nog klara jag av det. One time i a lifetime! Eller vad man brukar säga.

Hur som helst känns det toppen med sambo !

Goodnight, sleep tight ;D


Tillbaka till verkligheten..

Från att ha levt bästa livet i ett 35-varmgradigt och soligt paradis med en massa god mat och massa goda drinkar och underbart folk till att vara tillbaka i verkligheten i Örebro känns väldigt tråkigt också mycket jobbigt.
Men sånt är livet det är inte mycket man kan göra åt saken, men en sak är säker, inom en snar framtid är jag tillbaka till mitt underbara paradis. Le Muricia, Grand Baie, Mauritius !

Jag tänker inte sätta mig här & skriva ett långt inlägg om hur det har varit där nere ! Det går inte att förklara det känns så overkligt att man upplevt detta ! För att förstå hur jag haft det måste man uppleva det själv, så jag rekomenderar varmt att packa väska & lägga ner lite extra pengar på en resa till Mauritius!

De hade saknat mig så mycket på jobbet att de hade ett nytt vikariat att erbjuda mig när jag kom hem, så nu är jag tillbaka på Hemköp en sväng iaf, i kassan, brödet & kolonialen. Det känns bra för människorna jag jobbar med är underbara, men det har skett en massa förändringar pga att det har varit ett butikschefs byte ! Jag gillade i allafall Micke skit bra ! Vi får se hur andra chefen är, mina första intryck är inte de bästa, vilket inte känns så bra.

På tal om något helt annat så har jag tagit tag i mitt liv och skaffat mig en helt egen sambo ! Det känns toppen och inte lika ensamt längre. När jag flyttade inte så kände jag mig väldigt ensam ett tag, visst var det skönt att ha ett eget hem, men det var inte alls så roligt att tex laga mat till en person att sitta själv och kolla på filmer och tv. Nu är det har det i allafall blivit ändringt på det, jag har någon att äta frukost  med på morgonen och middag med på kvällarna. någon att berätta för hur dagen har varit och någon att lyssna på hur denna persons dag har varit.
Tack Joline för att du bor här, you make my day !

Nej nu måste jag gå upp ur sängen och sätta igång med städningen, var tänkt att jag skulle ha städat igår, men vart ingen för att jag var i tvättstugan och tvättade 8 stycken tvättar ! :)

Ha en toppen dag alla !


2008, dags att dra..

Ja då var det snart dags att dra sig ! flyget är tyvärr 6 timmar försenat ! Så det går inte förräns runt 00:00 i natt, lite smått tråkigt men inget att göra åt ! Det ska hur som helst blir skönt att dra sig nu ! det har varit en lång väntetid på denna semester !

Gårdagen, nyår osv..mkt trevlig kväll, god mat & underbart folk ! Tack mina tjejer Joline, Milla, Jenny , Malin och Frida för en super kväll ! och alla andra som var med & firade också ! Jag hade lovat mig själv att INTE gå upp på stadens torg på 12 slaget, men vad gjorde man ! Och som vanligt var man sen, denna gång endast 1 minut. Men jag lyckas every time ! Det var hur mysigt som helst att stå där iaf med Joline och Milla dricka skumpa kolla fyrverkerier & bara leva livet :) Det är vi rätt bra på att göra ! Joline & Milla ska hursomheslt ta hand om mina båda hem nu när jag är borta, Milla ska bo i huset på landet, med katterna ;D ! duktigt ! och Joline i mitt lilla hem, du vet vad jag har sagt ! haha ;)

Ne nu ska jag väl kanske ta att packa ihop handbagaget och sedan fixa det sista ! Sen är det dags att åka iväg att leva livet.

"Det var mysigt att höra din röst en sväng iaf ! "

RSS 2.0