Ny vecka, nya tag...

...imorgon blir det tacomys med Bosse, på torsdag blir det biomys med Anna-Maria och på fredag blir det Juliamys då Julia kommer hit! Vilken bra vecka va!?

På lördag ska jag inhandla pappas födelsedagspresent var det tänkt då jag antar att Julia vill ta en sväng på stan. Kan dock inte skriva här vad det är för spännande present då jag vet att pappa kikar in här då och då. Men han ska nog bli glad!

Nu återgår jag till TV-tittande! Man märker att hösten är här för att man är trött HELA tiden!


Ursäkta dålig bloggning...

...men jag har tentapluggat i veckan. Har nämligen haft tenta i affärsjuridik. Det kändes otroligt bra, men man ska aldrig vara säker på att det gick hem. Men som sagt jag är nöjd med ett G men man blir alltid lite mer nöjd med VG. Vi får helt enkelt vänta och se!

Imorgon kommer syster hit, det ser jag sjukt mycket fram emot. Det blir film- och godismys imorgon och på lördag vankas shopping och en god middag på RAW sushi & grill har bokat bord. En av mina favoriter här i stan. Deras dumplings till förrätt är supergoda och jag äter alltid mina torimaki då jag inte gillar fisk eller skaldjur. Kvällen tror jag vi avslutar med en/ett par goda drinkar inget mer galet än så.

Bara att få umgås med syster är galet nog! Händer inte så ofta längre tråkigt nog. Men svårt med det avståndet vi har emellan oss nu. När jag bodde i Örebro bodde jag på Storgatan vilket är 5 minuters promenad ifrån systers lägenhet. Där var jag mycket! Min syster är min bästa vän!

syskonkärlek
Min bästa och på hallowen för några år sedan...

Makeup stores höstvisning var fantastisk...

...Ja, vi hade tur som kom i bra tid för kön ringla sig över hela globen torget. Vi stod i stort sett längst fram. När vi kom in så var det stort och pampigt. Vilken visning, helt fantastisk! Glitter, glamour och skyhöga klackar! Och hur högt jubel var det inte när ingen mindre en Maria Montazami entrar scenen. Vilken kvinna, sjukt snygg för sin ålder.

Efter visningen var Anna-Maria och jag sugna på lite vin så vi tog tunnelbanan till St Eriksplan för ett besök på Tiki Room. Det blev ett glas vin, en Mai Tai och lite nachos med dip. Klockan var inte hemgång så vi hoppade på tunnelbanan igen för att åka iväg till Östermalmstorg för att ta ett glas vin på stureplan. Det blev ett besök på Sturehof och Obaren. Vilken glad chock vi fick när vi klev in på Obaren och ett sjukt bra band spelade. De skulle tydligen snart släppa skiva. Jag vart glad av deras musik, det var Oskar Linnros möter Håkan Hellström. Toppen!

Så nu rekommenderar jag er alla att slå på Thomas Stenström - Detsamma på Spotify! Lyssna & njut!


Midsommarbild!

stress tisdag...

...men vad gör det när det är något roligt som avslutar kvällen! Ja, som sagt har jag lektioner hela dagen. Fick springa iväg en sväng förut för att träffa min nya sjukgymnast. Vad fasen är det med mig och blinda sjukgymnaster? Jag saknar min bästa sjukgymnat Ulf i örebro! Nu är jag tillbaka i skolan för att ha dagens sista lektion.

Sen är det raka vägen till Globen/Annexet för att kolla på Makeup Stores stora höstvisning! Ska bli spännande och se vad för inspiration som kommer nu till hösten. Tar med mig min kära vän Anna-Maria. Vi får se om vi kanske till och med unnar oss ett glas vin eller två efteråt! Har fått dispans av Freddy min gruppkamrat i skolan att vi tar sovmorgon till 11 imorgon. För skönt med lite sovmorgon mitt i veckan!

Tillbaka till skolarbeten nu...


Lördagsmys...

...nu är det officielt höst! Jag sitter hemma en lördagkväll och dricker thé och äter mackor! Men vet ni vad? Det är hur mysigt som helst. Jessica var nyss här en sväng och hämta lite grejer så fick jag krama henne hejdå för imorgonbitti beger hon sig till Ungern för jobb med Mästarnas Mästare! Fy va kul hon kommer att ha. Hade inte tackat nej till hennes jobb inte! Kul med olika projekt lite då och då.



Förresten glömde säga att mina ljusa toppar är borta nu! Har övergått till en mörkbrun färg vilket jag stortrivs lika mycket i varje gång jag färgar det i den nyansen. Bild återkommer jag med då jag nu sitter i pyjamas, har städat hela dagen och ser ut som att jag inte sovit på två dagar!

Höstnytt...

...i torsdags så tog jag en sväng på stan för att kika på lite kläder och självklart hittade jag lite fint höstnytt inne på H&M.


svart stickad kofta...

på armbågarna sitter det bruna skinnlappar vilket jag tycker är döläckert...

en svart skjorta som jag ska stryka innan användning ;)...

en ugglering...

en ring med romerska siffror...

Städdag deluxe...

...nu skiner allt här hemma och doftar rengöringsmedel! Älskar det. Var iväg och slängde tomflaskor och tidningar. Har dammsugit, dammat, moppat och plockat. Man trivs så mycket bättre i ett välstädat hem, håller ni inte med?

Eftersom storstädningen är gjord så åkte nya duschdraperiet upp och även de nya handdukarna! Sen har jag även införskaffat mig en ny dörrmatta då min andra var så grymt ful (den låg här när jag flyttade in).

Bjuder på lite bilder:


så ser de nya handdukarna ut...

det nya duschdraperiet...

de här tre burkarna/korgarna är tänka att bytas ut mot några svarta fina om jag kan hitta...

de blåa fula kakelplattorna ska jag försöka dölja med svart klisterkakel ifrån LagerH. Om det passar...

nya dörrmattan som är tänk till att boosta en lite när man kommer hem trött efter en lång dag.

RSS 2.0