Underbart...

...jag är färdig! Ni kan från och med Torsdag kalla mig Resekonsult! VG på examensarbetet! Fantastiskt! 2 år har svischat förbi! Jag är så stolt över mig själv! Nu när skolan är slut öppnas dörrarna till nya möjligheter!


Jag <3 sommar...





Sommar är den bästa årstiden utan tvekan. Dessa tre bilder ovan är tagna sommaren 2011 när mamma och pappa var på besök. Vi hängde på klipporna och drack bubbel. Vi käkade fantastisk mat på Thaiboat.

Det bästa på sommaren är nog mina klippor ungefär precis ett stenkast utanför dörren. När det är en varm och soliga dag kan man sitta och njuta till 22:00-23:00 utan att frysa och solen gått ner. Det är livet det.

Ser fram emot många långa sommarkvällar med mina damer i sommar!

Back in the days...

...bilden nedan är tagen maj april 2010 kvällen då mitt knä hoppade ur led för tredje eller fjärde gången. Nu hoppas vi på att slippa det efter operationen.

På två år har mitt hår växt en hel del också ser jag.

Även när jag ser denna bild tänker jag tillbaka på min underbart fina lägenhet på Storgatan. Den var himmelsk! Om man hade den i Stockholm City hade jag inte klagat. 2 rum och kök på 70 kvm. Stort badrum med badkar, walk in closet, balkong och parkettgolv. Vad mer kan man begära?



En bild många minnen...

Idag har jag...

...tillsammans med gruppen gjort klart vårt examensarbete. Snoosat 6 veckors bebis. Fått 6 veckors bebis att skratta för tredje gången i sitt liv. Druckit bubbel . Ätit jordgubbar. Tränat hårdare än aldrig för.


50 dagar kvar till midsommarafton...

...tiden går fort när man har roligt. Det känns som jag nyss firade midsommar. Jag får har lite milstolpar nu när knät inte är helt hundra. Min första milstolpe jag har satt är 18 maj för då är det dags för Mor & Dotter festen. Jag vill klara av att gå som en vanlig människa och orka en helkväll. Om det krävs mer tid så är milstolpe nummer 2 den 31 maj då är det dags för examens lunch & middag sen den 2 juni är det dags för examensfesten. 9 juni är vankas det 25 års fest i Bålsta. Sen är sista milstolpen midsommar den 22 juni. Jag vill klara av alla dessa tillfällen med ett helt knä och ett leende på läpparna kvällen igenom.

Förrsten så var jag hos min sjukgymnast idag. Jag gjorde mitt personbästa. Jag har plussat på 10 grader så nu har jag 55 graders rörlighet i knät. Jag klarade även av att lyfta hela mitt ben med lårmuskeln. Det låter hur lätt som helst för en hel människa. Men efter operationen har min lårmuskel "gått i vila" så det är bara att kämpa på för att väcka den till liv. Idag kom jag en bra bit på vägen iallafall.




Midsommar 2011

After plugg...

...har suttit i en brassestol innanför (min lägenhet är grym när det gäller soltimmar och öppna fönster) mitt fönster med Bosse & en Corona. Jag klagar inte på livet! Såhär skulle det alltid vara!


RSS 2.0