en ledig dag innan martyren...

...Ja det har jag haft. Men har varit duktig och pluggat i sisådär 2-3 timmar innan jag satte igång och tvättade och städade lite och satte upp ljusstakar och julstjärnan. Jag vet att jag var några dagar tidig men eftersom jag jobbar som jag gör denna helg så hinner jag inte ihelgen så fick göra det idag. Jag har fortfarande lite ångest över att jag drack julmust förra veckan, gick ju emot mina egna principer. Jag har alltid tyckt att folk är dumma som dricker julmust och äter julgodis osv innan 1 december. Har aldrig själv gjort det. Men detta år gjorde jag det, i förra veckan på jobbet och drack upp hela.
Fy skäms på mig själv !

Jag mammsen och systeryster tog en sväng ut till Ikea ikväll, vilket resultera i att jag köpte klädnyper, julpresentpapper och snöre, ett underbart jul ljus som doftade äpple&kanel och en ny toalettborste. 82:- gjorde jag av med. Perfekt inteför mycket alls. Hittade en förvaringsgrej som man sätter upp på dörren som jag vill ha, men kunde inte köpa den idag. Ska jag absolut göra nästa gång jag åker ut dit. Skulle vara perfekt på min toalettdörr med lite borstar och smycken i.

Nu är det snart fredag då ska jag jobba heeela helgen. Kommer bli skönt att få en ledig månad iallafall. Kör mitt första julbord på Harrys imorgon kväll kommer bli spännande. 155 gäster på ena våningen.

nästa vecka är det plugg plugg plugg som gäller. Nu ska jag kolla lite på tv.

ciaoo mina vänner. 

Nostalgi...

...ja det vill jag verkligen lova..Här sitter jag och lyssnar runt på gamla oldies på youtube. Och vad hittar jag om inte, Troll - Jimmy Dean. Fy fasen vad jag älskade den låten. På discona så dansa man och sjöng med då man trodde man visste texten. och dansstegen var inte att leka med, åt sidan & åt sidan...så kanske man la till en lite snurr mitt i det hela. Helt underbart. Tänk om man var så liten igen? Jag lyssnade vidare och så dök min & min systers gamla idoler upp. Lili och Susie. Jag älskade dem verkligen, man var 5-6 år och tyckte dem var guld. Favorit låten var what´s the colour of love.

våra idoler när vi var små

Jag har lärt mig att återanvända, malin och joline fattar vad jag menar med det. Gud vad jag saknar dem, otroligt mycket. Men snart har de varit borta i 2 månader vilket betyder att det bara är 3 månader tills de kommer hem igen. De lever nog otroligt underbara liv där nere, med massa party, god mat och fint väder. Jag kommer nog få höra ett och annat när de kommer hem. Det hoppas jag iallafall. Mina skruttar. Jag räknar dagarna tills de kommer hem igen.

Imorgon är det Torsdag, LEDIG torsdag. Tack. Jag ska plugga stenhårt till tentan. Sen har jag bokat tvätt tid så jag kan tvätta min vinterjacka för jag har kommit underfunn med mig själv att jag kan inte köpa en ny i år med min ekonomi. Men låt det gå för denna gång. När jag har en varm fungerande vinterjacka, då lägger jag häldre de pengarna på något annat roligt. Jag har ju fortfarande min underbart varma päls jag kan använda som är supersnygg för den delen med.
Nyårsblåsan är ju fixad också. Så det enda jag behöver köpa något nytt till är till Juldagen.  Men det ordnar vi när jag åker till Stockholm skulle jag kunna tänka mig. Jag fick mig en tankeställare häromdagen " Gud va du ränner till Stockholm, kanske dags att flytta hit snart". Det låter ju inte fel. Älskar staden massor. Men jag måste ju läsa klart min kurs på universitetet först. Sen kanske, om jag inte fullföljer mina andra planer först vill säga.

Ibland kan jag önska att det bara tog tio minuter, för det behöver man ibland. Lite närhet !

Jag har iaf resten av året planerat in i minsta detalj. Inte en ledig stund. Jag längtar mest till julafton, jag hoppas på positiva reaktioner. Sen Juldagen med Julia i Karlskoga. Sen Nyår, vad är en bal på slottet ? ;)

Nej nu ni måste jag krypa ner i min säng och vänta på mitt underbara sällskap, jenny. Don´t like to sleep alone.


tisdag kväll...

...som vanligt har jag jobbat stängning då det är tisdag kväll. Idag vart jag så glad på jobbet, maria var tillbaka, hoppas för gott. Blir så glad i hennes sällskap.

jennys 20 års kalas var mycket roligt. Det började hemma hos henne & avslutades på kåren. Första gången jag besökte kåren, men det var ett kul stället. Att rekommendera. Mor&dotter-festen var riktigt lyckad med massa god mat och massa goda drinkar & härligt prat. Denna kväll avslutade jag på klaras med Katoo, vilken härlig dam det dära. Där dansa vi & hade trevligt tills vi tkt det var dags att gå. Mycket trevlig helg.

Den kommande helgen , hur ser vi på den ? Jo med en fet ångest. sätter igång på fredag klockan nio på morgonen och är klar vid en kvart över tre på söndag eftermiddag. De flesta jobbar 40 timmar på en vecka, jag kör det på 2-3 dagar : ) hur går det ihop.

Idag köpte jag ett busskort, kände att det var på tiden. När denna underbara glashala mark har dykt upp så är cykeln inte ett bra val längre. Med tanke på att en vinter cykla jag omkull pga halka så nu har jag gett upp det, halka plus cykel vill säga. Det var väl okej att åka buss, men det är väl ingen mysig grej. Åkte jämt buss när jag var yngre. Det var okej. Men nu var det liksom lite trångt och klastrofobiskt att åka. Jag känner att det blir bara buss när jag måste.  Om man hade en helt egen undebar bil. det hade varit toppen, men nej nej, så mycket pengar äger jag inte så jag har råd med både lägenhet, bil & alla dess kostander.  Jag är iaf nöjd med att kunna låna bil ibland av mamma eller pappa. Som typ nu i helgen när jag jobbar som en tok.

Dags att börja läsa till tentan , jag är en dålig människa när det gäller att läsa till en tenta. Men är ledig torsdag kanske ska boka en tid i tvätt stugan och läsa samtidigt ? Vore ju underbart att göra två bra saker samtidigt.

Nej nu ska jag sova, börjar nio imorgon och ska till skolan efter jag slutat för grupparbete & tre timmars föreläsning efter det. ciaoo...

klantskalle...

...ja, jag får lov att kalla mig själv för det idag. Jag har skurit upp min tumme, det blödde massor och ville inte sluta, kändes lite som i en scen i cityakuten. blää vad ont det gjorde. Detta hände samtidigt som jag gjorde mat, kul jul. Skar upp tumfanskapet på en konservburk ! Jag är offeciellt dagens klantskalle ! nu kan jag inte diska eller något liknande då kanske jag får en inflamerad tumme, någon som kan komma hit och diska i utbyte mot lite ben&jerrys glass och sällskap ?

Idag är ingen vanlig dag (eller igår torsdag) för det är jennys födelsedag hurra hurra hurra !
imorgon (eller blir ju ikväll) ska jag hem till henne på 2o års kalas. Gud så mysigt. Men ska jobba först, mindre mysigt, iaf med min handikappade tumme. Tänk om såret skulle gå upp när jag satt i kassan och kundens varor vart fulla med blod. Usch skulle väl kanske inte vara för trevligt, får helt enkelt vara försiktig !

Har ju en ledig helg denna helg ska bli otroligt skönt. 2o års fest på fredagen, mor&dotter-fest på lördagen och så avslutar vi hela helgen med möte på harrys på söndag. Fast jag måste nog plugga en del med har ju min tenta den 6:e MÅSTE ju klara den. Jag har ju bara ett försök på mig. kuljul.

nu måste jag sova, ciaoo gott folk.

it´s friday, I´m in love...

...ja det är jag verkligen, jag är helt ledig, en fredag. Helt underbart. Tvättade lite imorse. Sen har jag umgåtts med mammsen min hela dagen. Är ute på landet hos dem nu och har ätit trerätters. mums..oxfilé. Man kan ju säga att maten är den som gör att man vill flytta hem igen.
Men helgen är en sådan där jobbig jobbhelg igen. Börjar imorgon (lördag) klockan kvart i åtta och kör till fyra, åker hem & sover ett par timmar och börjar jobba på harrys igen klockan nio. Har fått tillåtelse att gå klockan två för att jag sedan börjar jobbar kvart över sju på hemköp på söndag morgon. Men jag avslutar söndag kväll med lite 30 års firande. Det är jag värd !

häromkvällen drömde jag en mycket konstig dröm, undrar hur jag ska tyda den !?

ciaooo...

vilken underbar helg...

...jag och min kära syster satte oss på bussen Lördag morgon klockan 08:00 för att bege oss till våran kära huvudstad. När vi kom upp till Stockholm så lämnade vi våra väskor på Sergel Plaza där vi skulle bo under natten.
Spatserade runt på stan och lunchade lite, blev lite shopping därav jag bland annat inhandlade en svart klänning som jag hade på mig under kvällen. Vi gick hem till hotellet på eftermiddagen och vilade en timme, sen gjorde vi oss iordning för att sedan möta Camilla för att avnjuta en god middag på en Wok restuarang. Efter maten gick vi tillbaka till hotellet för att pimpla lite vin & cidet och göra oss iordning det sista. Vi blev alla lite runda under fötterna. Vi tog tuben till Södermalm och satte oss på Balthazar och tog en drink. Efter det tog vi tuben till Östermalm och satte oss på TGI Friday´s och drack en hel del goda drinkar där satt vi en bra stund och hade super trevligt. När vi gick från Friday´s så ställde vi oss under ett tak och ville gärna att det skulle sluta regna, träffade på två roliga karlar och begav oss till Solidaritet och hade en jätte trevlig kväll. Tackar alla inblandade i min kväll för en UNDERBAR helg.

Jag har sätt han, vi kan kalla han E. Det är nog den snyggaste karlen i mitt liv. Alldeles för perfekt. Ögonen, den intensiva blicken, käkbenen, håret, kläderna ja precis allt var för perfekt. Bilden av han sitter fast i mitt huvud. Kommer leva på den bilden ett bra tag. Det var trevligt att umgås en sväng. Men som man brukar säga ingen är perfekt. Jag tror nog att det är sant.

dags att hoppa i säng, grattis pappa på fars dag eller vad man säger. Jobbet kallar kvart över sju imorgonbitti.
Ciaooo bella.

underbara onsdag...

...Jag känner verkligen att min onsdag har varit det. Underbar vill säga. Hade en lång sovmorgon till klockan 12:00, blev lite störd vid nio i min skönhetssömn av en ringande telefon som inte gav sig, det negativa med hemtelefon kanske.
Det var chefen som ville att jag skulle hoppa in och jobba. Men jag hade andra planer så det gick sig inte.
Klockan 13:00 infann jag mig på Harrys och jobbade, då tänker ni säkert jobba ? på harrys 13:00 ? Ja, jag & Frida gjorde rent alla stolar och bord från topp till tå, eller ja nästan alla ska fortsätta och göra resterande imorgon. Massa mys med kaffe, juice & musik. Som sagt jag har alltid roligt när jag jobbar på Harrys.
Halv sex gick jag hem och tog en lång skön dusch och gjorde mig iordning för en god middag på Wongs med Irfan. Det var trevligt att umgås en sväng. Tog en promenix hem till systra mi och kollade på tv.

Nu ligger jag här i min underbaraste bästaste säng, min bästa vän.

Det blev att åka iväg med Syster i helgen. Vi åker på Lördag klockan 08:00 till Stockholm, inkvarterar oss på Sergel Plaza ( tack pappa du är guld värd ). Kör en hel helg tillsammans. Åker hem på söndag förmiddag för att bjuda mamma & pappa på farsdag middag hemma hos mig. myspys.
syskonkärlek
syster&jag

ciaoo, godnatt !

upp och ner...

...Ja idag har verkligen allt gått upp och ner. Jag var lite ledsen när jag fick veta att jag skulle får göra min tenta den 6:e december. Det är då vi har inbokat våran årliga julresa med familjen. Jag tappade all fokus och motivation för att fortsätta läsa på universitetet, det känns liksom som att de bara stjälper inte hjälper. Men jag fällde några tårar, kände mig stark igen och bestämde mig för att fortsätta. Mamma och pappa ska boka om min tågbiljett så att jag kan åka till dem när jag har skrivit klart min tenta. De är guld värda. Vad skulle jag göra utan min familj.

Imorgon var jag egentligen ledigt, men vafasen Frida ville ha hjälpa att städa lite på Harrys, så varför inte tjäna lite pengar medans jag är lite galen med henne ? Bara guld ju. På kvällskvisten blir det god mat på Wong. Ska träffa Madde en sväng också, inte gjort på år & dagar. Eller där ljög jag lite vi sågs ju faktiskt en sväng för en vecka sen, i systembolagets kö. bra där !

Jag och min bästa syster kanske tar och åker bort ihelgen, vi bestämmer oss imorgon kväll.
Vore guld värt att åka bort en sväng.

Halloween festen förresten som jag & Julia hade vart super lyckad. Kom massa härligt folk utklädda och snygga, priset för bästa utklädnad gick till rödluvan och den avdankade häxan från blair witch project. Känner mig även jätte nöjd med min utklädnand.

party party


det var allt för mig ikväll, ciao.

RSS 2.0