självklart när man...

...har lite sovmorgon vaknar man sju gånger tidigare än man måste. Första gången imorse vakna jag sju sen fortsatte det med en gång i timme, tills jag tog mig i kragen & gick upp & sortera tvätten. Kunde ju ändå inte sova som en normal människa. Tvätten tog längre tid än vad jag tänkt mig så fick hänga upp all fuktig tvätt på alla dörrar, stolar och överallt där det kan hänga saker. Men det var ju egentligen bara bra då det dofta nytvättat i hela lägenheten. Klockan ett mötte jag upp gruppen i skolan för att göra en projektplanering. Sen tog nästa hela gruppen sig till donken för lite mat i magen, man blir hungrig av att jobba hårt.

Klockan sex mötte jag upp pappa vid min T-bana och gick hem & tog en drink, sen gick vi till Ciao Ciao på Artellerigatan och käkade jätte god mat. Min pappa han är underbar han. Hur mysigt var det inte att äta ute en onsdag tillsammans med en familjemedlem? Händer inte ofta nu är man flyttat från hemorten. Avslutade middagen med en cappuccion, den var sådär jätte god som den ska vara.

Nu på kvällen har jag bokat biljett till Oscar Linnros som ska spela på Berns den 26/11. det blir jag, Anna-Maria & Mathilda, lovley!



älskade familjen, ni är mitt allt <3

egowomen...




jag vill tillbaka till sälen nu...


...ja för att jag älskar att jobba i Sälen med mina damer. Att ha mys i stugan & fullt ös på harrys & tandådalenswärdshus! Snö ja allt det där som hör till! Lite Näsa & Lite Wallin var kul!

idag såg jag nog...

...den snyggaste karln jag sätt på bra länge. Det var påväg tillbaka till skolan när vi käkat lunch. Vi gick förbi en mäklarfirma som heter Notar och där inne satt han! Fyfasen va snygg, nu måste jag ju nästan gå och köpa lägenhet, iallafall be om en privatvisning! Han var som strösslet på min glass, som osten i min cheesburgare och som chokladen i min oboy SÅ jävla perfekt!

*citerat av July!

dålig uppdatering...

...men jag har min anledning! Jag har umgåtts med mina kära vänner Mathilda, July & Sara! Då finns det liksom inte tid när vi umgås. Tyvärr när vi umgså så går tiden alldeles för fort. I fredags efter jag varit på after school så tog jag tuben till Mathilda och lämna min väska. Sen så var det dags att gå på stan för en klänningjakt! Första affären vi gick in i (H&M) så hitta jag min pärla, tur det för jag slapp uppleva den stressen Mathilda & July fick känna. Men vi fortsatte våran jakt på klänning till Mathilda och jag inhandla lite extensionshårprodukter och en ny bh & strumpbyxor. Mathilda hitta ingen klänning till lördag, men däremot hitta hon en jätte fin jacka, underkläder & en annan jätte fin klänning på urban outfitters en riktigt pärla det också. Jag längtar tills jag är färdig utbildad och börjar jobba och får ut en vanlig månadslön, för JA, jag älskar att shoppa. Tillbaka till ämnet, stan stängde så vi gick & köpte färskt bröd. Gick hem kikade på idol & invänta July! Hennes tåg var försent, men klockan tio mötte vi upp henne vid tågstationen. Promenerade hem till Tegnérgatan för thé & mackor framför victorias secret fashion show, det vill säga en riktig tjejkväll. Lördagen gick åt att shoppa lite till, göra oss snygga dricka bubbel och göra stan. Kvällen/natten slutade i Brantings soffa med kycklingwraps, ostbågar & skånefruar. På söndagen vart det den obligatoriska tacolunchen. Roligt när man upptäcker att man skickat sms till någon man inte ens minst att man har skickat till, mindre roligt när man inser att man egentligen inte vill skicka sms till just den personen. Alkolås vore ju toppen på mobilen, eller vad säger ni?

Man vart lite deprimerad igår kväll när vi alla splittrades July hem till Örebro, jag hem till mig, Sara hem till sig & Mathilda kvar på Tegnérgatan! Vi har ju så roligt ihop. Tråkigt dock att Anna-Maria inte var med.




vilket sug jag plötsligt fick...

...efter en stor bricka med kallskuret. Kalkon, rostbiff, röktskinka, salami, prosciutto & kyckling på spett. Även en stor ostbricka fylld med gorgonzolaost, brieost, cambozola, bavaria blu, morfars brännvinsost. Ett glas champagne. Är det bara därför att det är dagen innan lön & csn och jag inte har en slant kvar av de pengar jag får använda? Att det är omöjligt för mig att gå ner till affären & köpa allt det här! Imorgon när pengarna har trillat in på kontot och jag kan köpa allt det här, kommer jag vara lika sugen då? Jag tror man ofta är sugen på det man inte kan få just då! Som när man är grymt sugen på en pizza men inte har en enda pizzeria inom synhåll! Eller när man är sugen på ett glas vin men knaprar antibiotika. Det är kroppen som kör ett fulspel!
Ikväll fick jag nöja mig med tomatsoppa, det var det jag hade i kylen som gick fort. Jag hade städtorsdag så tiden gick åt! Inte ens en godisbit har jag i mitt hem! Typiskt när man är sugen på allt, verkligen ALLT! Men imorgon då får jag pengar. På kvällen ska vi dricka thé & äta goda mackor, Jag July & Mathilda! På lördag smäller det för oss!




nej nu vart jag ju ännu mer sugen pga bilderna!

tentan gick...

...helt super bra KÄNNS det som. Så vi hoppas på bra resultat. Efter tentan vart det AT, det vill säga after tenta. Vi har det mysigt vi i klassen. Efter två år tillsammans kommer det bli separationsångest på hög nivå.

Imorgon är jag bjuden till Sara på tacomys, det bli trevligt & se hur Sara bor.

Jag är trött så nu avböjer jag efter bara några rader.

kärlek till er mina vänner

det enda rätta..

...vore att ge tillbaka Skåne till Danmark, då hade vi förmodligen sluppit SD i riksdagen! Thats my opinion! Vilka håller med mig?

så nu ska man behöva skämmas över att vara svensk?

...hur jädrans dum kan man vara som röstar på Sverige Demokraterna? Vad är det som är bra med dem? Kan någon tala om de för mig? Jag är väl ingen väl insatt politisk person. Men jag är iallafall smart nog att inte rösta på SD, eller att rösta blankt. Vill man i efterhand ha något att säga till om, om det svenska samhället då ska man ha gjort sin plikt att ha röstat. Har man inte röstat då ska man inte säga ett ord om vad man tycker är rätt & fel!
Hursomhelst har jag varit iväg och röstat idag, det är min plikt som svensk medborgare som sagt!

Ihelgen har jag haft det underbart. Hur sjukt bra jobbarkompisar jag har (eller ska man säga jag haft, jag är ju trots allt bara tjänstledig?) och hur underbar är inte min July! Vi umgicks hela lördagen med hårfix och käkade god kvällsmat, mums! Sen drack vi vin, var på tjugofem års fest, sen åkte vi till Hannah och sist men inte minst avsluta vi kvällen på Ritz. Riktigt lyckad helg. Massa mys med familjen hann jag med.

Ikväll skickade jag iväg en jobbansökan, jag vill tjäna lite extra kosing här i Stockholm också! :)

kärlek till er alla underbara.

ja jag är glad...

...för att imorgon eftermiddag är projektpresentationen över, jag får träffa alla mina underbara jobbarkompisar för att fira att Bella fyller år. Jag får åka hem. Jag får fixa håret. Jag får umgås med July ett helt dygn. Jag får umgås med min familj. Jag får träffa min tjockis katt. Jag får göra allt jag tycker om. Jag får rösta för andra gången i mitt liv & jag ska göra det klokt!


ja jag är en soffmänniska...

...jag äter frukost i soffan, jag ätter middag i soffan, jag umgås i soffan, jag kollar på tv i soffan, jag hänger i soffan, jag sover i soffan, jag helt enkelt älskar soffan!

jag älskar livet...

...hur mysigt har jag inte haft ikväll? tacos, vin, efterrätt, underbart sällskap av Mathilda & Anna-Maria! Jag fortsätter med det här!


henne ska jag träffa i december

tidig morgon, sen kväll...

...imorse gick jag upp tidigt i Örebro för att ta 06:56 tåget tillbaka till Stockholm då skolan kalla! Gick INTE att sova på tåget då jag satt på ytterkanten. Sitter man innerst kan man ju luta sig mot fönstret, men känns ju lite sådär & sitta & hänga på en främling. Eller vad säger ni? I skolan idag har vi iallafall gjort klart vårat projektarbete och lade upp det på frontern. Nu är det bara två moment kvar i branschintroduktionen power point presentationen på fredag och tentan nästa onsdag. najs! Ikväll har jag även varit hos kusin vitamin med familj och käkat god middag och umgåtts med min sötnöt Ville!

Imorgon efter skolan ska jag möta upp Mathilda & Anna-Maria för vi ska laga mat ihop & dricka lite vin. Det blir nog super mysigt. På torsdag ska jag städa och plugga, för efter skolan på fredag blir det en tågtripp tillbaka till Örebro för att fira Bella & säga hejdå till Jenny på fredagen. På lördagen ska jag bli långhårig igen (jag vet att jag sa att jag aldrig skulle göra extensions igen, men jag föll för frestelsen). På kvällen är jag Julys all night long. Hoppas syster vill vara med också & jag skulle bli super duper glad om Kati ville ta några glas vin med oss för jag saknar den skruttan!

sovdags, kärlek!


old stuff...


..jag gillar gamla grejer. Det här fina halsbandet är mammas gamla. Hur fint är inte det? Man kan ha det till vardags, till fest jaa i stort sett till allt! Det kommer hänga med mig genom hela livet. Bara för det är så fint.

nästan en hel vecka sedan...

...som jag skrev i bloggen. Nu har jag äntligen fått en egen lägenhet super bra läge och vet ni vad, det doftar gott i den också. Fick dock nästan tvätta alla kläder även dem jag inte använt för de lukta inrökt, inte gott. Idag har jag varit ledig från skolan då min grupp har varit så effektiva så jag åkte hem till Örebro igår för att umgås lite med familjen. Så idag har jag varit förbi Willys, där fick jag tårta då konceptuppföljningen varit så bra. Det var jätte roligt att träffa alla underbara människor som gjort min dag i över tre års tid. Sen lämna jag lite datum som jag kan tänka mig att jobba för att få in lite pengar i plånboken. Tar sju tåget hem imorgonbitti så jag hinner hem & lämna lite saker innan jag ska vara i skolan. Sen ska jag hämta presenten vi köpt till Ville för tänkte åka förbi Kusin med familj på kvällen.

I lördags hade jag en super trevlig kväll med Mathilda & Sara. Vi drack lite bubbel & drinkar hemma hos mig. Fick en super fin orkidée & en god apelsinchokladkaka. Efter massa vinmys så begav sig Sara hem, men jag & Mathilda kände oss inte alls klara för kvällen så vi tog oss till Pontus & drack jätte goda drinkar. Mathilda försökte även lära mig att dricka whiskey. Det är ett fortsättande projekt. När Pontus stängde gick vi till Sturecompagniet och dansa och hade trevligt.

Kärlek till er mina vänner...

keep up with the comments...

...jag gillar när jag får kommentarer så fortsätt med dem.

Den 29 oktober blir det RTH10 som åker iväg med Viking Line, då blir det partaj och "lära-känna-varandra". Det blir nog riktigt roligt. Nu återstår det bara att se vilket tema det blir vi ska klä oss i, jag är fortfarande skeptisk till färg temat. Stekartema eller tomtetema gillar jag, mest eftersom jag inte får se några tomtar i år då julen spenderas på varmare bredgrader.

only five left...me like!

Idag var jag inspirerad att åka på kryssning med Royal Caribbean Cruises, någon som har lust att bjuda? :)

Jag räknar fortfarande ner till fredag då jag får träffa familjen, bästa!

Julia mitt lyckopiller vi har en del att se fram emot nu..två helger i rad ska vi spendera tillsammans, sen många mer besök till sthlm vill jag ha av dig.


haha, helt otroligt. får sluta upp med alla dumheter! på stört!

Martina på besök...

...igår kom Martina & hälsa på. Kul att få träffa en god vän, de flesta är ju kvar i Örebro. Jag har Mathilda här, hon är underbar. Alla borde ha en egen Mathilda, visst Julia? Martina och jag hade en liten dag på stan hon köpte sig nya skor & jag inhandlade hårfärg. På kvällen drack vi gott och åkte in mot stan. Själv åkte jag hem tidigt, kände inte för att vara ute bland folk då min kväll kändes helt förstörd pga av vissa omständigheter. Men jag var iallafall glad att jag fick träffa Martina en sväng för hon är också en helt fantastisk vän, ett glädjepiller!



En annan sak jag har funderat över hela dagen, vad skulle jag gör utan mammas visdomsord och vad skulle jag göra utan pappa & allt han fixar och trixar med åt mig hela tiden! Och min syster, utan hennes fantastiska stöd! Jag är lycklig lottad som har en sådan fantastisk familj. Inte många som har det jag alltid haft & har idag. Sen är jag så glad att Syster har hittat sin kärlek Andreas som är en fantastisk människa full med humor! På fredag får jag träffa familjen, som jag längtar. Ni är bäst, ni är mitt allt!

förändring...

...idag började jag med små steg en förändring av håret. Det blev en färgning.



här kommer pippi longstocking...

Konsten att tala...

...Jag ser de här två åren i skolan som en utmaning för mig. Jag har själv alltid känt att hålla tal/föredrag själv inför hela klassen varit extremet jobbigt. Jag har inte kunnat stå stilla, jag har känt mig extremt darrig på rösten, nästintill svimfärdig. Jag har även trott att folk har hört & känt av hör nervös jag varit. Men idag hade vi alla fått förbereda en presentation om "en sak om dig själv". Jag valde att prata om beroenden, pga att jag är beroende av förändring av mig själv. Ja, jag älskar ju att färga håret, klippa håret, sätta i extensions osv osv. När jag hade hört alla andras tal kände jag att mitt kanske skulle bli tråkigt. Men när jag höll i min presentation fick jag positiv feedback av klasskompisarna, dels för jag hade valt ämnet beroende för att alla berörs av det. Sen fick jag jätte fin beröm för att jag hade en bra stark röst & pratade i lagom takt. Sen fick alla en sak att träna på tills nästa gång. Jag ska tänka på att använda mer kroppspråk tillsammans med min röst så blir det toppen. Man blir nog mer peppade på att tala inför folk när man får positiv feedback.

Mitt mål med denna utbildning är att - från att tycka det är jobbigt att hålla i tal & presentationer till att tycka det är roligt och inte jobbigt alls.


jag önskar inte ens min värsta fiende migrän...

...det är fanimej det värsta som finns. Jag kan ha vanlig huvudvärk, ont i magen, vara förkyld & vara magsjuk utan & klaga. Men när jag får migrän då klagar jag. Jag tror det finns många människor som tror de har migrän, men bara lider av en vanlig jobbig huvudvärk. När jag får migrän går det väldigt fort, hinner jag inte ta min receptbelagda migränmedicin så fort jag känner av migränen så är det kört. Jag måste ligga i ett mörkt, tyst & svalt rum. Jag behöver en kall handduk på huvudet. Jag kan dock inte ligga still för då känner jag hur ont det gör. Jag mår illa som sjutton som oftast slutar med att jag spyr. Det enda som hjälper är sömn och jag ska säga er att när man har så ont är det skapligt svårt att somna. Dagen efter krävs typ flera timmars sömn. Jag brukar även känna mig helt tom i huvudet i någon dag efter också.


RSS 2.0