Jessica & Villes födelsedagskalas...










här var det kalas!


igår låg jag död...

...inte pga bakfylla eller trötthet utan pga migrän. Vi toppa denna vecka med två migränanfall. Mindre rolig vecka kan man säga. Men vad ska man göra? Nu åker jag på semester och slipper stress och migrän!

Nu har jag skrivit ut fem stycken familjen Höök uppgifter, så mina klasskompisar kan vänta sig feedback när jag kommer tillbaka. Ni är duktiga och jag tror inte det blir mycket negativ kritik, kritiken kommer till mestadels vara positiv.

Igår fyllde kusin Jessica år, vi får säga grattis här i bloggen en dag i efterskott. Imorgon fyller Ville hela 1 år så vi får även säga grattis i förskott.

Nu ska jag återgå till min packning så att jag blir klar. Sen duscha och fräscha till sig så man inte luktar apa på planet. Sen måste jag springa över till mormor & morfar och krama om dessa undebara människor ordentligt eftersom det blir första julen utan de två.


Pepparkaks-Ville, världens sötaste kan man säga!

i skolan...

...sitter just nu i skolan. Läraren glömde bort mitt utvecklingssamtal, så vi får ha telefonmöte sen när jag sitter på tåget.

Fick sms av Martina förut, hon är i Thailand nu i Kata Beach. Hon skrev att det var 35 grader varmt idag. Även att våra hotell låg bredvid varandra. Sen skrev hon också att på mitt hotell finns den julgran, jultomte och även Elvis. Låter trevligt. Elvis liksom!

Snart går tåget, 16:37. Tänkte slänga i mig typ två cheesburgare först. Lite av en snabblunch. Jag har fyra kolli (har fått det efter Jessica, väskor vill säga), det var tungt att släpa på det till skolan förut, tre av dem har jag slängt in i skåpet det fick plats, men den största står här.

Men nu ska jag börja packa ihop mig själv och mina saker. Skriver några rader sen på tåget kanske.

kärlek till er.


lite ögongodis kan jag bjuda på!

stupid tuesday...

...kan man säga, har legat i soffan med migrän. Fick det inatt det ville inte ge sig förrän på eftermiddagen. Inge roligt det där med migrän, men det har jag ju redan upplyst er om tidigare. Nog om migrän.

Imorgon efter skolan hoppar jag på tåget mot Örebro för att fixa lite inför Thailand på lördag. På fredag ska jag till farbror doktor därav varför jag kommer hem. Vi ska kika lite och bedöma hur läget ligger till med knät. Efter fyra år så känner man ju att det borde ha blivit bra. Men mitt knä är ett skit knä.

Imorgon när jag kommer hem kommer jag nog slänga på min tre kronor box (förlåt Mathilda, tittar om allt med dig sen). På torsdag ska jag träffa Kati en sväng, ska krama om henne ordentligt för jag har saknat henne.

På tal om saknad så kommer jag saknar Ville, Jessica & Tony när jag sticker iväg. Kommer även sakna mina tjejer här i Stockholm. Hur ska jag klara mig utan mitt och Mathildas fredagsmys? Det får nästan bli en hel helg när jag kommer hem. Anna-Maria vi måste boka in någon mer spelning med något snygg karl som spelar bra musik, för jag hade så kul sist. Sara kommer jag också sakna. Och inte tal om klassen, kommer kännas konstigt att vara borta från er i dryga 3-4 veckor när man annars ses varje dag.

Men det jag tror kommer kännas mest knepigt är att jag inte firar jul med mormor, morfar, moster med man och kusiner. Konstigt. Men jag kommer njuta varje sekund i Thailand för jag kommer ju spendera all min tid med min älskade familj.

På fredag ser även jag fram emot att träffa Hannah, förhoppningsvis Bea också.


ajdå...

jag råkade klicka på något konstigt på förra inlägget och vetfan hur jag skulle orda bort det så ni får leva med att texten ser ut så tråkig.

familjetid...

...jag har haft en underbar torsdag, fredag, lördag och söndag och den fortsätter. I torsdags kom mamma hit till mig i Stockholm. Vi åkte hem slägde in hennes väskor och gick ner till fältöversten, kikade lite på H&M och gick till Sabis och handlade massa frukost och lite ostar och kex osv. Påväg hem stannade vid Thaimatkiosken nedanför mig och köpte mat lite mat. Drack Singha och åt till massa bra tv-program. På fredagen så hade  vi en heldag på stan, shoppade lite, käka lunch på gallerian, fika på NK och kikade på NK´s julskyltning. Åkte hem vila en stund sen promenera vi iväg till Ciao Ciao Grande och drack lite bubble, rött vin och åt en jättegod middag. Blev en tidigt kväll som vi avsluta framför idolfinalen. På lördagen kom kära pappa, syster och syster pojkvän. Vi gav oss iväg till Fredhäll för 40 års och 1 års kalas. Det var super mysigt med hela släkten och god mat och tårta.

Idag har vi käkat en god frukost och sen har alla åkt hem och kvar vart jag. Får ikväll sällskap av Mathilda, vi ska äta pizza, kolla på Gossip Girl och börja med ett Tre Kronor marathon då jag köpt första säsongen av Tre Kronor.

veckan kommer gå fort hoppas jag, imorgon blir det skola en timmer eller två kanske med lite ekonomi. Sen ska jag försöka hitta en tvätt tid. På tisdag är det heldag i skolan med Lalle, en av den kanske skönaste lärarna vi haft än så länge. På onsdag blir det utevecklingsamtal och en repetition av amadeus. På kvällen så ska jag ha en pizza & vinkväll med min kära damer Mathilda, Anna-Maria & Sara, då jag åker hem på torsdag och inte är tillbaka i Stockholm på närmare 3-4 veckor. Det är Thailands dags på Lördag. Som jag har sett fram emot det...


nöjd tjej...

...två kurser är avslutade och betygsatta. Omvärld:Marknad&Samhälle där blev det ett VG. Kommunikation & Marknadsföring blev också ett VG. Jag känner mig extremt duktigt. Såhär duktig har jag nog aldrig varit i skolan någon gång. Jag är stolt över mig själv, yes I am. Nästa vecka dock får vi slutbetyg för kursen företagsekonomi och där är jag helt säker på att det bara blir ett G, för jag tycker att det är så jädrans svårt. Helt sjukt svårt faktiskt. Men snart är det lov och man kan koppla bort tankarna från skolan och betyg för ett tag.

Imorgon kommer mamma, lovley!

jag sprang på Mathilda idag när jag var inne på H&M på fältöversten, det gjorde min dag!


så rätt så...

...Du kommer till en tid i ditt liv när du inser: Vem som betyder något....Vem som aldrig gjorde det. Vem som inte kommer att göra det. Vem som alltid kommer att göra det... Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna. Det finns en anledning till att dom inte finns med i din framtid.

jag saknar julia...

...en bild säger mer än tusen ord!


äntligen...

...när jag flyttade hit till Stockholm så var jag inneboende i en lägenhet som inte ens hade ett "fungerande" badrum. Det fanns inget handfat, ingen lampa heller, så fort solen gått ner var det becksvart i badrummet och sen fanns det inte heller ett helt handtag. Lägenheten var även inrökt. Inte det mysigaste boendet precis. Men där slapp jag bo en längre tid. Min kära pappa kontaktade sin kompis och så hipp som happ så bodde jag i en stor lägenhet alldeles intill Tessinparken vid Karlaplan. Det var kungligt emot boendet innan. Här bor jag nu bortskämd med balkong och två rum och kök framtills den fjortonde januari. Vart tar jag då vägen? Jo till min alldeles egna lägenhet som jag har köpt. Nyrenoverad, med badkar! Jag får en fast punkt. Med en hur fin lägenhet som helst, alldeles intill vatten och klippor och bara tio minuter med tunnelbana till skolan. Hur bra är detta från en skala från ett till tio? TJUGO, absolut!

Måste tacka mamma och pappa för all hjälp ni är och kommer alltid att vara de bästa i mitt liv! Kärlek till er!



nu är väskan...

...packad med sommar kläder och skor. Snart bär det av till sköna sommardagar. Var tvungen att packa denna helg hinner ingen annan. Blir kvar i Sthlm tills vi åker. När jag kommer hem så väntar min alldeles egna lägenhet. Javisst mina vänner jag har köpt en lägenhet! Grattis till mig! :)

Snart rullar tåget från Örebro tillbaka till Stockholm..en skolvecka väntar och redan på torsdag kommer mamma & hälsar på, ska bli riktigt mysigt.

Det blir ett kort inlägg. Återkommer när jag är hemma i Stockholm ikväll.


kalas i sommras, det var en mysig sommar.

yes indeed...

...sveriges hetaste rappare, utan tvekan! Med den utstrålnigen...



Petters version av Septembers Satellites är hur skön som helst, även av hans version av Lill Babs En tuff brud i lyxförpackning och sist men inte minst hans version av Di Levas Dansa din djävul...


how hot?





julklapp, ja tack!!

RSS 2.0