helgen är nu över, måndag är här igen...

...i Fredags efter vårat studiebesök gick de flesta i klassen till Broder Tuck och käkade god mat och drack lite goda drycker. Det här var alltså ca 12:30 på dagen. Efter 2½ las vin vid en fem halv sex var det dags att ta pendeln hem för att sova lite. Skulle ju få min July på besök. Hon dök upp i Kungsängen vid dryga nio tiden. Då åt vi lite tomatsoppa sen sov vi. På lördagen hooka vi upp med Mathilda & Malin för lunch & shopping. Det vart ett par förbaskat snygga stövlar, liknar Acne´s pistols. Fin fina! Min nya kärlek kan man säga. Sen var det dags att bege sig hem till Mathilda för att fixa & trixa & ta en cosmopolitan för att sen bege oss till Bromma & Anna-Maria för sex and the city fest. Det var tapas, bubbel och massa mys. Tog taxi till F12 mysigt ställe det där, avsluta kvällen med att sitt utelåst med Mathilda i en timme i hennes kalla trapphus. Söndaglunch blev tacobar.

Nu är det måndag & nya tag. Jag har pluggat nu på kvällen en del, duktig som jag är. Imorgon är det dags för studiebesök på Ving vid DN skrapan, kan bli kul. Sen på kvällen tänkte jag besöka Kusin för lite mat & mys.




jag älskar den sista bilden, det är sådant liv i den!

mus i sitt eget hus...

...jag har bara ett två timmars studiebesök imorgon, det firar vi med vin, visst Camilla? Jag saknar sara bella hannah bea malin & robin! ni gjorde min vardag förut!

kärlek.

ajuste...

...en rättelse bara, jag ska ju iofs inte ENDAST ligga på playan på en solstol under hela min semester. Självklart ska jag ta en båt över till Phi Phi för att hälsa på en av min bästaste. Som funnits länge i mitt liv, ca 10 år.

 
my lovely Malin

en blandning av dessa karlar...

...skulle jag absolut inte tacka nej till, någon som känner till en karl som är en blandning av dessa tre?




syster slog en pling...

...från Grekland. Lite avundsjuk är man, vill också ha sol semester, men för min del är det "bara" 115 dagar kvar sen ligger jag på playan och sörplar paraply drinkar i två veckor på härliga Kata Beach! Dagarna går fort så snart är det dags.

Idag var det löning, det märktes på stan alla hets-shoppa runt omkring. Jag var bara på stan för ett ärende (skulle köpa en jacka till Hannah Montana). Men jag råkade kika in på H&M och då råkade jag köpa en jätte fin trenchcoat! Fin nu till hösten tänkte jag. Men hursom det var galet med shoppinglystna folk. På lördag dock ska jag, Julia & Mathilda vara de som springer runt som vi hade eld i baken. På kvällen var det ju från första början tänkt för en kräftskiva, men så tänkte vi "fasen va kladdigt det blir" så vi har ändrat tema från kräftskiva till "sex and the city fest". Med lite plockmat, bubbel, klänningar, klackar och tjejsnack. Kan bli galet bra! Avslutar kvällen med en utgång, var får vi vänta & se!

På fredag har vi bara ett studiebesök i två timmar hur skönt är inte det, mellan 10-12! Men imorgon har vi heldag 9-16, dags för projektmetodik. Imorgon funderar jag också på om jag ska börja skippa metro på pendeln på morgonen och börja läsa lite kurslitteratur, börjar nog med svenska skrivregler!



projektarbete nr2...

...ja idag fick vi projektarbete nr2, så vi har nu 2 projektarbeten som löper parallellt, men det är väl det här som är resebranschen många bollar i luften samtidigt. Jag ser dock fram emot det, idag satt vi med gruppen och smed en massa planer, det börjar bra iallafall så får vi se hur det slutar. Imorgon ska vi prata om projektarbete nr2. Ska även förbi sjukgymnasten imorgon så ska vi slita lite i knät & träna lite. Blir säkert bra. Saknar dock min gamla sjukgymnast, han var lika mkt sjukgymnast som vän kan man säga.


kärlek...


snabbvisit...

...ihelgen gjorde jag en snabbvisit i Örebro, endast för att träffa familjen. Pappa hämta upp mig efter skolan i fredags så körde jag hem. Vi hade taco/vin kväll hemma på landet även Ullis & Adde anslöt och gjorde sällskap. I lördags så kollade jag på kungen med familj på järntorget. Snygg är C.Philip. Jag fick även veta en lite hemlis om en viss bokning som jag ser fram emot. Idag har jag bara varit hemma och myst. Sen åkte jag med kusin med familj hem till Sthlm. har veckohandlat nu så jag kan laga kvällmat & matlådor & även frukost. Nu ska jag fixa en matlåda, duscha & sist men inte minst Irené Huss i sängen.

tack för mig kärlek till er.


...

I guess you can hang with me...


förra onsdagen, min sista semesteronsdag...

...då hade jag som sagt finbesök här i storstaden.


SnyggLotta...

lovley Sanna...

Fina Kina Bella...

Tack tjejer ni gjorde min Onsdag


Kommunikation & Marknadsföring...

...den kursen startade vi idag. Den känns verkligen jätte intressant. Alla övningar vi gjorde idag kändes speciella men riktigt roliga. Grupparbetet vi även genomförde idag var super kul då vi fick klippa & klistra ihop ett collage om vart vi står idag & vart vi tror att vi står om två år då vi tar examen. Vi fick även ett projektarbete vi skulle sätta igång med som kommer löpa under hela terminen. Det projektet löd "starta en nätresebyrå", intressant. Har suttit och brainstormat nu ikväll på olika förslag & kanaler man kan ta hjälp av, tänkte vara lite förberädd när gruppen ska träffas.

Förlåt är dålig med bilder, kommer inom snarast för börja bära med mig kameran i vardagen.

Kärlek till mina hjärtan... 


min grej...

...helt & hållet. Jag är glad att jag har valt just det här. Mina kurskamrater verkar toppen och riktigt sociala, precis som jag. All information går raka vägen in i huvudet o lagras. Jag trivs redan efter två dagar. När man pratar med alla så märker man de flestas stora intresse som är resor. Allas stora fråga idag var när det blir juluppehåll & när vi sätter igång igen, för att folk vill boka in resor. Nej gud det här är HELT rätt. Alldeles nyss beställde jag kurslitteratur för dryga 1000:-, hade tur att syster min hade en av böckerna jag behöver. Imorgon sätter vi igång med den första kursen som är "Kommunikation & Marknadsföring" den verkar super intressant.

Jag är lika trött som jag var igår så ska lägga mig igen kika på lite TV, imorgon så lovar jag er att jag ska lägga upp lite bilder ifrån helgen i Örebro.

Kärlek till er där hemma!


dag ett avklarad...

...ja då har jag varit första dagen i skolan. Det var mycket nytt att ta in så det här kommer inte bli något långt inlägg då jag är SUPER trött. Jag har varit duktig och ätit kvällsmat och även gjort en matlåda tills morgondagen. Imorgon ska vi börja dagen med datorkunskap & avsluta dagen med specifik information om just Resekonsult linjen.

jag saknar mamma & pappa & syster så jag kanske gör en visit hemma hos dem ihelgen. vila upp mig efter första veckan i skolan, ta det lugnt & ta in all information.

godnatt mina hjärtan så här klockan åtta på kvällen.


fyra veckors semester...

...har nu nått sitt slut. Vad har jag hunnit med dessa fyra veckor då? Gotland i 5 dagar, vilket var super roligt. Ångrar inte en sekund att jag åkte dit. Gotland är Sveriges sommarparadis, när jag blir sådär svinrik som jag planerar att bli en dag så ska jag köpa mig ett sommarhus där, ja det ska jag! Jag har hunnit umgås mycket med mina vänner, mina älskade vänner. Sist men inte minst jag har flyttat från mitt kära Örebro, till underbara Stockholm. Imorgon börjar mitt "nya" liv kan man säga, jag sätter mig i skolbänken igen. Jag ska kämpa som bara den, göra det ytterst bästa ifrån mig för det är jag själv som har valt att göra det här.

Så från och med imorgon klockan 10:00 är jag student på Frans Schartaus Handelsinstitut!

mamma & pappa var här en sväng idag vi åt lunch tillsammans och umgicks. Kärlek till dem. Syster kommer nog hit på onsdag, det ser jag fram emot för jag saknar henne med massor. Kärlek till henne också.


onsdagskul...


korkar upp hemma hos Samuel, dags för fest när vi hade finbesök från Örebro


frisyren styrs...


vin är gott


snyggaste Sami & Lotta...


fin skjortan åkte på...


sanna & bella..


lekdags...


snygglotta..


Fina Sami med Bobby...


på Josefinas och tar en drink...


snabbstop på 7eleven för en matbit...


glad tjej på collage...



Vi hade en sjukt rolig kväll dock så slängde damerna in handduken runt tre snåret men jag var i fin fom för att fortsätta kvällen så jag och två killkompisar tog oss vidare till SpyBar och dansa till stängning. Fantastisk kväll må jag säga.



jag köpte ett nytt halsband...


jag tyckte iallafall att det var döläckert!


Mysig kväll på Kungsholmen...

I eftermiddags tog jag pendeln till Karlberg och bytte till tunnelbana vid St Eriks Plan & åkte till Kristineberg för att ta en promenix på 5 minuter för att hälsa på min kusin Jessica hennes karl Tony och så klart mina gosiga lilla Ville. Jag fick världens godaste mat kyckling blandat med cremé fraiche, vitlök, lök, paprika & svamp i en tortilla som sedan gratinerades i ugnen med riven ost på. Jag höll på att smälla av så gott det var. Till det drack vi gott rött vin. Sen somna Ville och Tony drog iväg för att åka lite wakeboard så jag & Jessica fortsatte med lite rött vin & frågesport. Till efterrätt fick jag brownies med vispad grädde. Nyss hemkommen och sitter i soffan och kikar lite på tv sådär som jag gillar att göra innan sänggång.




världens bästa Ville


Grattis...

Mamma & Pappa som firar Silverbröllop idag!


godmorgon...

...eller ska man säga godförmiddag? Nu medans jag bor själv och fortfarande har semester så tar jag lite extra sovmorgon så idag gick jag upp 12. I eftermiddag ska jag hem till kusinvitamin och hälsa på, ta med mig lite vin i utbyte av mat, haha. Men nu ska jag duscha lite.

kärlek.


jag vill ha solsemester nu...


det här är sist nu när mamma & jag var på Mallorca när jag var sjukskriven. Nu måste jag vänta på sommar & sol till den 18:e december.


synden straffar sig själv?


såhär gick det för Camilla när hon skulle planka på pendeln i fredags! Fina röda märken


lovley monday...


tapas måndag med gul vattenmelon, passionsfrukt, avocado, gorgonzola/mascarpone ost med salta kex, serrano skinka, chorizo salami, salchicon salami, iberico ost & en lite flaska vitt vin. Som sagt man måste unna sig, speciellt när man har semester.


ikväll unnar jag mig...

...ja för att det gör jag. Alla härliga lyckliga par som är tillsammans unnar sig jämt mysiga middagar och gott att dricka. Det kan man gör som singel också, sådäså! Ikväll när det är färdigt så ska ni få en bild på myset!

Idag var jag inne i stan & letade present till Malin, men det fanns inge bra så jag får kolla i Örebro på fredag. Blir bättre så. Men SÅKLART hitta jag något till mig. Jag kan fan i hålla mina fingrar i styr, så jag inhandla ett halsband. Jätte fint från Vero Moda. Sen fick jag min avisering från H&M så det är bara för mig att hämta kläder till helgen då jag kommer hem. Härligt hoppas allt passar som en smeck!

Tågbiljetterna är även bokade så på fredag förmiddag kommer jag hem över helgen. Jag ska träffa mina kära vänner som jag saknar otroligt mycket nu när jag bor här i Stockholm.







jag funderade på en sak här också, om man saknar en person och säger det till den, men inte får någon respons tillbaka, har den då gett upp vänskapen?


maybe kharma will give back...

...men jag ville verkligen ha den där "rull lådan" som man har under sängen. De var slut helt slut i hyllan. Sen såg jag en på en annan vagn som bara stod där. jag gav det en stund. men ingen hämta vagnen. så jag tog kartongen, så nu är den min. tack! :)

förr var det mobil...

...nu är det nyckelknipan. Förr kunde jag inte gå hemifrån utan mobilen, glömde jag den så flög tankarna runt i huvudet "tänk om jag missar något viktigt". Men nu känner jag att missat samtal eller ett sms kan man besvara när man har tid eller kommer hem. Men nu när jag har flyttat till Camilla så är det nyckelknipan som verkligen MÅSTE med, för stänger jag dörren utan nycklarna är jag utelåst och det vill vi ju inte ska hända.


jag bara lever...

...innan jag åkte iväg för att möta upp Mathilda avnjöt jag ett glas rosé vin i mitt sköna lugn, det smaka riktigt bra. På Vapiano så jobbade Adam, bästa Adam. Så där avnjöt jag en supergod middag bestående av en Pizza prosciutto e funghi & coca cola. Mätt god & glad så tog jag pendeln hem igen till lugnet, tvättade bort sminket, satte på tv´n och hällde upp ett glas vitt. Så nu sitter jag här i soffan och känner att flytten var heeelt rätt. Nu är det bara skolan kvar att känna efter, men jag tror att det kommer bli så bra, tror inte ni? Utanför fönstret så åskar det, jag brukar inte tycka om det, men just ikväll finner jag det mysigt tillsammans med mitt glas vin.

Nu ska jag återgå till soffläge under täcket & kika på filmen, den verkar rolig.

kärlek till er alla speciellt till mamma pappa & ullis!


då var det bara jag...

...kvar här i Kungsängen för Camilla tog sitt pick & pack och åkte hem till Örebro för att hon har semester nu, hon kommer inte hem igen förrän den 20:e tidigast. All alone in Kungsängen, men det ska nog gå bra! jag tog ett bad det var skönt & avslappnande så drog jag även på mig en 10 minuters ansiktsmask, det var skönt. Nu ska jag sätta på lite smink på mitt färglösa ansikte och klä på mig något snyggt och sen ta pendeln in till stan för att möta upp Mathilda kl åtta. Vapiano it its!


då har jag bott in mig...

...här hos Camilla, kom hit i torsdagskväll då packa jag upp och sen tog vi en kvällspromenad ner till sjön och stranden. Mysigt samhälle här i Kungsängen. Igår så tog vi bilen & åkte till sopstationen & slängde Camillas gamla vinterdäck eftersom de är förbjudna nu (dubbfria). Sen åkte vi in till stan och mötte upp Nadja käkade kvällsmat åkte hem & gjorde oss iordning och drack goda drycker. Tog pendeln in och gick till Snaps, sicket mysigt ställe. Sen gick vi vidare och hamna på TGI Fridays och drack goda drinkar och vart bjuden på en, se där. Sen var vi påväg mot Soli men Camilla fick kramp i magen så vi åkte hem med en super god Taxichafför han var riktigt pratglad. Nu sitter jag här och kollar lite tv och ska snart springa iväg & handla lite så jag kan göra lunch.

Planer inför veckan då, ikväll ska jag och Mathilda käka middag på Vapiano vid kungsbron då blir det tjejsnack och vin. Imorgon kommer Mamma & Pappa då ska vi till IKEA och köpa säng och umgås hela dagen. På tisdag ska jag hem till min kusin då ska vi dricka vin och käka god mat. Onsdag blir tvättdag. På torsdag ska jag träffa min nya sjukgymnast för första gången se vad han har att säga om mitt knä. På fredag åker jag hem till Örebro och ska på lite födelsedagsfirande. Sen börjar skolan. Det ser jag fram emot.

jag saknar mammsen pappsen & ullan lite redan! men som sagt mamma & pappa kommer ju imorgon!

kärlek!


...

...hejdå örebro


jag var sjuk så jag tog en bloggpaus!

Men om två dagar flyttar jag så då ska jag försöka uppdatera massa mer så ni har kolla på vad jag hålls med!


RSS 2.0