herregud...

...trött tjej har praktiserat hela dagen efteråt raka vägen till Kungsholmen för barnvaktande. Nu packa väskan och sen tokdecka för att praktisera imorgon igen för att efter det hoppa på tåget.

CIAO !

Jag skulle bli tacksam över...

...om min glasögon blev klara snart så jag kan få dem. Sitter SJUKT mycket vi datorn nu på praktiken och man blir lite smått blind efter några timmar och huvudet hänger inte rikigt med i slutet av dagen. SÅ heja heja Specsavers ring innan fredag så blir jag riktigt glad!


Det går bra...

...på praktiken. Har eget skrivbord, egen dator och idag gjorde jag massa passagerarlistor till ett rederi. Det var kul, dagen bara flög förbi. Imorgon inleds det med ett frukostmöte med NCL (Norwegian Cruise Line). Man klagar inte när man blir bjuden på frukost inte. Jag stor trivs på kontoret. Men jag måste säga med långa dagar på jobbet finns det ingen ork kvar till att städa här hemma och det skulle verkligen behövas, men hur ska jag hinna? Imorgon praktiserar jag 08:00-17:00 sen raka vägen till Kungsholmen för att vara barnvakt åt lilleman. På fredag praktiserar jag samma tid igen sen tänkte jag hoppa på första bästa tåg mot Örebro för på lördag morgon ska jag hoppa in på ett jobbpass på Willys innan det är dags för att relaxa på Gustavsvik. Jag ser verkligen fram emot lördag klockan 15:00 då kan jag äntligen slappna av för en stund.

Undra om jag måste köra på converse till klännigen på lördag? Mina skavsår är inte nådiga sen helgen som var!

Nej nu mina kära ska jag ta en dusch sen ska jag krypa ner i sängen och ligga där och kika på tv tills jag slocknar. All kärlek till er. Morfars födelsedag imorgon, önskar att jag kunde vara hos honom och ge han en bamsekram men mamma får krama han åt mig.


First day, check...

...på praktiken. Det kändes jättebra. Idag har jag bläddrat i kataloger och kollat utbudet och även kikat på en del filmer. Tittade även på när de la in en bokning och skicka iväg rese/prisförslag. Det här tror jag kommer gå galant. Min handledare var hemma med sjukt barn idag så henne får jag träffa imorgon. Sushilunch vart det också med mina nya "kollegor".

Efter jobbet krävdes lite träning så drog mig mot Sats och tog ett pass med Mathilda, skönt! På torsdag är det barnvaktsdags, mysigt.

Nu en dusch sen sova, får ju gå upp tjugo över sex nu under praktiken! Ska bli skönt med en sovmorgon på lördag & en dag på relaxen!



Snart fyller du år kompis!

Back on track...

...igår käka vi middag och drack vin hemma hos Sara i Huvudsta i solen. Supermysigt! Från ingenstans dyker Julia upp, en glad överraskning. Mahilda släpade med henne på tåget, bra Mathilda. Efter diverse balkonghäng och god mat och en del vin begav vi oss till Cafét. Där kändes det som det var dokusåpafest, såg man inte grabbar från Bachelorette, så var det Big Brother deltagare eller Paradise Hotel deltagare. Är det där de samlas sen efter sin "succé" i tv? På Cafét är det tydligen okej att taffsa folk på röven bara sådär, jag kan säga att jag vart oxtokig tillslut! Men jag hade trevligt som hade alla min damer samlade på ett och samma ställe på samma gång, det är en pärs! Men jag var sjukt trött efter 5 dagar i Örebro och vin varje dag så var ingen tokfest och ingen partypartyoutfit!



fortsättningen...

...långfredagen starta jag med en lunch på Java med Jenny och Julia. När Jenny begav sig mot jobbet så gick Julia och jag hem och satte oss i hennes fönster och sola och drack rosé och fanta. Det var en sjukt rolig kväll med fest hos Julia som avslutades på Satin. Träffa massa roliga vänner som man inte träffat på år och dagar. Fick umgås med alla mina favorit damer Julia, Mathilda, Malin, Kati, Rebecka och Frida. På Satin hooka jag upp med Bea & Hannah också! Fantastiskt!












Påskafton det vill säga lördagen var det påskfest hemma hos min moster och morbror. Min kära släkt och familj var där. Vi åt massa god mat, umgicks, spela kubb hade otroligt mysigt, vilket jag alltid har med min släkt. Jag får mig alltid ett gott skratt, min släkt förlänger mitt liv och man tänker på ordspråket "ett gott skratt förlänger livet".







Sjukt dålig...

...uppdatering! Men jag har varit i Örebro och umgåtts med familj och vänner så datorn har inte fått någon uppmärksamhet och då har bloggen fått lida ( eller vila kanske man kan säga). Men jag ska försöka uppdatera er om vad jag har haft för mig och jag har faktiskt varit ganska duktig med kameran.

I onsdags så var jag hemma hos syster och käkade middag. Efteråt gick vill till Ritz för att kolla på September. Det var löjligt hur Ritz hantera kvällen. Först när man kom så betala vi inträde och hängde in jackan men fick inte komma in fastän bartenderna stod och rulla tummarna och inte hade något att göra, vill de inte tjäna pengar? Efter spelningen så fick man stå i en kö där folk betedde sig som hyenor och pressa på som aldrig förr, 45 minuter tog det att få sina jacka. Trots att September var grym så fick Ritz sina minuspoäng den kvällen.








I torsdags hade vi grillpremiär på landet och drack bubbel för att fira mina betyg. Det känns sjukt bra att jag även fick VG som slutbetyg i kursen Professional English och jag ligger på VG nivå i kursen branschgeografi också. Ja, jag är sjukt duktigt! Det blev smaskiga grillspett, tzatziki och crisscuts!





Fortsättning följer...

Underbara onsdag...

...precis vad det är idag och jag har inlett ledigheten med ett besök hos optikern. Sen har jag och min kära pappa ätit en härlig brunch här hemma på landet. När mamma kommer hem efter jobbet så blir det en tur runt skogen, blir skönt med lite frisk luft. Klockan sju ska jag hem till syster yster på middag och Linn kommer också vilket jag tycker är super kul. Har inte sett damen på år och dagar (skäms lite över att jag inte hunnit förbi Urban Outfitters åt henne ännu). Efter middagen ska jag hoppa iväg till Harrys för en titt på uteserveringen och samtidigt kidnappa Jenny för en kväll för oss två. Jag har inte kramat om och umgåtts med den damen på år & dagar heller ska bli otroligt roligt.

Nu under min ledighet ska jag utnyttja mina dagar till fullo. Imorgon blir en dag med mamma och på kvällen en grillkväll med familjen.

jag & jenny i full gång på kryssningen med harrys.
jag & jenny i de fina partyhattarna


Livet har sina goda stunder...


19:e bilden...

...En person som är snygg



Hur snygg!


18:e bilden...

...En bild på min fritid



Och så vill jag bara nämna att jag har världens bästa träningspartner, Mathilda!


17:e bilden...

...En gammal bild



Den här bilden är den äldsta jag kan hitta på mammas bärbara dator här hemma. Bilden är tagen en tid innan studenten (hade inte hittat klänning ännu). Men det är iallafall 4 år sedan. Tiden har gått grymt fort och det känns som det var igår jag sprang ut på skolgården och kände mig som lyckligast på jorden.


Ja då var det min tur...

...att skaffa glasögon. Inte på "heltid" dock, men när jag läser, kollar på tv, sitter vid datorn dvs en ganska stor del av min tid. I skolan spenderas stor del av vår tid vid dator då vi gör powerpointpresentationer, skriver PM och letar information. Hemma kikar jag ganska mycket på tv och ägnar en hel del tid åt datorn för mail, blogg och FB. Inför tentor är det en hel del läsande i papper och böcker också. Jag var lite översynt och hade en brytningsfel enligt optikern. Så jag har nu valt ut två galsögon som kommer om cirka två veckor. Ni får vänta spänt på resultat på vad för glasögon jag valt ut. Nu kommer jag nog se snäppet smartare ut. Skämt och sido, kanske slipper massa onödig huvudvärk som jag haft sista tiden.


Denna bild är från PIP-09 och glasögonen jag har här är mina "skämtglasögon" från BikBok, men ni ser ju iaf lite hur jag ser ut i glasögon. Tror ni att det kan bli bra?

16:e bilden...

...En bild på mig själv



This is the real me. Jag jag bjuder på en bild utan smink, med en påkletad ansiktsmask. Jag unnade mig en sådan efter en hård plugghelg.

15:e bilden...

...En person som jag vill vara med



Denna fråga kan ju vara en tolkningsfråga, jag tolkar den som att denna person vill jag hänga och har roligt med just nu. Jag behöver inte vänta så länge heller på Onsdag får jag träffa Malin och även mina vänner Jenny & Joline. Det är längtan!

Jag gjorde en July..

...och kikade in på mina gamla efterfesten.com och där hittade jag en bild på Mig, Kati & Kela. Detta var första kvällen som jag träffade Kati. Jag är tacksam över att få ha träffat en sådan underbar människa. Hon är en stark färgklick i mitt liv och jag saknar henne varje dag som går sedan jag flyttade från Örebro. Men våra vänskapsband är starka och ett X antal mils avstånd kan inget förändra.


Jag älskar...



...hur mitt hår växer just nu, jag har alltid haft kort hår och just nu har jag längre hår än jag någonsin haft. Längre hoppas jag på att det ska bli. Nu kör vi a´neutral. Ingen fuskhjälp denna gång (trots att det lockar).

Min outfit jag hade i fredags var en svart långklänning från H&M, en stickad kamelfärgad tröja från H&M, fjäderhalsband från H&M och solgalsögon från H&M. Jag har faktiskt nämt att jag älskar H&M. Guldklockan är dock från Cypern. 

Vitt + Solbränna...











H&M såklart, I want it all som jag bruka säga...

Min & Mathildas fredag...


14:e bilden...

...En bild som påminner mig om gamla tider

våra idoler när vi var små

Den här bilden påminner mig om gamla tider då Lili & Susi var min och min systers idoler. Vi lyssna på dem over and over again. Hela tiden kan man säga.

Svar på tal...

Baronen  om Man blir arg, det blir man...:
Efter att ha läst mellan raderna slår det mig att du yrkar på dödsstraff för Eliasson..
Vad får DU ut av Eliassons avrättning? Vad får brudarna han våldtog ut av Eliassons avrättning?
Du talar som en barbar från medeltiden..




15 April, 15:59


Efter att jag sett på efterlyst i onsdags och kommenterat hur arg man blir på allt som händer här i Sverige så fick jag den här kommentaren.

Ja jag skrev i ett stycke att jag i vissa fall är för dödsstraff. Men där jag skrev om Sveriges värsta våldtäcktsman skrev jag inget annat än om att jag tycker att 14 år är på tok för kort straff och jag vet själv att jag har ganska starkt medhåll. Jag skrev inget om att jag yrkade på dödstraff där. Så att du läser mellan raderna tycker jag du ska sluta med för att dra förhastade slutsatser är ganska idiotiskt! Du säger att jag talar som en barbar från medeltiden? Hur talar du själv som säger "Vad får brudarna han våldtog ut av Eliassons avrättning?" ganska så förnedrande för de stackars tjejer som har råkat utför alla dessa hemskheter han hållt på med.

Så mitt råd till dig Baronen är att när du läser en text, läs den ordentligt och läs inte mellan radera!

Jag gjorde det jag inte får göra...

...jag tog till nässpray. På superkort tid har jag gått och blivit jätte snorig, täppt och jobbig. Jag som förstörde min näsa genom att missbruka nässpray när jag var yngre får egentligen bara använda kortisonspray. Men jag har inget kortisonspray hemma bara Otrivin Menthol. Inte bra, men vad ska man göra?

Min syster sa när jag nämnde att jag hade nässpray hemma "det är ju som om att en som missbrukar droger har det hemma". Så farligt vill jag ju inte påstå att mitt nässprayberoende är.

Och mina förkylningsdroppar (echina force) är slut! Kul när man som mest behöver dem!

Så nu har jag fått klaga lite!

Godnatt mina kära vänner!

Mat är kärlek...

...idag var en sådan dag då jag var sugen på en sallad med allt jag tycker om i. Så jag gick ner till affären i det fina solskenet och plocka i korgen. Det blev allt från fetaost, serranoskinka till krutonger.



Alla dessa godsaker blev ett gott lyckat resultat...



Det blev även tre matlådor men vi får se om jag orkar äta sallad hela helgen. Det blir iallafall sallad till lunch imorgon. En heldag med redovisningar kräver en god matlåda.

13:e bilden...

...En bild på mig och min bästa vän


Man blir arg, det blir man...

...hur kan man vara så förbannat vidrig så man bryter sig in i någons hem där personen som bor är hemma och slår ner/binder fast/misshandlar och sen rånar personen. Ens hem ska vara ens trygghet! Hur ska man någonsin igen känna sig trygg om man råkat ut för det här i sitt eget hem? Det finns idioter till allt. Att förstöra någons liv så brutalt är ju inte okej!

Ja, jag sitter och kollar på efterlyst och bara kokar av ilska över allt som händer här i Sverige. Vad finns det för människor i vårt land som gör sådana vidriga saker som verkligen händer? Väldtäckter, misshandel, mord ja allt vet vad? Är dödstraff verkligen så fel? En människa som i stort sett har släckt en annan människas livslåga eller till och med har tagit ett liv är inte värd att leva sitt liv vidare!

Sen tycker jag det är dags att skräpa Sveriges straff. Ska Sveriges värsta väldtäcktsman genom tidigare BARA få max 14 år? Allt han har gjort är ju iallafall ett livstidsstraff värt! Eller vad säger ni?

Musik fascinerar mig...

...och har alltid gjort. Jag lyssnar på allt från rock, till pop, till RnB till musikaler, ja lite allt möjligt. Det är inte en enda genré jag gillar utan jag fastnar mer till låtar som tilltalar mig. Jag har fastnat lite för Glee, serien alltså. Jag känner att så som det är i den serien vore asgrymt om det var i verkligheten. Att folk bara helt plötsligt brast ut i sång. Förstå energin. Om den sorlande tunnelbanan brast ut i ljuv musik? Ne jag vet inte men i mitt huvud vore det fantastikt. Eller på en tenta där det ALLTID är knäpptyst att alla helt plötsligt släppte pennan och rev av en sång och dans? Nej jag har verkligen livliga fantasier. Men det vore ju något, eller vad säer ni?


Tenta 1 & 2 avklarade...

...redovisning och tenta 3 & 4 kvar!

Tenta igår var som sagt i Seterra, ett kartprogram. Vi hade fyra olika kartor att avverka. En på Sveriges landskap, en på Sveriges 25 tätorter, en på Europas länder och så en på Europas huvudstäder. Fick 100% på de tre sistnämnda och gjorde ett slarvfel så jag fick 98% på den första. Men jag känner mig bra, nästintill full pott!

Idag hade vi en tenta i våran kurs Proffesional English. Det hela gick ut på att vi skulle sitta i ett businessmeeting och alla hade en varsin punkt att ta upp och diskutera. Min punkt krävde ett besult. Allting kändes jättebra och imorgon får vi betyg på hur det gick. Vi har nu avklarat kursen och får inom en snar framtid veta slutbetyget för denna kurs. Jag har stora förhoppningar!

På fredag ska jag & LM redosvisa en resplan för en resa till Costa del Sol (som Chrille och Jocke satt ihop, de redovisar vår resplan som är i Bordaeux/Biscayabukten). Kan bli roligt! Alltid skönt med heldagar med redovisningar då har man sina, i detta fall 10 minuter, sen kan man sitta och lyssna resten av dagen.

Måndagens tenta är i Försäljning & Affärsmannaskap. Imorgon får vi veta vad vi ska ha tenta på. Känns skönt att få en tentagenomgång på allt läraren ska ha med.

Tisdagens och terminens sista tenta är i Branschgeografi. Vi ska sätta ut alla Europavägar, skriva om åtta utvalda landskap även om 15 storstäder i Europa. Flygplatser i Sverige med deras IATA koder även Europas flygplatser och IATA koder. Och en del charterdestinationer. Det är en hel del ihopblandat så känns lite svajigt. Det blir en helg med plugg vill jag lova.

Så nu vet ni hur min kommande vecka ser ut och vad jag läser i skolan om det intresserar.

Bara att tuta & köra! Ciao

12:e bilden...

...En bild på min vardag



Ja det fick helt enkelt blir en bild på min kära skola Frans Schartaus Handelsinstitut. Det är en sjukt fin byggnad i gammal stil och har en toppen utsikt utöver vattnet och över till Grönan. Men eftersom det är en såpass gammal byggnad så är det SJUKT varmt på sommarhalvåret och SJUKT kallt på vinterhalvåret. Luften kan bli lite dålig ibland också men då får vi öppna våra kära fönster.

Mina topp tre..

...sommar/vår skor/plagg i min garderob. Jag har inte valt ut bara partyfavoriter, utan mina favoriter jag kommer slita med kärlek till vardags (kan ju hända att de åker på någon kväll också iofs).


Nyinköpta guldsandaler från H&M...


Mina kära träklackssandaler från Scorett som inhandlades förra sommaren...


Dessa favoriter är mammas gamla sen hon var ung, jag har övertagit och sliter de med hälsan.


Min nya kärlek från H&M, som sagt har jag långklänningsdille.


Också en nyförvärvning till min "klädfamilj" från H&M


Ännu en ny långklänning från H&M, nu har jag långklänningar så det räcker och blir över.

Visst, jag är student och har inte mycket pengar varje månad men ibland måste man unna sig lite fina saker. Speciellt eftersom man gör sjukt bra ifrån sig i skolan, bättre än någonsin!

11:e bilden...

...En person jag kan berätta allt för



Min familj kan jag berätta allt för. Det finns inga som jag litar på så mycket som på min familj. De är ens kött och blod.

huvudvärk...

...som jag nämnde i förra inlägg så har jag ofta huvudvärk. Det börjar bli jobbigt att knapra huvudvärkstabletter som om att det vore godis och jag tror inte att levern uppskattar det heller.

Jag  börjar fundera på om det är för att jag sitter mycket vid datorn både hemma och i skolan. Läser mycket och kollar på tv gör jag ju också. Kanske borde fundera på en synundersökning? Sist var väl inför man skulle börja övningsköra? 7 år sen typ?

Men ska säga att jag är glad att det BARA är huvudvärk och inte migrän hela tiden för då skulle jag avlida vill jag lova.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan kolla tv (inte bra kanske men tisdags tv är bland de bästa) och vila bort den dära förbannade huvudvärken.


Vad blir det för mat...

...eftersom jag lyckats fått huvudvärk (blir aldrig förvånad längre har mer huvudvärk än inte huvudvärk) så fick det bli en enkel Grekiskvitlöks Pasta.

Spaghetti
Strimlad skinka
Sockerärtor
Creme Bonjour Grekiskvitlök
Parmesanost

Supet enkelt, stek skinkan och koka sockerärtorna. Koka sedan spaghetti. Blanda ner C.B grekiskvitlök i spaghettin. Häll ner skinkan och sockeärtorna och blanda allt. Lägg upp och strö på massa parmesanost.

Super enkelt, super gott!

Ikväll har vi avverkat...

...ett hårt Sats Core Pulse pass, imorgon kör vi ett Bodycombat pass sen får vi se vad vi hittar på för roliga pass onsdag & fredag. Denna vecka är jag "träningsglad" kan man säga.

Nu måste jag avvika har tenta imorgon, jag kör hårt!

Kärlek!

10:e bilden...

...Någon jag tycker är väldigt snäll



Martina är en av de snällaset vännerna jag har, hon är godhjärtad rakt igenom och vi har en hel del roliga minnen. Vi har även gjort Italien tillsammans ;)

9:e bilden...

... Någon i min släkt



Min absoluta favorit unge Ville (mitt kusinbarn). Han är helt underbar!

naglar...

...jag är sjukt sugen på att fixa iordning naglarna med en förlängning och en fransk manikyr eller någon fin färg. Det kanske är något att önska sig i födelsedagspresent? Tycker det är grymt snyggt med ett par välvårdande naglar, riktigt kvinnligt är det!


Under praktiken...




...kommer det inte vara massa annat plugg så jag ska börja läsa lite på kvällarna och varför inte börja med dessa böcker jag fick av mamma & pappa i namnsdagspresent. Jag tycker otroligt mycket om att läsa (så länge det inte handlar om BAS-kurs turism boken) så det blir trevligt.

Veckans låt...

Nicke Borg - Leaving Home

You can’t stand beside me And think you know me I am wasting my time I pray to God you free me And come to see me I have mountains to climb And I’m leaving home I am looking, not losing what I found No matter what you think I’ll always be around To be near you, I can hear you, I’m not on my own So I’m leaving home Some say that he changed me Or that he made me See things falling behind How many can face me And still amaze me I’m disarming my mind And I’m leaving home I am looking, not losing what I found No matter what you think I’ll always be around To be near you, I can hear you, I’m not on my own So I’m leaving home Certain things I found inside Making a rebel is a long and stormy ride And I’m leaving home I am looking, not losing what I found (leaving home) No matter what you think I’ll always be around To be near you, I can hear you, I’m not on my own To be near you, I can hear you, I’m not on my own So I’m leaving home But I’m coming home for good

Ett stort fan av...

...hallonsoda & päronsoda har jag alltid varit. Självklart älskar jag cocacola men jag gillar att bryta av då & då med lite hallon/päron-soda. Jag blev glatt överraskad när jag alldeles nyss var nere vid affären för att inhandla varor för kvällen till mina enchiladas och fick se de här två:



Hur gott kan det bli liksom? Jag sitter just nu med ett glas smultronsoda och det smakar som man äter färska smultron dirket från ett grässtrå i stort sätt. Jag rekommenderar den om man gillar hallonsodan. Blåbärssodan återkommer jag med en utvärdering om när jag har smakat på den vilket kan bli senare eller imorgon.

Tack Nygårda för de nya smakerna! Ibland är det det där lilla som gör det!

Jag har semester/reseabstinens...


Cypern aug/sep-08


Cypern aug/sep-09


Cypern aug/sep-09

Italien minns inte när men typ när jag var 15-16?

Mauritius jan-08


Cypern aug/sep-09


Thailand dec/jan-10/11


Thailand dec/jan-10/11

Gotland juli-10

Mallorca maj-10

Mallorca maj-10

Jag behöver åka bort nu! Låt mig vinna på triss eller harryboy eller något så jag kan åka på en sista minuten så fort efter sommarlovet börjat.

På tisdag...

...är det 2 veckor kvar till LIA/Praktik. Som jag har nämnt tidigare ska jag ha min första praktik på Wondercruises. Känns jätte bra. Nu veckorna innan har vi betat av en hel del arbeten och presentationer som vi har/ska göra. Det vi har kvar är:

V.15
Mån
Tis
Settera Tenta (Settera är ett kartprogram)
Ons Engelska Affärsmöte Tenta
Tors
Fre
Fly&Drive Redovisning
Lör
Sön

V.16
Mån
Tis
Tenta i Branschgeografi
Ons
Tors
Ledig (Åker till Örebro över Påsk)
Fre
Lör
Sön

V.17
Mån
Tis
LIA börjar (6 veckor framåt)

Hit&dit...

...gårkvällen på Nordiska Museét var hur rolig som helst. Vi jobbade och hade roligt. Natalia och jag fick lämna lite blommor och band och grejer till de som vann priser. Sjukt värt att jobba, lättförtjänta pengar och roligt också som sagt. Dock så gick jag väl dryga tolv timmar i högklackat, jag rekommenderar inte att göra det. Men jag hade inga svarta skor utan klack så det fick gå.

Idag har jag tvättat och städat, känns skönt att ha det gjort. Resten av dagen blir mys här hemma. Tänkte göra Enchiladas och titta på film. Cola eller rödvin får vi se senare vad jag är sugen på till maten. Cola tror jag att jag är mest sugen på.

Jag vill ha middag med mina damer snart igen, det är sådana kvällar jag uppskattar...Jag slänger ut en önskan till mina damer, middag önskas ;)

Nästa fredag dock ska jag och Mathilda äta sushi och titta på film. Det blir mycket myskvällar nu när man inte har en ekonomi att skryta över. Men jag gillar mys så blir inte ledsen för det.

Håller på att låter ögonbrynen växa ut lite nu för att JosseBosse ska få forma om de. Men jag går som på nålar har lust att rycka bort varenda strå som kommer ut som inte ska vara där. Men denna gång ska jag klara mig. Men vart lite orolig när Bosse sa att  det kan ta några veckor innan det är dags. Jag kommer gå runt och känna mig som skabbögonbrynen själv, men vad gör man inte för att bli fin sen? :)

8:e bilden...

...En person som jag saknar



Varje dag som går tänker jag på dig min vän trots att vi inte setts på år och dagar! Längtar till den 30:e då jag får krama om dig massa massa, länge länge. Vi ska fira din 25 årsdag precis som du vill ha det och så du kommer minnas det länge. <3

Update...

...det var tydligen Nordiska Museét jag ska jobba på så nu sticker jag iväg mot Djurgåden för att tjäna lite kosing, hoppas på en hel del roligt folk.

Mors hej på er...

7:e bilden...

...en bild jag aldrig lagt upp



Denna kväll för typ 1½ år sedan som avslutades på White Room när vi firade Julias fördelsedag var kanske en av de roligaste & galnaste kvällarna någonsin. Var man med den kvällen så säger denna bild mer en tusen ord.

Stolt...

...ja jag måste säga att jag är stolt över mig själv för att det går sjukt bra i skolan för mig. I fredags håll vi i en presentation på engelska för hela klassen. Idag fick jag reda på att vi fick högsta betyg, dvs VG. För er som inte vet går det inte att få MVG på universitet/kvalificerade yrkesutbildningar etc. Såhär bra har det aldrig gått för mig i skolan som det gör just nu. VG på VG rullar in. Ja, jag kan säga det Jag stormtrivs på Frans Schartau! Och mina kära klasskamrater gör det ännu bättre att gå till skolan. Jag trodde det var tekniskt omöjligt att man tyckter om HELA sin klass, ja det trodde jag. Men jag har bevis på att det kan man. Jag älskar alla i min klass och jag hoppas på att de gör detsamma.

Imorgon är vi lediga imorgon skolan. Men jag ska tillsammans med fyra klasskamrater jobba på National Museét imorgon på något event ska bli spännande och se vad man blir inkastad i.

Något som jag har tröttnat på rejält är vänner som säger att man ska göra något. Sen hör det inte ens av sig om att det inte kan/vill utan antingen får man dra ut dem att det inte kan/vill, eller så klickar det bort en i telefonen. Jag tycker inte att det är acceptablet, det gör jag inte. SKÄMS! Säg som det är istället, orkar/kan/vill inte är så mycket bättre än att inget säga alls.

Nu ska jag stänga av här, bädda ner mig i soffan och kika på TV tills jag somnar för som sagt har jag sovmorgon och börjar inte jobbar förrän 16:00.

Kärlek till er jag saknar massor! 

6:e bilden...

...En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge



Hon är ju i Thailand och jobbar och har sig. Men är hemma i Örebro just nu så jag hoppas att få träffa henne till påsk iallafall :)

5:e bilden...

...tyvärr har jag ingen gammal bild att bjuda på på mig själv som dem 5:e bilden skulle vara , den kommer till Påsk då jag ska hem till Örebro och kan fixa fram någon söt galen bild.

Jag är helt slot, over and out!

4:e bilden...

...En bild på en konstig tid i mitt liv



Detta var under gymnasiet och jag i stort sett var hemma hos Kela hela tiden vi festade all tid som blev över efter skola. Det blev en hel del efterfester med en gitarrspelande Nisse. Galen tid, den var inte bara konstig utan egentligen helt fantastisk då man levde livet som att det aldrig fanns någon morgondag!

En sådan period måste man också uppleva i sitt liv. Jag har dock haft två. När Joline och jag var kombos så var vi i stortsett ute alla dagar i veckan som krogen  var öppen. Men jag har bara bra minnen ifrån dessa tider. Man är bara ung och dum en gång, visst?

idag...

...blev det lite övertid i skolan jag tror jag gick därifrån runt 18 snåret, hujjedamej! Men jag fick iallafall saker gjort och det är skönt. Efter skolan var jag påväg hem för att laga mat och slöa i soffan. Men jag och Mathilda kom överrens om en långpromenix. Kvart över sju möttes vi upp på Karlaplan för att promenera på Gärdet vidare längs Djurgården och längst Strandvägen på kajen upp förbi Berns och upp till Åhlens. Super mysig stråk vill jag lova och Mathilda och jag kom på en hel del vi vill göra i sommar. Vi tänker iallafall på att ha många sköna spontana sommarnätter.

Nu måste jag lägga mig är supertrött. Sov gott mina vänner

Kärleek!


3:e bilden...

...en bild på någon i min familj



Varför välja att lägga upp en bild på NÅGON i min familj när jag kan lägga upp en bild på HELA min familj?

Sommarlängtan...


hoppa i från badbryggan...


sörpla lite fanta & rosé, det är faktiskt sådär sommargott...


vem tycker inte om grillat på sommaren...


kanske käka grillat på några mysiga klippor någonstans...


sippa på ett glas bubbel och äta lite jordgubbar...


sitta och sola i den underbara solen...


njuta av alla underbara uteserveringar...


de allra varmaste dagarna så kan man njuta av en saftig vattenmelon.

Gjorde en snabbvisit...

...i Örebro ihelgen. Åkte hem i fredagskväll med kusin vitamin och åkte även hem med henne idag. Jag var hemma för att hålla hårt i mina slantar och bara vila. Det var skönt. Var bara hemma på landet och så var jag även och hälsa på mina kära morfar. Nästa inplanerade besök i Örebro blir till påsk, det är inte alls lång tid kvar. Då blir det god mat och förhoppningsvis kan jag träffa Malin, Joline och Jenny då.

Påtal om bikinin så gör det inte så mycket att den kommer så sent som vecka 17 då jag inte alls har någon användning av den innan. Sommaren här i Sverige och bad brukar ju inte vara aktuellt speciellt tidigt på året.

Hur ser veckan ut som kommer då ? Det blir skola mån-tis, blir nog kvar en stund i skolan imorgon så vi blir klara med fly&drive arbetet (lite avis är jag på de som redan är klara). Jag får lite besök av Julia igen. På torsdag blir det VIP-kväll på Body Shop på fältöversten. Lite städ och tvätt ska vi klämma in och självklart massa träning!


2:a bilden...

...På någon jag umgås väldigt mycket med



Det fick bli en bild på min fina Mathilda. Vi har fredagsmys tillsammans så ofta vi får chansen. Vi tränar tillsammans på Sats så ofta vi har tid. Vi dricker vin tillsammans när vi känner för lite rajraj.

Jag gjorde en beställning...


Som sagt kärlek vid första ögonkastet...


Detta linne har jag kikat på länge och jag gillar modellen


Denna klänning har jag i blommigt mönster och älskar, nu är den prissänkt så tar en i korallfärgad också

Leveransen kommer i slutet av v.17 precis lagom efter påskveckan. Då kommer även min bikini jag beställde för år & dagar sen, eller iallafall i slutet av december eller i början av januari beställde jag den. Snacka om lång leveranstid.



Den är sockersöt med den fina volangen. Vi får hoppa på bra väder i sommar så man får användning utav den.

Ge mig...

...sommar och sol NU på stört. Jag vill kunna glida runt i långa/korta klänningar, converse, solglasögon. Jag vill kunna sitta på uteserveringar och dricka något svalkande gott. Jag vill kunna gå till vattnet alldeles intill min lägenhet och ta med en engångsgrill, mina damer, god mat, god dryck och sitta där på en filt i jeans jacka tills solen har gått ner och kanske lite till. Jag vill kunna gå ut och roa mig utan att sätta på mig strumpbyxor, tjock jacka, halsduk och vantar. Jag vill dricka rosévin och känna att det är rätt årstid. Jag vill göra en roadtrip med mina älskade damer till kusten. Jag vill slänga mig på ett sistaminutenplan i slutet av sommaren, början av hösten för att förlänga sommaren lite ytterligare. Jag vill bada i varmt vatten ock kisa upp mot solen och njuta. Jag vill dricka öl till lunch bara för att jag har semester. Jag vill njuta av goda exotiska frukter. Jag vill få lite brun fin färg på kroppen så att alla mina färgglada klänningar kommer väl till använding. Ge mig sena utekvällar med dans och hemgång med bara fötter då klackarna har dödat fossingarna under kvällens bravader. Ge mig fint väder så jag kan åka båt ut till Skärgården.

Hej jag heter Josefine Stenberg och jag vill ha sommar NU!


svart page...



Efter sommaren går jag tillbaka till en svart page tror jag, jag trivs bra i det!

Veckans låt...

Pink - Fuckin Perfect

Made a wrong turn Once or twice Dug my way out Blood and fire Bad decisions That's alright Welcome to my silly life Mistreated misplaced Misunderstood Miss "no way, it's all good" It didnt slow me down. Mistaken Always second guessing Underestimated Look I'm still around Pretty, pretty please Dont you ever, ever feel Like you're less than Fuckin' perfect Pretty, pretty please If you ever, ever feel Like you're nothin' You're fuckin' perfect to me You're so mean When you talk About yourself, you were wrong Change the voices in your head Make them like you instead So complicated Look how we all make it Filled with so much hatred Such a tired game It's enough I've done all I can think of Chased down all my demons I've seen you do the same Ooooh Pretty, pretty please Dont you ever, ever feel Like you're less than Fuckin' perfect Pretty, pretty please If you ever, ever feel Like you're nothin' You're fuckin' perfect to me The whole worlds scared So I swallow the fear The only thing I should be drinking Is an ice cold beer So cool in line And we try, try, try But we try too hard And it's a waste of my time Done looking for the critics Cause they're everywhere They don't like my jeans They don't get my hair Strange ourselves And we do it all the time Why do we do that? Why do I do that? Why do I do that? Yeeeeaaaahhh Oooooooh Oh pretty, pretty please Pretty, pretty please Dont you ever, ever feel Like you're less than Fuckin' perfect Pretty, pretty please If you ever, ever feel Like you're nothin' You're fuckin' perfect to me You're perfect, you're perfect Pretty, pretty please If you ever, ever feel Like you're nothin' You're fuckin' perfect to me

Godis ifrån H&M igen...


Ursnygga skor, jag är kär, ge mig nu!



Denna bikini skulle sitta fint på en brunbränd kropp i sommar, eller vad säger ni?

1:a bilden...

...en bild på mig själv


Sry Kati, jag blev också sugen...

1a bilden: En bild på dig själv.
2a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: En bild på dig och din bästavän
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En gammal bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

...Med start imorgon, Lördag!

RSS 2.0