städdag...

...Yes, idag har jag varit duktig & städat igenom hela lägenheten, dammsugit, moppat dammat osv..Man vill ju inte komma hem till ett smutsigt hem när man varit på semester så lika bra att jag gjorde det nu.
Det enda som det finns kvar lite av är tvätt, men det ska väl ändå så tvättas massa när jag kommer hem så det får ligga kvar där.

Nu är det äntligen dags för resan som bokades i mars. Man har väntat bra länge på att få komma iväg. Nu åker vi imorgon. Sol bad & allt jag väntat på. Ikväll ska jag laga tre rätters åt familjen och ha det mysigt. Sover på landet för pappa kör oss ju imorgon förmiddag. Nu snart så ska jag knalla iväg till Wobbler för att säga hejdå till Joline.

Det blev en kort summering av allt.

 Ciaoo

Finally...

...Semestern har börjat. Igår vart det lite vinkväll med Jenny, Matilda, Sarah & Hanna hemma hos mig. Jätte mysigt, en perfekt start på semestern. Avslutade kvällen på björnstugan, där var det trevligt i vanlig ordning.
Jenny & Jag promenera hem och la oss och sov.

Min måndag har varit en helt underbar slappar dag. Det ända jag gjort är att fixat naglarna så nu är det kalasfina igen. Toppen eftersom vi ska åka på snart. Åkte hem med mamma efter hon slutat jobba & tryckte i mig lite kebab. Det satt fint till kvällsmat. Sover på landet inatt.

Nu är det bara några dagar kvar sen åker vi. Otroligt kändes nyss som jag satt och sa "nu är det bara 10 veckor kvar".
Ska bli så skönt med massor av sol, ska bli brun som en pepparkaka.

Iveckan måste jag packa, städa lägenheten, växla pengar & gå till Lisa på stardust & prata lite med henne.
Men det ska nog hinnas med. Ska förbi marieberg en sväng imorgon med med mammsen.

Nu ska jag landa i soffan igen vänta på SATC.

ciaoo

jobb,jobb,jobb...

...nu har jag jobbat klart på hemköp för ikväll, då var det dags att dra sig vidare till harrys & göra ett pass....

work hard...

ciaooo

det blev lycka av olyckan...

...är så dålig på att formulera mig men, när en dag börjar lite olyckligare, så blir man lite lyckligare när man fick sitta i kassan istället för delikatessen, är så grymt trött på att stå där i min fula keps. USCH. Men snart har jag semester  bara fredag & lördag kvar att jobba sen går jag av jobbandet i 3 veckor plus en dag dessutom. Så jag har väntat.
Fast har två sådana helvetes dagar att jobba går på 15:00 imorgon kör tills 04:00 med plats för en liten rast på ca 1 timme. Kör en precis identisk jobbdag/kväll/natt på lördag. Hoppas folket dricksar generöst ihelgen.

Jag är trött på det här, mitt jobb eller mina jobb, min lägenhet, min vardag helt enkelt. Antingen så måste jag få en ny lägenhet, eller ett nytt jobb. Eller så pluggar jag klart och flyttar upp till Camilla nästa sommar. Ska bara plugga ett år så. Vore så skönt. Att ge sig av härifrån skaffa en söt liten härlig lägenhet och något nytt intressant jobb. Skulle funka så bra.

Öppen för förslag, även fast jag aldrig visa det.

Nu ska jag kolla klart på SATC, sen lägga mig i sängen & bläddra igenom mina nya kriminal psykologi böcker : )

fredag den 15 augustu är Martinas 2o års dag, Congrats Gumman. Hoppas du får en underbar dag.

ciao

snart så...

...Ja, nu är det bara 10 dagar kvar tills vi åker, men endast 5 dagar kvar till min efterlängtade semester.
Jag känner att det ska bli så himla skönt att komma bort från min vardag, dvs jobb,jobb,jobb.
Att bara få slappna av, sola,bada äta gott & dricka gott. Kan inte bli bättre.

Har aldrig ritkigt förstått kanske. Fick aldrig några svar, men det kanske var för att jag aldrig ställde några frågor heller. Jag bara var och njöt av situationen, förstod nog aldrig att det skulle försvinna så drastiskt.
Ge mig bara att tillfälle till så blir jag nöjd.

Ikväll är jag "barnvakt" eller man kanske säger kattvakt ;D men Silas är som ett litet barn så.
Bor hos Systra min medas hon är ute i någons vän stuga & gottar sig med sina sista semester dagar.

22augusti & 9september två efterlängtade datum.

ciao.

kaos...

...riktigt jädrans kaos på jobbet, idag var en sådan här dag jag kände hur trött jag var på jobbet. Jag tänkte att "snälla kan jag bli överkörd eller något på vägen hem" för att slippa morgondagens jobbpass vilket är i mejeriet klockan 07:00.
Det är riktigt haveri i mejerikylarna, därför det är sådant kaos. GE MIG SEMESTER NU.
Jag ser inte heller fram emot att jobba på fredag, 16 timmar ska jossan jobba, hur kul lät det ?
Börjar 10:00 på fredag morgon kör ett pass på hemköp tills 20:30, sedan fortsätter jag på harrys 22:00 till en sisådär 03:30-:04:00. KULJUL. Men sen har jag äntligen en helledig helg vilket jag tror är min andra den här sommaren. Ska bli så förbaskat skönt. Malin fyller ju 20 år på lördag så då blir det fira av. Hoppas det blir fint väder och en mycket trevlig kväll. Jag behöver det efter allt jobbande.

Egentligen skulle jag bara vilja ha ett svar, det skulle gå på 2 minuter. Men så enkelt är det ju iofs inte.
Jag får ge det lite tid. Så är det bara. Som Emma sa, sudda bort det ur huvudet. Men är det verkligen dags för det, redan ?
Det känns ju som det var enkelt för motparten så varför är det så svårt för mig ?

Nej nu måste jag bege mig i säng, jobb som väntar på mig.

ciao.

...

...Vila i frid mårten, vi ses i himmlen.

2 veckor...

...Ja, knappt att jag kan förstå det, det är endast 2 veckor kvar till min välförtjänade semester. Härliga lediga 3 veckor. Ska nog leva bästa livet ever, börjar med 5 lediga dagar i örebro, med lite packning osv. Sen beger jag & jenny oss på våran utlandssemester till cypern i 2 hela veckor. Vi ska sola, bada, äta massa god mat, hälsa på bella & mike och massa mer roliga saker. Mest ser jag fram emot  att komma ifrån jobbet, att de inte har en chans att få mig att hoppa på ett extra pass hit och dit.

När jag kommer hem från semestern då är det dags att börja plugga. Inte ett helt program, men ska läsa en ett årig kurs i kriminalpsykologi. Ska bli riktigt intressant, inte bara jobba hela tiden, utan göra något som jag vill med. Ser det som en merit i framtiden.

Roligt att man har åkt på en riktigt monsterförkylning såhär mitt i sommaren, känns väl inte allt för roligt. Hostar nästan värre en när jag hade lunginflammation. Känns som man hostar upp lungorna gång på gång, så hostar man så hårt att det känns som att revbenen ska spricka eller gå av. usch. hemskt är det, det är värst på tidiga morrnar och när jag ska sova. På dagarna när jag är igång är det väl inte allt för farligt.

Ibland kan man sakna någon/något så det gör ont. Det gör väl kanske inte riktigt ont just nu, men saknad är du.

grattis camilla förresten till din helt egna lägenhet. kommer snart och inspekterar.


ciao,

RSS 2.0