en liten smärre hjärnskakning...

...ja såhär efter en hel dag med en sånn där härligt tung huvudvärk så avslutar jag dagen/kvällen med att toklägga mig i sängen & dunka huvudet rakt in i cementväggen ! FÖR skönt, tack mig själv för att jag är så rädd om mig. 
Jag är nog ganska slut i huvudet efter att ha jobbat som jag gör och mer blir det, ska jobba 11 dagar i sträck, kommer inte kunna tänka rätt eller vara människa på lördag. Avslutar dessa 11 dagar med ett pass på harrys, alltid lika givande. På harrys vill jag utveckla mig och lära mig lite mer, jar ju trots allt fått gjort min första drink till en gäst, men dock med ritkigt bra angivelser hur jag skulle göra. My bartender jenny var i farten. Det blev en enkel drink som irish coffe, de är ganska så populär på uteserveringen nu.

Idag fick jag äntligen en gudmor, i utebyte mot att jag är hennes, men jag lovade henne att hon slapp bli tillsammans med min gudfar med tanke på den stora ålderskillnaden ;D you make my day baby.

Från att ha varit i stort sätt svarthårig till att ha gått och blivit blondin igen på 2 blekningar är grymt bra jobbat, tack natasha du är min favorit frisör. Håret är inte i så dåligt skick heller som jag trodde det skulle bli, men nu lever jag på att göra inpackningar all the time.


före                         efter


Nu har min "homemakover" börjat lite smått tog tag i badrummet idag, det kommer bli jätte fint inga större förändringar men mysigare ska det blir. Nästa vecka börjar jag i vardagsrummet. Det blir det lite mera.
Ska sälja min tv-hylla någon som vill ha så säg till.

nu ska jag försöka sova om huvudet til

konstig dag...

... jo det skulle jag allt vilja påstå. När jag vaknade så var jag pigg och glad, plockade lite tvätt och fixade. Sen kom pappa förbi med lite frukost åt mig, han är guldvärd ! Världens bästa pappa ! Sen var det dags att ta sig till jobbet och jag var fortfarande på strålande humör, solen sken och jag hade inte bråttom alls till jobbet utan tog god tid på mig idag för jag skulle köpa hårfärg innan jag började. Sen när jag kom ner till delikatessen och började jobba var jag inte på strålande humör längre jag kände mig nästan lite instabil, att minsta lilla felet skulle får mig att bryta ihop totalt och få mig att gå hem. Visst det slutade inte så drastiskt men det kom en kund & började vara otrevlig och höll på att säga att jag skyllde ifrån mig för jag sa att jag inte kunde så mycket om köttet var mört eller inte. Jag trodde jag skulle börja gråta som ett litet barn, men jag var stark nog och var trevlig tillbaka och visst fan köpte han den dära oxfilén ! tack.

Nu såhär på kvällen när jag kommit hem från jobbet och sitter i soffan är jag väl kanske på lite bättre humör. Ska snart iväg & ta en cider med min underbara vän Denise. Kände att det behövdes efter en tuff dag. Och man har ju inte fått varit ute & njutit av solen som alla andra. Då får man njuta av att det iaf är lite varmare på kvällskvisten iaf.

Frågan är ju om det är dags nu att ta tag i saker och ting och göra något utav livet ? : ) go for it !

Hoppas du har en riktigt rolig & lyckad kväll ikväll !

Tjingeling !

RSS 2.0