dags igen...

...att ta sig till jobbet & avverka ett pass. Idag är det bara 17:00-21:30 så det var inget jobbigt långt pass. Inte för jag har det speciellt ofta. Jag satt förut och tänkte på vilket sms som har berört mig mest genom tiderna ( jag har inte haft så mycket för mig idag ) det var ett sms där det stod "vart är du när jag behöver dig som mest". Mer sådana sms så gör man min dag. Nu ska jag kila...

ciaoo gott folk.

något som jag hittar många just nu...

...är sjukt bra låtar. Denna låt hörde jag för första gången ikväll den var så fin, den gjorde så att jag fick gåshud! Det är så jag reagerar när jag hör en helt fantastisk låt. Brandi Carlile - The Story.

Vad skulle jag ta mig till utan musik i mitt liv ? Det är allt och lite till. Finns en hel del låtar som gör att jag blir glad när jag är lite nere eller när jag är lite arg.

saturdaynight live...

...Nej ni jag håller mig hemma ikväll också inga drinkar inget party. Duktig flicka är jag i helgen. Kommer väl få världens abstinens av att inte fått gått utan bland folk och kör en gammal hederlig söndags utgång det vore ju inga fel? Men jag MÅSTE spara mina pengar nu kan inte har massa små utgifter hela tiden, det går INTE.
Om en liten stund ska jag åka och hämta Julius Cesar, vi ska ha lördagsmys här ute på landet. Men vi var allt bra sugna på en utgång men vi höll oss i skinnet.

Planer i oktober: 7 oktober så tänkte vi gå ut en sväng Maria & Jag faktiskt. Sen 10 oktober bär det av till mitt älskade Stockholm på inflyttnings/födelsedags fest hos Branting. Det kan bli extremt roligt. Därför jag måste spara mina pengar denna månad då allt ska gå till sthlm och gärna lite spar också.

Ha så kul ute alla som ska ut ikväll och alla som är hemma, Mys lugnt ! ciaoo

fredagsmys...

...ikväll efter jobbet då kom min söta pappa och hämta upp mig, ville så gärna spendera denna helg på landet. När vi kom hem gjorde han fläskkottletter med pommes till mig, super gott. Snart tänkte jag gå igenom skafferiet och kolla om det finns chips, om det inte finns chips då gör jag mig en drink. För jag vet att det finns iallafall. Undra hur länge mamma tänkte vara på klassfest, tänk om hon slår på stort och är ute hela natten och orkar mer en sin yngsta dotter som har slutat med allt som heter efterfester och inte orkar gå ut för fem öre denna helg ? Det vore lite komiskt.

nej nu ni blire skafferiet ....ciaooo

finner ingen bra rubrik...

...ibland kan man känna sig instängd på ett sätt eller annat, att man inte riktigt finner någon insperation. Just nu lever jag ett liv som går på rutin. Jag tror jag lever såhär för att det är bekvämt, jag har mitt fasta jobb, jag får ut min lön varje månad den 25:e, jag har min lägenhet (som dock är helt underbar), jag har familj och vänner nära till hands (jag tar dem ej för givet men jag vet att dem finns här för mig). Men jag måste snart göra en radikal förändring i mitt liv, jag vill testa min vingar, träffa nya människor, lära känna en helt ny stad. Jag har sagt det här länge, det kanske är dags att jag gör verklighet av mina planer? Eller ska jag hela mitt liv leva mitt liv på det bekvämaste sättet? Ska jag tänka tillbaka om 10 år "varför gjorde inte jag det för?" Jag tycker att en av mina vänner gjorde det tuffaste man kan göra hon flyttade till Indonesien och blev hotel manager. Joline jag tycker du är tuff ! Om jag bara våga ? Är det förändring jag är rädd för ? Eller är det bekvämligheten jag inte vill bli av med? Det är mycket som snurrar runt i mitt huvud.

Men jag ska här och nu sätta ett mål att innan jag fyller 22 år ska det ha hänt en & annan förändring i mitt liv !


Jag kanske är kär på nytt...

...Som jag brukar skriva om "kärlek" till alla nya låtar jag får höra. Nu har jag fått höra en ny guldklimp som det bara går rysningar igenom hela kroppen när jag hör. Personen som sjunger låten är en av de bästa hans låtar är oftast guldkorn i sig. Akon - Freedom.

Jag har börjat fundera riktigt ordentligt nu vad jag vill göra, varje gång jag gör det blir jag bara snurrig och inte vet vad jag vill. Men två sötbollar ska jag skaffa mig till vintern tänkte jag, små långhåriga krabater ska det vara. Jag är uppvuxen med katter och saknar att inte ha några i min säng om nätterna eller någon som väntar på en efter skola/arbete. VI får se när & vilka det bli lite senare.


Nu är jag extremt törstig och ska kika om jag har kvar något iste i kylen isåfall ska jag halsa de på 2 sek.

ciaooo...

det snyggaste som gått i ett parskor...

...iallafall för sex år sedan. Jag bara sitter och ler och fnissar lite sådär för mig själv.


Jag är sådär dålig igen när det kommer till att packa. Jag har inte börjat knappt och ska snart åka, visst bara i ett dygn, men det behövs kläder och accesoarer ändå och skor. Kan inte bestämma vilka skor jag ska ha, höga obekväma eller platta sköna ? Vi får ta med lite olika alternativ så får vi se. Köpte iallfall världens finaste klänning idag, en puderrosa som jag ska ha imorgonkväll och svischa runt i på Galaxy, det ni det blir fina grejer.

Salongbesöket hos Julia idag vart väldigt lyckat, nu är jag super fin i håret, inga större förändringar men det är mycket mer liv i håret nu ! super duper nöjd är jag som jag alltid blir, tack mina underbara dam !

Och ett annat lyckligt besked jag fick idag var att vi slipper åka tåg hem på fredag, min bästa underbara pappa (som också är på en annan kryssing med sitt jobb) väntar in oss på fredagkväll så vi får åka hem med han. Jag älskar min pappa, han är bäst ! 

I lördags ville Malin klä av mig hela tiden jag har bildbevis..... 




Skepp & hoj....

Iväg och blir bortskämd...

...Ja såhär på onsdagsmorgonen ska jag iväg till min lovley July och lägga lite roliga ljusare slingor i håret, det ska bli riktigt spännande, har inte haft i något ljust på över ett år, ska dock inte bli blond, bara på lite mer liv i håret. Oftast eller typ alltid när July fixar mitt hår blir jag super nöjd och det bästa med ljusa färger är att blir det katastrof slänger jag bara i en mörkbrun fårg i allt sen, men det ska inte behövas. Nu har jag varit så extremet seg med frukost och bloggläsning så jag har inte hunnit sätta på mig något "ansikte" så blir till att gå osminkad till July, men det är bra för ansiktet att få andas lite.

Jag har tänkt mycket på prioritering på sista tiden och idag gjorde jag min allra första prioritering när det gäller pengar, jag hoppar över att köpa det där jätte super duper fina härliga stövlarna jag hitta igår, för att jag inte ska lägga mig minus denna månad. Det funkar inte, såg en bra film om det igår en shopaholics bekännelser, mycket bra, till att rekommendera.

Nej nu måse jag kila, hörs sen ciaooo...

då var semestern över typ...

...ja för vi är hemma & idag körde jag mitt första jobb pass, men det är skönt att veta att jag är ledig imorgon. Sen jobbar jag bara på onsdag, sen bär det av med mina härliga damer July & Kati på kryssning på torsdag, ska bli förbannat kul. Så roligt vi hade på PIP, så roligt ska vi ha nu. Jag saknar livet under pip-festivalen, då var det musik all day & night long...på dagen hemma i cd spelaren på kvällarna live på alla möjliga scéner. Det var massa god men onyttig mat, mest langos. Massa massa vin och sen mina två härliga damer. Kunde inte bli bättre och sen livets eftefest med en hel drös goda gubbar. Neej, jag tror jag skulle gilla livet som en riktigt rockstar...Synd bara att min musikaliska sida inte sticker ut på ett positivt sätt. Det hade varit grejer det. Ne nu får vi se fram emot att sätta oss på bussen på torsdag morgon påväg till nya galenheter...jag älskar att vara galen tillsammans med er.


Putte i Parken 2oo9 torsdag kväll...

RSS 2.0