In my head...

...Some dudes know all the right things to say.
When it comes down to it, its just a game.
Instead of talking let me demonstrate. Yeah.
Get down to business lets skip foreplay.


ända sedan jag kom..

...upp hit till sälen har jag fått upp andan för det här med bloggningen det är roligt att uppdatera när man gör saker & tar lite kort. Det blev ingen latté för min del suget släppte när jag hade varit på systemet, fick bråttom hem för jag blev törstig på annat. Nu har jag precis lagat middag så vi sitter & avnjuter en baconsås & pasta gott ! Snart blir det att svida om & bli snygg inför kvällen. Tack & hej !


jag är sugen...

...på en varm och god café latté! Undra om dem har take away i sälen byn? Eller så kanske jag får svänga in på Statiol Lindvallen där har de take away iallafall...


lugnet före stormen...

...jag igår när vi jobba så var det skapligt lugnt under tiden Sälen Cocktail Comp..hölls. Men sen när den var avgjord då vart folk törstiga så de kom och köpte öl både corona & primator folk verkar tycka om primator det är roligt det att den säljs också. Jag måste säga att våra kära jobbarkompisar på Wärdshuset är helt fantastiska. De får en att skratta även fast man är dötrött! Förstå att man får sig ett gapskratt när diskplockaren står och dansar för sig själv istället för att plocka glas. Jag gillar det skarpt. Sen fick jag även höra att " Ju mer öl du säljer desto mer ökar din karma" hahahha..det var literoligt sådär klockan 04:00.


off to work.


borsta borsta tänderna.


Kati in action.


corona & primator, vad får det lov att vara ?


såhär tycker gästerna att flaskorna kan användas efter förbrukning.


godmorgon sälen...

...ja vi vaknade här för en timme sedan, helt underbart att sova ut. Var ju inte hemma förrän klockan 04:00 inatt. När jag vaknade så kände jag mig ganska piggelin så jag diskade först all disk sedan gjorde jag frukost åt både mig och min tillfälliga sambo. Det fick bli macka, juice & fil med flingor. För Katis del flingor med lite fil. Snart ska vi väl svida om och åka ner till sälen byn för ett snabbt besök på systembolaget. För ikväll är det våran tur att stå på rätt sida av baren. Undra hur Sälen byn ser ut det kan bli spännande att se. Fick höra att Sälen byn inte var mer en ett systembolag och två ICA. Vi får helt enkelt se.


våran frukost på ett alldeles för stökigt vardagsrumsbord.


work work...

...vem har sagt att man inte kan jobba på sin semester? Jag gör det för jag har världens roligaste extraknäck.

 
måste ju testa webcameran på nya datorn


If we ever meet again...

Do you come here much?
I swear I've seen your face before
You don't see me blush
but I cant help to want you more more
Baby tell me whats your story?
I ain't shy, don't you worry
I'm flirting with my eyes
I wanna leave with you tonight
do you come here much?
I've gotta see your face some more


dags för måndagslunch...

...ja det vart en helt underbar lunch. Vi gjorde en helt underbar ost&kalkonsallad alá kato&juciy style. Den innehöll isbergsallad, ruccolasallad, tomat, gurka, rödlök, rivenost, strimlad kalkon, avocado. Till det hade vi baguette & ceascardressing & cocacola. Livets lunch vill jag lova. Nu är jag mätt och ska sova middag en timme tänkte jag.


mitt hjärta hackar grönsaker, hon är proffs på det där, kolla bara...



nu är jag mätt tack & hej...


21 årsgalej...

...i lördags var jag på 21 års fest. Damen i frågan som vi fira var Malin M. En helt fantastisk kvinna. Innan jag gick dit så blev jag bjuden på världens godaste middag av Andreas & Ullis. Potatisgratäng med fläskfilé ala peppar och till det pepparsås & haricot vertes och rött vin heeelt fantastiskt gott. Jag var en mätt dam när jag gick därifrån.
21 års festen hölls hemma hos Hanna i krämarhuset. Vi fick bål när vi kom svingott. Min bästa syster var med och fira och Bea också helt fantastiskt. Jag tänkte att jag låter de få bilderna jag tog tala för sig själv.














påskpåsen...

...Jag berättade för er förut att jag fick en påskpåse fylld med godis och diverse av mamma och pappa innan jag åkte. Den var fylld med sånt jag bara älskar. De behövs inget DNA test för att bevisa vem som är min mamma och pappa. Dessa personer vet vad jag gillar.



en påse olw sourcream & sweet chili, ett påskägg fyllt med smågodis, en påse tuggummi extra strawberry, en påse cloetta påskskum & sist och BÄST en Karl fazer Marianne kaka. Det låg även en liten slant till mig i påskägget. När jag öppnar och ser det lägger pappa kommentaren "köp vad du vill för det, men du kanske inte behöver köpa godis". Han är skön min pappa Stickan.


det var än gång en ledig onsdag...


jossan & jenny bestämde sig för att gå på musicquiz på Harrys för att umgås lite och ta ett glas vin eller två eller kanske till och med tre.


såhär glad var jag för en ledig dag och lite vin, plus att jag hade ny frilla också. July hade kappat av det slitna och ljusat upp min bruna färg. Det blev kanon.


vi fick sällskap på Harrys av Andreas och Hanna.


även Frida gjorde oss sällskap och spela lite quiz...


alla våra spelkompisar var inte sugna på att bli fotade...


vi gick hem till mig & jenny för att fortsätta med vin & festligheter.


Andreas fick i sig ett & annat glas vin.


ett X antal glas senare.


min sambo, mitt hjärta.


min sambo har jag känt sedan lekis dvs 16 år.


det blev lite jobbigt när mitt armband fastna på Andreas arm.


smärtsamt? förmodligen.


såhär glada vart vi när vi fick av armbandet iallafall.


sen kom vi på att det vore kul med en utgång så det var bara att bättra på makeupen och köra på.


make make make it.


Andreas ville ha smycken, jag fick se vad jag kunde plocka fram.


han hitta något han gilla.


då var det dags att gå! Hur kvällen på krogen blev det håller vi för oss själva. Tack och hej !


plugga...

...jag riktigt känner hur jag vill börja plugga. Jag vill verkligen komma in på F.S som jag har sökt till. Mellan v 20-24 då är det intervju period presterar man bra där och får komma in så får man veta det mellan den 20-24 juni.Trettio personer kommer in och jag hoppas verkligen att jag blir en av det trettio stycken. Det skulle göra mig lycklig riktigt lycklig. Jag kan se mig själv sitta dag in & dag ut och läsa om något intressant som jag själv har valt och skriva uppsattser & hemtentor. Jag vill plugga mig lite mer smart!



Måndagsklubben @ tandådalenswärdshus...

...ja där ska vi spendera våran kväll. Vi ska kränga så mycket öl så det inte är sant. Vi ska ha kul så inåth-vete! Dricksa nu gott folk det är vi värda. Vi ska bjuda på en kväll av dess inte. Och det är faktiskt Corona som står för hela den här kvällen så drick drick drick endast corona, jag tillåter att ni kanske varvar med en primator om ni tröttnar på corona för stunden.


det gjorde otroligt ont i hjärtat...

...ja det kändes som en kniv i hjärtat. Som att något försvann ifrån mig. Som en kompis som försvann som alltid funnits vid en i alla svåra lägen. Just då kändes jag mig helt naken. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta pågrund av paniken. Men det var dags kände jag att lämna det gamla bakom mig, jag borde ha gjort det för länge länge länge sedan. För varje gång jag får ett meddelande angånde detta blir jag ledsen och fattig.




















Jag gjorde det jag klippte sönder kreditkortet !

tillbaka i Sälen...

...javisst är vi det. Jag & min kära snäcka Kati har precis kommit ut ur våran bastu. Kvinnan är ju trots allt finsk & gapar på mig om att slänga på mer vatten samtidigt som jag dör lite mer & mer ju varmare det blir ynkling. Det blev inte jätte lång visit i bastun men skönt vare. Nu har vi packat upp och gjort oss hemmastadda. Vi ska ju faktiskt bo här i en vecka. Vi får mer sällskap på torsdag, det blir bra. Måste tacka Mamma & Pappa för påskgodispåsen jag fick fylld med godis, favorit chokladen, chips, påskskum och en liten slant. De är fantastiska! Imorgon dvs måndag så står det morgonpromenad på schemat och efter det hårfärgning & frukost. Sen ska vi kanske hämta en Dj som vunnit movida corona DJ tävlingen förra året. Efter det blir det nattklubbsjobb på måndagsklubben på Tandådalens Wärdshus, ses där!

godnatt mina hjärtan !

Jenny 20 år...

...

Harrys husband...

...

snart så...

...kommer Malin hem igen. Så som jag har saknat henne. Hon har alltid fått mig och skrattat när jag varit ledsen. Hon är den som varit med och stått vid min sida vida svåra situationer. Jag har haft henne vid min sida väldigt länge. Från mellanstadiet. Då vi gick hem efter skolan och drack thé och spelade kort. Vi gick även till varbergabiblioteket och var inne och surfade på nätet. Vi hängde på gården och hade kul. JAAA jag är överlycklig att hon kommer hem nu om det så bara är för en stund !


jag gillar det...

...hur min planering ser ut här framåt. vecka 13 spenderar jag i Sälen, denna vinter har jag fått upp ögonen för Sälen och jag gillar stället och människorna. Sen vecka 15 på lördagen är det dags för den efterlängtade personalfesten! Helgen vecka 16 spenderar jag i lovley Sthlm med min kära syster och mina jobbarkompisar för vi ska kolla på The last bounce..Vecka 20 åker jag & min bästaste mamma till Mallorca en vecka. Det kommer bli livet inget jobb bara massa slapp & vin. Sen i maj får Jossan veta om hon kommer vidare på intervju på FS.

Jag lever,det gör jag !

stegen dem tas...

idag tar jag steg nummer 2, för några veckor sen tog jag nämligen steg nummer 1 mot det "nya" livet som komma skall. Så idag som sagt tas steg nummer två, brevet läggs på på posten. Nu är det bara några steg kvar sen är jag POFF borta ! (för en stund iallafall)

saker som gör mig sur & grinig...

...ja, jag tänkte berätta det för er eftersom jag har suttit och tänkt på det hela dagen på jobbet.

.Punkt nummer ett är när jag sitter i kassan och hälsar på alla kunder glatt & trevligt och inte ens får en blick tillbaka. Då har jag seriöst lust att fråga kunden om han&hon är döv eller bara allmänt idiotisk?

.Punkt nummer två är när föräldrarna handlar och ungarna sätter sig längst ner vid bandet och tycker det är svin roligt att slänga upp varorna längst upp på bandet igen & se det åka ner ännu en gång. Nej jag tycker det är riktigt irriterande. Så pass irriterande så jag stänger av bandet & tänker "haha din jävla unge nu når du inte varorna längre, skyll dig själv".

.Punkt nummer tre är när vi har ett nytt specialerbjudande varje vecka och det är begränsat hur mycket kunden får köpa till exempel max 5kg apelsiner per hushåll eller 3 st paket glass per hushåll för ett riktigt bra pris. Nej men då kan inte riktigt folk förstå vad ett hushåll betyder. Utan då kommer hela släkten & ska köpa en till sin mamma och en till sin mormor och en till sin sjuka moster & en till hennes farfar i barcelona. Men seriöst EN PER HUSHÅLL. Om din mamma, mormor, sjuka moster eller farfar i barcelona vill ha då får de komma själva.

.Punkt nummer fyra är när jag hör folk på jobbet eller när jag själv är och handlar som står vid en hylla eller disk och säger "vi tar den här den är billigast". Mat är till för att avnjutas, mat är viktigt för kroppen och om man ska lägga pengar på något är det mat. Mat ska smaka bra och all eldorado är inte det bästa. Vafan unna er lite, istället för när ni kommer fram till kassan och har råd att köpa ciggaretter och snus tillexempel.

.Punkt nummer fem handlar om folk som bara ska tänka på att köpa nyttigt "nej den där kan vi inte köpa den är det för mycket socker i" "nej den där kan vi inte äta för mycket fett i". Jag kan tycka att det är okej om man är överviktig då kanske man bör tänka på vad man stoppar i sig. Men folk som är smala som stickor och hela tiden tänker "nyttigt" er spyr jag på ni behöver lägga på er lite fett på kroppen för det ser konstigt ut hur smala ni är. Och jag vet själv att jag är smal. Men jag har aldrig tänkt "nyttigt" jag äter chips och jag köper häldre den vanliga créme fraichen än den lätta. Och jag dricker cola och älskar gräddfil till tacosen. Jag har aldrig haft några problem med att tänka "för mycket fett för mkt socker". Även där säger jag unna er, ni behöver inte vräka i er för det.

.Punkt nummer sex är när folk kommer med 10 olika kuponger. Vi har ett namn till er "prisjägare". Seriöst det är pinsamt. En kupong kan man väl förstå. Men tio stycken, era snåla jävlar!


Märks det att jag jobbar i en mataffär? Märks det att jag är bitter på jobbet? Jag kan tänka mig det iallafall...

Sitter & kollar i kalendern...

...och inser att det endast är elva dagar kvar. Det känns faktiskt helt fantastiskt.

god natt sälen...

...Dagens sista after ski gick super bra. Sålde Corona & Primator. Good Job ! Efter jobbet så kallade stugan på oss. Där vi först satt i soffan & kopplade av en stund. sen gjorde vi tacos och åt tills det inte gick & äta mer. Jag vart nästintill spyfärdig. Nu blir det inte tacos på flera veckor (eller dagar iallafall). Vi kollade på Melodifestivalen, det var helt okej. Jag tyckte även att det var HELT RÄTT att Anna vann, hennes låt är ju fantastiskt fin. Något roligt som hände var när Peter Jöback skulle börja sjunga sin låt & jag hade inte hört den & han satt igång & jag fäller en tår. Julia skratta så hon dog. Men låten var fin.

Men nu till det viktigaste ikväll jag är sjuuuuukt sugen & då menar jag sjukt sugen på Hot shots & Vitt vin någon som vill komma med det till våran stuga, eller måste jag vänta tills jag kommer hem till örebro, onsdags utgång kanske? :) Vi får se vad Jenny tillåter.

efter en jobb kväll på...

...Tandådalens Wärdshus så sitter jag nerburrad i mitt täcke i soffan och äter ostbågar & klunkar cola. Jag älskar livet. Vore litet tråkigt utan ostbågar & cola klockan tjugo i tre på fredagsnatten ! Eller vad säger ni?

Jag kan ju faktiskt inte rå för att jag är den onyttigast människan som går i ett par skor. Men jag fick till och med July att äta ett par ostbågar, det är stort ! :D

saknar...

...mina pärlor där hemma. Mamma, Pappa, Ullis, Jenny & Kati här får ni en liten puss av mig iallafall...


random...


hannah montana & jag vi har roligt tillsammans...


hejhopp, jag bjuder på en ego bild..


den där förbaskade vinkorken höll jag på & bli tokig på


huller om buller...

filmtips!

Igår kväll såg jag en helt briljant film. Jag är en riktigt sentimental människa när det kommer till filmer och serier. Jag känner igen mig och lever mig in i många olika roller & karaktärer. Filmen jag såg igår var fantastisk. Jag kunde inte hålla mig alls. Jag inte bara fällde några tårar, jag stor grina. Sådär så man nästan ligger och skakar och näsan börjar rinna och man nästan tappar all kontroll. Så bra var denna film. Allt för min syster heter den. Cameron Diaz, Alec Baldwin, Jason Patric och Abigail Breslin är några av skådespelarna i filmen. Alla rollerna är helt magnifika. Jag rekommenderar den starkt, ni måste se den.



sälendags igen...

...och jag gillar det. Jag & July åker iväg imorgon när hon slutat jobba. Innan det ska jag hämta coronabilen & åka iväg till lagret och packa bilen. Hämta min packning & avsluta med lite mathandling på Willys. Lite frukost & lite tacogrejer. För när vi har jobbat klart så ska vi ha schlager & taco kväll. Vi känner inte för någon galen sälenutgång, inte denna gång. Hela helgen blir det jobb på Tandådalens Wärdshus.

It´s not whort it...

what...

...ikväll har jag lagat middag till mamma & pappa. De tyckte det var riktigt gott. Jag lagade kyckling&pasta gratäng och så gjorde jag en rödlök&tomat sallad till det. Jag tyckte det vart riktigt gott också. Jag förvånas av mina kock talanger. Ni skulle ha smakat på min körrfärssås förra veckan den var himmelsk. kock kanske? italiensk pasta kock isåfall :) Nej nu ska jag dricka lite thé & ta en macka sen så dimpa ner i säng för imorgon börjar jag jobbar klockan 9 redan för att hinna inventera kassorna & sen ska jag hem & fira min älskade syster för hon fyller hela tjugofem år gammal ! nästintill tant? På kvällen är det dags för guidengalan (krogengalan). Kan bli spännande. Jag & Bella kör lite förfest hos mig & möter upp H för eftersläppet.


kärleeek

fredag...

...nu är det fredag igen. Tiden går förbaskat fort. Kändes nyss som det var fredag. Denna helg är jobbhelg. Öppnar både lör & sön. Ska åka iväg & köra ett kort pass nu också 16-20..

kärlek till er...

i denna snövärld vi lever i...

...så blickar jag tillbaka till sommar, solen, varma kvällar & semestern...





familjen stenberg...














musik...

...som strömmar genom mina högtalare för stunden tänkte jag dela med mig lite av så ni får något bra att lyssna på.


. Nickelback - If today was your last day
. David Guetta feat Kid Cudi - Memories
. Jason Derulo - In my head
. Jason Derulo - Watcha Say (acoustic version)
. Pink - I don´t belive you
. Rise Against - Hero of war
. Akon feat Michael Jackson - Hold my hand
. Alexandra Burke - Hallelujah
. Breaking Benjamins - Follow me
. Volbeat - Soulweeper
. Volbeat - Still counting
. Volbeat - A broken man and the dawn
. Metallica - The unforgiven II
. The Killers - Mr Brightside
. The Killers - All the things that I´ve done


både gammal som nytt, vissa låtar fastnar andra tjatas ut.


jag träffade min dröm man...

...i mina drömmar i natt. Det var perfektion på karln ! Så otroligt vacker. Oftast när man drömmer om människor så drömmer man om folk man sätt/träffat/känner. Eller iallafall pusslar ihop lite olika bitar av det man känner igen. Kanske någon man gått förbi på stan, eller någon som kanske är inne på mitt jobb för jämnan, kanske någon jag känner jätte bra. Men denna karl har jag aldrig sätt. Aldrig ! Hade jag gjort det hade jag märkt det för han var ta mig fan det finaste jag sätt i ett par skor. Hade jag bara gått förbi han på stan hade jag vänt mig fort som bara den och dreglat tills någon undrat hur det var med mig. Hade det varit någon som varit inne & handlat för jämnan då hade jag gjort allt i min makt för att få en dejt med karln. Och hade jag känt människan bra då hade han varit min. Jag måste hitta denna karl förutom i mina drömmar. Jag fick en ledtråd vi kan se om vi kanske kan gå på den, om jag hitta denna man då skulle jag aldrig mer behöva gå utanför dörren för han var allt man kunde önska sig.

Now it´s my time to shine...

...ja det är det och jag har bestämt mig exakt hur jag ska göra nu. Det ska vi fira med att åka till Camilla snart & dricka champagne för ingen blir gladare än hon, visst camilla !?
Jossan hon skulle ha varit ledig imorgon, är hon det ? Nej hon jobbar extra som vanligt, när ska jag lära mig att kunna säga nej? Ja det var en bra fråga.
Lördagen var underbar, riktigt lyckad. Söndagen dock var mindre rolig.  Jag missade bussen till jobbet & fick leka jetsetare & ta taxi. Inte bra för min ekonomi. Jag var levande död på jobbet. Jag åkte buss hem, inte gjort det på flera år. Jag åt mat & somna.
Imorgon ska pappa genomgå en likadan operation som jag. Det kommer nog gå galant. Pappa är stark han. Precis som jag.

RSS 2.0