flykt...

...Ja då flyr jag ifrån örebro en helg, FÖR skönt. Bort ifrån vardagen. Destenation: Stockholm.
Jag ska hänga med Milla hela HELA helgen. Kommer nog bli super mysigt, saknar att ha henne i örebro den pysen. Missar två saker i Örebro iofs, men sånt är livet man kan inte vara med på allt , men vafan det här kommer bli mkt bättre. Nästa vecka är det jobb mån-fre..sen en ledig helg till vilket flyt jag är ledig min egna 20 års dag och felicias med faktiskt..maj våran månad sen alltid tillbaka.

När jag var liten älskade jag att åka tåg ville bara åka & åka men nu vill jag bara komma fram. Trångt och dant..usch...men är framme om 50 minuter. Låt det gå fort. Sitter och håller mig sysselsatt med youtube haha, lite one tree hill och lite musik osv.  Ikväll blir det iaf vin massor av gott vin, jag gillar vin, lite av en hemlig vinälskare av alla slag, gillar rött som vitt som rosé. Det vart ett jäkla babbel om vin. Nog om det..

Nu är det bara 8 dagar kvar tills min födelsedag, hurra hurra hurra...

a drop in the ocean..

jag känner hur hela min kryp ryser när jag hör denna underbart fina välgjorda låt...Rösten, pianot..vad mer kan man kräva?

Musik är något som är väldigt viktigt i mitt liv, utan musiken skulle jag nog må väldigt dåligt. Jag har lyssnat på all sorts musik sen jag vart till. Jag kan inte placera mig själv i ett fack att denna musik stil är min stil, utan jag gillar en låt för att den oftast leverarar en absolut otrolig känsla. Många låtar kan koppla en till massa mysiga minnen, även dåliga minnen vilket är ganska smärtsamt. Men oftast gör musiken mig otroligt glad. Så fort jag hör en låt jag gillar är jag fast. Om & om igen i högtalarna och just nu så spelas Ron pope - a drop in the ocean, Millencolin - brand new song & Thriving Ivory - Angels on the moon.

Har hursomhelst en fjärde på gång...ni får se vad lite senare här framåt. : )

I lördags var jag på världens bästa konsert någonsin, millencolin, med min wonderful sister..Kunde nog inte få en bättre lördag kväll..Thank you for being such a good sister to me.

duschen, sova ...godnatt !

Mina karlar...

image3image4
Det finns bara två för mig..
dregen och mathias färm det måste vara musiken...

tjingeling...

...Jaha, då var ännu en helg över. Igår så gjorde jag högskoleprovet, kändes helt okej. Som jag sa jag förväntade mig absolut inga toppresultat, trodde där ett tag på 0,1 någonting men vi får väl svar om någon månad eller så. Sen drack jag och malin lite alkohol igår, tror jag fick i mig en anning för mkt, så jag gick hem tidigt och la mig och sov skönt, vaknade med en sådan där hrlig huvudvärk, men den gick över på en kick & jag drog ner till tvättstugan redan vid 11, skönt att få ALLT tvättat, förutom handdukar och lakan som jag tar på onsdag, min lediga onsdag. Tänkte ta en storstädnings dag på onsdag alla rum och kylskåpet osvosv..det ska bli fint nu, planerar också att göra om lägenheten nu tapeter och möbler osv, men det får vänta en sväng, eftersom nu sparar jag pengar till jennys och min resa, så "makeovern" blir till hösten, kommer bli toppen fint hoppas jag.

På lördag är det konsert dags med syster yster, millencolin, de har gjort en förbannat bra ny skiva. Sköna grabbar, 1 miljon euro under sängen är inget jag skulle klaga över : ) Skulle kännas skapligt bra.

Men jag äger väl inte allt för mycket pengar, nu ska jag också betala tillbaka skattepengar, ca 5000, det var väl ett glädjebesked ;) stackars ullan fick betala tillbaka ca 9000, ännu värre..fyfan för svenska statens bestämmelser..

Nu ska jag gå & lägga mig så jag hinner sova lite innan jobbet..

Godnatt madelene ;D !

och alla andra med...


RSS 2.0