The worst blog in the world...

...jag jag känner att jag ahr det. Ingen som helst uppdatering på jag vet inte hur länge? Det blir lätt så när man jobbar mån-fre och ägnar helgerna åt vänner och familj.

I lördags var jag på fest hos Anna-Maria och Andreas och sen avslutade vi kvällen på Garbos i Sumpan. Det var en lyckad kväll. Trötta söndag kan man säga!

På praktiken går det lika bra som vanligt. Idag kände jag mig lite som en stjärnsäljare igen. Det går bra nu! Ska jobba där under lovet. Har även lyckats klämma in två jobbpass på Willys julafton och juldagen. Vi kan alltså säga att mitt jullov kommer bestå av mest jobb. Men pengarna är välkommna. Speciellt när vi planerar en Sälentripp i Januari. Återkommer om det när det blir bestämt.

På lördag ser jag fram emot julbak och julpyssel med Kusin med familj i Jakobsberg. Ska bli sååå mysigt då jag saknat min lilla korv Ville.


Jag saknar även London...jag hoppas på en tripp i vår

Inredning...

...är ju något ni vet att jag gillar att hålla på att pyssla med. I Söndags var mamma och jag förbi Lamplagret för att kolla på en taklampa till hallen eftersom jag hade tänkt att fixa om lite där. Lampan jag har nu är lite ivägen. Iallafall så fick jag syn på en lampa som jag tyckte skulle passa i mitt fönster så den fick följa med mig hem till lägenheten här i Stockholm.



Som ni som följer min blogg vet så har jag två tavellister på en av mina väggar där jag har haft lite böcker och mina favoritartisters cd-skivor. Men nu har jag bytt ut innehållet på dessa tavellister mot massa fina gamla fotografier på familjmedlemmar.


Min nya kamera är riktigt bra...





weekend...

...en intensiv men riktigt rolig helg är över. Jobbet på Örebro Öl & Whisky mässa var helt fantastisk. Istället för Corona har vi gått över och  börjat kränga Chang, från Thailand. Vilken tur att jag har varit i Thailand och druckit den ölen ganska mycket så jag vet vad jag säljer. Massa underbara människor som kom och provsmakade och pratade Thailand med oss i våran fina monter vi stod i. Hoppas på mer jobb med TOMP och Chang.

Söndagen hade jag ledigt. Jag och mamma begav oss ut till Marieberg för att inhandla en vinterjacka. Tillslut hitta jag en. Det var kärlek vid första ögonkastet. En skogsgrön Race Mariner, täckjacka. Ni får se här framåt när snön kommer. Jag köpte även nya BH:ar för mina är lite slitna. Mamma hittade en jättefin kavaj som hon tyckte jag skulle prova. Det gjrode jag och blev även lite kär så den köpte jag.



Har fått lite extrajobb under jul och nyårs veckorna också det gillar vi! På lördag blir det partaj hos Anna-Maria.

Packad och klar...

...ja för imorgon efter praktiken hoppar jag på tåget. Väskorna är packade och välfyllda. Matlådorna är gjorda för morgondagen. Tar med två en till lunch och en så jag kan äta innan jag åker. det tyckte iallafall jag var smart tänkt, eller vad säger ni?

Jag sitter i valet och kvalet om vad jag ska göra på nyår. Antingen ska jag fira här i Stockholm med alla mina vänner. Eller så ska jag fira med släkt och familj på landet hemma hos mamma och pappa. Hela släkten ska samlas så det vore mysigt. Här i Stockholm har vi ju inte gjort några planer ännu. Vi får se jag kanske inte bestämmer mig förrän på självaste nyår!

Vi får se om jag hinner skriva något här i helgen. Det är ju fullt upp med jobb.

Ni får annars ha en fantastisk helg annars!


Öl & Whisky Mässan...

...inträffar helgen som kommer. Den hålls på Conventum i Örebro. Självklart ska jag och Kati jobba för TOMP. Det blir precis som förr men med nya produkter. Det ska bli så förbannat kul att få umgås två hela dagar. Vi har kul ihop, det har vi! Fantastiskt att tjäna lite extra pengar också behövs inför jul & nyår.


Jobb för Birramex i Sälen..

Påfyllning av önskelista...

...jag behöver en ny plattång för min jag har nu kan man inte locka håret med. Jag skulle vilja ha någon av dessa två:


denna GHD tång önskar jag mig först och främst...


denna lite billigare Björn Axen tången går också bra....

Nu klickade jag precis hem...

...de två första julklapparna för i år. Skönt att de inte kommer förrän i början av december. Jag gillar inte att tänka på julen, pynt, pepparkakor, julklappar osv innan dess. Undantag för första advent den 27:e november. Då får man tända första ljuset och dricka glögg även äta pepparkakor med ädelost.

Något jag tycker är sjukt kul är att lägga ner mycket tid på att slå in julklapparna fint. Ibland vill jag ha göra enkla fina med brunt papper och rött snöre, det känns lite gammaldags. Ibland blir det storslagna inslagningar med fina glittriga julpapper och stora rosetter. Ja, det kan i stort sätt bli hursomhelst. Vi får se vad jag kör på i år för roligt tema.

Tycker inte ni om att lägga ner lite extra tid på att slå in era julklappar?


Nyårsklänning...

...det är alltid den stora frågan. Här kommer några snygga skapelser jag hittat som jag inte skulle säga nej till att ha när jag firar in det nya året, 2012:











Ja vi får se om det blir någon av dessa klänningar eller om jag helt tänker om och tar en gammal trasa eller till och med firar nyår i mjukiskläder. Förra året firade jag nyår i bikini på dagen och vit klänning på kvällen i Thailand. Det var fantastiskt!




Önskelista...

...julen närmar sig med stormsteg så jag tänkte släng upp en liten önskelista här (vart inspirerad av mina kära vän Kati):



Elsas Hemlighet, Sofi Fahrmnas senaste bok.


Hemnes skoskåp från IKEA.


Leksvik hängare med fem krokar från IKEA.


Pengar så att jag kan köpa en flygbiljett till Thailand så att jag kan närvara vid Reearths 3 dagarsfestival i Koh Samui 2-4 februari 2012.


Har jag varit snäll i år tomten? Jag har iallafall varit duktig i skolan det är iallafall något! Det kommer säkerligen tillkomma saker på denna önskelista. Tillexempel en tågbiljett hem till Örebro i Jul. Fast den måste ju bli en tidig julklapp eftersom jag åker hem innan julafton.

Kroppens sätt att säga ifrån...

...förra veckan var jag inte snäll mot kroppen. Jag var duktig med luncher MEN jag åt knappt kvällsmat någon macka eller cheeseburgare hit och dit. Dåligt med sömn då jag hade massa grejer att göra på kvällarna som blev senare en väntat. Åkte hem till Örebro efter praktiken i fredags. När man åker hem är det inte direkt vila på schemat. Hur som helst i söndagsnatt åkte jag på feber och en värkandes kropp.

Mår lite bättre nu och tänkte ta mig till praktiken imorgon. Nu har jag bestämt mig för lugna kvällar efter praktiken. Bra luncher OCH middagar. Ingen alkohol förrän första glöggen första advent (ett undantag för ett glas vin på Jenny & Jolines fest).

Helgen kommer bestå utav idol, film, god mat och godis.

Längtat efter...

...att få ligga till sängs innan klockan tio i två dagar nu. I tisdags var det inventering och jag var inte hemma förrän runt tolv och igår var jag på tv-inspelning och var inte hemma förrän. Det ska jag säga är jäkligt påfrestande när min väckarklockan ringer kvart över sex på morgonen.

Så nu ska jag bädda ner mig i sänger kika på Criminal Minds och sova. Väskan är färdig packad och imorgon efter jobbet så beger jag mig mot tågstationen för att ta mig till Örebro. Jag ska träffa familj och släkt. Självklart ska jag få träffa lilla Mira som kom till världen kl 10:00 i måndags. Jag har redan gett henne ett smeknamn, Myran! Jag storshoppa till henne idag. Men kan inte säga vad för något här i bloggen det får ni se efter helgen, jag vet nämligen att Myrans mamma läser min blogg lite då och då. Anna du får säga till om du inte gillar mitt nya smeknamn till Mira. Hon kan ha varit det sötaste jag sett på mms:et jag fick.

Nej nu ska jag som sagt krypa till kojs. trevlig torsdagkväll på er!

Ännu en gång, Grattis Andreas och Anna till Mira! Jag älskar varje gång det kommer en liten nykomling i släkten! Nästa år kommer en liten till, mys!


Förresten så har jag hängt med min kära Anna-Maria två kvällar i rad hur underbart är inte det?

RSS 2.0