04:15...

...precis så mycket är klockan och jag kan inte sova. Kom hem efter jobbet med huvudvärk, kändes som det var migrän påväg så klockan 20:00 tog jag en tablett somnade och vaknade klockan 01:00. Sen dess har jag inte kunnat somna om. Blev lite nätshopping, behövde hårprodukter! Har försökt somna om men inser att det går inte så TVn är på!

Får försöka titta mig trött igen!

Puss!


Sjukstuga...

...här hemma har det varit sjukstuga. Rivjärn i halsen, täppt näsa och en allmänt slö kropp. Men nu känner jag mig på bättringsvägen *peppar,peppar*!

Måste tillbaka till jobb där det fortfarande är kaos och flyget måste lösas innan jag går på semester. Det är trots allt bara 6 jobbdagar kvar. Lösenord ska bytas, en kö ska skapas, tidtabellsändringarna ska lösas och fakturor ska attesteras. Detta utöver den dagliga försäljningen som sker via telefon/mail. Heja heja oss!



Bättre sent än aldrig...

...några bilder från nyårskvällen 12/13.


Nej jag har inte försvunnit...

...men jobbet tar upp all min tid! Det är övertid-deluxe som gäller! Helt galna dagar! Jag räknar ner dagarna till vi reser iväg...först har jag 700 saker att fixa på jobbet!


Efter 13 timmar...

...framför en dataskärm kan jag lova er att man börjar se suddigt efter 12,5 timmar (även fast jag har glasögon)! Denna vecka består av övertidsarbete och no social life! Tackar Gud att jag åker på semester om ungefär 20 dagar! Det är tur att man trivs på jobbet och att pizzabudet kom med mat annars hade jag gett upp för länge sen.

En eloge till oss på kontoret! Vi är ett grymt bra team!


Äntligen...

...idag hade mitt gymkort trillat ner i brevinkastet. HUR glad vart jag!? Underbart! Imorgon inviger vi stället efter jobbet. Jag återkommer med en bedömning av nya gymmet om en vecka. Ett stort plus är att öppettiderna är 05:00-23:00 varje dag. Tack för de generösa öppettiderna. Här ska brännas fett! Lite ska man nog kunna slimma till sig på 3 veckor! Visst?!


Underbart...

...på onsdag kommer min kommer min fina vän Anna-Maria hem från sin resa från Indien. Ser fram emot att få krama om henne och höra alla roliga historier om vad hon har upplevt!


Checkade ut...

...i onsdagsnatt checkade mitt huvud ut ur civilisationen. Hade jag varit en maskin hade det hängt en skylt där det stod "Ur funktion"! En otäck migränattack som varade i två dygn. Helt utslagen. Jag har sjukt tur att mina föräldrar är de underbaraste som finns som kommer och tar hand om sin dotter hela helgen när hon mått dåligt. Jag slapp tänka på matlagning, städning och allt där till. Jag hann ge mamma hennes födelsedagspresenter också (hennes dag är den 7:e januari).

Nu blir det att ta hand om sig själv framåt. Hälsosam mat, träning, inte FÖR mycket stress och lagom mycket vila. Jag kommer aldrig att bli av med min migrän men jag kan göra allt för att slippa dessa otäcka attacker.


Välkommen...

...2013! Jag ser fram emot detta år otroligt mycket. Om 30 dagar hoppar jag på ett flygplan och åker till Dominikanska Republiken! Semestern behövs. Stränder, hav, solstrålar, mat & dryck i 15 dagars tid!


RSS 2.0