Saknar att kränga öl...

...Det händer inte så ofta längre nu tyvärr. Senast var på Öl & Whiskey mässan i Örebro i November. Men det har varit många roliga kvällar tillsammans. Sälen var fantastikst! ATP Stockholm Tennis Open var en vecka för sig inte nog att det var ett fantastiskt jobb utan jag knöt också band med en fantastisk människa. På en stadsfestival någonstans i Dalarna sålde vi slut på ölen innan festivalen var slut det var galet.








Examensklänning inhandlad...

...Denna vackra skapelse ska jag ha på min & min systers examensfest:


När vi ändå...

...ska testa en ny hårvårdsserie så köpte jag en ny hudvårdsserie med tre olika krämer:


Optimals Skin Energy Day Cream SPF 15
Energigivande och mjukgörande dagcreme med mineraler som ger en hälsosam, naturlig lyster. Innehåller återfuktande C-vitamin som skyddar mot fria radikaler samt ljusreflekterande partiklar som ger lyster. SPF 15 skyddar mot solskador.


Optimals Skin Energy Night Cream
Fuktgivande nattcreme med mineraler som återfuktar på djupet och återställer huden samt tillför energi och lyster. Innehåller mjukgörande och skyddande C-vitamin.


Optimals Skin Energy Eye Cream
Ögoncreme som innehåller återfuktande och skyddande C-vitamin samt hälsosamma mineraler och ljusreflekterande partiklar. Återställer ögonområdets naturliga lyster.


Jag återkommer med omdöme på dessa krämer när jag har provat dem ett par veckor.


Birthday wishlist...

...jag önskar mig:

- En snygg weekendbag
- Make Up Store presentkort
- NK presentkort
- Åhlens presentkort
- H&M presentkort
- DW klocka
- Bubbel uppskattas alltid


My makeup...

...När jag sitter här hemma med knät som inte riktigt har kommit igång till 100 procent så tänkte jag lägga ner lite tid på ett blogginlägg och berätta för er vad jag använder för produkter när jag sminkar mig. Då sminkväskan är kvar hemma i Stockholm så kommer jag inte ihåg alla namn och nummer. Men det viktigaste för er att veta är vilka produkter det är. Om ni blir sugna på att prova sen så måste ni ju hitta era egna nyanser.

Bas:



1. Först lägger jag MUS age perfect serum i hela ansiktet och låter den torka in ordentligt. Hyn blir alldels len och fin, precis som en babyrumpa.



2. Sedan lägger jag Cliniques Redness Solutions Daily Base SPF 15 i hela ansiktet. Den döljer röda fläckar man lätt kan få i ansiktet. Det blir en perfekt bas att jobba på med resten av sminket.



3. Sen lägger jag Giordani Gold Mineral Therapy Concealer runt ögonen (finns det blemmor lägger jag det på dem också). Personligen gillar jag "blöta" concealers vilket denna är. De fasta tycker jag lätt blir lite "kakiga" i ansiktet.


4. Jag lägger en foundation ifrån Clinique i hela ansiktet. Den täcker alldels perfekt och det ser inte ut som att man har fått en "mask" pålagd på ansiktet. Tyvärr minns jag inte riktigt vad den heter då jag köpte den på flygplastsen i London. Men Flaskan ser precis ut som den på bilden. 



5. Sen lägger jag på Mary Kays Mineral puder. Detta puder passar mitt ansikte perfekt och gör inte hål i plånboken när jag köper det, det gör vi tummen upp för.


6. Till vardags använder jag inte bronzing powder men när det är dags för en "hel" makeup inför festligare tillfällen då anväder jag mig av Maybellines Dream Sunglow Bronzing powder. Min hy har en tendens att se påmålad ut när jag använder vissa sorters solpuder dvs att de är alldels för mörka för mig. Men detta passar mig perfekt.


7. Sist men inte minst i sminkprocessen är rougen. Den jag använder mig av är Palinas I feel Pretty. Den ger en naturlig look. Jag är inte mycket för en rouge som är skrikigt rosa eller brunaktig. 


Ögonen:


1. Först lägger jag denna Brush on Brow från Palina på ögonbrynen tillsammans med Bryn penseln ifrån Palina. Denna använder jag för att jag tycker att ögonbrynspennor lätt kan göra att det ser alldels för "påmålat" ut. Dock ska jag inte sticka under stolen med att när jag har superbråttom använder jag ögonbrynspenna för att det kräver lite mer tid att lägga på Brush on Brow.



2. Jag använder mig av Oriflames svarta Beauty Eye Liner Stylo på ögonlocken. Den kladdar inte alls och är som en tuschpenna vilket gör det mycket enklare att måla raka och fina linjer.


3. När jag ska på lite festligare tillställningar så använder jag denna Stardust från Palina på ögonlocken. Denna färg blir så otroligt fin på och heter Angelina.


4. Maybellines One by One volume express mascara har jag fastnat för. Älskar gummiborstar, kan inte använda mig utav något annat. Då blir det bara kladd och spindelben.


Läpparna:



1. Detta Cozy gloss från Palina är perfekt både till vardags och till fest. Det sitter som berget. Färgen jag använder är Tess.


Detta är produkterna som ligger i min sminkväska. Det vore jätteroligt om ni ville dela med er av vad era sminkfavoriter är? Tell me...

My dream bag...


Louis Vuitton Petit Noé


Torsdag...

Imorgon ska jag hem till min syster en sväng. Hon har bjudit hem sina vänner på myskväll så hon tyckte jag skulle komma dit och få träffa lite folk. Det blir trevligt. Idag har jag varit hemma exakt en månad och varit ute från huset max 3-4 gånger. Man kanske tror att jag skulle vara lagom galen vid det här laget och klättra på väggar! Men jag tänker framåt att det här är för att jag ska få ett helt och stabilt knä så jag biter ihop och ser fram emot sommaren!

Här kommer en bild från sommaren 2009 när vi besökte PIP.


Jag vet, bloggen suger...

...men jag gör inte mycket om dagarna ska jag säga. Jag tittar på TV/DVD, jobbar lite och äter typ. Inte mycket mer. På 4 veckor har jag endast besökt mina mostrar en varsin gång (de har fyllt år), ICA för jag höll på att klättra på väggarna (helt slut efter ha varit på ICA i 30 min) och ett besök hos min sjukgymnast. Hur klarar jag mig utan att bli tokig? Jo jag vet att det är för en bra sak! Jag kommer få ett helt och stabilt knä! Orkar inte bli en klagomur!

Imorgon ska jag träffa min gamla sjukgymnast här i Örebro istället för att åka 2 h till Sthlm för att bara låsa upp ortosen. Ska bli spännande, han är sjukt bra. Kommer nog få lite bakläxa dock har inte klarat 45 graders böjning ännu och imorgon ska vi låsa upp till 60 grader. Hoppas att han kan böja och rycka lite i knät så det blir lite mer rörligt.

God kväll mina vänner!


Sachajuan...

...Eftersom jag har hört att det är bra att använda hårprodukter av samma märke så köpte jag en hel serie med schampo, balsam, leave in conditioner och hårspray.

Jag har bara hört positivt om märket Sachajuan så det blev det lyckliga märket som jag beställde.

Jag kommer inte börja använda det förrän jag kommer hem till Stockholm och knät slipper ortosen.

Återkommer med ris och ros!


Det händer inte...

...medans jag ligger hemma och väntar på att knät ska återhämta sig efter operationen så var syster på födelsedagsfest i lördags. Det är helt sjukt, man kan knappt tro det är sant MEN hennes knä hoppade ur led. Precis vänster knä som jag har haft problem med. Hur stor chans är det?

Imorgon kommer hon ut hit till landet så ska vi ligga tillsammans på soffan och titta på serier. Vara handikappade tillsammans.

Jag tycker otroligt synd om henne för jag om någon vet exakt hur det känns. Inte roligt!


Nu ska jag berätta vad jag vill göra just nu...

...jag vill: dansa en hel utekväll, springa runt i klackar, ta en promenad runt skogen/vinterviken, bara ta en sväng på stan, ut och käka på restaurang, dricka bubbel med mina vänner och bli alldeles fnissig.

Ja allt jag INTE kan göra i mitt tillstånd! Ge mig sommar så det värsta är över!


Jag har bloggat dåligt sen operationen...

...men jag mår helt okej. På fredag har det gått 3 veckor sen operationen. Då ska jag på besök hos min sjukgymnast, han ska låsa upp min ortos ett par grader så jag kan börja röra en aning på benet. Nu är det i rakläge.

Har haft besök av Kati, Jessica, Anna, Mira och på torsdag kommer Martina hit. Guld värda som tar sig tid att komma och hälsa på.

Nu blickar vi framåt på fredag är det även halvtid med ortosen!


RSS 2.0