sista dagen på jobbet...

..imorgnbitti 07:50 ! Iallafall för detta år ! Fan vad det låter bra ! Synd bara att man ska vara tillbaka på nyårsdagen redan ! Men nu ser vi fram emot nyår !

Jag tror mamma & pappa tycker det är skönt att jag åker för nu har jag bott hemma hos dem i en vecka. Jag kan bli lite störig efter ett tag. Jag har inte träffat några andra en familje & dem på jobbet. (kati en sväng i går på hennes jobb dock) sen stökar jag ner när jag är hemma hos dem. SÅ nu blir det frid & fröjd för dem.

Nu måste jag sova för att åka till jobbet snartigen !

KÄRLEK !

Jag hittade lite nytt snyggt...

...när jag var inne & kikade på H&M´s hemsida !





dels denna snygga sommarklänning. Den skulle jag vilja ha i sommar på alla mysiga fester, kanske på premiären av att sitta ute på en mysig uteservering !?



Tänk er denna skjorta med ett par slita jeansshorts & kanske en svart väst & en svart hatt !? To die for..


Jag kanske dog lite när jag såg detta armband 12 armband i 1, lovley !



Dessa underbara skor skulle jag vilja ha & springa runt i till vardags på våren/sommaren !



Vet ni vad ? Jag kunde inte riktigt låta bli så jag klickade hem allt utan klänningen, den kan vänta ! Så jag kommer bli stolt ägare av allt det andra. Vi får hoppas på att skorna passar, H&M´s skor brukar var förbannat sköna. Jag har ju mina favorit stövletter därifrån. Men skorna kommer inte förrän i Mars, typ vecka 9. Men skjortan & armbandet kommer nu i början av januari. Nu kan jag känna mig lite mer snygg ! Bra va !? Jag gillar H&M starkt de har bra & fina grejer.

Vilken tabbe...

...imorse hade jag ställt klockan på 07:00 för att åka till jobbet där jag skulle börja 07:50. Åkte ner dit, bytte om och skulle stämpla in. På stämpelklockan stod det 15:00-20:00 ! WHAT !?!? Jag gick ner till kassan för att ringa kassaansvarig ! Då när hon svara så sa hon " Men jossan vad gör du här, du börjar ju inte förrän tre på frukten? " Snacka om att man tvärvände hem till sängen ! Det var härligt. Jag älskar min säng, tur i oturen då kan man säga! Tillbaka på jobbet igen 15:00 för att kämpa ute på frukt&grönt avdelningen !

Jag åkte ut en sväng till marieberg. Där lämnade jag tillbaka den gröna klänningen jag köpt till nyår ! Tyvärr, den var fin men gick inte att andas i. Så nu har jag en ny superläcker nyårsoutfit ! EN blå jätte fin byxdress, vem har sagt att man måste ha klänning på nyår ? Sen köpte jag ett jätte fint armband med blå diamanter i i guld ! Jag köpte även matchande örhängen ! Jag kommer vara to die for på torsdag ! Denna gång ska jag inte visa er kläderna innan, ni får se när de har åkt på istället ! Som en liten överraskning !

Checklista nyår !
. Buss till Stockholm CHECK
. Hotell i Stockholm CHECK
. Nyårsoutfit CHECK
. Alkohol CHECK
. Middag CHECK
. Utvilad
. Nyårslöfte
. Middag CHECK
. Tåg hem till Örebro CHECK
. Resesällskap CHECK
. WR biljetter CHECK




2010...

Det här vill jag göra 2010...

. Jag vill resa massor, MINST 2 utlandsresor !


. Jag vill börja plugga


. Jag vill prova att bo i en annan stad


. Jag vill köpa en ny fin dator, en mini laptop


. Jag vill lära känna massa nytt folk & knyta kontakter...

. Jag vill att min systers 25 års firande ska bli det bästa



örongodis...

...Ibland hittar jag som jag nämnt tidigare låtar som berör ! Som ger mig rysningar genom hela kroppen. När jag hittar en låt som ger mig dessa känslor då går den på repeat om & om & om igen. Jag kan inte sluta lyssna. Nästan så jag bränner en skiva med bara den låten för att kunna lyssna på hemma, i bilen på jobbet överallt. Jag älskar när jag hittar dessa låtar & oftast hittar jag dessa låtar när man går igenom något både positivt eller negativt. Just nu känner jag att jag håller på att går igenom något otroligt positivt jag håller på att hitta min rätta väg i livet, vad jag vill göra. Nu är det bara att skriva brevet och hålla tummarna. Sen tycker jag att ni ska få njuta av samma låt som jag njuter av just nu tjugofyra timmar om dygnet !


Rise Against - Hero of war....

Delar av 2009 forts...

Såklart så varade min "nykterhetsperiod" under midsommar men jag hade kul ändå hemma hos PA & Sara, tillsammans med nära & kära...





Jag var ute mycket under sommaren och festa till det med min jobbarkompisar...






Jag tog lite semester en vecka och följde med July till Grebbestad och levde livet, käka god mat & blev bortskämmda av hennes mamma & pappa, åkte massa båt, shoppa lite & hade extremt trevligt.






Inte långt efter en vecka på kusten så var det dags att svida om från kustsemesterflicka till gå på festival dam, putte i parken var kommen och den festivalen kunde inte ha varit bättre än den blev. Tack Kati & July för erat sällskap.








Efter dessa härliga semesterminnen jag samlat på mig var det äntligen dags för Emma & Samuel att bli Man & Hustru i OP-kyrkan. Det var så fint & festen i brunnsparken var det roligaste jag varit med om. Mera syrianbröllop tack !






I slutet av augusti var det dags att åka på yttligare lite mer semester. En resa till cypern var inbokad, syster hade fått detta i julklapp. Nu var det bara att åka iväg och njuta med mamma & pappa. God mat ! Goda drinkar. Livet...








När jag kommit hem från cypern så hade jag en mjukstart på jobbet och jobbade väl kanske 3 dagar för sedan var det dags att åka på kryssning för Mig, July & Kati. Det var en toppen resa med mina pinglor.




Jag träffade killarna i klassen som jag inte träffat sen studenten typ, det blev en galen kväll vill jag lova för allas del.




Vi fick ett nytt uteställe här i Örebro som genast vart omtyckt av hela örebros befolkning man kan nästan säga lite "alla var där". Givetvis har jag varit där några kvällar och härjat runt.




På hösten i oktober var det dags att bege sig upp till Stockholm ännu en gång för att fira Branting som fyllde år ! Det var en super mysigt fest och jätte god mat. Träffa mycket roligt nytt folk.




Jag var även alldeles nyss uppe i Stockholm då vi i familjen bodde på hotell och drack skumpa för att fira syster tentor. Mysigt var det...Men det har ni alldeles nyss sätt bilder på så de skippar jag här.

Julen fira jag med familjen hemma här fick alla julisar jag hade önskat mig, nästa år önskar jag mig dig ;) !

Nyåret detta år firar vi i Stockholm hos Branting med middag och skumpa. Avslutar kvällen på WR...kan bli galet...


Jag åter kommer med I want to do 2010...


Delar av 2009...

Nyårsfirande 08/09...





Vi firade Julys födelsedag i Stockholm 1900/Fridays/Amba




Sen kom världens finaste Milio till världen...




Jag tyckte det var dags att kladda på lite mer tatueringar på kroppen...




Jag hade en lite påskaftonfest




Jag fyllde självfallet år i år med, synd bara att jag inte mådde för bra för att fira rejält(vart galet dagen innan min dag)...




Vi hade personalfest i Maj då körde vi GoCart





Jag pluggade klart min kriminalpsykologi kurs, klarade den galant & det blev äntligen sommar...




Jag var nykter och rökte inte en ciggarett på 6 veckor för jag skulle göra fystesterna...





fortsättning följer...







mellandagsrea...

...efter jobbet idag så åkte jag upp och mötte mamma för att traska runt lite på mellandagsrean. Dels för att försöka hitta en nyårsklänning och för att korta av armbandet på klockan som jag fick i julklapp av syster. Jag hittade en jätte fin klänning som jag köpte men nu när jag kom hem och prova den så känner jag att den kanske är en anning för tajt och då har jag inte ätit, förstå att jag ska äta trerätters på nyårsafton kanske inte så smart att ha en klänning då som jag inte ens kan andas i ? eller vad säger ni ? Jag köpte även en super fin päls på rean, jag har faktiskt kikat på den flera gånger men nu var det 50% på den, så jag slog till. Införskaffa mig även en ny sminkväska tycker det är kul att variera lite med mina sminkväskor faktiskt. Så blev det ÄNTLIGEN en ny mascara & ögonskuggor. Det var iallafall det som jag hann med idag.



pälsen från bikbok, to die for !


klänning från h&m, får se om den blir kvar eller bytes ut!


sminkväska, mascara & ögonskugga!


Jag ska fortsätta leta efter nyårsklänning på måndag efter jobbet på marieberg om jag kan hitta något lika snyggt som man kan andas lite i. SÅ måste jag hitta skor också. Det är dyrt att fira nyår. Kläder, mat, hotell & tåg osv...Men nu sitter jag här och inleder min lördag kväll med ett glas bubbel. Mumsigt som bara den ! Sen ska jag bli bjuden på mat av mammsen & pappsen sen får vi se vad TV´n bjuder på. Sen tänkte jag också göra en lite tillbaka blick av året som gått här på bloggen och även en Hope To Do List 2010....


kärlek...

juldagen...

...alla är ute & partajar. Men jag skippar det i år. pågrund av 2 saker. 1 jag jobbar tidigt imorgon & 2 jag tycker inte det är roligt på juldagen ute, det är dyrt att gå ut, man står som packade sillar kommer inte fram till baren ller något alls. Fy för juldag. Jag ska mysa med något mkt speciellt på tv nu återkommer efter vad det var.

kärlek

min familj...

...är den bästa har några exklusiva bilder att bjuda på sen vi var i Stockholm sist och bara mös tillsammans !


pappa korkar upp lite Veuve Clicquot Ponsardin (gula änkan)


ullis är riktigt sugen på ett glas...


jordgubbar & skumpa till en duktig syster som klarar alla tentor...


mamma vill också avnjuta lite på systers bekostnad...


och gör mamma det så gör jag det med...


Min familj är bäst ! Vi trivs tillsammans !

julklappar...

...Nu tänkte jag visa för er vad jag fått för fina saker i julklapp !


denna underbara fina digitalkamera fick jag (min gamla tog sitt sista kort på pip i juli)


den årliga tomten såklart, min 22:a tomte...


oriflame, swedish spa face spray...


pengar...


grytlappar som min moster sytt & den årliga sverigealmanackan av mormor&morfar...


världens absolut mysigaste filt jag haft någon gång, nu slipper jag frysa...


fotbad med massage & bubblor, fotfil, fotskrubb, fotkräm & fotbad babyfötter here we come...


Insidan av Liam Norberg (jag är en fantast av filmerna Stockholmsnatt & Sökarna)


filofax där jag kan skriva in alla mina planer 2010, har en hel del... 


klockan jag suktat efter flera månader nu...hur snygg är den inte ?


Min Julafton var underbar med min underbara släkt&familj! Maten var utsökt som vanligt. Och kan ni tänka er, jag fick alla julklappar jag önskat mig, det är grymt! Nästa år ska jag önska mig en pina colada som ska drickas i en solstol på stranden under en blå himmel och sol, det kan nog också gå i uppfyllelse !

Tack Mamma,Pappa,Syster,Mormor,Morfar,Moster,Morbror&Kusin för den bästa julen ! Även Silas !

god jul...

...Idag är det julafton! Jag har jobbat mellan 07:00-13:00 det gick jätte bra & fort också för den delen. Nu håller jag på och fixar mig lite för snart så kommer släkten. Då ska vi bli mätta tillsammans ! Nästa år vid det här tiden sitter jag förhoppningsvis på playan med en pina colada ! Livet isåfall ! Jag skriver lite senare vad jag fått i julklapp !

kärlek...

jag bara älskar...

..mina jobbarkompisar. Den går inte en dag i kassan utan ett gott skratt ! Ni får mig att le, ni får mig att vilja gå till jobbet. Ni är bäst ! Jag ville bara säga det innan jag hoppar i säng för att sova några timmar för att sedan bege mig tillbaka till jobbet.

kärlek !

fullt upp...

...ja det kan man påstå att jag har haft. Jobb jobb jobb, julklappsinköp, jag hann med en underbar 30 årsfest i fredags & så var jag ute på en svängom i lördags. Därför det varit lite dött här på bloggen. Men ibland har man saker att sätta främst och jag är då ingen proffsbloggare med flera tusen besökare om dagen, mina drygt 20 läsare klarar sig nog fint utan ett inlägg på fem dagar.

Snart kommer Jenny hem ! Toppen som jag har saknat den tjejen otroligt mycket. I alla sammanghang. Men 7 januari !

Nu är jag ute på landet ska snart åka iväg tilljobbet & jobba ett kortpass. Imorgon (julafton) jobbar vi 7-13 det kan vi leva med. Sen är det jobbfritt i 1½ dag ! Tack som fan !

Jag trivs med den där mannen otroligt mycket. Men det finns en av och på knapp. Det jag måste lära mig är att komma ihåg är att trycka på av knappen !

Nej nu ni ska jag duscha äta & sen drutta iväg till jobbet. Jag kommer befinna mighär på landet tills på måndag men ni hittar mig på mobilen.

ciaooo

idag så har jag...

...varit på begravning! Jag har aldrig hostat så mycket. Typiskt att när det är tyst & ska vara tyst då får man de där retliga attackerna. Fick gå på toaletten och dricka två gånger under begravningen. Begravningar är jobbiga även fast  det inte är en familjemedlem så är det jobbigt. Själva stämningen är dålig ! Usch nog om det !

Me and my lovley friends...

...Imorgon ska jag, Kati & July ha en helt underbar julmyskväll med glögg pepparkakor och massa kärlek. Vi ska klä min gran, vi ska byta julklappar med varandra och det allra bästa vi ska se på Sunes Jul ! Kan inte bli bättre. Åh vad jag är glad att jag har dessa två krabater! Igår pratade jag med Kati och vi kanske ska göra något riktigt roligt tillsammans alla tre ! Kan bli galet...Jag återkommer om det när det blir mer bestämt! Idag har jag jobbat på frukst&grönt avdelning, det kan jag säga att det känns i kroppen nu. Det är mycket tunga lyft, men gud vilken gratis träning man får. Våran förra lön vi fick den har helt och hållet gått åt till julklappar ( lite shopping åt mig själv också såklart ). Man kan kalla den "julklappslönen" nästa lön kommer att få kallas för "nyårslönen" då ska vi lägga pengar på tåg/buss tur retur sthlm, vi ska betala vårat hotellrum, en ny klänning ofcourse kanske skor beror på budgeten. Det ska läggas pengar på mat till nyår och självklart någon present till Mathilda & Daniel. Sen entrébiljett ditt vi ska efter nyårsmiddagen och såklart alkohol till nyårsfirandet. Kan bli en mycket dyr nyårsaton men ack värt det !

Idolfinal..

...ja vad ska man säga, från allra första början höll jag på Tove. Men så åkte hon ut när de bara var tre kvar. Tråkigt nog hade velat sätt henne i finalen! Men min andra favvo var såklart Calle ! Han är go han är egen han är toppen ! Tycker det är tråkigt att han inte tog hem vinsten ! Men Erik har en röst som heter duga ! Den är grym det är den ! Tråkigt bara att han ser ut som han ära tagen dirket ur sunes sommar !

Jaja ikväll orkar jag inte skriva mer för jag ska sova, börjar jobba 07:50 imorgonbitti...ciaooo

julklappsshopping...

...igår gick jag och syster på stan och köpte julklappar. Tur att jag är klar med hennes julklapp så man slapp det där " du går ditåt så går jag däråt". Jag kommer säkert köpa någe mer till henne men den stora julklappen är iallafall klar. Jag köpte en julklapp till pappa, två till mamma och en till mormor. Till mormor köpte jag en duschcremé och en lotion. Vad jag köpte till de andra kan jag inte säga för de läser min blogg lite då & då. Min julklapp till July är klar också. Nu ska jag bara hitta på något till morfar, något mer till pappa och mamma. Sen blir det säker som sagt mer till syster.

Imorgon är jag ledig då tänkte jag baka lussekatter så de är klara tills nästa helg. Sen ska jag åka hem till landet som vanligt och kolla idolfinal och mysa. Sen är det bara att gå på en jobbhelg igen.

Ne nu ska jag vila en stund, sen göra lite lunch sen off to work. Efter jobbet blir det glögg mys med årets blossa glögg med clementine smak.

ciaooo

storbak på storgatan...

...var det tänkt. Skulle baka lussekatter, chokladkolakakor & lakritsknäck. Jag började med lakritsknäcken det gick sådär, hursomhelst ska jag inte göra knäck någon gång mer. Jag fick slänga min kastrull för den var för svår att diska ren, knäcken satt fast i botten. Fast det var riktigt goda knäckisar de jag gjorde och som hamna i knäckformar. Hann inte baka mer för Camilla & Martina knacka på och hade med sig glögg & pepparkakor, det var mysigt. Men efter massa glögg, pepparkakor, knäcksmet mådde vi alla lite smått illa så vi la oss på soffan och prata om framtid och idéer. Sen slogs vi lite jag och camilla det är så det ska vara. Nu har det precis gått hem.
Om en halvtimme slutar July jobba då ska hon komma hit & jag ska bjuda henne på middag. Hon sa att hon var sugen på soppa så det blir Thaisoppa med kyckling & wokgrönsaker i, min specialare. Grymt god.

Imorgon ska jag tvätta mellan 8-11 sen ska jag upp på stan och köpa julklappar var det tänkt så jag får det klart. Systers är ju redan klar. Mamma & Pappa jag ska köpa till sen något litet till mormor & morfar också. Julys är klar också hon ska få något fint att se på.

Nyår är spikat & klart. Stockholm it is ! Jag och July åker upp på nyår och checkar in på Nordic Sea där vi ska bo. Käkar någon god lunch gör oss fin fina med klänningar, glitter & glamour ! Sen vankas middag hos Branting. Det ser jag fram emot, massa god mat, gott sällskap & bubbel. Det ska bli det bästa nyår ever hade jag tänkt mig.

ciaooo


hola at you boy...

...Nu är jag hemma igen efter en helg med familjen. Den var underbart. Pappa mötte upp oss igår när vi kom upp med tåget så åkte vi & lämna bilen på hoteller och traska upp på stan för att börja dagen med en fika. Det blev lite blandat med mackor,muffins,latté osv..Sen på började vi en shoppingtur på stan. Ullis hittade massa fint och för mig blev det en vit pälsmössa, en beige/guldig kjol, en svart transperant blus, leggings & en guldglittrig eyeliner. När vi hade shoppat och jag kände att jag var så hungrig att hela golvet började svaja och snurra så var det dags för lunch en sen lunch men välbehövlig. Vi gick till en super mysig pub som heter loughlin duck eller någe liknande. Mamma & syster käka lax och pappa och jag käkade fläskfilé verkligen jätte gott. Jag & Ullis tog en till sväng på stan efter det träffa camilla en sväng sen gick vi hemåt hotellet där vi började göra oss iordning för klockan sju skulle vi till mammas & pappas hotellrum och dricka champagne (gula änkan) och käka jordgubbar. Denna mysig tillställning pga att Ullis har klarat sina tentor, man måste fira. Vid åtta traska vi till Vapiano har aldrig varit på en sådan mysig restuarang i Sverige. SÅ god mat så bra service och inte alls dyrt. Där vill jag äta jämt. Efter den mest underbara middgen med familjen möte vi upp camilla vis svampen på stureplan och gick till 1900 för att träffa Mathilda, det var super mysigt att träffa henne. Och 1900 är det mysigaste fördrinks stället. Har varit där ett par gånger nu, känns som man sitter hemma i ett super mysigt vardagsrum med sina vänner. Efter en kort visit på 1900 ville syster & camilla ta en traditionell drink på TGI´s friday så dit gick vi och drack banana splits, peach bellinin var tyvärr slut. Kvart i två fick syster & jag gå hem det vart nästan så att vi somna på vårat bord. Men man blir trött efter att ha hått upp halv sju, shoppat hela dagen & inte sovit en blund. Men som vi sa vi var uppe för en familje helg inte en kompis helg. Jag var glad för det när jag vakna imorse och det var dags för frukost. Gud va gott det var med hotellfrukost för en gångs skull. Massor av goda mackor med goda pålägg.

Varför är jag så dålig på att fatta mig kort på sms? Varför måste jag skriva en hel roman för att känna att jag har svarat okej på ett sms? Jag får ge mig med det. Hade iallafall varit super mysigt att fått se dig en sväng ihelgen. Men såklart så är det en liten omåkning ivägen.


Nyår är spikat och klart mysig nyårsfest hemma hos Mathilda & Daniel klänning/kostymtvång ! Middag osv. Ska bli super mysigt jag & July ska hyra in oss på nordic sea och myspys där. Stockholm på nyår kan bli galet bra. Synd bara att jag måste ta ett tåg hem kl 11 på nyårsdagen för att vi har inventering på willys på nyårsdagen.


ciaooo

I just love it...

...jag älskar när jag "vinner" en timme. Jag är så inbiten i att börja jobba tre på dagarna så jag trodde såklart att jag skulle börja tre idag också. Men sen när jag stod i duschen kom jag och tänka på att mina fredagar börjar jag inte förrän fyra, lovley ! Jag vann en hel timme så jag har hunnit packat jag har lagat mat, lagt in den nytvättade tvätten i garderob & lådor. Jag har även tvättat min kavaj, som det är handtvätt på. Sitter här färdig i soffan och ska inte åka till jobbet förrän om 1½ timme..Fast ska nog åka lite tidigare så jag hinner köpa hostmedicin & dricka. Bäst så.

Love it...ciaoo

På lördag ska jag...

och familjen åka till Storstaden våran och utöva våran årligt julresa tillsammans. Vi ska...


shoppa


bo på scandic park, sergel plaza var fullbokat...


dricka skumpa för att fira systers tentor...


äta en god middag hela familjen och bara njuta...

Detta avslutar vi med att möta upp Branting och dricka drinkar på 1900 sen får vi se hur natten slutar. Min helg kommer bli den bästa. Jag älskar våra jultrippar tillsammans. För jag får umgås med dem jag älskar mest, Mamma, Pappa & Syster. Kärlek till dem.

 


jag är...

...badsugen, så jag funderar på att tappa upp ett skumbad & ta med mig fyra stycken pipparkakor & näsdropparna ( ja, jag har otrivin näsdroppar inte nässpray, köpte dem på cypern i sommras de är bäst, medicin från utlandet är tusen ggr bättre) och ligga där ett tag även fast klockan nästan är tolv. Kan vara skönt att slappna av lite eftersom hostan inte ger sig & en täppt näsa har fått liv. I hate do be förkyld ! 

Jo men så får det bli hejsvejs, melajki !  

delicious...

...maten vart verkligen det. Jag & Syster njöt av den, hon med en öl och jag med ett glas cola. jag har druckit lite FÖR mkt julmust under mina två dagar med feber, nästa 3 liter, inte undra på att jag varit så kissnödig. Så det var gott att syster hade med sig en cola istället. Stackars min tänder! Jag måste sluta dricka så mycket läsk. Men det är svårt när jag är en sådan törstig människa. Jag klarar mig inte utan dricka. Jag tycker inte om mjölk, vilket hade varit bra för då hade jag druckit massor med mjölk istället. Jag tycker vatten inte smakar något. Så då blir det bara läsk & saft & kolsyrat/smaksatt vatten kvar. Vilket inte är bra alls för tänderna. Till och med en kund sa till mig i kassan en gång när jag drack cola i kassan " det där är inte bra för tänderna ung dam". Då blev jag putt och tänkte att han säkert var tandläkare. Sköt ditt jobb PÅ ditt jobb, inte på mitt jobb. Jag behöver lite socker för att klara av alla pass i kassan och speciellt de griniga kunderna.

Imorgon ska jag jobba sen ska jag hem och sova, jag ska vila tills vi åker ihelgen för jag vill inte ha tillbaka febern och jag vill inte att hostan ska bli värre. Den är alltid värst på kvällar & nätterna JÄMT ! Är det för man ligger ner & slappnar av eller ? Tell me please !

Jag lovar att det ska bli massa mer roliga bilder då jag får en ny digitalkamera eller skaffar mig en. För jag har ingen den gick sönder och Iphone kameran suger verkligen..

ciaoo

glädje...

...när jag vakna imorse och febern var borta, då vart jag glad, jätte glad för jag är verkligen trött på att ligga ensam här i soffan. Så jag tänkte eftersom jag ändå är hemma och febern har lagt sig kanske jag kan tvätta lite. Så jag traska ner till tvättstugan och se där det fanns en ledig tid mellan 14-17 så den boka jag. Gick upp och vila en stund käkade lunch sen börja jag tvätta och mellan tvättarna vila jag. Jätte skönt och ha tvättat nu. Gissa vad som dök upp när jag tvätta, som jag trodde jag hade slängt i soporna. Jo mitt acesskort till tvättstugan/soprummet. Så nu har jag slängt 250:- i sjön, fast har två acesskort. 

Min kära syster kommer hit runt sex snåret också, vi ska laga mat, eller hon får laga mat så jag inte hostar i den så hon blir sjuk igen. Det blir falafel & couscous med någon god sås till. smaskigt. Jag har som sagt svårt med det är med ensamhet. Det räckte att ligga ensam 24 timmar igår på soffan, nu måste syster komma. 

Prata med chefen idag, hon sa att vi var tre sjukanmälda idag, det kanske är något som går!? Tur iallafall att min feber är borta och att det inte blev någon svinisinfluensa för då hade jag säkert blivit sängliggandes (soffliggandes) i 14 dagar och det har jag INTE tid med. Måste ju jobba, helt klart. Sen ska jag ju på våran årliga jultripp i helgen, familjens alltså. Sen hoppas jag att träffa Camilla & Mathilda osv..kanske shoppa något kul.

Ne nu ska jag göra klart tvätten och invänta syster yster...ciaoo 

RSS 2.0