This picture makes me happy...

...

Fredag fredag ge mig fredag...

...ja, för jag vill hoppa på tåget hem mot Örebro nu till min familj. Få umgås i dagarna tre och bara njuta. Andreas, min systers pojkvän fyller år så på fredag blir det släktmiddag på Wongs och på lördag blir det Mexikansk fest för alla hans vänner! Kan bli riktigt kul!

Frågan är fortfarande: Vad köper man i present till sin systers pojkvän? Önskar jag hade miljonen på kontot så jag kunde köpa en Weekend typ men nu får det bli något betydligt enklare! Vi får se vad jag kan hitta på för bus!

Nu ska jag återgå till kaffekoppen innan jag sätter mig och jobbar igen!

Ciao, ni får njuta av en bild av min törstiga syster i somras!





Inte många knop denna söndag...

...idag har varit en sådan där soffliggardag! Har tittat på tre kronor en av mina favorit serier från förr. Gårkvällen var supermysig, spenderade den med Bosse & Mathilda. Vi drack lite gott, tittade på så mycket bättre och pratade massa strunt. Det var riktigt skönt att krypa ner i sängen när de åkte hem. En tidig lördagkväll för en gångs skull! Så har varit pigg idag trots soffhänget.

Jag längtar sjukt mycket till fredag. Vill att denna vecka ska gå i 180 så jag får hoppa på tåget på fredag eftermiddag och sedan få spendera helgen med familj, släkt & vänner!


Awesome...

...tack Royal Caribbean, Cirkus, Nobis, Berns och allt fantastiskt folk för en sjukt trevlig kväll!


Grattis Line på din födelsedag...

...Ledin var grym, drycken är god och vi säger grattis Line på din *5 årsdag! Fantastisk kväll!


Fredag fredag fredag...

...tack för att du äntligen är här! Det betyder att imorgon är det äntligen sovmorgon! Efter jobbet blir det till att snabbt svida om till partyoutfiten, ta sig ett glas bubbel och sen ta sig till RCCL's kontor där vi ska avnjuta god dryck och härligt sällskap innan vi tar oss till Cirkus för att kika på Tomas Ledin! Kan nog bli en bra kväll!

Snart framme vid jobbet! Då kör vi denna dag i 180 så den snabbt är över!


Ibland vill man bara...

...slänga på luren i örat på folk, gapa ut kanske de mest fula orden man har i sitt ordförråd till och med brista ut i tårar! Detta pågrund utav att det finns så grymt oförskämda människor i denna värld! De hittar på lögner, begär saker som inte ens är möjligt ja allt vet vad!

Jag är glad att alla glada, trevliga och positiva människor väger upp dessa oförskämda människor!

Ni oförskämda människor där ute, visa lite respekt! Vi vill inget annat än att fixa det allra bästa för er!


Shoeshopaholic...

...idag inhandlade jag två par skor på lunchen. Ett par highheels & ett par flats. Tänkte visa er dem. Jag älskar dem redan. Ursäkta kvalitén på bilderna IPhonekamera in ett inte allt för ljust rum. Inhandlade även en superfin ring & en svart kappa men det får visas upp en annan dag. I lördags köpte jag även en klänning som jag ska ha den 3 november på Andreas födelsedagsfest. Den får ni se då.


Bubbel & Canapeer...

...precis så har jag spenderat min måndagskväll! Tillsammans med mina underbara jobbarkompisar! Jag älskar min vardag lika mycket som jag älskar mina helger. Jag är sjukt glad för att jag valde att studera på Frans Schartau för utan den utbildningen hade jag inte varit där jag är idag! Min fredagkväll kommer jag också spendera med min jobbarkompis Malin. Kommer bli hur bra som helst!


Ibland önskar jag att...

...min familj bodde här i Stockholm. Mamma & syster har varit här uppe ihelgen och vi har haft hur mysigt som helst. Shopping, bubbel & middag på Ciao ciao due! Jag ville inte riktigt att de skulle ta tåget hem. Men om mindre än två veckor åker jag till Örebro och får umgås med den igen. Jag har en fantastisk familj och vet inte hur jag skulle klara mig utan dem!

Min katt Lucas saknar jag massor men får träffa även han när jag är hemma. Min lilla myskisse!


Fredag...

...efter en jobbdag så är det fantastiskt med bubbel & fantastiskt sällskap! Snart blir det boulespel!


Vad hände med mitt liv...

...för ett par år sedan brukade jag ha en eller två helger inplanerade. Nu förtiden har jag fullspäckat schema två månader framåt! Även fast det kan kännas lite stressigt så trivs jag sjukt bra med det. Om det är någon gång i livet det ska vara såhär är det nu!


Dagarna bara drar iväg...

...ännu en måndag har passerat! Det går för fort. Idag hade det till och med hunnit blivit mörkt innan jag gick från kontoret. Den tröttaste tiden på året är här! Det är bara att fortsätta att besöka gymmet och äta god nyttig mat man får energi av!

Ser fram emot helgen! Jag får Finbesök av syster & mamma!


Idag är det Mathildas dag...

Grattis älskade vän på din 25-årsdag!


Underbara Celebrity...

...Celebrity var ett fantastiskt rederi och Reflection var ett helt otroligt vackert fartyg. Efter tre dygn på det vackra fartyget med goda middagar, god dryck och sällskap av helt fantastiska människor så längtar jag redan tillbaka. Kan inte annat än och säga att resebranschen har de bästa människorna man kan tänka sig.


Hey, Im in the band...


Hösten är här för att stanna...

...löven är gula, röda & orangea! Den största delen har fallit till marken. När klockan ringer på morgonen så är det fortfarande mörkt ute. Knappt så det hunnit bli ljust när jag går utanför dörren! Imorgonbitti eller ska man säga inatt så kommer det nog vara kolsvart när klockan ringer. Men det är för att jag ska iväg på äventyr, då är det värt det!

Välkommen hösten jag är glad att du är här! Tända ljus, filtar och thedrickande! Det är mysigt det!


Min vän blev Fru...

...förra helgen dvs 29 september för att vara exakt blev en av mina bästa & äldsta vänner Fru! Hon har gift sig med sin stora kärlek. Jag är jätteglad att jag fick vara med på bröllopsfesten! Då paret valde att gifta sig på rådhuset så var endast släkten med. De ska snart även ha bröllopscermoni i Indonesien för dryga 500 personer så då kan man förstå att det vart lite mindre intimt här hemma.

Jag vill iallafall önska Herr & Fru Orrgard all lycka i framtiden!


October I love you...

..denna vecka känns som en av de roligare veckorna på länge. Jag jobbar mån-tis och på onsdagmorgon hoppar jag in i en taxi och kör mot Arlanda. Där hoppar jag på flyget för 3 dygn i Amsterdam (mestadels till havs). När jag kommer hem så blir det en snabbvila för att sedan fira min fantastiska vän Mathildas 25 årsdag. Förra året firade vi den i London. På söndag ska jag vara onåbar hela dagen. Det kommer bli en mysdag i soffan!
 
Oktobermånad är inte en månad i lugnets tecken. Inte en ledig stund på helgerna. Det är 25 årsfest, fest med jobbet, besök av syster & mamma. Jag avslutar månaden med Thomas Ledin på cirkus. Första helgen i november åker jag hem till Örebro för att fira systers pojkväns födelsedag.
 
Jag bjuder på en bild från Split, Kroatien!
 

Att mista en vän...

...allas våran kära vän som hon verkligen var på kontoret har olyckligtvis lämnat oss. Det var alldeles för tidigt! Kontoret kommer inte vara detsamma utan dig! Vem ska nu göra mig sällskap när jag har lunch? Det var så mysigt när du kom och klämde ner dig bredvid mig i fåtöljen!

Smilla du är redan otroligt saknad och det kommer inte vara samma sak att komma till kontoret imorgonbitti!


Livet känns ganska bra nu...

...igår efter jobbet var jag hemma hos min jobbarkompis med ett par till och åt thaimat & drack vin! Kikade på Xfactor! Malcolm B är min favorit! JEM är högt på min lista också!

Ikväll kommer mina damer hit på tapas & vin! Mysigt kan man säga då det är sällan vi hinner träffad alla samlade!

På onsdagmorgon drar jag till Amsterdam och åker på lite lanseringskryssning!


RSS 2.0