Nespresso Pixie...

...idag efter jobbet begav jag mig till Liljeholmstorget för att unna mig en "present" efter 2 hårda dagar på jobbet som känts som en hel jobbvecka. Galet kan man säga! Iallafall så traskade jag in på Cervera för att kika på kaffemaskiner. Ut traskade jag med en Nespresso Pixie och ett ställ för podsen. Invigde Pixie när jag kom hem och kaffet smakade ljuvligt! Bättre än någonsin!

Igår efter jobbet var jag på stan en sväng för att uträtta ett ärende. Passade på att svänga förbi Åhléns för att dofta på lite parfymer inför flygresan. Men jag hittade en ny Clean-doft som jag vart alldeles knäsvag av så den fick följa med hem och bo i mitt badrumsskåp. Clean-parfymerna är de mest perfekta "dag-dofterna" enligt min smak. Inte sådär tunga som jag vill att mina "kvälls-dofter" ska vara. Nog om mina inköp!

Det är fredag och nu ska jag bädda ner mig, finns ingen ork i denna kropp!


Rena rama innekrogen på Stureplan...

...ja, precis vad man kan tro mitt nya gym är. Det är väntetid på mitt nya gym. Jag har stått i kö i 4 veckor. Börjar sakna tiden på gymmet. Men jag står näst på tur att få börja. Ser fram emot det. Vill träna och knät blir ju inte bättre av att vara i "vila"! Heja heja, skynda på! Måste göra mig redo för beach 2013 som börjar om 34 dagar!

Jag besparar er bilder från gymmet och mina icke befintliga muskler och svettiga kläder. Det håller jag för mig själv. Känns ganska privat!


Missade såklart bilderna sen julafton i sista inlägget...


Julafton är över...

...och här sitter jag hemma i soffan och inväntar Änglagård. Skulle aldrig falla mig in att gå ut på juldagen, inte en chans. Att vara hemma och umgås med mamma och papp är tusen gånger bättre.

Gårdagen var fantastisk! Fint sällskap, god mat och toppen bra julklappar! Jag fick bland annat en fantastisk fin klocka som jag kommer visa på bloggen när en sak är fixad, massa dollars som jag kan ha med mig på semestern, finfin kalender och lite smått och gott till köket! Vi hade bestämt att i år skulle vi bara köpa lite julklappar då vi sätter oss på planet mot Dominikanska Republiken den sista januari!

Jag räknar ner! 36 dagar kvar...


First place...

...idag hade vi vinlotteri på jobbet och jag tog hem första platsen på prispallen. 7 flaskor vin! Bra att fylla på vinstället hemma. Vi tackar vinlotteriet för denna månaden.

Tack för mig denna fredagkväll! Ciao


Bröllopsklockorna ringer...

...för ett X antal år sedan när jag var på semester i Italien träffade jag en lekkompis som var ett år äldre än jag. Denna tjej var bosatt i Bålsta och jag i Örebro. Vi brevväxlade en hel del och åkte och hälsade på varandra. Träffades i Italien ytterligare ett år. Vi har till och från sen vi träffades i Italien första gången hängt och haft riktigt roligt.

Nu flera år efter första mötet i Italien är det dags för Erica att stå brud! Jag ser sjukt mycket fram emot att få närvara vid bröllopet till sommaren!


Årets första julbord...

...intogs på Satin i lördags med ett par av mina finaste vänner. Maten var god, drycken slank ner och kvällen var fantastisk. Tack för en toppen kväll i Örebro tjejer, det händer inte ofta att en hel kväll i Örebro är fantastisk!


Julafton närmar sig...

...i år firar vi tillsammans med moster med familj. Det kommer bli sjukt mysigt med lite fler människor. Förra året var det bara jag, mamma, pappa & syster. Bäst av allt är att jag får fira med min lilla person! Ville såklart! Klapparna är inslagna och imorgon ska det packas.

Julen är ganska mysig ändå!


Fredagkväll...

...att ligga nedbäddad i sängen när man tvättat bort smink, satt på sig mjukisar & är mätt och belåten med att glas vin! Det är så man känner sig som lugnast & mest harmonisk! Det är lite så fredagar ska spenderas! Antingen så eller med ett skönt gäng och en flaska bubbel.


Äntligen så funkar blogg-appen igen...

...utan appen blir det lite bloggande.

Den här veckan har jag mycket att se fram emot. Mitt Örebrobesök som ska göras innehåller b.la familjmys, frisörbesök, tandläkarbesök, julbord med min fantastiska vän Malin. På söndag åker jag tillbaka hem till Stockholm för att fira att min lilla plutt fyller 3 år!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/404887/images/2012/pic_50c72196e087c32ba5aef57f.jpg" class="image">


Äntligen så funkar blogg-appen igen...

...utan appen blir det lite bloggande.

Den här veckan har jag mycket att se fram emot. Mitt Örebrobesök som ska göras innehåller b.la familjmys, frisörbesök, tandläkarbesök, julbord med min fantastiska vän Malin. På söndag åker jag tillbaka hem till Stockholm för att fira att min lilla plutt fyller 3 år!


Torsdag...

...efter att ha vaknat upp till och från 3 gånger inatt för att kolla vädret + SL's trafik-app så kom jag utan några som helst problem till jobbet imorse.

Eller inga problem är väl att ta i när jag gjorde två vurpor. En i trappen bredvid mitt hus (trappen var snarare en pulkabacke) & en på bilvägen när jag skulle korsa den vid mitt konditori. Tur att man har en mjuk rumpa att falla på!

Men here I am på kontoret och trivs! Ikväll är det taco-torsdag med Bosse. Det ska bli sjuk gott. Man misslyckas aldrig med tacos!


Godnatt kära vänner...

...jag går och lägger mig med tankarna "kommer man kunna ta sig till jobbet imorgon" & "låt detta oväder vara över så våra kunder kommer iväg till helgen"!

Ciao...


Vad går varmt på min Spotify just nu...

...ett litet urval:

Will.I.Am - Scream & Shout
Takida - Swallow
Karmin - Brokenhearted
Bruno Mars - Locked Out of heaven

Lyssna och njut!


Vilken lördagkväll...

...damerna dök upp här hemma vid halv åtta. Vi drack bubbel, åt tapas och tjattrade till klockan var halv tolv. Tog en taxi in till stan och drack en drink i hotellbaren på Nobis. Efter det gick vi till Fou och drack mer bubbel och dansade till stängningsdags. Avslutade kvällen med ett mcdonaldsbesök. Lyckades haffa bästa taxichauffören som var lika pratglad som jag, stängde av taxametern tidigare och stannade precis när jag gått av och ropade att min iPhone låg kvar i taxin. Tack snälla du!

Tack Malin och Åsa för en helt fantastisk kväll!


RSS 2.0