sommar...

Jag älskar denna skapelse...


...och tänk er den är min !

jag ser den framför mig med ett par slita jeansshorts eller vita shorts nu i sommar. Ett par vita promenadskor eller ett par gladiatorsandaler. (för det är det jag kommer kunna använda i sommar med tanke på knät, so long high heels.)


Morsdag...

...idag är det alla mammors dag! Min mamma är bäst så hon fick en jätte fin tunika, ett halsband & ett diadem för hennes andra gick sönder. Hon tyckte om alltihopa. Jag älskar & köpa presenter. Nu har vi precis kommit hem från mormor & morfar där släkten har haft morsdag fika. super mysigt. Nu blir det mys med familjen ett tag innan jag bänkar mig framför gossip girl ikväll och sen kan vi ju hoppas på någon bra film eller så.


underbara mamma


Magnus är för mig lite som Melissa...

...som ni vet tycker jag väldigt mycket om Melissa Horn. Jag älskar hennes låtar, de berör mig extremt mycket. Nu har jag hittat en underbar gubbe som motsvarar Melissa Horn. Magnus Weideskog. Hans låtar berör också extra mycket. Jag kan varmt rekommendera Tik Tok, Lämna honom, Somna bredvid dig, 20 år, Desperat, Gråt inte mer, olika världar!

Ohjaa, man kan säga att jag är avundsjuk på Michaela som hade en privatspelning för henne och hennes damer i sitt vardagsrum!


nu finns det till och med en låt om...

...Iphonen. Det är lite komiskt. Det har ju varit lite Iphone hysteri det är en teknisk pryl många vill ha. Jag har en och en hel drös av mina nära & kära har en. Men jag tycker iallafall att låten är lite komisk.

Parry Gripp - I got no Iphone


jag är riktigt sugen på...

...en nybakad rabarberpaj med vaniljvisp till! Det var länge sedan jag käkade en god hemmagjord paj. Så jag tänkte varför inte baka en rabarberpaj nu medans jag har rabarber här hemma. Det ska bli. Kvällen ser alltså ut så att det blir eurovision song contest (tråkigt utan sverige dock) och rabarberpaj. Jag förstår faktiskt varför Sverige inte hamna i final. Visst låten i sig är jätte fin, men när man tänker schlager tycker jag den är väldigt tråkig. Så vi får se vilka jag ska heja på ikväll. Tell you later.

Häromdagen så var jag så shopping sugen så jag åkte iväg och inhandlade en hel del fina grejer. En långkjol & en leopard tröja från Gina Tricot. En tunika, ett halsband, ett nagellack, mascara & hårfärg från H&M. Blommiga leggings från BikBok. En kjol på Only. En jätte fin vit skjorta på Monki. Även lite annat smått och gott krafs. Jag älskar känslan i kroppen när man är "nyshoppad".

Ne nu mina vänner ska jag träna lite med knät mitt, eftersom sjukgymnasten sa att jag skulle träna en gång i timmen!

kärlek till er !


back to sweden...





Nu förflyttar vi...

...rehaben från Örebro till Mallorca en vecka. Tänkte bara säga hejdå & vi ses/hörs snart.

Tipsar om en bra låt medans jag är borta Travie McCoy - Billionaire (ft. Bruno Mars)


fortsatt sjukskrivning...

...jag blev sjukskriven ytterligare två veckor eftersom jag inte har släppt kryckorna helt ännu. Hur skulle jag ta mig till jobbet när jag inte ens kan det? cykla? nej tror inte det, promenera? nej inte riktigt. Kanske buss, det lär det bli när jag börjar jobba sen igen iallafall. Att denna lilla urvridningen skulle skapa så mycket problem, det kunde inte tänkas. Men jag lyckas ju ha ganska otur med mina knän! Eller iallafall vänster.

Eftersom sjukgymnasten tyckte det var helt okej, fortsätter jag rehabiliteringen på Mallorca i en vecka. Det var bra för då hade jag en pool att träna knät i & värmen sägs ju var bra för leder & kroppen. Och vad gör inte lite sol & värme för humöret? Snart hamnar jag väl i en deppression om jag inte blir helt bra och kan springa lite. Kanske ta ett glas vin ute?

Nej nu bjuder jag på en bild då jag var hel & hade roligt mina vänner.


...

I´m so happy, cause you are gone
You are gone, it makes me happy
I´ve been waiting for so long
I thought this day would never come
When I could wave and say goodbye

I´m so happy, do you know why?
Do you know what makes me happy?
A whole day is going by
whitout a single thought of you
And I can smile cause you´re not near

I´m so happy cause you´re not here
You are not here, it makes me happy
Finally you disappear
Don´t wanna know where you are going
But you should stay where you belong.


grattis

idag har jag firat lilla mormor som fyller 85 år. grattis mormor. nu är jag trött och ska sova. imorgon ska jag vara lite människa och få håret fixat & sen myskväll med underbar July & förhoppningsvis vill Kati komma också. Vore mys.

godnatt !


det var positivt...

...ja det som sades & sågs hos sjukgymnasten var positivt. Jag får åka till Mallorca! JIIIPPI! (om inte det där jävla åskmolnet stoppar oss förstås) men då ska jag skälla på varenda islänning som kommer i min väg, skämt & sido. Eftersom jag får åka nu så var jag ju tvungen att köpa platta bra skor till resan, inga mer högklackat igen (bortsett från när jag gifter mig kanske). Ne men jag hittade två pärlor på dinsko. ni ska få se på de söta sakerna.


fina gladiatorsandaler i äkta skinn jätte, sköna & praktiska då det är kardborrband! (eller hur det stavas)


ett par ballerinaskor i det lite romantiska stuket. jag vart förälskad i dem.


nu bär det av...

...mot ett besök hos sjukgymnasten för andra gången. Domedagen är här!


sälen 03 & 04...

...jag var inne för skojs skull för att kolla lite bilder från förr på hagagårdens hemsida. Där hittade jag en del roliga bilder sen jag & Sandra var med HG till sälen på deras sälenresor. Vi hade förbannat roligt, resan 2003 var lite bättre för då var vi inte så många, men resan 2004 var också riktigt bra. Men nu ska ni få lite bilder att skratta åt mina vänner.



bland de första gångerna jag stod på en bräda. ploga it is !


sandra & jag -03


påväg hem i minibussen, det var en galen resa kan man säga.



tillbaka i sälen -04. va vi ser roade ut.


-04 gick det lite bättre att åka även fast det ser ut som annat.


If it's worth having it's worth fighting for


vet ni vad jag skulle vilja göra nu...



bowla ja, jag vill göra allt jag INTE kan göra just nu !


Magnus Weideskog & Ken Ring - Olika världar


Vi är från samma del av stan, men från olika världar.
Vi är från samma del av stan, men från olika världar.
Samma gator, samma torg
Samma minnen, samma sorg.
Vi är från samma del av stan.
Det är vad vi båda kallar hem, både du o jag min vän.
Vi ses väl där nångång igen.


bättre sent än aldrig...

...jag vet att ni gillar bilder. Det gör jag med och nu tänkte jag dela med mig av lite av grejerna jag shoppade uppe i Stockholm sist. Sen tänkte jag även visa lite av presenterna jag fick när jag fyllde år.


vanlig svart kjol bra att ha i vår & sommar till lite allt möjligt. Den köpte jag på Gina i Sthlm.


döläcker transparant skjorta från H&M som jag hitta i Sthlm.


axelremsväskan, skorna & de fina örhängena i olika storlekar fick jag av Jenny & Camilla i födelsedags present dirket från London.


döskalle-örhängena fick jag av Kati & den fina stora ringarna fick jag av Joline.


fick en jätte bra leave in hårcremé av July som doftar ljuvligt.


en jätte bra topp från Kati som kommer bli perfekt med massa fina smycken.


Denna MJ bok fick jag av min kära mamma & pappa.


jätte söta högtalare till daton osv i hjärtform de är även gjorda av skumgummi. Min älskade Kati är riktigt påhittig hon.


presentkort på Monki av Ullis & Andreas och presentkort på Gina av moster & man. Jag fick även pengar av mamma,pappa,mormor,morfar&farmor men alla vet väl hur pengar ser ut så dem skippa jag att fota.


denna fina väst från weekday fick jag av hannah,malin,bea,bella&sara från jobbet.


denna ljuva skapelse fick jag också av damerna från jobbet, från H&M. Den är helt fantastisk på tjejer!

Nu har ni fått lite bilder att stirra er blinda på.
kärlek till er alla.


Magnus Weideskog - 20 år

Jag tar ett djupt andetag, jag andas in och slappnar av
att det kan va så svårt att vara tjugo år.



idag vill jag bara...

...springa runt, ut & gå en promenad, dansa på ett fullsatt dansgolv. Men helst av allt vill jag bara ut och gå en sväng. Jag blir faktiskt lite avundsjuk när jag ser folk som är ute & går som vanligt. För just nu kan jag inte det och det är påfrestande för både mig & min närhet som får höra mitt tjat om att det drar i knät & att det känns som att det ska krampa närsomhelst i vaden eller att foten blir blå & jag blir lite nojig varför den blir det. Dålig blodcirkulation, jag vet men ändå. Hoppas detta helvete går över fortare än fortast. Jag fick iallafall en akuttid till sjukgymnasten idag (som egentligen har 70 personer i kö) och fick både goda & dåliga nyheter. De goda var att det kanske bara är svullnad runt knät som håller knät låst, därför fick jag lite hemläxa dock träningsförbud. De dåliga nyheterna var att om inte knät rätar ut sig lite mer innan onsdag då jag ska på återbesök då kanske jag blir skickad till en doktor igen & då kanske man får göra en artorskopi. (titthålsoperation) isåfall blir det min andra. dumma dumma knä !


dricka vin vore inga fel med min dam!


tillbaka till bounce...

...ja nu har jag äntligen tagit fingrarna ur ar**et och laddat in bilderna från Sthlm & bounce. Det var inte många alls men jag kan bjuda er på några få.



lördagslunch på favorit stället Vapiano. Maten är helt otrolig!


damerna i taxin på G till Ericsson Globe. Taggade till tusen.



väl framme vid globen, dags att hitta rätt ingång.


lite cider innan showen behövdes definitivt!


dålig kvalité men detta är Benke när han dansar street i trikåer, vilken man!


de körde en grym dans på en vägg. Lite super mario känsla nästan.


så här mysigt hade vi när vi bodde kollektiv...







När mitt knä blir bra igen då tycker jag att Putte kan åka bort lite oftare så vi kan bo lite mer i kollektiv. Maten var fantastisk. Vin varje dag. Ett dopp i badkaret alá Harrys! Det förlängde mitt liv då det finns ett ordspråk "ett gott skratt förlänger livet" Jag skratta nämligen hela tiden.


ge mig sommar...

...
den här utsikten hade jag när jag låg på klipporna i Grebbestad föra sommaren


jag börjar bli orolig, igår var det två veckor kvar tills jag åker till Mallorca och knät kan fortfarande inte rätas ut & jag hoppar fortfarande på kryckor. Det blir hårdträning nu. Inget annat. Kapten Enben får inte följa med till Mallorca. Här ska kunna shoppas & promenera.


Min favorit bebis...

...Jag har en favorit bebis. Han är världens finaste & bästa bebis. Jag ska kanske flytta närmre min bebis så jag kan umgås massa med min favorit!


VILLE


Igår...

...fyllde jag hela 22 år! Jag har alltså levet i 22 år. Jag har hunnit med en hel del som många andra inte har hunnit med vid 22 års ålder. Men det finns mycket jag inte heller har hunnit med som många andra redan har hunnit med när de fyller 22 år.

Jag har fått jätte mycket fina presenter, smycken, presentkort, kläder, pengar, en bok om MJ, godis (alla tycker synd om mig för knät), en väska, skor, ansiktsrengörnings grejer. Jag har säkert missat något. Just nu orkar jag inte visa er, imorgon då ska jag visa er vad jag fick i ett litet bildregn, det gillar ni väl?

Nu fortsätter mitt tittande av de DVD boxar jag fått låna av min kära Kati & min Kära Malin !

Tack för en underbar födelsedag, tårtan var fantastisk & presenterna var bäst & alla gratulationer värmde!


RSS 2.0