veckoplanering...

...Måndag: skola, efter skolan blir det att plugga företagsekonomi.

...Tisdag: skola, företagsekonomi prov, efter skolan bli det att tvätta.

...Onsdag: skola, efter skolan vankas middag hemma hos Anna-Maria, sen hem och packa.

...Torsdag: skola, efter skolan hoppar jag på tåget mot örebro, Emma ska fixa mitt hår.

...Fredag: Möte på banken, plugga, mysa med familjen som jag saknat massor.

...Lördag: Plugga, födelsedagsfest för Andreas.

...Söndag: Plugga, hoppa på tåget tillbaka till Stockholm

Fullt upp kan man säga, men jag gillar det, trots att jag ligger två veckor efter med sömnen. Sova kan man göra när man blir gammal och grå.

alla flickors stora dröm...

...jag och Mathilda hade en disskusion igår kväll och kom fram till båda två att alla flickors stora dröm måste vara att gifta sig en en Vera Wang bröllopsklänning. Dom är så otroligt fina, finns både enkla och pampig. Jag har valt ut fem favoriter jag tänkte visa er, se & njut.











den fjärde måste vara en favorit, den kan jag se en brud ha på sig på ett strandbröllop i ett varmt land. Ska det vara bröllop ska det vara långklänning, spelar ingen roll om det är varmt eller kallt!

ni är hemlighetsfulla alltså?

...ni vill inte berätta vilka ni är som läser bloggen?

Dålig update i helgen för att jag och klassen drog på kryssning i fredags efter tentan (som inte alls kändes okej). Vi gjorde oss snabbt iordning sen mötes vi alla gröna gubbar upp vid fun club och dela upp oss i lag och körde en hel del roliga lekar. Kina & Natalia måste jag ge en stor elogé för en toppen planering av alla lekar. Guld är ni tjejer! Efter lekdags var det god tid för buffén. Massa god mat mums! Det roligaste av allt var nog att vi körde hela kvällen på att vi var på Dr Romance (Christians) svensexa! Alla gratta han inför bröllopet, galet. Vid tolv kände jag mig så trött. Men vafan då var det dags att lägga i en högre växel. Det blev shots med Josefine & Rinku. Det blev dans tills fötterna börja värka och man fick byta skor. Det blev ännu mer shots och drinkar och ännu mer dans. Det blev efterfest i grabbarns hytt. Klockan fem fick jag nog och gick och la mig, klockan sex ramla Lina och Rinku in och tjattra ett bra tag tills vi alla somna. Ne jag måste säga att denna kryssningen var grymt lyckad. Bäst av tre! 

 
en bild säger mer än tusen ord

Lördagkvällen spendera jag med bästa Mathilda. Vi gick och köpte massa tapas och hyrde en film. Hemma hos Mathilda gjorde vi iordning all tapas, hällde upp vinet, släckte alla lampor och tände ljus. Filmen vi hyrde var för övrigt riktigt dålig, Hierro heter den. Rekomenderar den inte. Istället så såg vi tre systrar och en mamma som vi båda älskar.

En bra helg måste jag påstå! Men nu har det gått lång tid! Börjar får mamma, pappa & ullis abstinens! Får träffa mammsen & syster på torsdag och kära pappa på fredag.


man har väl sätt bättre ut men jag bjuder på den...


jag saknar kungliga tennis hallen, Jessica, BMW bilarna, maten och alla underbara människor...

Jag är så nyfiken...

...kan ni inte berätta vilka ni är som läser min blogg? Dra in en kommentar och berätta, vore kul och veta vilka ni är :D

det absolut bästa...

...på lördag när jag kommer in till hamnen i Slussen ska jag ta tunnelbanan dirket hem till Mathilda för vi ska ha en underbar myskväll. Med massa plock & gott och lite vin till det. Vi kommer avnjuta det till en bra film. Ser verkligen fram emot det, så underbart att bara vara hemma och unna sig godsaker som ostar och gott vin. Med det sällskapet jag kommer ha så kan det inte bli bättre. Jag skulle vilja påstå att efter en kväll/natt på cinderella finns det inget bättre än att ha en rikigt "unna sig kväll". Vi kanske till och med kommer att slå på ett Skärgårdsdoktorn avsnitt, det brukar sluta så innan vi båda slocknar, jo jag tänkte övernatta där.


det är lite såhär det ser ut när vi har våra myskvällar.


hur kan man inte trivas i denna dams sällskap?

going by boat...

...yes, på fredag ska vi åka båt. Cinderella faktiskt. Det blir väl typ tredje gången. Kommer bli galet roligt. Klassen in action.


en låtsas värld med massa nya intryck...

...den här veckan har verkligen varit en händelserik vecka. Den har bestått av förkylningar, skola, tennis, massa massa tennis, nya härliga människor. Jag har iallafall fått upp ögonen för något helt nytt, tennis. I måndags då kunde jag typ en sak om tennis, att det heter serve när man slår bollen liksom. På en vecka har jag lärt mig hur ett helt spel spelas. Jag har nästan blivit lite inspirerad på att börja spela lite tennis själv, vi får se nu när jag har fått mig en fin tenniskjol & två fina pikétröjor. Jag har jobbat med en helt underbar tjej som är precis som mig själv. Jessica Eriksson. Gud vad vi har skrattat i veckan och haft roligt både i tennis hallen och på cafét & hells. Chefen Peter var en skön och generös prick. Dock har vi inte sålt öl denna vecka utan vi har bara varit värdinnor. Vår arbetsuppgift? Le och se glad ut. Underbar mat varje kväll, privat chafför både hem och till cafét. Ne jag är bortskämd, kunde har gjort det här ett tag till. Men skolan kallar och jag har gjort bra ifrån mig och vill fortsätta med det.

Tänkte dela med mig av mina topp 7 spelare/coach denna vecka:

7. James Blake - jag gillade spelet denna spelare spela, riktigt intressanta matcher att se på.


6. Ivan Ljubicic -
denna karl visade verkligen känslor på planen, det var racket som åkte i backen och hade denna man haft hår på huvudet hade han nog ryckt av allt, verkligen hett temprament. Jag gillar det starkt.


5. Florian Mayer -
Han spelade en otroligt bra finalmatch, många bra bollar sköt han iväg. Det sved lite i hjärtat att han förlora matchen trots att jag hejade på motparten. Men han såg så ledsen ut.
 

4. Severin Luthi -
Roger Federers coach, måste vara min favorit coach. Riktigt lugn & ödmjuk.


3. Eric Butorac -
denna killes leende försvann aldrig ifrån hans läppar. Han spred en så positiv energi. Tänk om man kunde vara lika glad som han varje dag som gick. Han var verkligen värd att vinna dubbelfinalen tillsammans med Jean-Julien. Då blev jag glad.


2. Jean-Julien Rojer -
hur underbar kan man bli? Hälsar alltid på en när man går förbi eller sitter i restuarangen. Även fast han sitter på restuarangen så plockar han undan efter sig. En rikigt svärmorsdröm. Som jag nämde tidigare så vart jag riktigt glad när han och Eric vann dubbelfinalen.


1. Roger Federer -
vilken man han är! Han spelar ett så förbaskat bra spel. Han bjuder på en riktig match. Ibland dyker det där nöjda busiga leendet upp när han spelar. Hade det inte varit för hans fru & tvillingar då hade jag nog sattsat stenhårt. Han är en drömkarl.


Där fick ni en liten topp 7 av mina favoriter. Nästa turnering i Sverige måste jag se. Jag är fängslad, helt fast. Det är helt otroligt.


imorgon kan bli galet...

...hektiskt. Nu när jag inte är förkyld längre så blir det skola, sen blir det raka vägen till jobbet på kungliga tennishallen. Vi avslutar kvällen på Players Party på Café Opera, det kan bli galet roligt. Jag kan bara säga att tur att Jossan har ledig dag på fredag & bara jobbar eftermiddag/kväll. Sova hela dagen på fredag kanske? Vilken tur att jag har  underbara Jessica som piggar upp mig och ger mig ett gott skratt på jobbet. Annars kunde jag kanske somna innan kvällarna fick ett slut.

" ingen arbetsuppgift, ni ska bara le & se glada ut" skönt jobb!

kärlek till mamma pappa & syster som jag saknar en del.

Nu lägger vi undan amadeus boken för den här gången...

...efter en helveckas kurs om amadeus så avslutade vi fredag eftermiddag med en tenta på allt vi lärt oss. Vi hade två timmar på oss, jag var klar på en & en halv. Kändes helt okej. Mot Big Ben och tog oss en öl, vidare med Hellströms för en till öl & nachobuffé. Jag tycker om min klass otroligt mycket. Jag begav mig till centralstationen för att krama på min Kati lite eftersom hon gjorde ett stopp där, hon var påväg mot sin karl i Gävle. Efter det fick jag nästan springa hem till Mathilda där hon & Sara var. Vi hade idolmys. Så bestämde jag mig för att göra en sleepover där. Daniel är i Mexico och kommer hem ikväll så fick Mathilda helt för mig själv.

Nu är jag hemma & har tvättat sen klockan tio, ska jag iväg & handla lite inför kvällen och även frukost & lunch för veckan som kommer då den blir galen skola,jobb,äta,sova, så kul kommer den att se ut. Inte en lugn stund.

 

jag lovar julia,blond ska jag inte bli...

...det var bara frisyrerna jag var sugen på. Fast lite ljusare än vad jag är nu kanske, någon fin chokladbrun färg eller så ? Vi får se.

Imorgon har vi prov, i Amadeus! det ska bli spännande, tänk om jag får en blackout & inte ens kan prissätta en bokning? Ne nu håller vi alla tummar & tår.

Mathildas födelsedagsfirande vart bäst.

nu ska jag borsta gaddarna, sen blir det "soffgång"

kärlek till er.


change...

...har knappt haft mina extensions i fyra veckor och jag vill redan ta ut dem. Jag har varit jätte nöjd med dem, Julia kan sin grej. Men jag är sjukt trött på & styla och fixa. Men när det väl är stylat och fixat är det kanon fint. Men till saken, jag är sjukt sugen på en fin page. Det krävs säkert lika mycket styling o fix. Men när man har tvättat ett hår med extensions i tar det en miljon år att torka det. Det stör mig ganska mycket. Så snart blir det nog en page. Julia beredd dig på hårfix inom det närmaste framtiden.





det här är tre pagefrisyrer jag gillar, vilken gillar ni bäst? släng in en kommentar!


one long week...

...det kan man säga att jag har framför mig. Amadaeus, 09:00-17:00 måndag till fredag. Kan bli kämpigt, men jag har alldeles nyss gjort fyra matlådor så jag har lunch att ta med så jag slipper tänka på det. Jag har även packat upp väskan efter helgens bravader i Örebro. Galet på Ritz, dock trodde jag att jag hade "lämnat" Stockholm för Örebro en sväng, men ack så fel jag hade. Vad är det ödet vill visa med det här egentligen?

Vi lyckades överraska pappa ordentligt i Lördags på hans födelsedag, gud så chockad han blev när han kom in på Efesos, släkt & familj sitter där och han tror att bara han, mamma & jag ska äta lite middag. Han vart glad, det såg jag på han. Min älskade pappa.

Jag har även på tåget påvägen tillbaka till Stockholm träffat på Sveriges största bitterfitta och lyckligtvis satt hon bredvid mig. Tycker otroligt synd om henne, hon kunde inte levt ett lyckligt liv.

Efter en natts dålig sömn med knät i den knepigaste ställningen så ska jag nu bädda ner mig med ett värkande knä och hoppas på att jag vaknar med ett utvilat knä pigg och glad. Det behövs den här veckan. Dock har jag en rolig sak att se fram emot, Mathilda fyller år, kapten Branting. Hon har bjudit hem oss på middag på onsdag, gud så trevligt vi ska ha. Jag & mina damer. Julia finns med oss i tankarna. Jag håller en plats åt dig!

kärlek till er alla som gjorde min helg.

one green dress...

...nu har jag en grön klänning, till kryssningen den 29:e! Jag ser fram emot den. Kan bli otroligt roligt!


sjuttiofyra dagar kvar...




sexton dagars lyx, massage var & varannan dag. Massa god mat. Sol & bad. Paraplydrinkar till multum. Blått hav. Uteliv. Bara ett lugn, inga som helst tankar på jobb eller skola. Bara på mig själv och familjen.

jag lovade er mina shopping fynd...

...i fredags när jag kom hem till Örebro tog mamma & jag en sväng förbi H&M. Det måste nog vara min favorit klädaffär. Jag spenderar nog mest pengar där varje månad, jag tror nästan att jag spenderar mer där nu än vad jag till och med betalar i hyra för tillfället. Det säger väl allt? Jag hittade två jackor på H&M. Sen fyndade jag två jätte mysiga flanellskjortor som jag har dille på. Tycker det är så mysigt nu på hösten att dra på sig en stor mysig skjorta till ett par jeans eller leggings. Skjortorna var dock inte från H&M.



riktiga mys skjortor


en snygg orkesterkavaj som jag tänkte ha över klänningar & toppar till höst & vinter

skinnjacka från H&M med fejk lammskinn, I love.

Nu får jag leva på vatten och bröd, nej skämt & sido det var ju som sagt fynd. Men jag ska iallafall börja spara lite mer än att shoppa till framtida ändamål!


you me and a bottle of wine...

...pappa hämtade mig utanför skolan i fredags vid lunch. Vi rullade vidare i bilen mot Örebro. Kom hem till mamma & syster och umgicks. Syster åkte hem och vi hade en super mysig idolkväll. En fördrink innan en otroligt god middag som bestod av oxfilé, potatisgratäng & kantarellsås med ett smaskigt rödvin till. Pappa är mästerkocken vill jag lova. Idol var bra, de rätta gick vidare. Olle is my man & Linnéa is my girl!

Igår så var jag på bio med July, i rymden finns inga känslor. Underbar film, riktigt känslosam! Jag ville inte att den skulle ta slut. Hur fin var inte Sam som människa?

Idag tar jag min lilla väska & hoppar på tåget & rullar hem mot Stockholm och ladda inför en ny vecka i skolan. Denna vecka är vi halvklass då den andra halvan kör Amadeus hela veckan. Ikväll när jag kommer hem ska ni få se mina nya inköp jag gjorde i fredags på H&M. Riktiga kap!

Nej nu ska jag packa ihop alla grejer som ligger överallt, sen blir det en skogspromenix med mamma.

kärlek till er fantastiska!

RSS 2.0