bjöd syster på frukost...


det som bjöds på var dubbelmacka med skinka,ruccolasallad,gurka & en klick majonäs, kokt ägg, kaffe, mangojuice & en passionfrukt.

Ikväll så har jag, syster & Adde bjudit hem moster med man & kusin med tjej på middag. Vi bjuder på marinerad fläskfilé, hemmagjorda rostade grönsaker/färskpotatis, hemgjord tzatziki & en stor grönsallad. Syster har gjort en fantastisk blåbär/hallon paj som ska serveras med vaniljvisp. Till fördrink blir det mojito och till maten finns öl, vitt vin, rött vin, rosé vin eller cider bara att välja & vraka. Ibland är familjemiddagar det bästa. Det som saknas allra mest bara är mamma & pappa! Då hade kvällen varit fulländad, men vi får bjuda dem på mat när de kommer hem på måndag. Då får det välja precis vad de vill så ska de få det.

kärlek


gårdagens...



kvällsmat bestod av världens godaste sallad med en corona, har man semester så har man.


bästa...

har inte hunnit lagt in mina bilder från resan ännu, men snodde ett par bilder från Nattas blogg.





imorgon lovar jag er ett bildregn från mina bilder jag tagit..

sen hade jag fått en kommentar från en anonym som var ett påpekande varför jag inte skulle på PIP! Det svarar jag med att när jag planerade saker för ett år sedan hade jag inte i tankarna att jag skulle ha ett skadat & instabilt knä. Min hälsa går före festande(jag kan festa lugnt på en vanlig krog, men att härja runt på en festival är uteöver det vanliga), så alla vet! Jag har två år att studera nu, jag har inte lust att missa massa skola pga av ett pajat knä! Men jag önskar mina vänner som är där en riktigt toppen festival! :)


gotland...

...jag har åkt färja, haft världens bästa sällskap man kan tänka sig, ätit underbara middagar, poppat en hel del musik, druckit bubbel, blivit nersprutad med champagne ett X antal ggr, efterfestat på en båt, jag har skrattat som aldrig förr, jag har druckit drinkar & kaffe latté på Tildas fina Krönet, blivit blöt av regnet, tagit mitt första dopp i havet i år och solat, besökt nya roliga uteställen, sovit en hel del, åkt ett litet turisttåg, sätt den bästa filmen på bio på länge, shoppat mig en gudomligt fin klänning, men det allra bästa JAG HAR HAFT SEMESTER !


ett dygn med Ekblad & Huvva...


snyggt att båda drar samma posé samtidigt...

fransarna fastnade HELA tiden...

Bea mitt hjärtegull får mig & skratta närsom...

mat är viktigt...

det tycker även Bea...

visst är hon snygg?

mina fina...

buss är kul...

en spindel i näsan...

hon gillar & trixa...

är vi hemma snart?

yoga?

världens bästa hannah...

då kör vi...


har man det dåligt ställt får man dela på kläderna...

finn fem fel...

Bea & hennes energitabletter...

schnyyging...

hörde jag skål?

yes I did...

dekadansen?

my cookies & beans!


när man ger sig in i leken, då får man leken tåla...

...inte mer än rätt! Idag är första dagen på semestern egentligen(eftersom att jag hade ledig helg så blev det "semester" lite tidigare). Idag har jag dammsugit huset, duktig som jag är. Sen var jag även iväg & fixade ögonbrynen! Plocka & färga lite. Sen var jag & Malin iväg och inhandlade en del fin dricka inför resan. Vi beger oss på onsdag morgon. Ska bli så skönt, semester på rikigt med hotell och frukost & sol & bad(kanske) & en hel del partajande om jag känner oss rätt. Sen har jag fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra med PIP! Vi får la se. Det är ett tag kvar.

Ikväll ska jag dricka lite Rosé med min kusin & hans dam. Kan bli mysigt.

kärlek...


jag har semester nu...

...det bästa utav allt är att jag inte behöver gå tillbaka sen. Imorgon tar Hannah, Bea & jag bussen upp till Sthlm över dagen. Det blir lite att kika i affärer & sen ska jag iväg & kolla på ett rum på Mariatorget. Ska även ta en eftermiddagsfika med min kusin!

Nu börjar livet..


everybody´s changing...

...You're aching, you're breaking
And I can see the pain in your eyes
Says everybody's changing
And I don't know why

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing and I don't feel the same


jag gillar & shoppa, ja det gör jag...

...så nu ska ni får lite godbitar från mina senaste shoppingfynd!


gladiatorsandaler från dinsko (då låga skor är mitt enda alternativ för tillfället)

en virkad basker från bikbok

varför köpa dyra converse när man kan få likadana för halva priset (utan märket) från dinsko

en vit klänning från Gina Tricot

vitt linne med spets på från Monki

världens snyggaste väst med volanger från H&M


förresten är jag back to brown igen...

...det är ju så jag ska vara det vet jag själv. tusen gånger finare tusen gånger bättre. jag trivs!


september-09


jag dör litegrann...

...när jag hör Hoffmaestro & Chraa - Our song! Jag längtar otroligt mycket till skivan släpps i September.


underbara måndag...

...frukost i solen, check! vila i solen, check! lunch i solen, check! Tyvärr kan jag inte säga jobba i solen, men jag säger: Vin i solen efter jobbet, check!

Cookies n Beans - Kings & Queens


Sista helgen...

...är avklarad. Nu är det bara mån,tis,tors&fre kvar! Sen är jag färdig på bygget är bra tag här framöver. På semestern ska jag bara njuta, först en tripp till Gotland, sen en flytt till Sthlm med massa mysiga picknikar och promenader osv. Sen när semestern är över då ska jag sätta mig i skolbänken igen och det ser vi fram emot om något! Jag ska vara riktigt duktig i skolan, ja det ska jag. Jag vill ha bra betyg & meriter sen på mina LIA-platser! Så jag verkligen kan syssla med det jag studerar i framtiden. Annars är de två åren jag läser bortkastad tid.

Jag ser fram emot Stockholm, ja för det gör jag!

 


den bästa kombinationen...

...en varm & solig sommardag som denna så finns det inget godare än en iskall öl och massor av gröna oliver. Tycker egentligen bäst om dem stora gröna oliverna med kärnor i. Men de på bilden med pimento i går också bra i brist på de stora goda.


sunny days...

...förra sommaren så följde jag med Julia till Grebbestad för lite sommaräventyr. Jag hade en så trevlig tid där så nu gör jag ett litet bildregn för att minnas tillbaka till härligheterna!

















Grebbestad är en av Sveriges finaste platser måste jag säga...


torsdag...

...Nu är det inte alls långt kvar till semestern, tre pass denna vecka & fyra pass nästa vecka. Sen blir det en efterlängtad semester. Vi är skapligt taggade inför Gotland jag, Hannah & Malin. Vi kommer ha så förbannat roligt. Riktigt skönt att Hannahs snälla pappa ville skjutsa oss till Nynäshamn också, snäll pappa! Just nu håller jag frenetiskt på att leta lägenheter i Sthlm. Jag har ju tur som har en sådan underbar kompis som Camilla som jag får bo hos tills jag hittar eget. Vilken kompis!

Jag är fortfarande uppe i det blå över att jag har kommit in på skolan, det kan ingen ta ifrån mig. Ska bli roligt att sätta sig i skolbänken igen. Få nya skolkamrater och läsa ny spännande ämnen. Jag är även super glad över att kunna umgås mer med Mathilda, Jessica med bebis & familj och Camilla då såklart. Fantastiskt.


...

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie


Nu är det inte långt kvar...

...sen flyttar jag! Ikväll firar jag med massa vin efter jobbet!


RSS 2.0