2013...

...jag ser fram emot 2013. Jag har en hel del kul inplanerat redan, bland annat:
  • Halva februari kommer jag spendera i Dominikanska Republiken.
  • I april åker jag till Amsterdam igen för en ny fartygslansering.
  • I maj ska jag se Bon Jovi på Stadion.
  • Jag ska även fira Malin på stor 30 års balluns.
 
Ja, varför inte boka in en weekendresa med familjen i maj för att fira min födelsedag, Städer som står på önskelistan är: Prag, Budapest, Paris eller Milano. Vi får se vad som kan erbjudas. 
 
Jag tror 2013 blir ett bra år med många nya möjligheter. 
 
Syster i Akropolis, Athen september 2012

Rutinerad...

...två bilder som får sammanfatta min lördagkväll!


Saturday...

...hey I hade a good saturday! Började kvällen hos Anna-Maria med lite förefest med massa sköna människor.
Vi var i valet och kvalet om vi skulle dra oss till city eller Sumapn, det slutade i city som vanligt. Hängde runt & lallade en del. Nu ser jag fram emot sovmorgon! 
 
Dags att ta tag i det stora hela...
 
Ciaoo..
 

Vagabonds 25 årsjubileum...

...igår firade vi Vagabonds 25 årsjubileum på Alströmergatan! Det bjöds på Thailandsinspirerad fest. Thaibuffe, öl, vin i mängder. När det egentligen var dags för att gå hem och sova inför dagens jobbpass så bestämde vi oss för att åka vidare. Det vart ett spontanbesök på Soap Bar. Träffade lite kända ansikten från Örebro. Avslutade kvällen med ett nattmål på Max där vi träffade ett gäng sjukt härliga killar som fick oss att skratta konstant i en timme. En taxiresa senare mot Gullmarsplan så låg jag nedbäddad i soffan och bävade för dagens jobb. Promenerade till jobbet i klackar imorse, har fina skavsår!

Vill bara tacka mina underbara jobbarkompisar för en sjukt kul kväll. Jag bjuder på en suddig bild!


Hej hej bloggen...

...imorgon är det onsdag dvs att halva jobbveckan är förbi klockan 17:00. På torsdag är det dags för Vagabonds 25 årsjubileum! Det blir nog riktigt trevligt. På fredag blir det X Factor mys med rödvinsglaset. Lördagen spenderar jag med mina fina vänner och avslutar med en härlig fest hemma hos Anna-Maria!

Lite bättre vecka!


Mina planer kastades om en aning...

...istället för att åka hem till Örebro den 30 november kastar jag om det till den här helgen då mina damer som skulle komma och hälsa på var tvungna att ställa in! Detta betyder att den 1 december blir det roligheter med min jobbarkompis istället! Det är lite så man får jobba dvs pussla om i schemat när något ställs in!


Min helg...

...har varit hemsk! Jag skulle ha börjat mitt nya jobb. Men natten till lördag så fick ja springa upp flera gånger för att kräkas. Febern hade kommit smygandes på lördag morgon och jag var helt utslagen. Fick meddela att jag inte kunde jobba vilket suger såg sjukt mycket fram emot det! Sängliggandes med tom mage & febrig hela lördagen. Febern la sig dock ganska snabbt. Men på Kvällskvisten så kom migränen och hälsade på! Tur att jag fått mosters migräntabletter som är dubbelt så starka som mina! Somnade ganska fort och vaknade 02:30 och vips var migränen borta. Men helt slut var jag! Sovit halva dagen idag! Nu har jag äntligen kommit igång igen!

Gillar inte baciller, migrän och sjukdomar! Nu har jag haft mitt för i år! Gärna för en väldigt lång tid!

Ciao!


Helg fast ändå inte...

...inte ledig helg iallafall! Min nästa sovmorgon blir nästa lördag! Imorgon kör jag mitt först jobbpass med Vin Unic! Vi ställer ut på Mitt Kök på Älvsjömässan! Ska bli sjukt kul. Har saknat att jobba med mässor & events!

Ses på Mitt Kök mässan ihelgen då!


De tre stora INTE charmigt hos en kille...

1. Han bor hemma hos sina föräldrar!

2. Han har inga som helst framtidsdrömmar!

3. Han använder ett "förkortningsspråk" när man konverserar via sms, mail etc. Det är så opersonligt och känns lite "15 år"!


Åttiotre dagar kvar...

...tills jag sitter på flygplanet mot Karibien och destinationen Dominikanska Republiken! Sol, bad och bara massa god mat & dryck! Kan inte bli bättre än så!


I maj 2013...

...får jag se gamle gubben Jon Bon Jovi på stadion med mamma & syster! Kan bli riktigt bra. Synd bara att han inte var typ 15 år yngre! Men hans röst är som ett årgångsvin, blir bara bättre och bättre med åren!


Kvällsmys...

...karibiskt the & vitlöksbaguette fick bli mitt tisdagsgott! Det finns ingen ork i denna kropp. Får bli att unna mig en utelunch imorgon.

Ser fram emot helgen då jag ska börja jobba för ett vin företag. Återkommer till helgen om vad det är för företag och vad jag kommer ha för kul arbetsuppgifter.

Återgår till tv:n! Ciao...


Bara några timmar kvar...

...innan jag får sätta mig på tåget och åka mot Örebro! Halleluja! Där väntar mig en middag på Wongs med mysigt sällskap.

Presenten är inhandlad! Det blev ett fint litet paket från NK! Ni får se imorgon eller på lördag det beror på när jag väljer att ge presenten.

Jag har även inhandlat en fin tröja från VILA som jag tänkte ha imorgon på middagen! Ni får se den imorgon för jag har ingen som helst ork att fixa bild nu!

Lite komedi innan sömnen är toppen!

Godnatt, ciao!


RSS 2.0