Min mamma är fantastisk...

...hon kom till Stockholm över dagen för att följa med mig till min ortoped! Hon är bäst! Efter besökt hos ortopeden så tog vi en sväng på stan mamma shoppade på och snäll som hon är köpte hon en supersnygg vit stickad tröja med en silvrig dragkedja på ryggen till mig. Oh yes den kommer bli väl använd! Efter shopping vart det lite kvällsmat på Jensens innan jag följde min kära mamma till tåget!

Har jag sagt att jag har världens bästa föräldrar?! <3


I did it...

...jag släpade mig själv till gymmet! Det kändes riktigt bra. Nu ska jag helt enkelt ändra inställning och bara tycka det är kul att gå till gymmet!

Efter gymmet blev det inhandling inför kvällens Mex-afton med syster och hennes pojkvän. Det jag ser fram emot mest är guacamolen, I love! Jag är avocadofantast! Jag skulle kunna leva på det. Så killar, vägen till mitt hjärta är en mogen avocado! Skämt o sido!

Nu ska jag vila en timme eller två innan städning och matlagning, besöket väntas komma runt halv åtta snåret! Peppar peppar ta i trä hoppas inte att tåget blir försenat!


Finbesök...

...det är precis det jag får idag. Måste städa lite här hemma och åka iväg och handla inför middagen ikväll. Jag kan inte bestämma mig om jag ska träna när jag ändå ska till Liljeholmen och handla.

Alltid detta velande om jag ska träna eller inte! Måste sluta med det och tänka "såklart att jag ska träna!"


Jag såg att jag fått en fin kommentar...

...från en tjej som tyckte om en av mina klänningar som finns med på min blogg fast ett bra tag tillbaka. Jag vill bara säga till henne att den är köpt på BIK BOK! ;)


Det är mycket just nu...

...skola, jobb, träning osv. Inte en lugn stund! Det är bara att bita ihop. Inte långt kvar till examenslunchen! Jag har dock ett par milstolpar kvar.

Ser fram emot helg! Jag får Finbesök! Av syster och hennes pojkvän. Det blir Texmex-Afton på fredag, shopping och italienskt på lördag. Söndag blir det vila så att en sista Amadeus vecka med tariffer orkas med. Den firar vi av med ett besök i Gävle.


I love new things...

...igår kom mamma och pappa upp över helgen för att hjälpa mig och fixa till min hall. Vi var på IKEA och inhandla skobyrån jag hade tittat ut för längesen. Min nya klädhängare fick jag i julklapp. Nu känns det som att jag har en mycket rymligare hall. Jag är verkligen supernöjd! Bäst av allt är att mormor & morfars spegel med guldram sitter uppe på väggen! Det blev fantastiskt!

Stort tack mamma och pappa för all hjälp! Ni är guld värda! All kärlek till er!

Framåt (mot sommaren kanske) så ska toalettdörren bli vit så det blir en mer helhet! Men än så länge är jag verkligen nöjd!


Nu får det vara nog...

...imorgon är jag tillbaka till Sats för att vara duktig denna gång! Fick ett wakeupcall så nu blir det inget fusk alls!


Jag älskar bra besked...

...ja, visst gör jag det!

Ser fram emot allt roligt jag har planerat här framåt. Om två helger kommer mamma och pappa hit. Vi ska göra om i min hall. Det ska bli sjukt kul att få iordning. Lite mer plats kommer det att bli. Helgen efter kommer Syster och Adde hit och hälsar på. Massa mys på schemat. Helgen efter det hoppar jag på tåget mot Gävle för att spendera tid med mitt hjärta Kati. 17-19 feb så kommer Maria och Sara hit, cant wait! Då blir den en galen helg! Kan inte bli något annat med de damerna!

Godnatt Sverige, nu ser vi fram emot en ny fantastisk dag!


RSS 2.0