Trött.se...

...det är precis vad jag är precis hela tiden. Snart måste det hända något. Jag orkar ingenting! Efter jobbet är det raka vägen hem. Är glad om jag orkar laga mat. Blir en del mackor & the. Idag var jag på AW med gamla klasskompisar, det var hur trevligt som helst fastän jag gäspa mest hela tiden.

Nej du...orken, vart har du tagit vägen? Jag är trött på att vara trött! Tröttheten bär med sig mycket huvudvärk vilket vi också är trött på.

Nej varma vår/sommarkvällar ni är varmt välkomna! Ni är efterlängtade. Tar ni med er orken?


I önskans tankar...

...nedan finner ni ett litet urplock på min "wishlist". Alla damer har vi en sådan. Saker man köper när man har gjort något bra ifrån sig eller som man kanske önskar sig i present när man fyller jämt.
 
Mulberry Bayswater Bag (Color: Oak)
 
Marc By Marc Jacobs Watch (Color: Rosé)
 
Converse Shoes (Color: White)
 
Tom Dixon Lamp (Color: Gold)
 
Tom Dixon Flash Tables (Color: Gold) Kan inte riktigt bestämma mig vilket av dessa jag vill ha
 

Förkylningen i från helvetet...

...jag var inställd på att gå till jobb idag trots förkylning & feber. Men har inte blivit bättre under natten snarare sämre. Jag har hostan i från helvetet, hostar tills jag nästan spyr och får ont vid nyckelbenen. Jag gjorde ett försök att gå upp klockan halv sju för att sminka mig. Men var alldeles utmattad av febern och fick bädda ner mig igen. Det är ganska ångestfyllt att starta semestern med matförgiftning och avsluta den med förkylningen från helvetet. Vad har jag gjort för att göra mig förtjänt av detta?

Snälla gör mig frisk igen!


Fantastisk semester...

...önskar att den hade varat minst en vecka till. Kroppen fick en chock av att komma hem till kylan så åkte på jordens förkylning och feber. Längtar tillbaka och nu är det bara att börja planera in nästa semester. Är lite sugen på Jamaica faktiskt. Har ni några tips på härliga resmål?


RSS 2.0