varmt varmt varmt...

...ja det är riktigt varmt här i min soffan och det är fortfarande pga feber. Jag har legat här i soffan hela dagen. Jag har endast varit uppe för att kissa & hämta mat & dricka. Det är ensamt i min soffa, jätte ensamt. Men vill inte smitta någon så jag får ta smällen att ligga själv i 2 dygn sådär. Bara för att bli frisk & pigg till helgen.

återkommer ciaoo

fel tidpunkt...

...ja inatt har jag lyckats fått feber och hosta. Det har jag liksom inte tid med. Idag har jag legat på soffan hela dagen inte så lätt och sova med feber och hosta. Inatt så lovar jag att jag vakna en gång i timmen, första gången jag kolla på klockan var hon 12, sen 1, sen 3 osv osv fram till kvart i 7. Då fick jag ringa och sjukanmäla mig från jobbet. Inte haft feber på år & dagar. Tråkigt att ligga här själv. Tur att det går massa serier på tv iallafall så jag har något att roa mig med. Det är faddergalan ikväll det är bra. Och PH så klart. Blir hemma imorgon också så febern hinner lägga sig så är jag förmodligen tillbaka på jobbet på onsdag igen. Min chef var orolig att det hade växt ut en knorr på mig, men jag försäkra henne om att det fanns ingen knorr på min bakdel.

Nu ska jag vila lite igen..ciaooo

fyfasen...

...Något jag är rädd för är att någon av mina nära & kära ska bli skadade eller rentav dö. Ja jag vet alla dör, men jag är orolig för att de ska dö i förtid. Inte somna in när de har levt klart sina liv utan det andra. I onsdags efter jag varit på Ritz så stod jag utanför med en vän och prata lite, när vi helt plötsligt får fyra karlar ramlandes på oss, sen sekunden efter ser jag att en av dem flyger på en annan kille med en glasflaska och dunkar den i huvudet på han. Istället för att tänka efter vad som hände så agera jag snabbt. Jag la en jacka över kille som fått flaskan i huvudet och så la jag min jacka under huvudet på han så han hade mjukt där istället för asfalt. Först fick han något anfall som var precis som ett epilepsianfall, men det gav sig snabbt, vi fick upp han på ben och han kunde sätta sig på en trappa, jag satt och höll ihan då han helt plötsligt bara försvinner men efter några slag på kinden vakna han igen, det tog väl cirka en kvart för ambulansen att komma. Men allt gick bra och han mådde bra. Det är sådana tillfällen man tänker till "tänk om det var någon jag kände, en vän, min syster eller kanke jag till och med" En flaska i huvudet kan leda till döden om den slår fel. Usch jag blir så arg på alla idioter som måste bråka och ta till slag och sparkar, det räcker med ord. That´s it !



jag känner mig så...

...vuxen när jag springer runt i mataffären med en helt egen vagn och fyller den med mat och grejer. Jag var och storhandla idag med min kära vän Frida. Vi lunka igenom hela affären och finkamma alla hyllor. Hela kalaset gick loss på närmre 1200:-, galet. Men nu behöver jag inte känna oro för att vara hungrig de närmaste veckorna. Sen vart det mycket bakgrejer då jag tänkte vara ännu mer vuxen och baka julgodis och julkakor osv, eftersom hela min tjocka släkt kommer hem till mig den 19:e dec. Dock försvann några vuxenpoäng när jag köpte lussekattmix istället för att göra lussekatter från grunden. Den mixen kostar mindre en ett halvt gram saffran. Det är ju värt det. Efter våran storshoppingrunda så åkte jag hem till mamma och vi gick till mormor och fika lite, jag köpte med jätte goda kanelbullar.

Nu lagar mamma lite mat åt oss innan jag ska bege mig hem för att packa in all mat och sen göra mig iordning för kvällen. Ikväll ska det firas, rakt av Mathilda fyller 22 år imorgon så det blir faktiskt 44 års kalas då hon firar ihop med sin vän. Vid sju snåret ska vi hem till Mathilda sen lite senare ska vi till Ritz och dansa oss trötta in på små timmarna då det är dags att knalla hemåt eftersom jag jobbar imorgon, men börjar dock inte förrän 15:00 det tackar vi för. Tog ju faktiskt ledigt idag för att kunna vara med och fira. Kalas är ju bäst. Då har man en anledning till att sätta i sig en flaska vin.



ikväll inviger vi skorna och kör klackarna i taket !


det ska även dricka massa med vin med massa underbara individer!

Vilken tabbe jag gjorde...

...igårkväll efter gossip girl hoppade jag på cykeln för att umgås med min vän denise och hennes son milio. Jag ringde henne innan jag åkte och sa att jag skulle komma snart så sa denise att "ring när du är nedanför för porten låser klockan åtta" javisst sa jag och satte på mig jacka skor och plocka med mig cykelljus och nyklar och kände efter i jackfickan så mobilen låg där. Cyklade väg i duggregnet och var framme vid målet. Låste cykeln och tog av cyklenljusen och skulle plocka upp telefonen för att ringa och säga att jag var där. Men känner igenom alla fickor säkert tiotusen gånger men hittar den inte, jag har glömt den hemma och det jag kände i fickan som jag trodde var mobilen var mitt bankkort & körkort lika platt som mobilen. Det var bara att hoppa på cykeln och cykla ända hemigen i regnet för att hämta mobilen igen och cykla tillbaka till denise. Vi hade en super mysig kväll, det har vi alltid. Gammal vänskap rostar aldrig.



denise på sin student -08


världens snällaste Milio i sommras..

Ikväll har jag och July kollar på paradise hotel och druckit thé. Lite av en måndagsritual att dricka thé tillsammans. Det är dessa små stunder som får min dag att avslutas på bästa sätt. När July gick så slängde jag ihop världens snabbaste matlåda, kokade pasta och gjorde en tomatsalsasås till det. behövde en matlåda för imorgon jobbar jag ett extrapass 11:30-19:00, nice ! Nu ligger jag i soffan och väntar på att matlådan ska svalna så jag kan ställa in den i kylskåpet. Imorgon måste jag slänga in alla räkningar så de dras på än gång på onsdag. För då vet jag sedan hur mycket pengar jag har kvar att spendera resten av månaden och hur mycket som går till spar.


Jag har gjort det och jag gör det igen...

...lägger upp bilden på flätfrisyren som July gjorde på mig när jag skulle på bröllop i sommras. Det är bland det finaste som någon gjort i mitt hår. Jag kan inte sluta kolla på bilden för det är så fint. I love love love. Jag vill se ut så i håret varje gång jag går ut men det är lite svårt att få till det så själv. Det är tur att jag har min July.



I sommras gjorde jag en spännande sak...

...Jag gjorde fystesterna till polishögskolan. Jag klarade två utav tre tester vilket jag är jätte stolt över för jag har inte världens bästa kondition för fem öre. Jag har nu lagt mina planer om att bli polis på hyllan ett tag men man vet aldrig vad som kan hända i framtiden. Tänkte bjuda på några bilder ifrån testet iallafall... Jag hade nummer 158.



















Det var en rolig & händelserik förmiddag !

Jag saknar...

...Mitt röda hår !




Snart vill July göra mig ännu rödare...Mörk röd ska jag bli. Det var Julys idé hon tyckte det skulle passa bra. Sen får vi se om ekonomin tillåter lite längre hår kanske : ) vore ju något. Hejsvejs så länge.

saturday...

....idag har jag jobbat extra, då fick jag även jobba över. Jag erbjöd mig så jag klagar absolut inte. Jag tänkte eftersom jag ändå inte skulle göra något idag kunde jag hjälpa Bella om hon behövde det. Så det blev en halvtimmes övertid, som en dag som denna (lördagkväll) blir en hel timmes lön. Me like. Jag åkte sedan hem och hämta Silas och åkte hem till landet och mös med han, eller inte. Han bara skrek så jag brände en skiva och kolla lite tv. Har nyss hämtat mamma och pappa från öl & whiskey mässan ( som pappa fick i farsdag present ) Så nu har jag blandat mig en drink och sitter och kopplar av. Livets liv, yes it is. Jag vill se Johan Falks femte film NU NU NU ! kanske ska hyra imorgon, vore något. Nu kollar vi beck här hemma. Får se när sängen kallar. Sara håller på och gör en ny bloggsida åt mig, hoppas den blir kanon fin. Men det tror jag, hon är duktig hon.

Ne familjemyset kallar. Ciaooo

dubbelt så ont...

...som jag hade förut så nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar med ingen smärta alls. bra va !?

fredagsmys...

nu har jag fredagsmys på landet hos mamma & pappa , när jag kom hem från jobbet hade mamma gjort tacos, hur glad vart jag då på en skala från 1 - 10 ? 11 ! Det slank ner i magen gott var det. Efter idol tänkte jag kolla lite serier på datorn som jag missat i veckan. Jag älskar lediga fredagskvällar. Imorgon jobbar jag lite extra...

nu måste jag se klart på idol...ciaooo

inte alls roligt...

...hur har jag spenderat min lediga dag? Jo i en jätte lång kö på örebromässan i regnet, fötterna var blöta och kalla och var nästintill bortdommnade...Varför gör jag detta? Jo för att ta den där förbannade svinissprutan! Jag Josefine Stenberg som måste vara universums mest spruträdda människa står i kö i tre timmar för att göra något jag absolut inte vill, det låter ju helt absurt. Men jag var tvungen, jag hade iofs aldrig gjort det utan mammas muta att bjuda mig på Mcdonalds mat efter, som ni mäker är jag ganska lätt mutad. Jag har ännu en gång bevis på att jag har världens bästa föräldrar. Min kära mor som själv tog sprutan för några veckor sedan, gick tidigare från jobbet för att följa med mig till mässan och stå i en tre timmars lång kö i regn helt frivilligt för att jag inte ville gå och ta sprutan själv, pga av min rädlsa. Världens bästa mammsi ! TACK !

Men nu några timmar efter sprutan har jag ont i armen, otroligt ont. Usch inte alls roligt, kan inte röra på den alls knappt. Känns toppen då jag sitter i kassan på jobbet..Hoppas det går över tills imorgon då jobbet börjar. Bara jag inte får feber och frossa som jag hört en del som fått. Jag brukar ha ganska otur och få allt skit man kan (därav jag tog sprutan vill inte ha någon grissjuka).

Nu när jag bara klagar tänkte jag också skriva att jag fått en super jobbigt stor finne i pannan också som gör ont. Dubbel smärta livet är hårt.

men jag var en snäll kompis idag och hjälpte July att färga sitt hår, det vart lite ombytta roller kändes det som. Hoppas hon vart nöjd iallafall.

Nu ska jag sova, vi håller tummarna att jag mår bra imorgonbitti...ciaooo

Lite frågor...

Vad blir ditt namn baklänges?  Enifesoj


Har du gjort en snöängel i år? Nej det har inte varit så mycket snö ännu, men det kanske blir en & annan gjord.

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? Förutom när jag föddes så måste det ha varit när jag opererade knät då låg jag väl lite över ett halvt dygn, skönt att inte behövt sova över på ett sjukhus pga av en egen sjukdom/skada.


Har en dröm gått i uppfyllelse? Jag kan väl inte påstå att mina drömmar har gått i uppfyllelse då jag har ganska knasiga drömmar.

Har du någon gång testat karate? Nje, det har jag väl inte. Men jag och Malin gick en självförsvarskurs en gång! Det var då vi kom överräns om att Malin var den starka utav oss två.

Första sporten du gick på? Simning, från simskolan till att tävlings simma det höll jag på med i ungefär 9 år.

Minimorötter eller pommesfrites? Det beror på iblands kan jag var sjukt sugen på pommes, men ibland känner man inte alls för de feta pommes fritesen då väljer man häldre minimorötter.

Vad längtar du mest till just nu? År 2010 ! Nytt år, ny tag...

Hur gammal har du tänkt bli? Ja svår fråga, så gammal jag orkar bli!?

Har du haft vattkoppor? Nej jag har ju inte det, jag lär ju bli dödssjuk om jag får det nu...

Vad drömde du om inatt? Jag drömde om att jag hade ett super fint och stor hus utomlands, i drömmen så var det väldigt mycket bekanta ansikten med, bla familj och vänner.

Vilken TV-serie är bäst? One tree hill, utan tvekan !


Vad åt du senast? Frukost, snart dags för lunch innan jobbet dock.

Höga eller låga strumpor? Jag föredrar ju tubsockor från intersport jag så får väl säga höga.

Vad är du mest rädd för i hela världen? Att jag ska leva ensam hel mitt liv


Läser du baksidan av mjölkpaketet?
jag dricker inte mycket mjölk, men det har väl hänt.

Vad har du för färg på ditt påslakan? Just nu är det begie&brunt med lite svarta detaljer på.

Bikini eller baddräkt? Bikini, men jag tycker vissa baddräkter är riktigt snygga.

Snyggaste läraren? Har inte haft någon hunk till lärare..

Är du mörkrädd? Nej det kan jag absolut inte påstå!

Har du någon gång haft på dig ett par trosor? Dagligen..

Riktigt gran eller plastgran? Här hemma i lägenheten blir det en plastgran för jag inte orkar med allt barrande, men hemma på landet där jag alltid firar jul, där har vi en riktigt gran som min kära far hugger ner åt oss.

Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt, kolsvart helst..

Godaste drickan till frukost? Ett stort glas apelsinjuice

Vill du bli president? Det kanske vore tufft !?

Har du spelat tjej i en teater? Har inte spelat så mycket teater, men när jag var med i julspelet i skolan var jag jultomte så då var jag ju en karl så har nog inte spelat tjej i en riktigt teater.

Duscha eller bada? Jag har lite svårt att ligga länge och bada men kan vara skönt ibland. Men inget slår ne lång varm dusch.

Har du gråtit i skolan någon gång? Javisst det har jag gjort.

Hur tar du dig till jobbet? Oftast cykel, ibland promenerar jag & ibland får jag skjuts.

Har du någonsin sminkat dig som en punkare? nej det har jag inte.

Sjunger du på toaletten? haha, nej verkligen inte, men det händer att jag försöker mig på ett par toner då och då i duschen.

Vilken färg har din jacka? Jag har ett par stycken, min nuvarande vinterjacka är vit, min skinnjacka är svart, jag har en päls som är beigeaktig, en ljusgrå lite längre jacka och en mörkgrön vardags jacka. Sen harj ag även en pälst väst som är välanvänd.

Använder du långkallingar? är det kallt ute och jag ska till jobbet eller ut och promenera då åker det super sköna kallingarna på, det vill jag lova. Är ju uppvuxen på landet !

Är du höjdrädd? nej jag överkom min höjdrädsla när jag var liten och klättra upp i hopptornet på gustavsvik och hoppade från 10:an

Vilket land vill du åka till? Jag är väl lite sugen på Maldiverna faktiskt.

Vad var det senaste som fick dig att skratta? det minns jag inte, jag skrattar en hel del ! Kanske hemma hos Julia igår kväll.

Vad ska du göra NU? Jag ska kika lite på tv göra något att äta sen göra mig klar inför jobbet och kila iväg.

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Lite till och från...

Har du sätt din bästa vän gråta? Jag har nog sätt de flesta av mina vänner gråta.

Vilka vitaminer åt du när du var liten? Jag åt det som nu heter Sanna sol, då hette det Solesan!

Har du fått någon komplimang idag? Yes "du som är en sånn skön tjej"

Har du varit med i en rättegång? Yes, det har jag!

Är du polare med grannen? det kan jag inte påstå, man hör en hel del konstiga ljud ifrån hans dörr !

Vilket språk pratar din mamma? Klarspråk ! haha

Vilka länder har du bott i? jag antar att semester inte räknas så då är det bara Sverige

Senaste piercingen? Måste ha varit tungan, men den finns inte kvar längre inte naveln heller.

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igår när familjen var ute och åkte lite ärenden

Gay? nej jag dras till killar

Har du däckat/spytt för du varit druckit? Jo man har väl fått i sig fö mycket någon gång och gjort det sistnämnda, det där med däcka kan jag inte påstå, men man har väl somnat rätt skönt när man kommit hem från en krogkväll och inte vaknat alls förrän dagen efter.

Har du varit på stranden? Ett X antal gånger, jag älskar stranden ! Sol, hav solbränna & allt det där.

Har du haft en stalker? Nej inte vad jag vet.


Minns du din/dina musiklärares namn? Javisst, Lisa i grundskolan & Lena på gymnasiet.

Hur bra är din syn? Den är bra behöver inte glasögon iallafall, inte ännu...

Har du varit på party? Ett par stycken

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Om jag visste att jag skulle överleva som en hel människa.

Vad skulle du säga om jag var kär i din bror? haha lycka till !

Har du varit utomlands? jovisst, italien,spanien,grekland,österriket,mauritius,cypern m.m

Har du sätt din bästa vän naken? Kan ha hänt hahah..

Vilket är det bästa bröllop du varit på? Utan tvekan Emma & Samuels i Augusti i år! Livets bröllop.

Var är dina syskon just nu? Syster min är förmodligen påväg hem från universitetet till sin lägenhet. Bror min har jag absolut inte koll på.

Vad är den senaste drömmen du minns? Den jag skrev om förut som jag drömmde inatt.

Vilken tid gick du upp imorse? Runt 11 gick jag upp och hoppade in i duschen..

Vad ska du göra ihelgen? Jobba ett extrapass på lördag, sen funderar jag på att vara hemma på landet.


Vad står det i fjärde smset i din inkorg? "vad gullig du är som meddelar. Ha det så trevligt. kram kram"


När var du riktigt sjuk senast? Det var nog när jag kom hem från bulgarien 06 och hade en sänka på 100 och lunginlammation. Sängliggandes blev jag, tur som hade köpt massa nya dvdfilmer i bulgarien.

Vem är den senaste kändisen du tog på? haha, måste varit Jens för John är väl inte lika känd ?!

Vad finns i din bakficka? har mjukisar för tillfället finns ingen bakficka.

Har du färglinser? Inte nu, men har haft både blåa och bruna..funderar på nya faktiskt.

Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov så skönt...

Vad är det första du gör på morgonen? Kollar mobilen och tar något att dricka





jag är inte naken faktiskt jag har på mig en tubtoppsklänning



 


Time to fly...

...Nu har jag hittat det ! Äntligen efter några veckors letande och många om & men har jag nog hittat något som passar mig. 2010 here we come ready to fly ! Men jag håller det för mig själv ett tag till. Bara för att känna efter.

I lördags hooka jag upp med Breling & Branting, för Branting var här på finbesök från våran stora huvudstad, vi hade jätte mysigt hemma hos July. Vi drack vin, pratade om framtiden och fnittrade ikapp när ett antal vinglas hade slinkit ner i magen. Super mysigt, verkligen ! Avslutligen så dansade vi oss trötta på strömpis.




Idag vart jag glad också för jag har fått ett par skor, jag känner mig lite som alla de stora bloggarna som får grejer från företag och så vidare, för reklamens skull givetvis. Visserligen får jag inte mina grejer från företag, jag frå mina grejer från min underbara mamma & pappa. Här för ett tag sedan fick jag ju en helt underbar vit kofta. Idag fick jag världens underbaraste finaste stövletter från dem. Jag kan inget annat än att älska dem. Ska ha dem varje gång jag går ut med risk för att bli uttjattade skor. Illa men är de så gudomligt fina så är de.



visst är dem lovley !!!

Nu ska jag klä på mig lite mysisar och traska över till July för vårat obligatoriska kvällste! De är en av de underbaraste stunderna på veckan, då man kan prata av sig med en förstående krabat ! Det är antingen det eller att spendera tid med familjen ! De bästa !

 

ciaooo...

 


Found some...

...bilder sen putte i parken och dem tänkte jag nu snäll som jag är bjuda er på !


make some food...


en mysig första dag på PIP 2009...


missmatching på katis fötter ...


mys på altanen...


festivaldags...


altanen var välanvänd...


världens bästa pip gäng...


haalå heeje....


sara & jag kalasar på området...


hitta jennys lillebroder på området...


my lovley kati...


varför dricka ur glas när man kan dricka ur box ?


Nästa år ger vi det ett till försök att hitta Putte....



troublemaker...

...jag hittade en bra låt när jag klicka runt på youtube...Akon feat Sweet Rush - Troublemaker! Jag har alltid gillat Akons låtar, han gör dem oftast väldigt bra med bra beats !

Ikväll är en bra kväll, jag har ätit ost&kex, tagit ett glas rött vin till det. Efter det tryckte jag i mig en skål med marängsviss! Otroligt gott har gått och varit sugen på det i säkert flera månader. Den sockerchocken man får är galen ! Inte bra då jag börjar jobba o7:50 imorgonbitti , hate it! Men dock skönt att sluta jobba klockan 15:10...

Nej nu ni ska jag kolla utrustningen av idol, Tove var grym ikväll ! Hon ska stå i final mot Erik som också är ganska så bra ! Tove är redan en stjärna !

ciaooo....

jag vill ha...

...fredag idag ! För på fredag är jag ledig och då ska jag har riktigt fredagsmys med mamma & pappa ute på landet. Vi ska gå till ostaffären och köpa massa goda ostar, typ brie, chévre & andra goda delikatesser! Me love, sen blir det hem och äta något gott sen ost & kex. Idol på det ! Kan det bli en bättre fredag ! Nej verkligen inte.

Idag innan jobbet tänkte jag slänga ihop någon smaskig soppa, spicy thai som är keldas ena soppa. Där i tänkte jag slänga i lite kyckling & wokgrönsaker så det blir en matig kyckling soppa ! Smaskigt. Jag ska bli en hejare på att laga mat! Både bra ekonomiskt & för hälsan. Men innan jag lagar mat tänkte jag ta en sådandär underbar lååång dusch! Det är så varmt & skönt, men lite små jobbigt när man går ut ur duschen då man lite smått halvt fryser ihjäl.

Ikväll kör vi kvällspass 2 av 5 dvs att jag har ett morgonpass då jag jobbar 6 dagar denna vecka.

 

Åhh jag kom och tänka på att denna veckan på onsdag egentligen skulle ha varit då jag & july åkt upp till Stockholm för att gå till Göta Lejon för att se Melissa Horn, men vi var tvungna att ställa in då det vart lite bekymmer ekonomiskt och med ledighet. typiskt ! Jag hade gärna gått på hennes konsert, höra en sådan skönsjungande dam sjunga sådana underbara texter ! Men det kommer väl säkert fler chanser.

 

Nu har jag annat att se fram emot. puss & kram ciaaooo


Ännu en ny vecka...

...det känns verkligen som detta år bara har varit en ända månad ! Så fort går det, vad har man hunnit med? En sommarresa med familjen, lite partaj i stockholm, putte i parken, semester i Grebbestad, en partykryssning med Kati & July...allt annat är lite suddigt för att det har gått så pass fort ! FÖR fort. Alla mina suddiga dagar har spenderats i kassan (och lite på golvet) på Willys ofcourse ! Låt inte 2010 svischa förbi lika fort låt inte det året bli lika suddigt, 2010 vill jag ska bli det året jag börjar våga mer. Look outside the box ! 2010 ska bli det året jag kommer göra massa rolig saker, lite förändring vill säga ! Innan första Januari 2010 ska jag ha en plan som ska gå igenom! Jag älskar att ha mål och saker att se fram emot, detta är en sak jag ser fram emot.

 

Nog om framtiden. Idag är jag arg, riktigt arg ! På hur de planerade personalstyrkan för kvällen ! Jag var så arg att jag nästan stängde igen min kassa och gick när det var hur lång kö som helst. Jag förstår verkligen inte hur man kan lägga schemat så att från klockan 20:30 är det bara två stycken kassörskor! I en halvtimme var köerna ända ner till frysdiskarna, jag och Nattis fick sitta som små maskiner med fastklistade fejk leenden på läpparna och köra som f*n ! Det är påfrestande ! När vi hade stängt så betade vi av de sista köerna och kunde stänga och göra de sista sysslorna. Detta tycker jag inte är okej ! Inte på långa vägar. Det spelar inte någon som helst roll om vi på jobbet förväntar oss att det ska bli en lugn kväll det ska finnas personal nog så att vi kan jobba i en bra miljö. Utan att behöva må dåligt och få ångest över att alla kunder står och stampar i golvet och blänger på än som man vore totalt dum i huvudet för man inte ringer på någon mer personal som kan sitta i kassan och beta av köerna! jag hatar det , det får inte hända ännu en gång ! För då lovar jag då stänger jag min kassa och går därifrån.


Jag var bara tvungen att dela med mig av mitt underbar humör ! ciaooo mina vänner !


jag har fin besök här...

...javisst har jag det, ingen mer än Camilla är hemma från Stockholm och sitter här i min soffan och mullar i popcorn med mig. Alltid lika trevligt när hon kommer & hälsar på. Snart så tänkte jag sällskapa henne där uppe i storstaden. Lite att ordna först bara. Vi sitter och kikar lite på efterlyst, hur mycket sjuka typer finns det inte här i Svergie. Hur kan man vilja skada någon annan. Idioti ta död på dem bara !

Nu är vecka fyrtiofem slut dags för vecka fyrtiosex ...nu har jag nog systers julklapp klar. Nu blev hon nog riktigt nyfiken då hennes julklapp förra året var rätt uppskattad !

ciaooo

fars dag idag...

...
Min pappa är bäst !



Egentligen...

...är jag ledig idag, men har ett litet extrapass mellan 15:00-19:00. Jag sitter just nu och äter lunch så jag ska stå mig på jobbet för efter jobbet ska jag förbi July och toppa håret det vart aldrig av i tisdags. Jag är trött och vill inte jobba egentligen, men man måste om man har tagit åt sig. Vill man tjäna lite extra slantar så vill man.

Jag älskar att vara mätt finns det någon bättre känsla, att vara sådär lagom mätt, inte sjukt mätt då man oftast hamnar i matkoma. Utan sådär lagom man känner att man njutit av maten.

det var allt nu innan jobbet. återkommer ...


This is it...

...ikväll var jag, Kati & Malin på this is it. Fy sate vilken bra film ! Jag har inte förväntat mig att den skulle vara så bra. Men all musik, all dans & den blonda tjejen som spela gitarr. Hela filmen gav mig en toppen känsla. Självklart gjorde MJ filmen fantastisk. Jag har ju några av mina favorit låtar till exepmel, Human nature, speachless, dirty diana & man i the mirror. Jaa, jag är lite mer för hans smör musik. Klart jag gillar thriller, beat it och de andra också. Efter bion gick jag & kati hem och delade på en flaska vin och tog igen förlorad tid och lyssnade på MJ tracks. Vi hade helt enkelt super mysigt. Katis nya tatuering är så Grymt snygg. Nu kom vi såklart på en ny idé för en ny tatto till mig. Jagvet att mammsi & pappsi inte gillar det, men jag gör det och gillar er lika mkt för det !

Nu ska jag sova för skönt ! sovmorgon imorgon också det ni !

Jag börjar komma en bit på vägen även fast oroskänslan inte gett sig ännu !


ciaoooo

Om 30 minuter...

...måste jag bege mig till jobbet. Det tar emoot varje gång. Visst älskar jag mina jobbarkompisar, men samma gamla visa varje dag...piip,piip,piip...."var det bra så?Vill du ha de på summan?" Bara för att pigga upp mig själv lite nu innan jag åker tog jag en skål med citronlakrits glass.

Jag vill ha jul ganska så NU ! Jag vill att den första snön faller, jag vill tända det första ljuset i adventsljusstaken. Jag vill shoppa julklappar, jag vill åka på familjens årliga jultripp till Sthlm. Jag vill äta nygjord julskinka med västervikssenap, jag vill plocka fram alla mina tomtar. Jag vill umgås med familj, släkt & vänner ! Det är jul för mig !

ciaoooo

 


drömmarnas land...

...ibland vill man bara stanna där. Ibland önskar man att de man drömmer om är på riktigt. Inatt hade jag en sådan dröm som jag önskar vore helt sann. Jag ville inte vakna ville bara vara kvar. Men men man måste inse att drömmar är på låtsas och att ens riktiga liv fortsätter så fort man vaknat.

Jag tvättar lite idag innan jobbet och en sak jag märkte när jag skulle slänga in tvätten i maskinerna var att kläderna bestod till 90% av mjukiskläder. Jag har verkligen BARA jobbat nu ett tag. Inte orkat "klä upp mig" riktigt. Jag älskar dock mina mjukisar mest av allt. Men man måste ju vara lite snygg ibland också ut och träffa människor. Imorgon kväll bär det av på bio, då är det dags att se This is it ! MJ´s film. Jag har märkt att det går massa filmer på bio nu som jag skulle vilja plöja igenom. Men vi avverkar en imorgon sen har jag två kvar jag vill se och de tänkte jag avverka innan Novembers slut.


Nu ska vi ordna något att äta innan jag ska ner och hänga tvätt. ciaooo...

monday...

...imorse när alarmet började tjuta klockan 07:00 trodde jag inte det var sant, det kändes som klockan var mitt i natten och att jag kanske hade fått max en timmes sömn, den känslan är den värsta. Men det var bara att masa sig upp och få i sig lite frukost men det fanns absolut ingen ork till tillstymmelse av att sätta på sig smink. Jag drog upp håret i en knut på huvudet satte på mig min vinterjacka och mina tomteskor och trampade iväg till jobbet. Ingen härlig känsla men det var liksom bara att bita ihop. På jobbet idag slapp jag sitta i kassan så mycket, på morgonen hjälpte jag Karin på kontoret och efter frukosten satt jag och gjorde E-learning på datorn så än så länge har jag fått kursintyg för frukt&grönt-kunskap, bröd-kunskap & ost/mejeri-kunskap. Duktig flicka, det tar sig. Efter jobbet så slog jag syster en signal och kollade vad hon gjorde & hon pluggade. Jag hade tänkt att åka hem till min underbara soffa för jag var helt slut i huvudet, men istället ville min syster att jag kom hem till henne och vila på hennes soffa. Så jag styrde cykeln hem till henne. När jag kom dit hade hon gjort hur mysigt som helst åt mig, släkt lampan och tänt ljus, hämtat in täcke och kudde till soffan, hon hade poppat popcorn och tagit fram en cocacola & en chokladbit åt mig. Har jag världens bästa syster eller har jag ?



mysfaktorn syns inte då kameran är sämst & jag var tvungen att tända lampan

Jag glömde en krabat som jag älskar massor såklart här kommer en bild på han


Silas såklart !

 

 


Dem jag älskar mest...

...


pappa


mamma


världens bästa mamma&pappa


syster


pappa och syster


mamma och jag


Familjen är det bästa man har den ska man hålla hårt genom vått & torrt!


RSS 2.0