Lite örongodis...

  • Britney Spears - I Wanna Go
  • Bad Meets Evil - Lighters
  • Sak Noel - Loca People
  • Chris Medina - What are words
  • Timbuktu - Resten av ditt liv
  • Rhianna - Man Down
  • Beyonce - Run the world
  • Chris Brown feat Justin Bieber - Next to you


Ett litet axplock av vad som spelas på min Spotify just nu i dagarna...


Midsummer 2011...



midsommardrink-femkamp-sillunch-nubbar-musik-dans-glädje-skratt-junglecider-bubbel-staffet-tårta med jordgubbar-ännu mer dans-sommartider-minnen. UNDERBAR DAG/KVÄLL/NATT!

Härlig måndagkväll...

Nu ska jag ägna min kväll till att kika på denna snygga karl som jag första gången såg i filmen "Tjenare Kungen" men som tuffa till sig lite till Johan Falk filmerna, det tycker vi om. Har sett filmerna om och om igen men jag tröttnar inte på Joels ansikte.


Joel Kinnaman i Tjenare Kungen


Joel Kinnaman i Johan Falk filmerna...

I like what I see...

Välkommen Oliver...

...igårkväll så fick min älskade vän Denise sin andra son som ska heta Oliver. Han är sjukt söt och jag ser fram emot att få träffa båda de när jag kommer tillbaka till Örebro nästa vecka.

Jag är så glad för eran lilla familj! Denise världens finaste mamma! <3


Fredag...

...jobb, fika på Java, hälsa på Morfar, en sväng på systemet för att fylla på inför sommaren(det går åt), pizza & rödvinsmys med mamma.

July har svårt för att vara hemma och bara vara tror jag, nu vill hon dricka vin imorgon! Jag som hade sattsat på vit vecka denna vecka. Fast iofs drack Chang igår och rödvin idag kan ju lika gärna gå på mer vin imorgon, eller? Fast det blir lungt för Jossan har sitt sista även längsta jobbpass för denna vecka nio timmar, vilket ger arton timmars pengar, I love sundays!

Ser fram emot måndag! Hoppar på tåget hemåt! Ska umgås med alla kära vänner hela veckan. Bara vara. Lite Gröna Lund om vädret tillåter, kanske en sväng på Josefina eller Strandbryggan om även där vädret tillåter och sen vankas midsommarfest. Livet!

Nu tar jag mitt rödvin och myser ner mig i soffan! Fredagsmysdeluxe!


Thailand var inga fel det i vintras, sugen på Barcelona i sommar!

Torsdag...

...sovmorgon, jobb, martini rosso, middag med mammsen. HALVTID !

Yes nu har jag gjort 4 av 7 dagar på jobbet. Snart är jag tillbaka till Sthlm, fredag hela veckan!

Ser dock fram emot lördag. Då blir det häng med July. Fixa lite slitet hår och den fantastiska utväxten. Sen kanske det blir vin på terassen, vi får se hur dagsformen är. Jag har inte mycket roligt att skriva om nu när jag är i Örebro och jobbar. Jag sover, äter, jobbar, äter och sover, kul liv!

Nästa vecka ska jag bjuda på massa äventyr och bilder, det lovar jag er!


sjukt gammal bild!


I love...

...Chris Medina - What Are Words

Lyssna och njut medans jag är på jobbet och sliter lite..dag 3 utav 7! jobba jobba!

Tisdag...

...Sovmorgon, jobb, middag med föräldrarna, sömn snart!

Jag är väl kanske lite väl fjantig när det kommer till Big Brother men jag älskade verkligen den här säsongen. Mina favoriter var Sara, Martin, Peter och såklart Simon. Nu på kvällarna finns det inget att kolla på innan man ska sova och på söndagkvällar finns det inget bra söndagsprogram. Men det kanske tar ett tag att vänja av något man gjorde i 106 dagar, eller? Måste även flika in att jag är glad över att Martin & Sara nu utanför huset är ett par för det är så fina tillsammans. Sara är en toppen tjej fick en kort pratstund med henne på finalkvällen och hon var verkligen sådär god och sprallig som hon visat sig vara i huset.

Nej nu ska jag sova, imorgon innan jobbet är det fikadejt med Denise min kära vän!

Love !


Måndag...

...jobb, promenix på stan, fikapaus hos syster, zumba i stadsträdgården, middag med föräldrarna och nu en dusch sen sängen. Imorgon S O V M O R G O N !

Det bästa med att vara tillbaka på jobbet en sväng är alla snyggingar som kommer in på jobbet och handlar. Imorse kom ingen mindre än min sjukt fina vän Denise invaggandes med hennes fina bula på magen, snart kommer underverket (eller underverket nummer två får man säga hon har lyckats med två). På onsdag ska jag hem till henne på fikamys innan jobbet. Ser fram emot det massor då jag inte ens minns när vi sågs sist.

Sen är det väl sjukt nice när man hör en galet underbar dam skrika i kassan "Tjenare snygging". Då är det fina Maria som kommer in och storhandlar medans hon är hemma i Örebro över sommaren från Umeå. Vi funderar starkt på en roadtrip till Karlstad under sommaren för att våldgästa Sara. Vore hur roligt som helst. Inte varje dag man ser de damerna.  Sara lyckas dock pricka in besök i Sthlm när jag är i Örebro, dåligt!

Nu har ni iallafall fått lite måndagsuppdatering. Återkommer imorgon efter jobbet med en tisdagsuppdatering.
Medans ni väntar rekommenderar jag er att lyssna på Adele - Someone Like You. Jag får rysningar i hela kroppen när jag hör den.

Kärlek till er...

Tänkte hylla Sveriges bästa kvinnliga programledare...

...hon är inte bara en naturlig skönhet hon gör också sjukt bra tv. Allt från att ha varit programledare för Silikon som man kika på när man var liten till körslaget och nu sist Big Brother. Även en hyllad radiopratare tillsammans med Adam Alsing. Hon blir bara snyggare och snyggare för varje år. Ja, jag kan inget annat än att buga mig för denna fantastiska dam, Gry Forsell...





Om man hade en del av hennes utstrålning...

Myshelg...

...det kan man absolut säga att jag har haft. Mamma kom i torsdagskväll då gick vi iväg och köpte pizza och hade en mysig hemmakväll. Fredagen spenderades med bigtime shopping. Lyckades köpa världens kanske snyggaste blus eller vad man ska säga utan knappar, öppen också. Ska se om jag kan hitta en bild går inte att förklara hur den ser ut. En svart basklänning, en väska till skolan, en bh och en superfin stickad vit tröja med gulddetaljer i kunde jag inte heller motstå att köpa. Lite smink och en cocosbodylotion som jag har i bodyscrub fick följa med hem också. Efter shopping blev det rosé och burgare på TGI´s dom har så sjukt goda hamburgare så det inte är sant. Kvällen spenderade vi på klipporna med en flaska bubbel och sallad.

På lördagen låg vi ute i solen och stekte tills pappa dök upp då vart det att göra oss iordning för en tidig middag på Thaiboat i Skanstull. Kändes som man var tillbaka i Thailand i vintras. Solen stekte ordentligt, en kall Chang och en supergod Pad Thai kunde inte bli bättre. Vi åkte hem till mig satte oss på klipporna med en flaska rosé och annat smaskigt och njöt utav det sköna vädret. Att man kan sitta ute tills klockan tio i shorts och linne utan att frysa är sinnes, hade inte bytt ut det mot en utlandsresa.

Nu är jag hemma i Örebro i en vecka för att jobba. Som student blir man annars pank under sommaren om man inte jobbar. Kom in och säg hej på Willys i veckan då blir jag glad.

All kärlek till er...


Mom is here now...

...men nästa vecka spenderas i Örebro. Det blir jobb varje dag kanske försöker klämma in en date med July. Jobbar dock nästan bara kvällar. Men något ska väl gå att pussla ihop.



crazylovleynight...


If I was a millionaire...








Tisdagsmys...

...har verkligen behövts efter en hård helg. På förmiddagen dök Bosse, Sam och Teo upp i Örnsberg och vi köpte massa gott att äta och begav oss till vattnet och låg där och sola och mös. Tyvärr blev det ingent dopp eller jo för Teo men ingen annan (Teo är en hund). Efter att ha storstekt i solen i X antal timmar var det dags att gå hem och ta en snabbdusch och svida om för att ta mig till Fredhäll för här sitter jag nu och är barnvakt. Ville han sover så sött det lilla plutten.

Imorgon tänkte jag fortsätta att jobba på brännan eftersom jag är ledig hela veckan och Stockholm har bestämt sig för att bjuda på bra väder. Bara jag hittar min solkräm där hemma imorgon, lånade Bosses idag och jag solar inte utan solkräm vill inte sitta som 35-40 åring med hudcancer, då är jag häldre rädd om mig själv. Sen på kvällskvisten blir det storstädning då kära mamma kommer på torsdag.


kvällssol kan vara det mysigaste som finns, speciellt om det är på en takterrass.

Slut som artist...

...men jag kan absolut säga att det här har varit den bästa helgen på länge. I fredags var det middag med Erica här hemma sen anlände mitt helgsällskap July.

På lördagen var det dags för mitt cocktailparty. Det var supermysigt med massa goda snittar och bubbel, rosé, cider och shots. Vi åkte först till Ambassadeur och drog en sväng på dansgolvet och drack smaskiga drinkar. Efter en snabbvisit på Amba tog vi taxi till hotellet och drack champagne och fireballshots. Efter hotellets stängning var vi inte klara så vi avslutade kvällen/morgonen på East med dans. Jag kan säga att jag aldrig har haft så ont i mina fötter igår morse när vi vandra hem från Mathilda (lånade Julias skor) två feta blåsor på stårtårna och mittentån på ena foten blödde som fasen. Har fortfarande sjukt ont i min tå, den ser lite varig ut till och med. Men vill man vara fin får man lida pin.

Söndag förmiddag/eftermiddag spenderades i sängen bakis som vi var. Men efter lite drisk luft och mat så var det bara att gå på det igen för det var dags för att kika på BB-finalen. När vi sett klart programmet åkte vi in till Lobby och festa och hade superttrevligt och prata med massa roligt folk, jag tror att jag fick höra av nästa tio olika personer att jag såg ut som pocahontas. Efter en kul stund på Lobby begav vi oss i taxi till White room där det bjöds på champagne av massa härliga grabbar ifrån New York. Vi avslutade kvällen med en snabbvisit på Sergel Plaza hos Martins störtsköna tjejkompisar Ida och Emma från Hörby. Julia och jag kom hem vid 7 imorse. Sov till 11 sen var det bara att gå upp och sticka upp på klipporna och utnyttja den underbara solen. 

Nu har Julia åkt hem och jag ligger och kikar på tv och ska fortsätta med det. Imorgon blir det sol på klipporna och sedan ska jag vara barnvakt åt min lilleman Ville.

 



På torsdag kommer älskade mamma och på lördag kommer även älskade pappa SOM jag längtar! Synd att syster inte följer med. Men åker ju till Örebro i en vecka på söndag.

RSS 2.0