Jag & Putte...

...Imorgon blir det putte i parken fyra dagar framåt. Fy satan vad vi ska ha roligt, det blir ett helt tjejgäng, med galet party. Jag ser fram emot att få se mina bästa Backyard babies & Millencolin och även en hel drös med andra sköningar. Vi åker imorgonbitti efter ett besök på systembolaget & willys för inhandling av alkohol & frukost/mat. Lika bra att köpa på sig. Kommer inte ha någon tid över under festivalen. Jag ska få göra det jag tycker allra bäst om i hela fyra dagar..Lyssna på skön live musik och dricka & ha roligt med mina damer. Jag tänkte även hitta Putte någonstans bland allt folk, vi får se hur det går.

This could be the days of my life....


helg...

...den är nu över, eller ? Kör vi på en tre dagars ? Ska vi ta en snabb visit till strömpis ikväll? Vi får helt enkelt se. Jag ska iallafall börja med att ta en dusch.

Den person som gör mig allra gladast, men även väldigt ledsen ibland, det är du ! Jag vänder & vrider på saker och ting men kan inte riktigt förstå, vad det är med dig som gör mig så glad inte heller vad det är som gör mig ledsen. För mig kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

festen i fredags var rolig, björnis var skoj, den sena förfesten igår var toppen med tjejsnack, frimis dög.

Nej nu ni ska jag duscha...puss ciaooo


stress stress stress...

...jag skulle köra hem katten till min syster, självklart tog jag fel nyckeln vilket jag märkte när jag skulle låsa upp ! Tummen upp för Jossan! Ne jag körde hem katten till landet igen, vart lite grinig för mig själv & åkte till systemet & handla på mig lite så slutade jag vara tjurig. Nu sitter jag slutligen här på landet igen och tänkte ta en dusch för jag har åkt runt i en supervarm bil typ som en bastu för den har ingen AC, hungrig är jag också, vi ska se om jag hittar någe intressant i mammsens & pappsens kylskåp ! Felicia ringde & var virrig hon hittade inte till sin anställningsintervju, 1o min innan den började, stackars kompis ! Undra när natta dyker upp, jag måste hem till lägenheten & städa ! dumma katt dumma nyckel dumma jossan, har inte hunnit mycket idag, mer en suttit i en dövarm bil ! BLÄ !

svett är snusk, & hela jag luktar svett efter denna värme ! duschen kallar. ciaaoo

idag är det fredag...

...och jossan är ledig, hon ska köra Julia till karlskoga hon har så mycket packning. En riktigt lite packåsna ! Men jag gillar henne för det. Sen snart kommer min kära vän Natta hem. Vi ska ta igen förlorad tid och dricka lite, bli lite runda under fötterna, fast jag får bara dricka lite för jag börjar tio i åtta imorgonbitti, kuligt va ? Eller som en jobbig jävel skulle ha sagt jobbigt va ? Ne nu ska jag åka & hämta Julia & hennes packing, måste hinna hem & fika med mormor,morfar & moster innan jag ska inte till stan.

puss mina kära vänner ...ciaaoo

...

...du fick en för stor del av mitt liv jag kunde inte andas till slut...- Melissa Horn-Hanna

Äntligen...

...På söndag börjar vi att spackla mina väggar & på måndag sätter vi upp mina nya fina tapeter. Jag är på så bra humör för jag har längtat efter att sätta upp dem. Få iordning hemma. Idag var jag även inne hos min kusin, han & hans tjej hade gjort en jätte fin tv bänk, så nu ska jag göra en likadan själv. Kul att ha något annorlunda som inte många andra har. Nu är det bara lite små saker som fattas i lägenheten, två taklampor, en matta, sen ska jag göra två fotoförstoringar till sovrummet då jag även måste köpa två ramar. När jag var ute på lamplagret såg jag även en jätte fin takdekoration, funderar att köpa den till köket, beroende på hur dyr den är. Men tror den skulle passa in eftersom jag har vit&svart i köket & takdekorationen var vit. Ska bli så skönt att få allt klart. Måste även köpa lite skorförvaringslådor till garderoben, det står skor över allt, sist jag räknade hade jag 45 par skor och har även hunnit inhandla några till efter det. En sak är säkert det är dyrt att flytta för man vill ha allt nytt & fint. Men jag kommer vara så glad när allt är klart och iordningjort.

Snart ska jag åka & hämta Julia vi ska ha baywatch-marathon här hemma på landet. Lika bra det när solen och sommaren inte tycks vara med oss.

ciaooo..

katastrof...

...varför fungerar inte alkohol & mobiltelefoner ihop ? Varför ska man alltid ringa de där onödiga samtalen eller knåpa ihop de där helt otänkbara sms:ena ? Varför ? Jag ska iallafall sluta ta med mig telefonen ut när jag festar, enbart för att slippa den där ångesten dagen efter för man hörde av sig till dem man inte bordde ? Jag menar hade man varit nykter hade man aldir hört av sig, för egentligen finns det inget intresse, men när man är full & dum..blir man sällskaps & även lite kram sjuk.

Kvällen igår var iallafall rolig, med syster & våran flaska vin...Andreas häldde i mig en rom shot, den var HEMSK!

nu ska jag äta för pappa har lagat mat...Puss ciaaooo

bästa...

...den bästa skivan jag någonsin lyssnat igenom, där alla låtar är lika bra är Melissa Horn´s Långa nätter. Texterna känns så lätta men ändå så genomtänkta. Jag känner nästa igen mig i varenda text. Jag ska aldrig sluta lyssna på Melissa H.

ciaoo...

jag ska ska aldrig sluta förvånas...

...ne det ska jag aldrig, tordde jag någonsin att det skulle hända ?

oförglömlig...

...Fredagen den 17 juli kommer förbli oförglömlig. Vilken kväll. Först tänkte vi ta det lugnt gå ut & käka middag för att sedan gå hem tidigt och sova. Men så blev det inte. Vi gjorde oss snygga åt resterna från våran godaste cesarsallad drack rosévin, drinkar & shots. Julia skulle blanda en drink då sa jag "en fyra blir bra", Julia häller upp VÄLDIGT mycket, jag säger då "Men julia det där är minst en tia", ja men visst vart den god ändå. Vi gled ut tog en cider på Grebys fortsatte med röde orm stod & rocka till VP, drack lite till, gick till kallsup och gratis drinkarna & shotsen flödade..vilken kväll. Klart att man vaknar upp med en del ångest, men jag hade även ett leende på läpparna efter gårdagens sista samtal.

bilder kommer senare nu ska jag se på eurotrip, muffla chips & dipp & dricka maaasssoor av fanta exotiska frukter.

ciaaoo.

Mina rosa skor...

...Denna semester har jag för första gången testat mina rosa skor jag skickade efter ifrån H&M i våras, jag har inte använt dem i Örebro innan för det har sätt så osköna ut, men nu har jag haft dem två kvällar här och de är faktiskt riktigt bekväma. Ett par skor att lita på, inga skavsår har dykt upp alls. Sånt gillar vi. De kommer också bli ihågkommna efter denna semester, det har till och med fått en liten sång tillägnade sig. Vi träffade även en norsk kille som hade en fetisch för rosa skor. När han berättade det, kunde jag inte (dragen som man var)  låta bli att skratta, då vart han lite stött och frågde om han skulle gå därifrån, men självklart fick han stanna kvar.

 


snart ska vi åka hem igen ... ska erkänna att jag längtar lite smått efter familj & vänner även lägenheten.


ciaooo..


semester, sthlmtrippen...

...Tänkte berätta lite om hur jag har det på semestern, underbart ! Jag & Julia tog tåget till Stockholm klockan 19:00 i fredags kväll, kom fram köpte oss en kaffe & vanlijlatté. Traskade hem till Matlida och fräscha till oss och gick ut och åt en sallad och hem igen för en riktigt tjejkväll som slutade med att alla låg & snarkade skönt. I Lördags var vi på the studio från halv tre till kvart över åtta, lång tid. Trötta blev vi men det var en rolig upplevelse. Vi gick hem tryckte i oss några mackor, drack lite vin för att ta en taxi till anglais och sedan avslutade vi kvällen med drinkar på 1900, vi orkade inte gå vidare för vi höll på somna i soffan på 1900, hade nog inte sett så trevligt ut. I söndags var Julia och jag uppe med tuppen för att göra oss fina för att gå till kyrkan och be om förlåtelse för allt synande vi gjort, nej men skämt & sido, vi skulle på Julias kusins konfirmation. Höjdpunkten var nog Otto, en riktigt skojare. Vi avslutade Sthlmbesöket med en super god lunch på Lisa på Udden tillsammans med Julias släkt toppen. Matilda jag & Julia hade super trevligt tillsammans, nu har vi börjat smida planer som förhoppningsvis är igenom innan Jossan fyller 22 år.

     


Ciaooo..nu ska vi ut med motorbåten & sola & bada....

Kvällens outfit igår kväll...


leggings Acne
linne Gucci
skjorta louis vouitton
skor Jimmy choo
smycken thomas sabo


Nej skämt & sido, ibland får man vara lite ironsik. Vi tar det igen...


leggings Gina Tricot
linne Monki
skjorta Gina tricot
skor Wedins
smycken Bik Bok

Over and out härifrån Grebbestad ...

så gott som klar...

...med packningen inför Stockholm ikväll. Jag har drabbats av "sista-minuten-syndromet" man skjuter upp allt i sista sekunden. Har sagt hela veckan att ikväll ska jag packa, ikväll ska jag boka tågbiljetter. I natt bokade jag tågbiljetter vilket resulterade i bättre pris och idag har jag packat, nu håller jag på och gör mig iordning, ska iväg och käka lunch med Jenny och Simon på Sallad In, mums. Måste hinna förbi Joline och krama om henne en sväng också. Tur att jag är klar packad för ska vara på Julias salong klockan 18 då hon slutar. Nu ska jag göra iordning mig det sista och iväg och äta något gott vi får se vad det blir.

ciaaoo...

en orolig nattsömn...

...ja inatt har jag sovit oroligt. Jag fick ett samtal ganska så sent inatt, tänker inte säga ifrån vem men jag vart både ledsen arg och orolig för personen i frågans skull. Jag kände mig så hjälplös som inte kunde göra mer än att lyssna.
Sen när vi lagt på telefonen så kunde jag inte somna om ordentligt, jag låg bara och var orolig för personen, ville inte att han/hon skulle vara glad och inte ledsen. Tillslut fick jag ett sms där det stod att det mesta hade ordnat sig. Men jag kände fortfarande hur ont det måste ha gjort.

Efter detta så fanns det bara två saker/"ordspråk" som cirkulera i mitt huvud saker som har varit inprintat i mitt huvud sedan jag var en liten liten flicka dels "Rör inte min kompis", det har följt med mig sen barnsben, jag kommer ihåg att jag hade en liten brosch på min jeansjacka där det stod exakt "rör inte min kompis". Sedan så tänkte jag jag på det Grynet alltid säger ( ja, jag älskade grynet när jag var yngre, har till och med hennes film jag brukar kolla på när jag behöver piggas upp) " Ta ingen skit" . Det är det bästa någon någonsin har sagt.

Nu måste jag packa, fixa & trixa om jag ska hinna med tåget...

ciaoooo


S E M E S T E R...

...Finally, jag josefine stenberg har semester tio dagar framåt. Jag kan inte sluta le. Efter jobbet idag gick jag hem med ett stort leende på läpparna. Semester är livet. Spelar ingen roll om man åker utomlands eller bara åker runt i vårat kära Sverige, semester är fortfarande bäst. Efter jobbet fick jag & Linn skjuts av Linda hem till syster där det bjöds på underbart god mat, min syster är en super kock ! Sen firade jag min semester med lite gott rosévin.

Imorgon går mitt & Julius tåg 18:56 till våran kära huvudstad där vi ska spendera helgen med diverse roliga äventyr. Vi ska träffa Matilda och ha busigheter för oss på lördag eftermiddag vilket sedan kommer sluta med en hejdundrans utgång, även fast Julius ska vara på konfirmation med släkten klockan 11 dagen efter. jag får se vad jag hittar på för något när hon lämnar mig dessa timmar, men något ska hittas på kanske kan gå på skansen med mig själv, bara om det är sol. haha..Ne men om jag tar med en bok kanske jag kan sätta mig i kungsträdgåden och läsa den? Nja det där lät lite deprimerande men det ska nog gå att ordnas. Sen åker vi hem till Örebro och spenderar ett ytterst få timmar här med att packa våra stora resväskor tar en frukost på Java och packar in oss i bilen och rullar mot en vecka i Grebbestad. Livets liv. Julia och jag vi har roligt tillsammans..som vi brukar säga livet är ett disco.



Min karl fick vara med på bild ikväll igen, han gillar publiciteten han får...


fy fabian...

...för detta regnande, jag tycker inte om det. Har det inte försvunnit imorgon då tror jag att jag blir skvatt galen. Jag menar idag gör det inte så mycket att det regnar ska ändå jobba, men då blir det att gå till jobbet istället för att cykla, för jag har försökt den där kombinationen med cykel+paraply, det funkar inte riktigt ordentligt..

Nu har jag & nattis varit nere och kollat soprum, tvättstuga & källarutrymme så nu vet hon allt jag vet. Toppen !

Jag vill inte jobba idag egentligen, men det är min sista för ett tag NICE ! Nu ska jag lägga mig på soffan en halvtimme sen ska jag fixa mig & äta och sen studdsa iväg till jobbet.

ciaaooo

Våran Snygg Emmas möhippa...

möhippan, champangefrukost  skumpa  dans dans ragga !  påväg mot destination 3  våran prinssesa på chokladprovning  sexparty bjöds det på också  sexparty goes on  sötnosen  gullplutt  ullis & emma

alla bilder är ifrån Emmas möhippa som var hur fantastisk som helst...

Fire burning...

...hörde den på so you think you can dance ikväll, sean kingston - fire burning. Det är sådana låter som får mig att vilja börja dansa ragga ! Jag vill, jag ska ! Jenny var på, men vi fick vänta några månader. Nu ska jag springa & ta bort min ansiktsmask jag unna mig efter jobbet.

ciaaoo

ordning & reda...

..det försöker jag få här hemma. Idag har pappa varit här & spikat upp två tavlor och en lampa i hallen. Sen har jag dammsugit & städat lite. Det tar sin lilla tid att få iordning. Nu har jag precis kommit ur duschen ska snart iväg och jobba, har ingen lust men ikväll är det bara mellan 17:00-21:30 ingen jobbig tid sådär..tre & en halv timme lagom, ob tid också, skönt det. Imorgon kör jag 15:00-21:30 sen är det S E M E S T E R ! Jag gillar hur semester klingar i mitt öra sådär fint. Den kommer så lägligt också ! Thanks for vaccation! mycket tåg & bil åkande men ser fram emot det till tusen.

    

Lite bilder från min semester 2oo8, Cypern med Jenny.


en av två dagar...

...Idag påbörjar vi en av två jobbdagar. Det känns lite fjantigt kort eftersom jag nyss körde nio av nio jobbdagar. Tanken med att jag räknar jobbdagarna är att efter dessa två jobbdagar har Josefine tio dagars semester som ska spenderas med Julia i diverse  delar av Sverige, kan bli riktigt grymt, vårat motto är ju "Livet är ett disco"...Lite av Julias mammas förtjänst. Idag börjar jag dock inte jobba förrän klockan 17:oo..Skönt det, ska snart gå hem (sov inte hemma inatt) och träffa Nattis i min gamla lägenhet och visa vilka saker hon får överta för en liten slant. Ska bli skönt och bli av med dessa grejer då jag ska fortsätta min nya inhandling av möbler, lite ny stil vill säga. Jag längtar också grymt mycket tills jag får mina tapeter uppsatta, det står i en kartong i mitt kök för tillfället. Fin, fina tapeter det som ska bli mest spännande att se är fond-väggen jag har valt ut. Sen vill jag köpa den där underbara lampan jag såg på lamplageret till sovrummet nununu! Den var guldvärd. Men måste vänt tills nästa lön. Kunde inte köpa så mycket möbler denna lön då jag behövde pengarna till Julias och min semester.

Igår köpte jag två super fina långklänningar på H&M på rean, det var jätte fina, Julia hade köpt en som jag vart super kär i så jag köpte en likadan och sen köpte jag en rosa jätte fin, dessa klänningar följer med till Grebbestad, ska ha dem på bryggan när jag dricker mitt underbara rosé. Även ett till problem jag fick ur världen igår var klänningsinköp till Emmas och Samuels bröllop, det var en jätte fin gräddbakelse ( fast inte vit såklart ) från ArmaDor. Någon dag när jag känner mig fräsch ska jag sätta på mig den ta ett kort & slänga upp här på bloggen. Som Jenny sa "Det är den finaste klänningen jag sätt på länge"... 

Nej nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta lite frukos bege mig hemåt och börja packa lite innför semestern...

ciaaaooo...

helt underbar...

...Det var ett bra tag sedan  jag hörde denna undebara låt för första gången, jag föll dirket. Båda individerna har de mest skönsjungande rösterna. Och inte tal om texten, den är fin & den känns så rätt. Låten går på repeat, om och om igen.

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut

Move on, let go...

...Det har ju varit dags ett bra tag nu att släppa taget och köra vidare, men det har varit svårt det kan jag erkänna. Så många gånger jag har sagt att nu ska det glömmas, men jag har lika snabbt igen varit på samma spår. Jag kan säga att klart det sved ordentligt, men det var nog det jag behövde en spark i rätt riktning. Det var skönt att jag satt och sa precis innan jag fick veta det att "nu är det dags att släppa taget". Men nu ska jag ta mig i kragen, bara tänka på mig själv och vad jag behöver ett tag, semestern är på ingång jag ska iväg och leva livet med Julius i tio dagar.

Det är inte min förlust...

ciaooo...

saturday night...

...Lördagkväll är här, jag var super trött efter jobbet så jag bestämde mig för att hoppa över allt som har med festligheter att göra denna helg, jag styrde min kosa ut till landet. Köpte med pizza och massa annat gott. Har kollat på sommarkrysset faktiskt, såg en kille som såg mindre bra ut men var mer bra på att sjunga, ojojoj, vi gillar estetiska killar sen spelar det ingen roll om det är dans, musik eller konst de håller på med. Skulle det mot förmodan någon gång dyka upp en kille som dansade som killarna i so you think you can dance, kunde sjunga som en gud och måla som picasso ( och helst hade ett utseende som Ed Westwick)...Då skulle jag falla pladask, göra allt i min makt för att denna underbara varelse var min. Drömma kan man !

Sitter nu här med mammsi & pappsi dricker en cider och kollar på Dexter. Man kanske ska sluta gå ut på lördagkvällar? Bara vara hemma, med massa gott och kollar på bra filmer? Tål att tänkas på. Men skulle nog inte ha sällskap jämt.

Nu är det bara sex dagar kvar till semestern, JIIPPII ! Som jag har längtat. Julius och jag hoppar på tåget efter hennes jobb på fredagkväll, på lördag är det roligheter i storstaden, på söndag tågar vi hem igen för att sätta oss och brumma vidare till Grebbestad på måndagmorgon i hela en vecka ! I can´t wait....


Jag hade en disskusion med min jobbarkompis M idag när vi hade rast. Vi kom fram till att det inte bara är killar som endast vill ligga och har roligt...Om det nu ska vara positivt mot oss tjejer ?

Nej nu ska jag fortsätta min kväll med Dexter...

ciaoo...


9 dagar höll på att bli 12...

...Men som tur var har jag fortfarande ledigt på tisdag så det är bara 9 dagars i sträck arbete.

Idag har varit en riktigt äckel dag om man får uttrycka sig så. Kvavt, super varmt i kassan på jobbet, så man mådde illa konstant. usch för kvavhet. Jag vill ha semester nu med sol & bad.

I tisdags hade jag besök av Natta här hemma i lägenheten, vi bestämde oss för att gå till Njuta & avnjuta ett glas rosé. På njuta träffa vi Raddo så där satt vi tre och hade super trevligt och bara snacka massa roligheter. Kvällen var inte slut där utan vi vart upphämtade av George & Armin och åkte & hämta upp kajsa & drog till hjälmarbaden där vi tog årets första nattdopp ! Supermysigt, mer nattbad till folket. Älskar spontanitet.

Igår var jag först på Njuta för att säga grattis till Pontus som fyllde 25 år sen styrde vi gladiatorsandalerna mot strömpis där det bestod av härlig dans & god cider.

Tack för en super vecka alla vänner. Nu är det bara möbelinhandling & uppskruvning av dem &  lite jobb kvar sen en ny vecka där min semester börjar på FREDAGEN ! tack gode gud. välförtjänt.

ciaaoo

RSS 2.0