kärlek vid första ögonkastet...

...Ja det var det, verkligen ! Jag vart helt galet kär, sen när jag visste att jag aldrig skulle ha råd, trots att den inte alls var jätte dyr så vart jag lite ledsen. Aldrig har jag sätt något så mysigt fint. Men en generös människa beslöt sig för att ge mig ett litet bidrag & köpte den fina stickade tröjan åt mig. Min garderob består väl kanske mest av massa gråa/svarta munkjackor så det var dags att denna fina tröja skulle få följa med hem till min garderob.


(bilden ville inte vara rätt vänd så ni för vrida lite på et för att se den)


Det ända som jag är lite missnöjd med med min Iphone måste vara kameran då, inte världens bästa kanske?


Morgonstund har guld i mun...

...Jovisst har den det, sitter här nyduschad i soffan och äter frukost framför tv´n. Ännu mer ensamtid med mig själv det börjar uppskattas mer och mer. Jag är inte allt för peppad till att köra det tredje nio timmars passet i rad nu vill jag lova. Men vi hoppas dagen går fort och det finns mycket att göra på frukten eftersom det är där jag ska vara idag istället för Hannapanna som är uppe i Sthlm stad & shoppar.

Hade jag vetat säkert då hade jag varit där för längesedan, men jag söker inga svar då kan man inget veta säkert.

Bjuder på två bilder på min fina frisyr jag hade på Emmas & Samuels bröllop i sommras.



tack July för hjälpen, det uppskattades verkligen !

Dags för att göra sig iordning för jobbet, nostalgitrippen fortsätter antingen ikväll eller imorgon har massa massa bilder kvar med roliga minnen och stunder. ciaooo...


Nostalgi trippen fortsätter...

...och denna gång är det Peace&Love 2007...


När vi åker på festival köper vi bruna linser för skojs skull...


När vi anlände till Borlänge och öppnade våran 1:a öl gick något snett...


På festivalområdet träffa vi Rickard & Anton vilket sammanträffande...


Strike a posé på festivalområdet...


Kela visar hur en superwoman ska se ut efter ett X antal öl...


Redan efter 1 kväll ville Malin åka hem då det fastnat popcorn under tanden...


då sa jag glöm det, du blir kvar här jag tar bort skiten under din tand...


Jag fick bort popcornet, vi kramades och hade roligt...


och så fortsatte vi ut i festival natten, hur kul som helst...


efter denna galna festivalnatt var Malin så glad för att...


...det fanns kebabtallrik kvar till henne och för att...


...ölen stod kyld och klar åt henne, men mest glad var hon för att...


...Mamma Larsson var med och spelade öl spelet...


Vi bestämde oss för att gå till campingområdet en kväll och checka läget...


nöden har ingen lag, ett besök på en bajamaja på festival är helt OK...


brassestol,sovsäck&paraply då kan man sova i vilket väder som helst...


vi hittade en galen Anton bland allt festivalfolk...


såhär glad vart jag av att träffa allt festivalfolk, det ni...


man var väl en del trött sista kvällen inte ens smink fick vara med Jossan...


trots trötthet så blev sista kvällen en galen kväll,
Vi hade roligt !


Jag tänkte bjuda på en lite nostalgi tripp här i bloggen...

..Jag börjar med skolbalen 2007


Vi började med lite bubbel och annat gott hemma hos Johannes...


Sanna och jag dricker & umgås...


Jag och min balpartner Alexander...


hela truppen samlad på väg till stora hotellet (lite smått sena)...


Malin & Adam blir fotograferade av Johan utanför slottet...


Även jag & Alexander passade på att smajla upp oss utanför slottet...


och hur fina var inte Joline & Johannes...


Johannes,Joline,Adam,Malin,Alexander&Jag...


grabbarna grus uppraddade, stiliga...


Joline,Jag&Malin...


damerna som gjorde min gymnasietid till den bästa...


Inne på stora hotellet där vi åt våran middag hade jag Joline som bordsdam...


det blev en & annan cider och så avslutade vi kvällen på björnstugan.


bästa sättet att...

...spendera en tisdagkväll efter ett nio timmars arbetspass är att först åka hem till syster för att mysa lite med Silas världens finaste katt dvs och sno lite mat ur systers frys. Sen när man ätit upp och legat en stund på soffan med kissen på magen så beger man sig hemåt för en stooor skål med Sias CitronLakrits glass och så blandar man iordning en stor kopp med Cafe Latté Caramel och sätter sig framför Ugly betty, som sedan ersätts av desperat housewifes m.m Det är hög mysfaktor på min tisdags kväll iallafall. Ingen kan förstöra min kväll för mig själv. Med tanke på att jobbet sliter på en ganka rejält måste jag ha lite ensamtid med mig själv på kvällarna.




På torsdag kväll efter jobbet ska vid dock ha en tjejkväll alla damerna på jobbet hemma hos Lena och bara mysa och prata. Kan bli riktigt trevligt, kan ju inte vara ensam hela tiden. Vi på jobbet träffas och trivs det kan ingen ändra på! När jag tar mitt steg ut i verkligheten hur ska jag då klara mig utan er? Min vardag kommer inte bli sig lik, den sammanhållningen. Alla skratt, alla skämt..Nej ni inte än på ett tag blir ni av med mig...

Äntligen...

...Nu är jag ledig ! Helt underbart såhär efter tio dagar på jobbet. Man vart lite mätt där ett tag på att sitta i kassan, lite smått psykotisk. Men nu hade jag & Julia fredagsmys efter mitt sista pass igår kväll kollade på idol och Stockholm Boogie, sen gick July hem och då la jag mig i soffan och somna där som vanligt. Idag harj ag haft sovmorgon, hur skönt som helst att inte ha ett larm på och veta att jag inte ska till jobbet idag. Snart så ska July och jag gå en sväng på stan, ta en lunch och hon ska införskaffa sig en flaska vitt. Sen blir det väl hem och vila en stund sen gör sig snygg inför kvällen då vi tjejer ska kalasa till det lite med förfest här och vidare till Ritz. Kan bli galet bra.

Nu måste jag sätta på mig strumpor innan mina fötter fryser till is. Jag bjuder på en semester bild.


Idioti...

...jävla idioter är allt jag har att säga hade jag en pistol skulle jag sätta ett skott i skallen på er på än gång !

Läste nämligen en artikel i NA om ett par människor som misshandlat en katt lagt ner den i en påse & lagt den i soporna och satt en lapp runt halsen där det stod "vi vill inte ha dig längre" eller någe liknande. Fan jag blir så jävla förbannad ! Hur kan man mot ett helt oskyldigt liv !?

sjukt sugen på...

...nachochips & salsasås, har på sista tiden skaffat mig ett beroende av dessa härligheter. och så vart jag helt plötsligt jätte sugen på Loka vatten med smak av citron, konsigt tycker dock jag för det har jag aldrig fått sådant sug efter. Men nu känner jag hur det rinner i munnen när jag tänker på bubblorna & citron smaken !

Jag har råd med hyran ! tack, vi får se hur det går med kreditkortsräkningen dock, den har inte dimpat ner i lådan ännu. Nej nu är jag jätte trött på att jobba, ville hänga mig själv idag när jag var på jobbet, känns det som att jag blir glad av jobbet ? Nej, eller jo lite när jag har rast och umgås med vännerna kanske. Men nu så kör jag morgondagen fort som fan ska den gå sen kör jag HELG, med stora bokstäver, jag ska dricka vin & drinkar, jag får må som jag mår på söndag ! För nu måste jag bli road !


tvätta bort smink och borsta tänderna sen tv, chiiiing !

It never stops...

...Idag körde jag åttonde dagen i rad på jobbet, jag var berädd på att skjuta mig själv i huvudet när larmet gick imorse och jag visste att jag skulle gå upp för att cykla i det ruggiga vädret till jobbet. Jag tror jag hade haft en annan känsla om jag hade haft sovmorgon, men klockan börja skrälla redan klockan 07:00, det är inte riktigt min tid på dygnet vill jag lova. Kvällsmänniska som jag är. Nu har jag bara dag nio och tio kvar sedan har jag två dagars ledigt, från början var det bara tänkt att jag skulle vara ledig lördagen och köra ett extra pass på söndagen. Men le chéf tyckte synd om mig för jag var väl ingen vacker syn när jag kom till jobbet så hon trolla bort mitt pass på söndag. Visst svider det att behöva ta bort ett söndagspass då pengarna är guld & gröna skogar, men jag vet att jag behöver två dygn på mig att vila och jag har ändå så sex dagars veckor fram tills helgen då jag åker till våran kära huvudstad igen. Mitt liv som workaholic skulle man kunna säga. Men nu börjar skulderna kunna betalas av sakta men säkert vilket är helt underbart. Som en sten som trilla ner från axlarna när jag ordna allt idag. Men en sak jag är svinigt rädd för imorgon när jag vaknar är när jag ska gå ner till min brevbox och hämta min lönespecifikation då jag var ledig två veckor i september obetalt dessutom. Hoppas för guds gubbar att jag har råd med hyran iallafall och att kreditkortsräkningen inte kommer vara allt för skyhög. Det börjar låta lite som att jag bordde få ett besök av lyxfällan, eller vad säger ni? Ge mig lördag och en flaska vin så ska jag bli lite mer positiv! Och inte tal om att jag är världens bästa lillasyster så hjälper jag gärna min syster imorgon så hon slutar jobba 19:00 istället för mig, då jag får gå till stängning!

Jag saknar Jenny och Malin ganska så mycket ska ni veta !


Nu var det inget kvar...

...på lönekontot för jag tog de sista pengarna där för att betala el & telefonräkningen eftersom jag kommer få en helt värdelös lön denna månad, vill inte ens se min löne specifikation när den kommer. Detta beror ju på att jag var borta två veckor i september. Jag är så att säga Lusspank just nu.

Jag måste dela med mig med en av mina tankar jag ofta har. Alltid sitter jag & funderar på vem som kom på att det skulle finns pengar? Vem kom på idiotidén att allt skulle kosta pengar? Tänk om pengar inte fanns om inget kostade något. Inga finanskriser, inga krig ingenting såndant tror jag skulle existera. Gud va skönt om man jobba för skojs skull, kunde hoppa på vilket flygplan jag ville till vilken stad jag ville när jag ville. Och att jag kunde välja ut vilka kläder jag skulle ha på mig närsom. Underbart. Det är roligt att ibland drömma lite, visst ?

Då kör vi klart denna vecka och så ser vi fram emot min lediga lördag och min flaska vin !

ciaoooo

mysfredag...

...denna fredag, eller iallafall kvällen har varit en riktigt myskväll. Jag har haft syster, Kati & Linn här på besök, det vart ett glas vin och MAAASSSOOR av chips,dip & jordnötsringar och lite godis också för den delen. Vi kollade in idol som ikväll hade MJ-tema. Själv tycker jag Tove är den bästa av dem alla, men ikväll hade hon gjort ett lite fel låtval om jag får säga mitt, förra veckan när hon körde Katy Perry Hot´N Cold var hon helt galet bra. Så ska hon alltid vara. En final i globen utan Tove tycker jag inte är okej, that´s it !

Jag har börjat sakta men säkert att kolla upp saker och ting. Vi får se hur det slutar. Jag ser på det ljust iallafall. Inget som stoppar mig. Jag måste testa mina vingar.

Nu måste jag sova för jag börjar jobba tidigt imorgon ska upp halv sju för börjar jobba tio i åtta. usch. Men jag slutar tre det är skönt. imorgon kör jag iallafall dag fyra av tio...Nästa lördag när jag äntligen är ledig ska jag unna mig en hel flaska vin och lite dans på dansgolvet. Tack och hej ciaooo....


då var vi inne på en ny onsdag...

...jag tog sovmorgon till halv elva idag, det var skönt. Jag börjar inte jobba förrän klockan fem idag, vilket jag gör varannan onsdag. Då stänger jag såklart också. Jag ska nu jobba varje dag tills nästa lördag det vill säga den 24/10. Tio dagar i sträck, HÄRLIGT ! Jag kommer väl förmodligen inte ha mycket till liv, för jag kommer ha det så här i cirka 5-6 veckor, har nämligen bett om extra pass vilket jag har fått 1-2 stycken i veckan det betyder att jag har sexdagars pass i veckorna, så tio dagar i rad kommer väl inte bli något konstigt?! Jag har satt mig i sitsen själv just för att jag vill tjäna lite extra pengar, sparkontot står på noll och jag vill betala av min skuld till mamma. Sen behöver jag köpa mig en tv-bänk också och nya köksstolar när mitt svarta bord är färdigt. Ni ser det är lika bra att jag jobbar på och tjänar massa kosing, för om jag jobbar mindre då går jag ut mer och då försvinner alla slantar jag tjänar in. Jag kommer inte ens hinna shoppa, bra för mig. Mitt visa kort blir att gömma för mig själv också så jag inte kommer hem om kvällarna och sätter igång med nätshopping, det är farligt.

Snart så, kanske till och med ikväll så ska jag stätta igång med att skriva mig en att-göra lista den kommer bli lång men jag måste sätta ett mål så nu kör jag.


slänger upp lite bilder på syster och mig ifrån våran sommarsemester tillsammans.







förresten är jag grymt törstig och inte alls sugen på vatten, vill någon komma & överraska mig med något gott att dricka? Lite iste kanske eller kanske en kall cola på burk? Varför är cola på burk godare än cola på petflaska?

det var på tiden...

...idag kom mina fotoförstorningar från korthuset. Jag har nästan blivit galen på dem för de skulle ha kommit förra veckan, på onsdagen. Då var jag såklart där & fråga efter dem, men de hade inte dykit upp så sa de kom tillbaka imorgon (torsdag) så jag gick dit och de hade inte kommit ännu. Då sa de att de skulle ringa Malmö och ringa mig sedan på fredagen. Hörde de av sig på fredagen? NEJ ! Så igår, måndag ringde de och sa att förstorningarna hade kommit, det var på tiden, satt precis & skrev ett mejl till korthuset och tänkte berätta hur besviken jag var men, de hade tur för jag hade ej skickat det ännu.

Mamma tycker synd om mig för att jag inte har någon vinterjacka för jag slängde min förra vintern, den var gammal, så nu ringde hon och sa att vi skulle åka iväg till marieberg till helgen & hitta mig en vinterjacka. Jag frös som en riktigt lort idag på stan, även mamma, kan nog vara därför hon tyckte lite synd om mig. Jag vill nog ha mig en svart med en fin liten päls på, vi får se vad vi kan åstadkomma.

Nej nu ska jag dra på mig ett lite mer vaket ansikte och sedan traska iväg till mina damer på njuta och avnjuta ett glas vin, det är man alltid värld ! Iallafall när man funderar så mycket om dagarna som jag gör jag anser att vin är mitt smörjningsmedel till hjärnan ;)

ciaoooo

greatest...JULY & JUICY

...Den här helgen har verkligen varit great. Jag & Julia åkte upp till Sthlm igår morse svängde förbi systemet och inhandla lite godsaker sen mötte vi upp pappa utanför hans hotell, medans han checka ut så drog jag & Julia förbi H&M en sväng för Julia skulle ha strumbyxor till kvällen & så köpte hon en jätte fin rosett. Jag som absolut inte skulle handla något i helgen köpte på mig världens finaste kavaj. Tack för den, bra pris var det på den också. Efter det sprang vi tillbaka till pappa & fick skjuts till vårat hotell där vi checkade in sen drog vi iväg & käka lite lunch, jag åt en underbar italiensk pizza med mozzarella, gorgonzola, färska tomater, svarta oliver & parmaskinka, to die for ! Efter det köpte vi lite smått & gott & begav oss tillbaka till hotellet och vilade en sväng. Vaknade upp gjorde oss fina & fräscha för en ute kväll med 15 damer. Tog T-banan (försökte vara lite ekonomiska) till centralen och därifrån gick vi till Mathilda. När vi dök upp hos Mathilda så fick vi en varsin fördrink & ett uppdrag. Kan säga att mitt uppdrag inte fullbordades direkt. Efter lite mingel bjöds det på en helt underbar kyckling/pasta/ostsås-gratäng med sallad,bröd och vin till maten. Mätt blev man vill jag lova. Efter maten satte vi igång med lite roliga lekar och fick pannacotta till efterrätt, smaskigt. Vi tog en taxi till 1900 där vi inte blev så långvariga utan gick till ambassadeur istället, jag får mer & mer känsla för det stället ju mer jag är där, första gångerna jag var där kändes det rätt törrt som tjejerna från värmland skulle säga. Men nu gillar jag det. Min kväll avslutades på hotellet med ett varmt & skönt bad & rakt ner i sängen. Dagen har inte varit jätte rolig, drack inte överdrivet igår men jag blanda allt man kan blanda så jag har väl inte varit 100 idag. Vi hade lite svårt att få tag i färdmedel hem då alla tågbiljetter var slut eller låg över 500lappen, inte värt det. Men vi fick tag på en buss och kom hem välbehållna. Nu sitter jag på landet hos mammsen & pappsen och ska dricka lite te & äta varma mackor.

back to work imorgon då...ciaooo


julia, anna-maria & jag

Nu har jag varit sådär duktig igen...

...Att jag har skjutit upp och packat väskan inför helgens bravader i våran kära huvudstad. Klockan är nu kvart i tolv(en kvart kvar på min älskade pappas födelsedag så vi säger GRATTIS GRATTIS!) och det är inte långt kvar tills jag ska vara klar packad, ha diskat min disk, duschat & vara klar & även hunnit sovit lite innan bussen avgår kvart över nio imorgonbitti. Fan vad jag är bra !? Men jag gjorde en god gärning idag skjutsa mammsen till frisören & sedan till tåget och snäll dotter som jag är så åkte jag iväg lite emellan & köpte en lite matsäck mamma kunde ha med sig på tåget, jag menar hur många matsäckar har hon inte köpt till mig sen jag föddes? Dags att bjuda igen.

Jag saknar cypern extremt mycket, värmen, maten mitt goda sällskap, stranden, mina WKD blue....ÅHH take me back right now.

nu ska jag springa iväg & packa uppdaterar lite efter det...ciaooo

I love to love...

...Tyckte det lät som en bra inledning. Ikväll har jag varit iväg till Harrys en svän för att säga "vi ses " till Jenny, är inte den som säger hejdå. Det var super mysigt, de åt och jag unna mig en efterrätt. Chockladmousse, jätte smaskig var den allt. Saknar dock den vita chokladmoussén massor, det var min favorit. Inte varit på Harrys på ett tag så det var kul att titta in en sväng, blir förmodligen lite jobbande där under julborden i vinter.

Jag har ledigt denna helgm lovley. Jag och Julius Cesar hoppar på bussen lördag morgon och brummar mot våran kära huvudstad för att skämma bort oss lite med hotellövernattning och lite födelsedags/inflyttnings fest på Tegnergatan hos Branting. Ser jag fram emot. Och hotellfrukost ! Finns inget mer underbart.

Igår var det lite fest hemma hos mig, de flesta på jobbet dök upp även Maria & Sara. Sara har jag inte sätt sen hon åkte hem från Cypern, det var ett kärt återseende. På strömpis tyckte jag att det var alldeles FÖÖR mycket folk så där var det väl ingen höjdar kväll. Men jag fick iallafall krama om Malin & köra en svängom på dansgolvet med henne då hon och Jenny flyger iväg i tre hela månader. Dumma dom !

nu ska jag krypa till kojs och kolla lite CSI...ciaooo...

kalas kalas...

...Idag har jag varit ledig och på kalas hos min morbror som fyllde år häromdagen. Vi fick smörgåstårta & en jätte smarrig bärpaj. Mums. Jag sover på landet ikväll igen I like it here.

Jag jobbar ihelgen, tungt men okej. Mina lördags pass brukar gå ganska så fort. Sen så rycker det lite i mina partynerver plus att jag vill umgås med min rödhåriga hoppetossa Kati så vi får se vart lördagkvällen tar mig...

Jag har inte så mycket mer att skriva är lite för trött. Köpte en pälsväst idag btw den var väldigt fin.

ciaooo

RSS 2.0