GRATTIS KATI...

24 år gammal idag



även grattis B som blir ett år äldre.


hoho bloggen...

...ja vad ska man säga, det har hänt på babar en gång, nu var det dags igen tre år efteråt, knäskålen hoppade ur led när jag var påväg upp på dansgolvet på strömpis i onsdags. Lika ont som förra gången, hell yeah! Men denna gång då satt knäskålen kvar på utsidan, peka rakt ut åt vänster! Det var ingen fin syn mina kära vänner. Det kom en hel drös med UNDERBAR ambulanspersonal, en ambulanstjej fick dra min knäskål tillrätta inne på strömpis. Jag som har sätt mycket filmer där man har dragit tillbaka olika kroppsdelar fick lite halvpanik, satt och sa "ska ni dra rätt den NU här inne" kanske tjugo gånger. Till slut gjorde hon det och det var inte så farligt som jag förväntade mig, kan kanske bero på mina glas vin. Och nu mina vänner kan jag med säkerhet säga att alkohol ÄR blodförtunnande för när sköterskan skulle sätta droppnål för att ge mig morfin kom det en heeel del blod. Fick tillslut på akuten ett eget rum medans jag väntade på läkare. Sen kom läkare & kolla & klämde lite på knät & skicka upp mig till röntgen där det togs ett par bilder, sen fick syster köra tillbaka mig till mitt lilla rum. Där kom läkare tillbaka & sa du får komma tillbaka till frakturmottagningen kl 08:00. Vi tog en taxi hem. Jag fick en macka lite saft & somna en timme. Sen tillbaka för att få en bedömning av en ortopedläkare. Nu är det sjukskrivning i tre veckor & bara att hoppa runt på kryckor, får börja med sjukgymnastik om två veckor. Jag vill tacka min kära syster som var med i ambulans, på akuten & på frakturmottagningen. Hon tog även hand om mig hela torsdagen & idag då mamma & pappa varit i Göteborg. GULD VÄRD !


såhär roligt hade vi innan knät pajade!


Kärlek vid första...

...lyssningen av denna låt. En låt jag inte kommer tröttna på, en låt jag kommer skapa minnen till, en låt jag kommer njuta av i många många år framåt. Det är sällan jag hittar låtar jag fastnar för så pass mycket som jag gjorde för denna. Tack Anna Hibbs för tipset ! This song rocks ! Robyn - Dancing on my own.


jag glömde att säga...

... att jag blev en väska, ett par vita converse, en blå transparant skjorta, en svart kjol, två par vita strumpor, två svarta strumpbyxor, två nagellack rikare när jag var i Sthlm. Mitt motto är shop until you drop. Men jag kände att jag inte shoppa tillräckligt mycket, jag vill ha så mycket mer. Kanske ska göra ett försök innan Mallorca igen, eller kanske veckan efter? Eller så får vi hoppas på bra shopping på Mallis.


Dessa damer...

... har enligt mig en riktigt jäkla utstrålning!


Bethany Joy Galeotti


Blake Lively


Carolina Gynning


Jessica Szohr


Sophia Bush



The Last Bounce...

...I Lördags var vi tjejer på Ericsson Globe och kollade in "The Last Bounce". Jag har aldrig varit med om något så magnifikt & så storslaget. Visst satt man kanske lite i början, men det där ser inte så svårt ut. Men det vart bara bättre & bättre. Hela tiden kom det små överraskningar man inte var berädd på. En av mina personliga nummer var när det dansade på väggen & studsmattan & när Benke dansade balett/street i trikåer. Fyfan va den kille är snygg & sjukt bra på att dansa. Det jag väntade på hela kvällen dök upp i slutet, det  var när de körde MJ tribute. Sen helt plötsligt så börjar en hel pubilksektion & dansa. Ne det går inte att förklara i ord hur bra det var. Ni som inte var där, ni missa något det ska ni veta.




han skulle mamma godkänna...

...

Jag med, vilken man Bradley Cooper, ni förstår när ni har sätt I´ts all about Steve !

vart är...

...Hannah & Malin när jag ska gå & lägga mig? Nu har jag inga & skratta ikapp med längre. It´sucks !


alla har sin egen...

...sminkposé! Det är verkligen roande och se folk framför spegeln när de sminkar sig. Själv tänker man inte på hur man ser ut när man sminkar sig. Men jag har fått höra sen jag var mycket yngre att jag plutar med läpparna. Jag kör även med min sminkposé när jag blir fotad. Det har jag till och med sätt själv på bild. Men det roligaste av allt är att jag har blivit fångad på bild när jag står och sminkar mig och man ser verkligen hur jag plutar med läpparna. Så nu kan jag inte längre gömma min så kallade sminkposé!


soliga tisdag...

...vi får hoppas att hela dagen håller sig så. Jag gillar när det är sol. Igår var första dagen "på nya jobbet". Det var kul, jag älskar det redan. Jag fick ett stort ansvarsområde. Det passar mig perfekt. Efter dagen på jobbet med massa nya intryck så tog jag en promenad hem. Köpte med en pizza och hyrde en film så hade vi film mys här hemma. Igår kom allas våran kära Sara Bentzer till Örebro, jag som var så trött hann inte träffa henne & Maria igår. Men idag så ska vi hänga alla tre. Börjar med en lunch/fika på Java sen får vi se.

Klockan 17:00 idag så ska jag göra något som jag tycker är jätte roligt hoppas bara det är som jag förväntar mig. Vore lite tråkigt annars. Jag berätta senare vad jag ska göra, håller det för mig själv så länge.

snart är det bounce bounce bounce...



Vilken oväntad vändning...

...Ja verkligen. Jag har fått en ny tjänst på jobbet. En heltidstjänst. Som avdelningsansvarig på kolonialen. Grattis till mig. Jag börjar redan imorgon. Ska bli jätte kul, en utmaning i sig. Nu får vi se hur det blir med Stockholm! Måste överväga ett & annat. Nu ska jag borsta tänderna & gå & lägga mig. Är på landet för Jenny kände sig sjuk & jag har inte tid & bli sjuk.

Kärlek till er


tjejer...

...alla säger för mkt tjejer då blir det bara skit & dumt snack. Inte en chans när jag är med mina damer. ALDRIG ! Nu bor jag & Malin hemma hos Hanna i några dagar. Ikväll har vi ätit tacos & druckit vin och bara umgåtts. När vinet tog slut så tog vi en varsin öl. Nu ska vi gå & lägga oss & umgås ännu mer, skratta massor ! Det är det jag gör med de här damerna !




vart är gubben när jag behöver han som mest...

...


vårkänslor leder till shopping...

...idag har jag varit runt på stan för det har varit så fantastiskt väder. Det vart till och med för varmt med både munkjacka & skinnjacka. Fick gå hem & byta om till en liten tunn tröja & skinnjacka. Fast det gick nästintill & bara gå i den tunna tröjan. Det har blivit lite hysteri pågrund av vädret. Folk sitter i bara linne på stan & det tycker jag är och ta i. Än så länge är det lite för kallt med bara armar. Runda på stan ledde i sin tur till shopping, jag kan aldrig låta bli att shoppa när jag är runt i affärer det går inte. Mina fingrar går inte att hålla i styr & provar jag något MÅSTE jag nästan ha det, bara det sitter snyggt. Det blev en byxdress & ett par jeans. Även strumpbyxor tills på lördag. Nu är det avbockat på att göra listan tills lördag & även plastglas. Inte orkar jag diska på söndag så plastglas it is ! Nu är jag hemma hos mamma & umgås med henne för pappa är i Stockholm och jobbar. Imorgon är det dags för jobb igen. Sen adressändrar jag till Hannas hem ett tag. Tacos & Vin på balkongen väntar på mig när jag kommer dit. Lovley !



vårkänslor när man får sätta på sig sina RayBans...


jeansen jag hitta, de var riktigt sköna. Modellen heter boyfirend. Själva stuket på jeansen är att det ska se ut som man slängt på sig pojkvännens jeans.


jag älskar byxdressar, så denna fick följa med hem till mig. Har redan invigt den idag!

Kärlek till er mina underbara !


Årets första...

...Rosé & fanta slank ner i magen igår kväll. Det var på tiden. Vår vår vår ! Jag ska leva på rosé & fanta hela våren & sommaren. Det är fantastiskt !


godmorgon bloggen...



jag ligger i soffan med kudden & täcket. Här har jag sovit inatt för Jenny har besök av två damer från GBG. De ska åka tillsamman till Thailand och lite andra ställen i höst. Vi drack vin igår. Men så blev jag trött & sömning och passade utgång. Somnade som en stock på soffan vill jag lova. Nu är det sol ute, helt fantastiskt vårväder. Ska göra mig iordning snart och promenera upp på stan för att möta upp Helena & grodan för en runda på stan. Ha en fantastisk dag mina godingar.

PUSS


today...

...så ställde jag klockan på kvart över sju för att ringa jobbet & säga att jag vill ha betalt en extratimme för söndagens arbete! Det fick jag! Kung är jag. Sen somna jag om till kvart över tio. Då vart det frukost. Coco Pops med mjölk det är nostalgi det. Käka det framför vära bästa år. Den sämsta serien ever, men man kan inte hålla sig från att kolla lite då & då. Efter det tog jag en dusch & sen åt jag min sallad igen. Tog cykeln i det underbara vädret till jobbet. VÅREN ÄR KOMMEN ! Jag jobbade & stod i tömmde alla kassor & klanta mig en sväng. Åkte & mötte upp mitt kompani för kvällsmat & nu ligger jag & jenny & umgås en stund. Jenny doftar alkohol hon har varit ute på äventyr idag.


mina nya döskalle ring är döläcker! Fast mamma hon tyckte det såg ut som en fantomen ring ändå sponsra hon mig med den. Tack kära mamma.


dagens outfit fick bli min älskade somewear tischa! Den kan man ha i alla väder & stunder.


Godnatt mina kära hjärtan!


sommar...

...jag vill ha sommar nu & den är på god väg. Vädret idag är fantastiskt, kommer bli super skönt med en cykeltur till jobbet. Tänk sen när den riktiga sommaren är här. Man kan åka & bada och sola hela dagen lång (när man har ledigt).  Sitta och luncha på en uteservering med ett glas vin (på en ledig dag). Springa runt barbent i bara klänningar & shorts. Ta en glass i CP parken med alla underbara! Åka till PIP. Jag ska njuta så mycket som möjligt av denna sommar, min sista sommar som örebroare kanske på ett tag ? Jobba så lite som möjligt och göra så mycket som möjligt.

Kärlek till er !


I want you back...

...Sälen! Nu när man varit hemma en vecka och jobbat & stått i så saknar man Sälen så det gör ont i hjärtat. Hur bra är det inte liksom att får vara runt sina älskade vänner hela tiden. Jobba lite & tjäna pengar fast på ett roligt sätt. Äta vad man vill. Festa på tisdagsklubben (det var heeeel galet) synd bara att jag glömde kameran hemma då. Nej fyfan vad man blir sugen på en hel säsong nästa vinter. Man lever livet. Träffar underbara människor. Bara lever livet precis så det ska vara. Lite jobb, massa vänner & vin! Här kommer ett bildregn.


min hemliga kompis "Molgan" som jag dela stuga med i en vecka.


tisdag underbara tisdag! Jag & min kära vän förfestar lite i våran stuga.


den nya breezern tropical mango satt fint i magen.


dags för en taxitur till harrys tisdagsklubb, nu kör vi !


Wallin fixar skjortan.


julia är på det bästa partyhumöret.


snook & wallin gör sig redo för en kväll ute i det galna sälen.


mitt hjärta stod också framför spegeln & härja med puderborsten.


sista natten med gänget.

tack & hej !


galen kväll...

...ja det var kaos. Köerna var flera meter långa, ut efter halva frysdiskarna. Åh ändå var det bara två stackare som skulle jobba till 9. Inte helt okej tyckte jag så jag stanna kvar & körde till stägning i mina privata kläder. Kan säga såhär att om jag inte får betalt till 21 imorgon då är det sista gången jag ställer upp för jobbet. Med tanke på deras taskiga planering. Nu ikväll gjorde jag världens godaste sallad med ost skinka ruccola tomat gurka & purjolök. Toppade med thousand island dressing. Nu är jag mätt & belåten & kollar på en film som heter Greta.

Kärlek till mina vänner.


Rast...

...ja jag rastar mig själv lite här på jobbet. Hade en halvtimme & jag hade precis ätit innan jag kom till jobbet så det blev att sätta sig här vid datorn och kolla runt lite. När jag är klar med min rast är det bara tre timmar kvar sen är veckans jobb utfört & klart ! Jag längtar hem till soffan & tvn. Fast iofs när jag kollar ut nu hr genom fönstret hade en glass i CP parken inte heller varit fel. Men I´m a hard working woman! Har till och med varit så genom snäll att jag tagit två extra pass nästa vecka. Eller ett helt extrapass sen förlängde de mitt pass på fredag. Nej nu mina kära vänner ska jag traska ner till kassan igen & tokköra mina sista tre timmar så det bara är att gå hem med gott samvete sen.

förresten tänkte på en grillpremiär nästa söndag med familjen vore skit mysigt bara vädret håller sig sisådär!


Kärlek mina vänner !


Vilken vecka att se fram emot...

...ja, det kan man ju lugnt påstå. Det blir dock en hel del jobb, men eftersom den efterlängtade personalfesten närmar sig så är alla sjukt glada & taggade på jobbet. Måndag kör vi jobb. Tisdag & Onsdag är två av mina lediga dagar den kommande veckan. Då ska vi försöka styra allting som måste styras inför lördag. Med dricka och dylikt till förfesten tills på lördag. Vi måste även har klart outfiten till lördag. Mycket som ska fixas till just lördag. På torsdag adressändrar jag till Drottningatan några dagar (krämarhuset) för lite tjejmys med Hanna & Malin. Kollektivboende så att säga, jag har bott två stycken nu testar vi tre. Det blir såklart också jobb tor & fre. Fick jobbpasset på fredag förlängt till 11-20 istället för 16-20. Bra då tjänar vi 5 timmars lön på det. Jobbar man kan man ändå så jobba långpass. På lördag smäller det då ska jag & bella & bea träffas lite tidgare & göra oss snygga tillsammans med lite vin & bra musik. Sen får vi sällskap av de flesta andra från jobbet vid 18:00 då förfesten kör igång. Sen stapplar vi iväg för bowling på strike & fortsätter med en fantastisk meny att äta. Bilder kommer naturligtvis att komma.

kärlek till er mina vänner !


The Garden Collection...

...H&M har nu haft en klädkollektion som heter The Garden Collection. Den har hur fin kläder som helst och allt vart slutsålt på en gång på shop online. Jag hade inte heller tid över att åka till Stockholm när den släpptes så jag trodde helt enkelt att jag skulle bli utan kläder från The Garden Collection. Men igår när mamma & jag var på Marieberg för att titta lite bara (då jag är extremt fattig denna månad) så kika vi in på H&M. Vad hitta jag där lite undangömt? Jo två av mina favoritklänningar i min storlek! Jag dog lite just där på plats vill jag lova. Så nu hänger de i min garderob & vilka pangpriser den ena kosta 199:- & den andra 149:- det är ju rena rama give away priserna nästan.


visst är den lovley? Jag ska ha den med svarta strumpbyxor på personalfesten nästa helg kanske med mina nya skor från H&M som jag skickade efter i vintras. Det blir nog kanonfint!



det är den fina blommiga klänningen på bilden. Den är helt smashing! Tänkte ha med den till Mallorca och springa runt i den med brunbrända ben, låter som en toppen idé! Helt klart min favorit klänning nu i vår & sommar, kommer bli välanvänd!


OM jag ser fram emot...

...Putte i Parken 2010. Denna gång ska jag hitta Putte. Sen kommer det helt fantastiska artister vad sägs om att stå & hoppa längst fram till Hoffmaestro & Chraa i år igen? Eller kanske bara njuta av den underbara Melissa Horn...Lite Takida & även lite Teddybears. The Ark & The Hives. Och hur fantastiska är inte The Sounds? Timo Räisänen kan vi inte missa heller. Maskinen & Andreas Grega ska vi klämma in också. Och sist men absolut inte minst så kommer N.E.R.D hur coolt är inte det? Det blir nog dubbelt så mycket fest som förra året. Dock så saknar jag Millencolin & Backyard Babies på spellistan än så länge. Vi får la se hur det blir med det. Jag kommer äta Langos tills jag storknar för det är min favorit på festival kanske klämmer i mig en nachotallrik också för det var fint så där i solen med en redbull. Ne jag har så fantastiska minnen sen förra året så jag kan inte förklara. Det var livet även fast man var sliten efter allt festande. Man gick upp på morgonen och tog en cube till frukost. Man träffa massa nytt folk & hade det svin skoj. Nej ge mig vecka 30 nu, Putte i Parken 2010 here we come !


Lite låttips...

Sidney Samson – Riverside

Dj Antoine – Figaro (original mix)

Blue Man Group – Baba O´Riley

Blue Man Group – Drumbone

Edward Maya feat Alicia – Stereo Love

Beenie Man feat Akon – Girls

Black Eyed Peas – Imma Be

Train – Hey, Soul Sister

B.O.B feat Bruno Mars – Nothin´On You

Jordin Sparks – battlefield

Timbaland feat Katy Perry – If we ever meet again



nu så...

...är veckan i Sälen avklarad. Vad har vi nu att se fram emot? Lite jobb. Man kanske inte ska säga se fram emot till det. Men vi har exakt (som det ser ut nu) 8 jobbpass att jobba sedan är det den efterlängtade personalfesten. Med bowling & god mat och en hel del dryck, vi tackar då för att denna personalfest anordnas på Josefines lediga helg. Så vi slipper den där ångesten att man ska jobba dagen efter då jag började tio i åtta förra gången vi hade haft personalfest. Det var inte roligt men gick iallafall bättre för mig än vissa andra personer. Helgen efter personalfesten är det äntligen dags. Bounce resan med mina härliga damer. Det ser jag fram emot en hel del för jag har alltid älskat bounce och dans överhuvudtaget men aldrig sätt dem live. Sen blir det förmodligen en galen utgång på det. Då är vi alltså framme vid vecka 16. Efter det blir det jobb i 4 veckor sen sitter mamma & jag på planet till Mallorca. Sol & bad. Förbannat avkopplande & skönt.

Jag var bara tvungen att skriva lite av det jag har att se fram emot för jag är inge pigg på att gå tillbaka och jobba imorgon. Tjingeling mina hjärtan !

tillbaka till verkligenheten...

...nu är jag hemma från Sälen igen. Jag åkte hem till mamma & pappa för dem har jag saknat massor. Fick hemmagjord pizza & nu äter jag någon god nougattårta mamma hade gjort igår riktigt gött och vara hemma hos dem igen. Men inte till verkligenheten tur att jag är ledig imorgon. Nu ska jag bädda ner mig i soffan & kolla CSI triologin.

puss på er mina hjärtan !

RSS 2.0