Febern tog över...

...har legat i dryga 2 dygn med feber, halsont och en borttappad röst. Äntlige börjar febern trappa ner, halsen känns okej och jag börjar kunna kommunicera igen utan att låta som att det bodde en kråka i min hals.

Lite nästäppa kan man leva med och så håller vi tummarna på att febern lämnar mig helt och håller så fort som möjligt.

Imorgon är det 1 vecka kvar tills vi åker på den efterlängtade semestern. Idag har jag checkat in oss på rederiet vi ska resa med. Skönt att ha det gjort så det går lite fortare i hamnen sen.

Jag har inte mycket att uppdatera er med då jag legat till sängs i några dagar nu.


Jag har inte tid...

...jag får inte bli sjuk, jag har inte tid! Jag ska göra allt i min makt för att bacillerna och jag slipper dras med varandra. Bort med hes hals, bort med feber, fram med en frisk och kry tjej!

Kanske apelsiner till lunch imorgon! Massa apelsiner...En hel del echina force också. Te bäst hela tiden!

Ja, glass också såklart!


Tisdag...

...veckans andra dag är snart passerad och förbi! Alltså imorgon är det halvtid på jobbveckan vilket vi gillar. Hur mycket jag än älskar mitt jobb så kommer jag alltid att älska helg mest.

Helgen som stundar kommer bestå av packning inför nästa helgs avresa! På lördagkväll blir det middag och fest hemma hos Sara. Sen ska jag och Anna-Maria iallafall ut på en svängom! Vi har nog inte besökt ett dansgolv sen...ja, jag minns det knappt! Eller jo! När Eurovision avgjordes!

Nej nu ska jag återgå till tisdags-tvtittandet som består av: halv åtta hos mig, heart of dixie, svenska hollywood fruar och sist men inte minst Filip och Fredrik! Tack hösten för du tillåter tvtittande utan medföljande ångest.




Fantastiskt bröllop

...i lördags var jag inbjuden till Åsa & Juliens bröllop. Det var alltså dags för dem att bli Her & Fru Dauphin.
Vigseln ägde rum i fina Kungsholms Kyrka. Åsa var vacker som den finaste sommardagen. Sara Varga sjöng två fina sånger under vigseln. När vigseln var klar promenera vi ner till Stadshuskajen och tog MS Movitz ut mot Drottningholm. På båten serverades det bubbel och fin fint väder. Efter båtfärden blev vi avsläppta i Mälarhöjden och bröllopsmiddagen hölls i det fantastiskt fina huset "Lyran". Det var en franskinspirerad meny med massa god mat och dryck. Det var underbart folk, valsdansande och ett leende på läpparna hela dagen lång.
Jag är så glad att jag fick vara med på Åsas och Juliens stora dag. Nu änskar jag dem all lycka i framtiden. Ni är så fina tillsammans.

Jag har helt och hållet...

...försummat min blogg. Det har inte funnits någon tid eller ork till att sitta ner och skriva. Jag sitter vid en dator 8-17 varje vardag. Då är man inte så sugen på att sitta vid datorn när man äntligen kommer hem. Helgerna är vigda till att umgås och att hitta på saker.

Efter min välförtjänta semester som jag ska ha i september så ska jag återkomma och bli duktigare på att blogga. Då är det ju höst och man kan sitta nerkruppen i soffan och skriva oändliga inlägg.

Jag gillar faktiskt hösten. Då får man krypa ner i soffan efter jobbet och unna sig varmt gott the eller ett fylligt gott rödvin. Titta på roliga serier och spännande filmer. Bara vara utan några som helt stresskänslor om att man måste ut och utnyttja varje soltimme. Början av december är också ganska mysig (minus allt blask) då man får börja dricka varm glögg, köpa julklappar, vara ute och promenara i knarande snö och frisk luft.

Återkommer på fredagkväll då det blir en myskväll innan bröllopet på lördag.

Bröllopsinbjudan...

...idag fick jag en bröllopsinbjudan till min vän Åsas bröllop. Den 18 augusti får jag se henne och Julien bli Herr & Fru! Jag är så glad och tacksam att jag får komma och dela denna dag med dem!

Förövrigt har jag och Åsa haft en supermysig kväll tillsammans.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/404887/images/2012/pic_207670137.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/404887/images/2012/pic_207670137.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/404887/images/2012/pic_207670152.jpg" class="image">


Helgen beskriven med ord...

...systermys. Vin. Dans. Umgänge. Pride. Drinkar. God mat. Klipphäng. Mjukglass. Filmmys.

Bäst av allt var att spendera 4 dagar med min fantastiska syster! Du är mitt hjärta. Det finns ingen annan som dig!

 

 


Jag är glad...

...dels för att det är fredag imorgon vilket betyder HELG! Men mest för att jag får finbesök av syster! Det för mig lycklig!


RSS 2.0