Från en stad till en annan...

 
...jag har varit lite frånvarande från bloggen. När jag kom tillbaka från semestern så var det mycket på jobbet. Så de kvällar jag kom hem efter jobb var inte datorn det första jag plocka fram. Blogg-appen funkar ju sådär.
 
Hursomhelst, lite uppdatering är på sin plats. Jag hade en veckas semester första veckan i september. Det var fantastiskt. Min första kryssning och den utspelade sig i Medelhavet. Vädret var på topp, 30 plusgrader och strålande sol varje dag. Mat och dryck som smakade ljuvligt. Specialrestaurangerna ombord hade mat som inte kan överträffas (knappt) och vin som fick mig att sväva på moln. Det var en välbehövs semester vill jag lova.
 
Sen jag kom hem har det varit fullt upp på jobbet. Det händer en hel del omorganiseringar. Men jag trivs som fisken i vatten på jobbet och har fantastiska arbetskamrater. Jag kan inte tänka mig en bättre arbetsplats. Jag säljer bra också. Vann en säljtävling här nyligen så 10 oktober flyger jag till Amsterdam för att närvara vid rederiet Celebrity Cruises nya fartyg Celebrity Refelctions lanseringskryssning.
 
Jag älskar att jag i september besökte fyra nya städer som jag aldrig besökt förut (Dubrovnik, Izmir, Aten & Split) och att jag i oktober kommer besöka en ny stad jag inte besökt förut (Amsterdam). Sen är det ett litet uppehåll november & december för att sen besöka ett nytt land i januari/februari (Dominikanska Republiken).
 
 
 

RSS 2.0