Det är helg...

...och vad gör jag ? Jo jag jobbar arslet av mig, morgon,kväll,natt,morgon,kväll,natt...kul liv !
Jag får ju några ledig timmar på eftemiddagarna så jag hinner äta och umgås lite med min syster & Silas. Men allt socialt liv är lagt åt sidan. Men det är pengar och det måste man tjäna in lite nu när man har bokat resan med jenny, till Cypern. Vi ska dit & hälsa på Bella & Mike ska bli riktigt skönt sådär i slutet på sommaren. Men det blir en hård jobbsommar innan den efterlängtade semestern kommer.

Take me back to the country that I belong to...Mauritius....

Nu är madelene i sthlm, hoppas hon har det trevligt, har lovat att tillägna henne några små rader i mina inlägg för annars tänker hon inte läsa min blogg.

På lördag ska jag göra högskoleprovet, en kul grej att göra såhär inför framtiden. Jag har ju äntligen tagit mig i kragen och sökt in på högskolan jag vill gå på, ska gå & göra intagningsprovet den 18:e hoppas det går som på räls. Lördagen efter då är det konsertdags med systra mi, vilket också är min bästa vän. Millencolin för hela slanten. Ska bli riktigt skoj. Trots olikheten är vi otroligt lika, så är det.

Snart åker jag till sthlm och hälsar på camilla med, ska bli skönt att komma bort från örebro och allt jobbande.


galet skönt

Nu förtiden så är jag mejeriansvarig på hemköp det känns otroligt bra att man har lite ansvar, sen att det är över matkedjans 2:a största avdelning är ju bara ett plus. Det här är ju ett heltidsjobb 7-4 jobb vill säga, det är skönt. Så är jag ledig varannan lördag & varannan onsdag & varje söndag. Fast jag är ju lite av en kontrollfreak så jag åker ju in på söndagar för att beställa mina varor tills tisdag, känns för tidigt att göra den beställningen redan på fredagen då jag inte vet hur mkt som kommer att gå över helgen. Sen har jag världens bästa jobbarkompis inne i mejeriet, nattis. hon är en riktig guldklimp !

"drygheten själv ? du är absolut inte bättre en någon annan kom ihåg det ! "


Ikväll kom min kära camilla hem från sin nya hemstad sthlm, imorgon ska vi ha myskväll hon jag & madde, kanske malin och på lördag ska vi hem till sanna och fira hennes 20 årsdag en dag i förväg ! mysigt.
Tråkigt nog ska joline jobba som vanligt. men men thats life. och snart fyller lilla jag 20 :)

Du var min lilla ängel sen jag var 6 år, nu är du borta ! kommer sakna dig otroligt mkt. Hoppas du har dte bra där uppe !

faboulus...

Ja just nu känner jag så att mitt liv är faboulus ! Jag har fått heltid på hemköp som mejeriansvarig, jag har världens bästaste sambo och underbara vänner...kan inte må bättre.

Denna vecka har vi jippovecka på hemköp för att vi har haft öppet i ett år. Det är ganska roligt, sen får jag massa bra hjälp av mina underbara arbetskamrater ! Nattis du är en guldklimp i mejeriet ;) !

På lördag ska jag på inflyttningsfest hos min nya granne Mille :D fan man kan nog inte få en bättre granne ! haha

Imorgon skickar jag iväg den min ansökning sen kan man inte göra mer en att hoppas ! wish me luck guys !


En stor kram till Joline för att du förgyller min vardag !

RSS 2.0