Red hot lips...

...jag verkligen avgudar röda läppar. Det är något magiskt med det. Jag använde rött läppstiift ganska ofta när jag hade mitt svarta långa hår. Det är något speciellt med svart hår + röda läppar. Men vet ni vad? I lördags när jag skulle ut på lite galej tänkte jag visst jag är lite mer åt det ljusa håret nu men jag ska fasen testa röda läppar igen och jag älskade det lika mycket fortfarande. Så jag ska fortsätta med mina röda läppar, becouse I love them...

Kommer inte sluta förrän jag tröttnar och det inte känns som jag längre!





Klänningshimlen...

...igår när jag skulle gå iväg och posta alla brev från kontoret så smet jag in på H&M för att köpa en mascara och deo för det var slut på det här hemma. När jag kom in på H&M så vart jag kär i första ögonblicket, jag föll pladask. Jag var helt enkelt i klänningshimlen! En svart fantastisk skapelse, precis en sådan jag haft en bild framför mig att jag vill ha och trott att jag bara kan hitta om jag kollar på typ ACNE, Rodebejer, Filippa K eller något snarliknande märke. Men jag hitta den på H&M av alla ställen.

Jag hittar tyvärr ingen bild på H&M på min vackra klänning. Mobilkameran eller webcamen skulle inte göra den rättvis. Men jag kommer använda den snart det lovar jag och då kommer det en bild på den.

En sådan där klänning man kan ha till fina klackar, till slitna converse eller till ett par boots! Dröm klänningen så att säga!


Eftersom jag inte kan bjuda på en bild på klänningen så bjuder jag på en het karl!

Love Bites...

...att jag inte "upptäckte" denna dam redan i Ugly Betty kanske berodde på att hon inte spela speciellt snäll i den serien. Men nu när den underbara serien Love Bites har börjat gå på måndagar kl 20 på trean kan man inget mer än att älska henne.



Becki Newton skönheten själv! varför? jag ser inget som helst plastic fantastic i denna dam! Det kallas naturlig.


Ögongodis...


Carl Norén även känd ifrån bandet Sugarplum Fairy

M U M S


Tuseday oh tuesday...

...jag har inte mycket att säga idag. Jobbet gick bra, håvade in en fin fin bokning. Väl hemma blev det matlagning och plask i badkaret eller rättare sagt lite Elle läsning i badkaret. Nu sitter jag bänkad framför Allsång på Skansen för inga mindre än Hoffmaestro är där. Många finna minnen med det bandet.

Så tillbaka till TV´n.

Kärlek till Er mina hjärtan!




Åhh vad jag älskar...

...när besök är inbokat. På söndag då kommer min kära mamma, pappa, syster & systers respektive hit till mig i Stockholm. Vi hoppas på bra väder då vi tänkte besöka Gröna Lund, Skansen, Djurgården, mina klippor och några härliga uteserveringar, vem vet kanske Josefina. Som sagt vi är väldigt väderberoende så vi hoppas att vädergudarna är på vår sida.

Nu har jag fyra dagars jobb kvar (tis-fre) sen har jag en dryg veckas semester. Den är efterlängtad (även fast jag älskar livet på WonderCruises). Jag lovar er att jag ska servera er massa bilder under min semester för jag tänkte hitta på en hel del bus. Lite i Stockholm och lite i Örebro.

Sist men inte minst vill jag passa på att gratulera grabbarna i ÖSK för vinsten igår mot Norrköping. Sjukt bra! Efter fem raka förluster var ni värda att vinna. Nu är trenden vänd och jag tippar på goda chanser att klättra uppåt i tabellen igen.


ATP tennis open på kungliga, där jag & Jessica träffades för första gången, vilken vecka!

J...

...kom i fredags. Vi hade en fantastisk fredagkväll och lördag! J som då är Jessica är min vän som jag lärde känna undertiden jag jobbade på Kungliga Tennishallen under ATP tennis open. Vi har riktigt kul tillsammans. I fredags drack vi gott bubbel och dansade och hade trevligt på Rose.


Fantastisk människa!

Jag kan inte sitta still...

...Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder

Lyssna! Fantastiskt, jag kan inte sitta still, det kommer inte ni heller kunna göra. Tro mig!

Update...

...idag pratade jag med J som skulle boka tågbiljetter idag! I och med det kan vi ju tillsammans komma fram till att det inte är någon ifrån en annan del av Stockholm jag får besök av! Ni får gärna gissa på om det är en tjej/kille/örebroare allt vet vad...eller kanske till och med på vem det kan vara!

Trött tjej hoppas in i duschen sen i säng! Hard working girl!


Bokat & klart...

...på fredag kommer J och hälsar på! Vem är den här J nu då undrar ni läsare? Ja vem är det! Är det en tjej eller kille? Är det någon från Örebro eller någon i en annan del av Stockholm eller kanske till och med från en annan ort i Sverige? Är det någon jag träffat nyligen eller har jag känt personen ett tag?

De som vet vem det är som kommer är kära familjen, jag och självklart personen själv!

Jag håller er på halster ett tag, låter er fundera på vem det kan vara! På fredag när personen dyker upp då kommer ni få veta här på bloggen!

Jag kommer iallafall ha en trevlig fredag vill jag lova!


Förresten vart jag supernöjd med naglarna, hur ska man kunna klara sig utan sen?!

Dag ett...

...ja, då var jag tillbaka på WonderCruises. Kändes jättebra idag. Telefonen gick varm och det vart en hel del bokningar. Pratade med många underbara kunder. Ni fick min första dag tillbaka på plats att kännas fantastisk. Känns bra med två veckor på plats.

Ikväll har jag gjort matlådor, tagit ett bad och ett glas iskall martini rosso det är lite så man kopplar av.

Jag håller mina tummar och tår för besök av bästa J på fredag det skulle vara så underbart roligt! Kan ni hjälpa till och hålla era tummar och tår?

Känns lite skumt att vara tillbaka efter tre veckor i Örebro. Men det känns även riktigt bra. Det är här jag hör hemma på något sätt. Synd bara att jag inte kunde packa upp mamma, pappa och syster ur väskan.

Tidig sänggång då det är tidig uppgång! Ser fram emot sovmorgon på lördag!


falk-film ikväll!

Dålig på att blogga...

...men de tre sista dagarna i Örebro var lediga dagar så jag utnyttja de till fullo. Fredagen var det lunchdejt med Jessika och supersöta Jolina på Java. Sen var det nagelfix så nu ha jag fina naglar äntligen. Hälsade på morfar en sväng och avslutade kvällen med familjemys på landet.

På lördagen hämtade jag upp Sara på stationen sen så hade vi en dag på stan, träffade Maria och partajade hela natten lång och fy vad roligt vi hade. Jag fick höra allt från att jag var skåning, smålänning, aggresiv, komiker och allt vet vad. Trots allt är jag bara Jossan!

Jag älskar min nya klänning! Yes I dooo...

Nu mys med film, chips & dip...



Ett endaste...

...jobbpass kvar, hur skönt?! 

Så är det imorgon kör jag mitt sista jobbapass för denna gång 14:00-21:30! Sen har jag tre lediga dagar, ska bli riktigt skönt. Sen sätter två veckor på WonderCruises igång, känner att det var ett tag sedan jag satt framför skärmen där med telefonen i örat. Men det ska nog gå fin fint!  

Det var det jag ville nämna, ge mig torsdagkväll ASAP!

Looking forward!


Underbara underbara måndagkväll...

...jag kunde inte önska mig en bättre måndagkväll än det som bjöds. Satt på uteserveringen och pimpla rosé till solen gick ner. Dansa runt i min klackisar och bara njöt med underbara vänner! Dansade nog som att det inte fanns en morgondag! Vid två snåret satte jag på mig mina sandaler och knalla hem med klackisarna i handen och bara njöt av min lediga tid. Underbara måndag! Måndagar är något speciellt på sommaren när man är ledig, man har inte den där ångesten att man har en hel vecka som väntar med jobb/skola etc.


bjuder på en bild i miniformat 


Inlåst...

...ja ihelgen har man suttit inlåst i kassan på Willys har bara kunnat kikat ut genom fönstret på det fina vädret. Jobbat lör-sön 10-19. Man blir grymt trött speciellt i vårt varma Willys. Jag ser fram emot imorgon, sovmorgon, hälsa på morfar även Denise och Ollie och så ska jag få dricka mitt fantastiska Beringer (förhoppningsvis i solen).

Nästa vecka återstår endast fyra pass på jobbet sen är jag i stortsett färdig! Sedan rullar jag tillbaka till Stockholm och jobbar lite. Äntligen få hänga lite på WonderCruises och även med A-M & Mathilda & Sara.

Måndagklubb, nagelförlägning, fest med mina damer jaa massa sådant har jag att se fram emot i veckan men som sagt mest av allt ser jag fram emot att få komma tillbaka till Stockholm!


jag saknar min pelleplutt, min lilla Ville!


Triss i ess...

...nästa lördag då är trissen i ess samlade för engångsskull! Det ser jag fram emot...Sara, Maria & Myself! Kommer knappt ihåg sist vi var samlade alla tre LEDIGA på samma ställe. Det kan bli galet tillsammans med Julia ofcourse..Jag ser fram emot lördag dels för att jag har jobbat färdigt då, alla är samlade och jag får dricka goda drinkar med favoriter, hur gott?

I måndags var jag med om ett sådant där ögonblick som nästa aldrig händer. Jag stod och hade en diskussion med Bella och helt plötlsigt från ingenstans dyker en sjukt snygg karl upp som jag inte sett i Örebro tidigare, jag kan säga att jag vart helt mållös, tappade alla ord, fråga Bella jag var i min egen värld.

Nej nu blir det soffa för hela slanten imorgon jobbar jag sista passet på vecka två av tre. Snart är jag back on track i Stockholm. Sooom jag saknar mina damer där hemma (ja, jag har två hem Örebro för att här har jag alltid bott, Stockholm för där har jag min nya egna lägenhet och ska alltid bo).

Kärlek till er alla!


Nu är det bara några...

...jobbpass kvar sen är jag tillbaka till Stockholm. Kör en måndagsklubb på måndag igen sen så avslutar vi treveckorsvisiten med en festkväll med July! Kan bli bra...Sen två veckor på WonderCruises...

Inga nya bilder harj ag heller trist!



en återkommande, lite besök i Gävle v29 kanske?!


veckan som gått...

...i måndags träffade jag Bella & Martina. Det var år & dagar sedan vi hängde bara Jenny som fattades. Men tant Jenny jobbade och gick raka vägen bums hem i sängen efter jobbet. Vi drack först lite Masi hos syster sen styrde vi mot måndagsklubben på Satin. Martina avvek för att jobba tidigt på tisdag morgon. Men Bella & jag körde på trots lite fel (men ändå skönt folk) så kände vi oss som 18 år igen och hade en sjukt trevlig kväll. Tack Bella för en bra Måndag!

Nu är det snart dags för ett jobbpass kör 13-20 idag fick en timme kortare då snälla syster erbjöd sig att jobba en timme längre. Tack <3

På söndag är två veckor av tre gjorda! I like that!

I tisdags hade jag världens mysigaste date med Denise & Oliver. Ska hänga med de på måndag också! Denise is a keeper! Hon kommer alltid att finnas med mig i mitt hjärta!


(gammal bild på en nyfödd Milio)

Tjingtjing! Skriver några rader ikväll....

London is calling...






Flyg bokat, boende fixat vi ses i oktober kära London!

dåligt dåligt..

...av mig som inte har uppdaterat bloggen på fyra hela dagar, fy skäms! Men jag har tokjobbat massa långpass så det  har inte funnits så mycket roligt att uppdatera. I onsdags var jag dock på Oskar Linnros på Ritz, det var bra. Hängde lite med Kati, Adde och Alida, trevligt sällskap. Avslutade natten med nattmat på MAX.


(bild lånad av Kati)

Igår förmiddags hoppade jag mamma och pappa in i bilen och styrde mot Uddevalla för att närvara vid min kusins konfirmation. Det var en supertrevlig dag. Kusin var så duktigt sjöng What are words med Chris Medina tillsammans med fyra tjejkompisar. Den damen är både dansant och musikalisk kommer bli något stort av henne. Kul att träffa pappas sida av släkten också för det var lägensedan. Sedan träffa jag kanske världens sötaste tvååring. Han var så glad och energisk inte rädd för en enda människa sprang runt bland alla och ville leka.


superduktiga kusin Sara


jag, mamma och farmor


mamma och jag påväg mot lite festligheter hos kusinen


pappa och världens godaste unge busar


farbror med familj uppvaktar kusin med lite sång och presenter


världens sötaste med sin farfar...


världens bästa pappa

Får tacka mamma och pappa för den kvalitétstiden jag fick med de två igår!

RSS 2.0