tentaångest ...

Igår var jag på Gudiengalan...Det var trevligt massa god mat , roligt sällskap och en hel del skumpa, varför ? Jo..det var faktiskt så att Harrys tog hem priset som årets nöjeskrog..det största & bästa priset. Helt underbart, jag jobbar på årets nöjeskrog. Lovley.

Snart är det dags att tatuera mig igen, längtar otroligt mycket, men har inte sätt motivit ännu, men ska bli spännande, vill börja bygga på nu. Jag är lite smått beroende.

tenta ångest till tusen denna gång..på fredag är det dags för tenta tre...

det var ett skämt...

...jag & jenny är bästa vänner, vi ska inte adoptera...Vi bara hade lite svårt att sova just den kvällen.

Gårdagen med ett ord ´: Succé...
Det började med att jag ringde & övertala Kati gumman att följa med ut, hon är så inbiten att bara gå ut helger , men jag gjorde det jag fick henne att följa med. TOPPEN ! Vi bäljade i oss alkohol och skämtade kollade skolkort från förr hos min syster. Därifrån begav vi oss mot strömpis ( inte frimis, kati trodde vi skulle dit ) . Där så vart det inte en lugn stund, från att vi kom till att vi gick så stod vi på dansgolvet och trodde vi var beyonce&britney spears, men hell yeah så mycket bätte. Ne helt galen kväll, helt kanon..slutade med att jag & kati knatade hem till hennes krypin och käkade en helt underbar middag. Vi drog i oss en varsin alvedon och tokdecka..

Ångest imorse när jag vakna och skulle på möte på jobbet & efter det jobba ett pass..halleluleja för Max mat...Tack pappa..:D

Ne kati wonderful night måste vi snart göra om, mycket snart...det hänger på skatteåterbäringen, men får vi som vi vill sitter vi väl på ett plan i Juli ....


Nu sitter jag & malin och kollar på tv & det ska vi fortsätta med så ciaaaoo alla pluttar...

tisdag..egentligen

Jenny och jag var tvugna att skjuta upp våran thailand resa, för vi tänkte skjuta upp allt med barn & hund ett tag..Vi kom på att vi gilla våra liv som de är...

Imorgon blir det strömpis tredje onsdagen i rad, härligt...

nu orkar jag inte blogga mer, jenny har tröttat ut mig ...

ciaaao beelloo

jahaja...

nu har jenny & jag bott ihop i kanske en & en halv månad, det går jätte bra vi funderar på att adoptera och även skaffa hund..kanske två vi är lite oeniga om vilken ras, hon vill ha en stor mördar hund jag vill ha en lite plutt, då finns det risk att jennys hund äter upp min, det skulle bli väldigt jobbigt. Jenny är ibland lite klumpig så hon skulle säkert sätta sig på min hund så den dog, jag kan ju inte ge tillbaka genom att sätta mig på hennes dirket, då skulle jag säkert bli halv ihjälbiten. Vi får nog vänta med hundval ett tag, sattsa på adoption, fast vi är lite oeniga om ras där med ;D
Jenny vill ha en thai, jag vill häldre ha en svensk för då är den nog mer lik oss !
Sen har vi även funderat på husköp, en stor villa för en stor familj, för vi kommer ju bli en stor familj om vi ska ha två hundar & två olika bebisar...Men vi behöver nog inte jobba så mycket längre så det blir det nedskärningar på, vi får ju trots all två barnbidrag, men vi har även funderat på att skaffa 5 barn för då får man ett extra barnbidrag, smart va?
I vårat hus har vi bestämt att det är herr-förbud, inget festande heller, dvs alkohol-förbud(bortsett från jul,påsk,midsommar&nyår, även helger, kanske onsdagar på strömpis, ibland kan det bli undantag för harrysbesök. också). Det blir att barnen får gå i skolan hemma, för vi vill ju inte att det ska finnas chans för "mobbing i skolan", inte menat att det ska bli mobbade, det är större risk att våra barn mobbar(med tanke på vilka föräldrar de har).
Vi har nu börjat sökt efter en barnflicka som kan vakta våra småttingar när vi ska på diverse krogbesök/kroggalor. Känner du att du är rätt person för jobbet så hör av er genom att skriva en kommentar. Vi har dock ett par krav ni måste uppfylla: Icke rökfri, inte hundrädd, gilla rödtjut, aldrig ifrågesätta oss, vi har redan satt lönen så inge löneförhandlingar, inge krav på grundeskole eller gymnasie utbildning. Det var väl de kraven vi kände skulle uppfyllas.
Jag får ju iallfall välja bilmärke,  för jag har ju körkortet i denna familj, det blir en billig jävel, vill häldre lägga lite mer pengar på barnen ( dvs nöjen ). Ibland så känner jag mig lite orolig inför allt det här, för jag tror jag kommer bli den enda vuxna i denna familj, jenny är ju mer ett barn en en vuxen, bara gnäller, sover & dricker öl. Vad ska jag göra? Hon tjuvröker också.. Nog om det här, drar till thailand imorgon och ska välja ut en unge till oss, på loppis, 200 baht var lite dyrt så vi kommer nog att pruta, men det är jag bäst på så inga problem...

Ciaaaooo / Jossan & Jenny Stenberg Orrgard. ( svårt att välja efternamn )

lediga onsdag...

...ja ledig från jobbet iallafall, ska till skolan klockan kvart över fem och sitta där i 3 timmar, men annars är jag ledig.
Mamma och jag traskade iväg till fritidsresor för att boka om våra resor så nu åker vi den 28:e augusti till den 11:e september.  Skönt ska det bli.

Ikväll ska vi försöka köra samma roliga kväll som förra onsdagen, på strömpis.
Förra onsdagen var en helt hysteriskt rolig kväll, kan bero på att den var spontan. Så vi får hoppas på att allt roligt folk är ute ikväll igen. Det blir jag, Bella, Frida & Jenny och kanske systeryster.

Jag vill ha skatteåterbäringen (eller hur det stavas) NU ! jag drömde att jag skulle få tillbaka 19000:- och jenny fick bara tillbaka 96:- vilken dröm. Jag bordde få tillbaka en del med tanke på att förra året fick jag betala tillbaka över 5000:-

nej nu ska jag fixa lite innan skolan...ciaoo..

20090310

Snart ett år senare, snart ett år rikare på vinster & förluster. Jag kan ju inte påstå att jag trodde att jag inte skulle bry mig,  men helt ärligt låter det kanske larvigt men jag ville vara först...detta kan tolkas hur det vill, men bara jag vet vad allt handlar om. Men nu ska jag släppa det roliga som varit och ha mitt underbara liv med alla andra roligheter det innebär.


lediga lördag...

...hur underbart är inte det, att ha en ledig lördag. Min syster fyller 24 år idag, så grattis bästa syster. Din dag. Vi har firat henne lite idag med tårta hos mormor & morfar. Igår var vi ute och firade henne , hamnade på björnstugan. Drinkar, vin, skumpa och jag vet inte vad, helt galet roligt. Får tacka för en trevlig kväll och även för maten.

Ikväll ska jag umgås med Denise & Milio vi ska ha myskväll, har inte sätt han ännu eftersom jag varit sjuk, inte velat gå dit då. Men nu så..nu ska jag få se den söta plutten.

Whatever you like...Nu var det nog slut på det roliga...tack & adjö...

RSS 2.0