fredagsmys & lördagsfest...

...jag gillar hur det klingar i mitt öra. Ikväll efter jobbet tog jag bilen & åkte hem till mamma & pappa. Fick super god mat & ett glas vin. Supermysigt. Jag har hejdat mig från vild internetshopping för jag har blivit mer ekonomisk. Från att ha gått från den 24 februari att ha ett sparkonto med ynka 2000 så gick det över den 25 februari till ett sparkonto med över 8000 det kallar vi ekonomiskt ! Mars blir dock en månad med dålig shopping dvs ingen shopping. Eller jag ska iofs betala min Mallis resa. Den som vi ser fram emot som bara den.

Imorgon kväll ska jag Hannah Montana & Mellberg ha mysfest hemma hos Montana. Det ska bli gott med massa drinkar & öl & cider och så ska vi äta massa gott & bara vara fjorton igen då vi tänkte lyssna på massa bra musik från förr. Sen får vi se om vädret tillåter oss att gå ut! Det har inte riktigt stoppat mig förr! Vore ganska skönt att kanske skaka lite rumpa på något random dansgolv ? Eller vad säger ni ?


kärlek till er jag tycker om...




jag har alltid lika kul...


när jag mathilda & julia styr ihop oss..det är ren glädje varje gång !

mystorsdag...

...ikväll har  vi haft mystorsdag hemma hos Sara med kaffe, kanelbullar & cola & ballerina..super mysigt. Tiden går så fort när vi sitter ner & pratar & har trevligt. Nu har vi iallafall bokat buss & boende tills vi åker till Stockholm för bounce. Vi unnade oss lite scandic sergel plaza, bästa livet där. Bounce, shopping, hotell, stockholm vad mer kan man begära?

Jag är trött, bitter & måste göra något åt det! Jag är på god väg. Bara mina små trippar till sälen sthlm osv gör mitt liv lite lättare att leva. nej nu ska jag mysa ner mig i soffan. vill inte störa jenny i sovrummet. Är inte tillräckligt trött för att sova.

kärlek...


I förgår..

...då skicka jag in min skolansökan ! YES...nu håller vi tummarna...

ny vecka nya tag...

...mer snö ? seriöst jag orkar snart inte mer snö. Inte här i Örebro. Kan inte bara snön smälta bort så man för en gångs skull kan få se lite grön gräsmatta, eller lite gröna blad/knoppar i träden? Nej självklart ska vi ha MASSA snö ! Nog för att det är snö när jag åker till sälen, där ska det var snö länge, men nu får det vara nog i Örebro. GE MIG VÅR! Annars kommer en riktigt deppression dyka på mig snart ! Till och med stackars Camilla kom inte hem med tåget igår kväll så hon fick bo kvar här. Nu har hon knallat iväg för att se när hon kan komma hem idag OM hon kan det ? Många tåg är ju inställda, glad är jag att jag var i Sthlm förra helgen & inte skulle hem denna ! kaos. Det här kommer kosta SJ en hel del pengar kan jag tänka mig. Men nog om allt bittert, nu ska vi försöka vara lite glada.

Tänkte berätta vad jag har inplanerat detta år än så länge. Två sälen resor en helgen vecka tio & en hela vecka tretton. En helgtripp till Sthlm helgen vecka sexton för att se på "the last bounce". Vecka tjugo drar mamma & jag till Mallorca en vecka. Sen funderar vi på att lägga lite semester vecka tjugonio och dra till Gotland en vecka. Sen har vi våran älskade Thailands resa i december. Och förhoppningsvis börjar jag plugga i Augusti också, håll tummarna för mig. Jag gillar att ha saker att se fram emot.


Det personliga brevet är näst intill klar skrivet nu behöver jag bara ett par datum så skickar jag in det.


...

I can't control myself, I feel like someone else
I'm gonna break your heart and get away with murder







Can you feel me breathing down your neck?
You're just a perfect little human wreck
But I like you
Enough to destroy you, tear you down


inte en ledig helg på...

...6 veckor tror jag att jag kom fram till. Jag kör min ordinarie helg nu ihelgen v7. Helgen v8 fick jag extrapass både lör & sön. v9 är också min ordinarie helg. v10 är min lediga helg men då åker jag upp till sälen & jobbar. vecka 11 kör jag min ordinarie helg som vanligt & vecka 12 som jag var ledig då fick jag extra pass på frukten fre & lör. Ja det blev som sagt 6 veckor. Men sen vecka 13 åker vi till sälen hela veckan. Det är påskveckan för er som inte vet. Då kommer jag att jobba förmodligen mån,tor,fre&lör så det vart ingen ledig helg där heller. Min nästa helt ledig helg som det ser ut nu blir vecka 14! Det är första helgen i April. Dvs att jag jobbar varenda helg i mars ! Det blir kosing det. Det  blir skönt det. Sen kör vi en jobb helg v15. Sen vecka 16 är det äntligen dags för damerna att åka upp till Stockholm för att gå på Ullis julklapp från mig "The last Bounce" ! Fan va tiden går fort. Nästan lite för fort, det känns stressigt att ens hinna med allt.

Jag måste även nu ihelgen hinna styra upp världens bästa personliga brev som jag sen kan skicka med i min skolansökan. Men det ska nog inte bli några problem.

Idag jobbar jag lite extra också 16-20 i kassan. Tänkte att jag kunde ta det passet för det var så kort. Jag vill ju även att mitt sparkonto ska växa, så det är bara att ta allt extra man får när man är sådan som jag som gärna reser bort ibland. Så som påsk & vecka 20. Just nu sitter jag på landet i morgonrock & en kopp kaffe. Det är livet. Jag ska laga iordning lite lunch till pappsen & mig också innan jag åker till jobbet.

kärlek...

I want to go back...

...jag här i örebro gör jag ju ingen nytta. jag bara hinkar vin & jobbar. onyttigt! nu kör vi på en sökning av skolan & hoppas på bra resultat ! håll alla tummar för min skull !

Denna helg har varit underbar...

...jag har umgåtts med folk jag tycker om, folk jag inte kan vara utan helt enkelt. Fantastiska människor. Jag tänkte försöka uppdatera er om vad jag gjort i ord.

FREDAG: vi åkte tåg. vi drack te, åt mackor & prata gamla minnen. Vi somna raklånga i sängen.

LÖRDAG: vi hade sovmorgon och åt en super god frukost. Vi gick upp på stan och kolla runt och shoppa (fastän jag inte fick). Vi luncha på ett litet hak, ett glas vitt & en hamburgare som var att dö för. Jag shoppa lite till trots mat & vin koma. Vi inhandla tapas till kvällen. Vi var sega en stund. Vi gjorde oss döläckra. Vi åt tapas till melodifestivalen. Julia fick matkoma & klädproblem. Julia blev glad igen efter några glas vin. Vi var galna. Vi shota vin istället för sprit, konstigt JA ! Vi tog taxi till kåken. Drack gurkdrinkar. Vi gick till WR. Vi drack bubbel & shots. Vi dansa. En GT slank ner. Vi träffa massa roligt, nytt folk. July hitta sin man. Vi dansa mer. Vi tog en taxi hem. Blev lurade, hoppade ur, betala inte. Tog ny bättre taxi. Kom hem. La mig i sängen. Tog ny taxi. Hamna hos en underbar människa. Sov alldeles för lite.

SÖNDAG: vakna tidigt. var jobbig som vanligt. åkte med en hel sjuk (rolig) taxichaffis som bjöd på alladinhjärtan. luncha på john chris. Tog en runda på stan. Gick hem. Packa väskan. Tog pendeln till kungsängen. Umgicks med Camilla. drack kaffe. åkte in till stan. åt  två cheesbrugare. tog ett glas vin som smaka apa. åkte hem. la oss & sov. sov bättre än aldrig förr.

MÅNDAG: Tog pendeln in till stan redan tjugo i tio. fixa tågbiljettsstrul. stötte på mohammed. gick en runda på stan. mötte upp kusin jessica och bebis ville. Luncha. gick i leksaksaffär. shoppa lite mer (ajsing). blev bjuden på god kladdkaka & latté. gick till tågstationen. shoppa till och med på stationen på en frisörsalong. sitter nu på tåget.

Detta var en lite förkortning av min helg. Som sagt den har varit toppen. Jag har dock gjort av med för mycket pengar, men det har det dock varit värt för jag har känt att jag lever. LIVET !


Kort kommer senare från lördagens bravader.


Kärlek till er alla...

jag älskar livet...

...här i sthlm. En dag snarast kommer jag bo här. Jag ser fram emot det, det gör jag. Tack för mig nu ska jag & camilla göra något roligt såhär på alla hjärtans dag!

det är torsdag...

...och jag har jordens skavsår & hoppas på att de försvinner tills lördag. Jag vägrar att ha skavsår på lördag! Finns inte på kartan ! NEJ ! Nu ska jag forsätta att umgås med mamma. Jag har färgat hennes hår & nu dricker vi te & koller på TV !

puss & kram...

vad står på dagens schema...

...jo först ska jag gå iväg till jobbet och jobba i ett par timmar. Sen ska jag ta en promenad tillsammans med syster yster hon jobbar också idag för en gångs skull ! : ) Efter det står hårfärgning på schemat. Jag har en ny frisör idag för min riktiga frisör July hinner inte innan fredag ! Så Jenny får bli min frisör ! Ni får se resultatet ikväll när det är klart.

måste kila...kärlek !

jag känner att jag lever...

...idag kom jag återigen hem från en visit i sälen. Denna gång var bara jag & Kati iväg. Det gick riktigt bra att jobba bara två stycken också fastän July var saknad också. Vi fick en jätte fin stuga och bo i, en sjubäddars. Det kändes lite stort för två personer. Men skönt och kunna sprida ut sig lite. Vi hade bastu också så i lördagskväll så basta vi, det var fantastiskt skönt. Inte suttit i en bastu sen ja jag vet inte när faktiskt. Afterskin på wärdshuset gick lika bra som vanligt. Förutom att Kati lyckades dunka huvudet i ölkylen & jag lyckades klämma perkfingret i ölkylen och fick mig en fin blodblåsa och så lyckades jag slå huvudet i när jag skulle krypa under bardisken. Men vafan vi överlevde ändå. Harrys var roligt som vanligt, lite trögstartat då alla vill ha drinkar & shots, men sen inser det att corona är det ända rätta ! Vi lyckades sälja slut på ölen redan halv ett så vi fick gå av en sväng & åkte tillbaka till två för att packa ihop våra grejer. Åkte hem i släptåg med pappa han fick vara våran levande GPS ! Toppen. Vi stannade vid något litet cafe och åt och fika lite. Tanten som stod i kassan var inte riktigt med hon var nästintill död.

Nu är jag hemma igen hos min kombo, vi har käkat varma mackor och tagit oss en malibucola till kvällsmellis. Mys! Nu är det bara att jobba fem dagar i sträck på min älskade frukt&grönt avdelning sen hoppar vi på tåget på fredagkväll för att bege oss till huvudstaden. Fantastiskt ! Jag älskar att åka bort & vill göra det jämt. Även fast det är skönt att alltid komma hem.

Anders sa en rolig grej till mig " Men Jossan om det är du som ger ut ditt nummer då har du en skyldighet att svara" Men jag gav ju bara ut mitt nummer för att slippa en jobbig kund så jag kunde sälja vidare.




i söndags...

...jobba jag skiten ur mig & tyckte att jag var värd ett glas vin efter mitt mördarpass! Åhh då kunde det inte bli mer passande än att vi gick till njuta & fira camilla i förväg, hon fyllde år igår (måndag 1/2)! Det vart en del glas vin, drinkar & diverse gott. Efter en stund på njuta begav vi oss till strömpis där Mike hade sin 30 års fest. I dörren mötte jag en av de människor jag trodde jag aldrig skulle se igen ! Hel knas. Kul att han var full i rulle och blev utslängd när jag & damerna kom. Nej kvällen kunde inte sluta bättre. Blev bjuden på drinkar av någon nisse jag aldrig sätt och dansade med grabbarna från tandådalens wärdshus, kul att dom var här.


some new things...

...såklart kunde jag inte hålla mina fingrar i styr idag heller. Jag hittade en fantastisk spetsbody på gina tricot som bara skrek efter mig när jag gick förbi, jag till och med hängde tillbaka ett X antal plagg jag hade tänkt pröva för att bara köpa den bodyn. Jag har funderat länge på en fin spetsbody & den var toppen. Så nu kan jag stryka det från min inköpslista, eller man kanske ska säga önskelista. Jag ska nog inviga den imorgon då jag ska på Patriks 25 års fest som inleds på loungen och avslutas på Ritz. Iallafall för min del då jag ska jobba på torsdag & efter jobbet köra upp till sälen igen ! Kanske borde ha på mig denna fantastiska body när jag jobbar ihelgen, skulle nog dra in en hel del dricks, eller vad sägs ?!




dessa härligheter köpte jag här för några dagar sedan (när lönen kom). Visst är dem läckra? Jag älskar den tjocka/knubbiga klacken. Riktigt tuffa och sköna också för den delen.



de här leggingsen köpte jag för en vecka sedan typ, jag älskar leopardmönstrat även fast vi vet hur dessa kvällar i leopardkläder slutar. Men det får hända ibland, okej !?

Okej då var det köpstopp ett bra tag iallafall för februari månad eller tills nästa lön iallafall. Detta var mina tre grejer jag fick finansiera för denna lön jag fick. Så hjälp mig på vägen ser ni mig på stan med kortet i högsta hugg, ge mig en fet höger !

barnvakt...

...idag är vi barnvakt åt jennys lillasyster, hon är hemma från skolan för att hon har astma, stackars. Kul kommentar Jenny lägger "jossan du kommer aldrig kunna bli mamma, du kan inte ens ta hand om en tioåring". Haha..det var för att jag inte orkade sätta på lilla jönssonligan, jag kollade ju på våra bästa år. Nu har vi fixat oss lite och tar med lilldamen till marieberg efter massa tjat. Jag har stort behov att shoppa fastän jag inte har råd. Det är kämpigt det där. Sen när vi kommer hem då är det taco dags är extremt sugen på det. Det är en maträtt man aldrig kommer tröttna på. Sen ikväll är det PH final dags , livet, fast jag vet redan vem som vinner. Men nu ska vi dra oss skriver något lite mer roligare inspirerande sedan med literoliga bilder. 

kärlek... 

RSS 2.0