Operation gick...

...jättebra enligt min läkare. Känns bra att den är över trots att man inte minns pga narkosen. Tack Gud för att narkos finns! Det var ett par jobbiga dagar efter OP men vart utskriven i måndags så nu sitter jag hos mamma och pappa på landet och rehabar! Ska ha ortos i 6 veckor de första 3 ska den vara i låst läge så ni kan kalla mig kapten enben.

Återkommer om hur dagarna på sjukhuset var.


Välkommen...

...ut till världen! Ville har blivit storebror! Grattis!

Har nu inte en bakterie kvar på kroppen duschade nyss i bakteriedödande medel! Så är det när man ska opereras. Imorgon är dagen D. Vi får se om jag kommer orka skriva något hör imorgon.

Önska mig lycka till!


Nanny Josefine...

...så är det. Ikväll ska jag vara barnvakt åt Lilleman! Ska ta med mig geléhallon & bubbelvatten för det är hans favoriter. Det är trots allt lördag!


Vilken lycka...

...om "Viggo" tittar ut på onsdag. Vi håller tummarna. Jag och storebror Ville får vara hemma och vänta på goda nyheter!

Min Villman ska bli storebror!


Förberedelser...

...japp! Idag har jag varit på SÖS för mitt inskrivningsbesök inför min operation som ska genomföras om 10 dagar. Fick först träffa en sjuksköterska som gick igenom min hälsodeklaration som jag fyllt i. Sen tog hon blodprover, fyllde tre rör med blod. Jag är inte något fan av att bli stucken så det var väl det jobbigaste idag. Hon tog även ett EKG på mig. Efteråt träffade jag en läkare som berättade lite om operationen och besvarade mina frågor som jag hade. Sist fick jag träffa anestesiläkare dvs narkosläkaren som så fint förklara för mig att ryggbedövning var det bästa alternativet. Jag höll inte med och det blir full narkos nästa fredag. Avslutade denna dag med ett sista besök hos min sjukgymnast innan OP. Mina nya sjukgymnast är riktigt bra. Han peppar på och tycker att jag är riktigt duktig. Nu ser jag inte han förrän efter OP!


Imorgon...

...är det två veckor kvar till operation. På måndag är det inskrivning. Jag märker att det börjar närma sig. Sömnen blir störd. Jag vrider och vänder på mig med tankar på hur ska det gå? Hur länge kommer jag vara sjukskriven? Hur ont kommer det att göra? Hur kommer ärret att se ut? Ja det är en hel del obesvarade frågor i mitt huvud!

Men denna helg ska jag ägna mig åt att fira finaste syster som fyllde år igår! Det blir middag på Wobbler. Kommer bli fantastiskt mysigt! Jag ser även fram emot imorgon då jag får träffa Mathilda som jag inte träffat på år och dagar!


Frisk luft...

...är fantastiskt! Mer promenader för Josefine. Iallafall i två veckor framåt efter den 23:e kan det bli svårt att ta sig framåt ett tag!


Helgen...

...har nått sitt slut. Fin begravning! God mat! Underbart sällskap! Familjmys! Tidiga kvällar & mysiga frukostar. Jag älskar helgerna! Helgen är helig!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/404887/images/2012/pic_192436341.jpg" class="image">


RSS 2.0