Mors dag...

...Ja idag är det alla mammors dag. Jag åkte in lite tidigare till jobbet vilket resulterade i att jag fick gå en timme tidigare ! UNDERBART! Med tanke på att jag & syster skulle bjuda mamma & pappa på middag på Harrys. Klockan 7 infann vi oss på en underbar uterservering (harrys) där solen lös för fullt. Vi beställde in massa god mat och även massa goda efterätter. En helt underbar söndag skulle jag vilja påstå.

Denna vecka blir tuff högst upp på prio-listan står träning, sedan plugg och såklart massa jobb. Har min sista tenta på fredag och jag känner att jag måste klara den, kul att annars ha en tenta släppandes till slutet av sommaren? nej inte speciellt. Jag SKA klara den.

Morgondagen hörde jag skulle bli väldigt fin, börjar inte jobba förrän 15:00 så tänkte hinna med ett träningspass på friskis&svettis & efter det tänkte jag ta mig till stadsparken och sitta och plugga och även ta med en pastasallad, sitta där tills det är dags för jobb igen. Man måste utnyttja alla stunder i solen.

Sommaren 2oo9 kan bjuda på en hel del roliga stunder, vecka 29 i Grebbestad, vecka 31 på PIP festivalen i Karlskoga och vecka 36&37 i cypern...Sen en hel del annat bus..22 juni får jag ta mig ett glas vin igen. SUMMER LOVE !

haha..R gjorde en B det var riktigt roligt !

ciaaoo bellaaa...

som jag lovade...

...lite före och efter bilder på Linn´s hårförlängning..here they come!

Linn före förlängningjuly hairdresserklar !
1.Linn före
2.Julia Fixar
3.Linn efter           
4.Min RayBan jag fick av mammsen & pappsen i 21 års present     


Ikväll bestämde jag mig för att gå till salongen imorgon bitti och färga håret, vågar inte färga hemma. Jag lägger allt ansvar i Julys händer så hon får fixa allt, har först tid på salongen klockan 10 för färg, sen efter jobbet ska jag hem till July och sätta i extensions. bli super snyggt hoppas vi !


Nu ska jag som vanlig sova en sväng om jag kan somna har lite sömnsvårigheter, ligger och kollar på tv, program på program utan och somna varje kväll, vid två snåret börjar det kännas tjatigt. BÖRJA SOV JOSEFINE ! ciaao

Silly boy get out of my face...

...Just nu sitter jag i soffan, nyduschad, ska snart fixa mig lite sen dra iväg till inget annat än jobbet såklart. Ikväll stänger jag stället som vanligt, så det blir ett 15:00-21:30 pass. Jag har inte en ledig dag förrän nästa onsdag..jätte roligt.
Work work. Det är ju tur att jag har så roliga jobbarkompisar som gör mina dagar värt att jobba..

Min förkylning börjar bli bättre, hostar inte lika mycket och snyter mig inte hela dagarna utan bara ibland nu.

Igår var jag hemma hos Julia en sväng kollade på när hon satte i extensions på Linn, det vart jätte fint, har tagit en före och efter bild, tänkte att jag lägger upp dem här på bloggen ikväll när jag kommer hem från jobbet för nu hinner jag inte det. Det är min tur imorgon kväll att sätta i extensions, ska bli långhårig för en gång skull. Men ska först färga håret imorgon innan jobbet för just nu ser det ut som en katastrof med utväxt och lite olika färger här och där, hoppas bara jag kan få samma färg som löshåret så det inte ser ut som hej kom och hjälp mig ! Jag tar en före och efter bild på mig med så ni får se hur det såg ut innan..

Ne nu blir det att blåsa kråkboet och sätta på lite aniskte och trampa iväg ..

ciaooo..

T.I.C...

...Sista tisdagen i månaden anordnas T.I.C på Harrys (tjejer i city) Det är bara för tjejer och det bjuds på en härligt god buffé och man kan köpa god dricka och gå runt och kolla på roliga grejer, olika företag varje gång, idag var Anna Lunda bla. där och Make Up Store, man fick lite smink, jag fick min favorit därifrån, twinkel eyeshadow (en blöt glittrig) denna färg hade jag inte så vart jätte glad.

Jag måste säga att det är jobbigt att vara ifrån folk en lång tid. Idag träffade jag Camilla det var super trevligt, hon tyckte jag hade lite stökigt i min lägenhet så hon börja städa (riktigt kul att hon kunde komma). Camilla och jag vi trivs ihop, vi hade smidit planer här för ett tag sedan att jag skulle ta mitt pick och pack & flytta till henne i Stockholm, men så vart inte fallet, vilket jag lite ångrar. Men nu var hon iallfall hemma här på besök i Örebro och jag känner att det är rent ut sagt SKIT tråkigt att hon ska åka hem imorgon. Jag skulle ha firat midsommar hos henne, men jag var tvungen att ställa in det. Så nu måste vi vänta jätte länge på att ses igen. Dö trist! Jag blir glad och skrattar i hennes sällskap. Jag måste bege mig till henne massa mer gånger i månaden än vad jag gör nu. Vi har haft för oss en massa bus, förfester på hotellrum, smitit ifrån efterfester, blivit uppraggade och meddragna till trevliga krogbesök, vi är ju till och med blodssystrar.



Förresten idag var jag och storhandla massor med mat för över tusen kronor så nu blir det att äta goda luncher och middagar även goda efterrätter bestående av ben & jerrys...wonderful !


PIP here we come, blondinen, brunetten & rödtotten !


ciaaaooo


Vecka 29...

..Yes då har jag semester och jag ska följa med Julia till Grebbestad då, jag vet inte om det blir hela veckan eller om det bara blir tosdag - söndag...Men det ska bli skönt att få komma till kusten lite, inte varit där på år & dagar...
Sol , bad & goda drinkar blir det nog då ...

Limo, drinkar, shots GALEN kväll var ordet.

sjuk? ...

...hur kul är det och vara sjuk? Jag har inte tid med det nu, jag måste träna och det går inte när man är sjuk, syster min kom och hämtade mig igårkväll vid halv tolv, hon tyckte synd om mig, har feber, hostar massor och spydde en hel del inatt. Men det har jag slutat med nu. Bara förkylning och feber kvar...Men det måste bort NU! som sagt har inte tid.

Barbie festen är uppskjuten, Julia hade glömt bort att hennes kära mor skulle ha 50-års fest. Det är inget man missar.

Jag måste storhandla så jag får hem massa god mat...Trött på ett ständigt tomt kylskåp, pengarna försvinner på att äta ute då, dåligt när man kan göra av pengar på annat roligt.

Ne nu ska jag vila lite på soffan igen, ciaoo...

Jobb kväll igår...

...den vart inte så dum, jag hade rätt roligt ändå. Inte för mycket folk, inte för lite folk, helt lagom. Ikväll kommer det väl bli desto mer folk, fint väder såklart, uteserveringen kommer att proppas av matglada & törstiga gäster. Jag hade i tankarna att sluta dubbel jobba för det börjar bli jobbigt samtidigt som man pluggar och tränar...Men vafan, snart har jag pluggat klart och jag skulle aldrig kunna lämna harrys & willys är där jag tjänar pengarna, det är bara att fortsätta, keep going strong girl..

Jag satt och lyssnade runt lite på youtube på både lite äldre låtar & nya så hittade jag en låt jag alltid lyssna på förr, Robyn - Bum like you.. My favourite thing to do is waisting my time on a bum like you...
Sen satt jag och klickade mig igenom alla mina bloggar jag läser dagligen och på en favorit blogg Katis. Där hittade jag en ny helt underbar låt som man knappt kan sitta still till Rihanna - Silly boy ft. Lady gaga.

Nästa helg har Julia bjudit in till fest med det roliga temat "Barbie"..Ska bli riktigt kul att få klä sig lite roligt.
Det finns faktiskt en hel del olika sätt att klä sig som Barbie..Undra om man kan hitta sin Ken under kvällen.

Fram tills den 23:e Juni...


vilken hemsk jobbdag...

...hur kunde de tro att vi skulle klara oss på 4 kassörskor/kassörer på kristihimmelfärd efter klockan 19 ? SJUKT ! Och då kunde inte jouren kassan, så det var lååånga köer, men skyll inte på oss vi gjorde vårat bästa. Vi kom därifrån också som tur var. Ne det gjorde mig lite frustrerad så idag känner jag att jag inte var en trevlig kassörska. Får vara desto trevligare imorgon då jag gör dubbelpanna willys direkt till harrys. Welcome to my life...

Jag har iallafall inte nämt tidigare vart mina nya lägenhet ligger, den ligger inte mindre än en halvmeter från min nuvarande, det är alltså dörren mitt emot, byter från en 1:a på 53 kvm till en 2:a på 70kvm..Känns toppen nästa vecka ska tapetseraren komma och kolla i den nya lägenheten så vi kan planera lite. Jag har redan bestämt tapeter till köket och hallen för fina. Can´t wait !

Jag är ju lite smått beroende av Karl Fazer Marienne choklad kakan, men ikväll kom jag på att 70% choklad är guld värt det med och det ska ju vara lite nyttigare också. Jag har äntligen hittat något som smakar bra som är nyttigt, TACK !

Imorgon går jag som sagt på det klockan 16:00 jag är människa igen på söndag...Då kan ni nå mig igen ...

ciaaooo

Jag skulle kunna göra vad som helst...

...för ett glas rött vin just nu, men jag får inte. Kul att först när man ringer hem till mammsen & pappsen & frågar vad dem gör så säger det "vi dricker vin och äter jordgubbar", sen efter det så ringer mobilen då är det Kati gumman som ringer och frågar om jag ska följa med och ta ett glas vin. Roligt att när jag är som mest sugen och absolut inte får då gör alla andra det. Men jag tar och häller i mig en hel flaska den 23:e Juni, antingen för att fira eller för att sura..Hur som helst gott ska det bli..

Att sitta och stortjuta pga av ett en tv-serie är jag rätt duktig på, har i stort sätt gråtit alla One Tree Hill avsnitt sen säsong 3 kom, nu sitter jag här och kollade alldeles nyss Greys Anatomy och tårarna bara rann, är jag känslig? Eller vad är det frågan om.

Varenda lilla stund kan jag sakna, en hel del.. Men vad gör det nu ?


Jag älskar min hatt...

kan denna dag vara över...

...bara hälften kvar. Har avklarat jobb passet, nu är det bara skolan kvar. Idag ska vi ha postersession, kan bli kul och se vad alla har valt, hoppas vi är ensamma om att valt medling, lite roligare då. Snart så är skolan klar, måste bara börja att plugga till sista tentan så jag får den överstökad. Jag är en människa med massa bollar i luften samtidigt.

Det blev en lång resa för dig mister...

träning is the shit...

att ha börjat springa & träna på friskis ännu mer gör en att må bra. Ska forsätta med det här en längre tid.

ser INTE fram emot min onsdag låt den bli överstökad, ciaooo


B


I wish...

...I hade my new appartment. Att kunna inreda som man vill, välja egna tapeter fixa & trixa och inte minst bo själv...
Jag har saknat det! Sen jag flyttat hemifrån har jag haft två inneboende (en för tillfället) dessa två har bott hos mig för att spara pengar, men nu har jag kommit på, jag behöver ju också spara lite ibland och varför ska jag hålla på med välgörenhet? Detta är den sista inneboende jag har, någonsin. Sen blir det jag och mina kisseungar.

Ibland blir man lite grining och fundersam, varför inte bara ställa upp? Jag skulle gjort det för dig. Men det ska väl gå att ordna på ett eller annat sätt, min vän G brukar inte vara omöjlig. För går allt vägen ska jag spendera ons-lör vecka 31 i karlskoga på Putte i Parken och kolla på massa härligt band t.ex Millencolin ,Backyard Babies, Caroline Of Ugglas, Looptroop Rockers, Hoffmeastro m.m hur guld kan det bli, jag & julia, vin & musik...

Snart kommer J hem, det ska bli underbart, saknaden har varit stor. Sen saknar jag B lite då och då, men inte så farligt mycket, bara när jag känner mig ensam...

Jag har iallafall valt ut tapeterna till nya lägenheten en vitaktig jätte fin till köket, sen än ganska mörk fondvägg till hallen och ljusa väggar till den...Skulle vilja göra de andra rummen med, men vi får se hur generös hyresvärden är. De försnämda rummen är klappade och klara iallafall..Jag har köpt massa annat till nya lägenheten också, plock och grejer, kommer köpa de nya möblerna när det inte är långt kvar till flytten. Mest av allt ser jag fram emot att få inreda min walk-in-closet som jag vill ha den.

Nu ska jag sova sött en stund sen upp och jogga en sväng & sedan träffa min plutt Denise. ciaoo...

Grattis Norge får man lova att säga...

...Att de tog hem eurovision var ju toppen jag gillar låten & grabben...& att han tar hem det efter tolvslaget var ju otroligt eftersom det blev Norges nationaldag då. Så man har ju två saker att gratta! GRATTIS !

Personalfesten i fredags var underbar, hur rolig som helst, det hela började på Gokart banan, trodde aldrig jag skulle våga att köra runt där, men det var hur roligt som helst, nu vill jag åka Gokart massa mer. Sen börja vi pimpla öl & cider. Hoppade på bussen & åkte mot Harrys och käkade en underbar buffé på tredje våningen. Hur kul kväll som helst.

Igår kväll var jag hemma hos min kusin och gratta honom lite i förskott med massa god mat & eurovision på tv...

Idag ska jag jobba fastän jag är jätte trött...

ciaooo

tredje gången gillt...?

...Jag tror så, vi får hoppas jag fixar det, mer än så säger jag inte ! håll bara tummarna för mig.

Det är torsdag kväll/natt, jag bordde gå och lägga mig ska upp tidigt & jogga. Men är hur som helst iallfall ledig. Imorgon har vi våran stora personalfest på willys ska blir grymt roligt, men go cart & fest på harrys tredje våning.

Jag är orolig för mig själv en del, hur ska jag kunna släppa? Eller måste jag släppa? vi säger tänk om? Då kanske jag inte behöver...Vi får ta det som det kommer...

Nu ska jag nanna i sängen skriver en rad imorgon.

ciaaaoo

min helg kortfattat...

...Helgen har varit toppen, även fast jag tog ett extra jobbpass på lördagen så kändes det helt okej. I fredagskväll gick jag hem till Frida efter jobbet där var det lite folk så drack vi vin och drinkar och hade mysigt, men jag & Malin jobbnarkomaner som vi är gick hem redan vid en halv ett för vi skulle jobba dagen efter. Klockan 15:00 sågs vi på jobbet redan iordninggjorda för fest, kändes lite konstigt & sitta i kassan med massa smink & fixat hår..Mn vad ska man göra när man ska på fest direkt efter, känns lite sen att åka hem halv tio och göra sig iordning. Vi tog våra cyklar efter jobbet och cyklade hem till Julia på förfest det var riktigt roligt där. Sen mötte vi upp Kati och gick mot frimis där det var dööö lång kö, men vi gick in på vip vilket var förbaskat skönt. Är inge "kö" människa direkt. Igår åke jag hem till mamma & pappa och käka middag, på kvällen hyrde jag och Ullan film " systrar i jeans 2" riktigt bra en sådan där feelgood film.

Nu ligger jag i sängen och kollar tv för att gå upp om en kvart och duscha & fixa mig lite, ska hinna förbi och lämna filmen innan jobbet också. Mitt medarbetarsamtal vart inställt idag så ska inte börja förrän 15:15. I love bed...

Imorgon är jag ledig tack för det ...ciaaaoo..

jag gjorde det IGEN...

...det var en grej jag brukade busa med när jag gick på gymnasiet, det var Jackie som sa åt mig och prova, hon lovade att det inte skulle göra ont och att det inte var farligt..Farligt var det inte men ont som fan gjorde det får inte ens upp ögonen efter det. Så jag rekomenderar inte det...Att smeta tigerbalsam under ögonen, tårarna sprutar och ögonen svullar igen.

Den här gången kändes det lite extra..Förut har jag nog inte riktigt brytt mig, men någonting hade förändrats riktigt drastiskt, till det bättre. Jag kommer nog i hela mitt liv fråga mig fråga..."what if"

Idag pratade jag med min vän camilla i telefonen, vi tog beslutet att Jossan ska fira midsommar hos henne i Stockholm nu har jag inte varit och hälsat på på jätte långe så midsommar passar utmärkt. Får se vad vi hittar på för busigheter då. Jag vill iallafall äta jordgubbar och dricka massa gott vin och umgås med Camilla sen är jag nöjd med min midsommar.


Igår var jag hemma hos Kati på världens mysigaste myskväll. Det var jag kati & crille..Vi käkade grönsaker, dip, chips & choklad. Vi drack även kaffe, saft & vin. Vi kollade först på Sthlm boogie och njöt av skönsjungande musik. Vi kände oss inte riktigt klara efter en film så vi slog på en till rulle, det fick bli en klassiker...Sunes sommar. 
 
Om jag fick välja skulle det vara....ne nu vart jag sömnig vi tar det en annan dag.


hahah galen kväll
LEO säger Ciaaaoooo...


Snart så...

...Är jag klar med pluggandet på universitet för ett tag, den 5 juni skriver jag min sista tenta. De 3 första tentorna jag skrivit har jag klarat, konstigt nog, men är väldigt stolt över mig själv för jag gjort det. Snart så har jag hela 30 högskolepoäng.
Jag tänker bara jobba och spara pengar nu & ett tag framöver så jag kan boka min Thailandresa. Nu åker damerna bort så länge så denna gång måste jag åka och hälsa på dem 2 eller 3 veckor. Har aldrig klagat över att få lite extra semester.

Snart ska jag ta bilen och åka iväg och tanka sen ska jag svänga förbi Donken så jag får i mig lite mat innan mitt jobbpass på Willys, ikväll blir det 15:00-21:10 (om ni skulle få för er & hälsa på) ..Efter jobbet ska jag hooka upp med min snygging och pimpla lite vin, vi är värda det speciellt min snygging hon jobbade hårt igår och jag har inte sovit ett skvatt i natt för katten har sjungit för mig pga av att han opererades igår. Så fick sova en stund nu på morgonen/förmiddagen.

Nu ska jag blåsa kråkboet och åka iväg....

ciaaooo

jag skulle inte bli ledsen...

...Om vecka 29 ville komma nu på stört ! Jag har nämligen min första semester vecka då ska bli så otroligt skönt.
Den veckan hoppas jag på fint väder så man kan åka och bada och sola här i örebro. Blir det dåligt väder kan jag ju pyssla massor i min nya lägenhet jag har fått då.

Det finns 2 människor i mitt liv som har varit goda vänner, men som har visat sig vara riktigt falska..Alla människor kan inte vara underbara det vet jag också. Som tur är finns det massa toppen vänner som aldrig vänder en ryggen och beter sig dåligt, jag har dem kvar från barnsben...Den jag har känt längst och som fortfarande finns i mitt liv är Jenny min Jenny. Vi har så himla mycket minnen som vi delat tillsammans. Min "nyfunna" vän (känt en bra stund ändå) Kati, vi är lite "sisters in crime"..så otroligt lika, i våra sällskap kan man bara vara sig själv. Vi dömmer ingen utan andledning.

Snart kommer Joline hem det skålar vi för...nu ska jag sova.

ciaaaoo

lediga onsdag...

...nästan iallafall (jag går i skolan i tre timmar).

Igår så begav Jag & Kati oss mot marieberg&ikea för att kolla på roligheter, jag hittade lite till nya lägenheten. Kati hitta massor till sin. För en stund där hittade vi en klänning vi näst intill föll för pga av att den såg snygg ut och var billig, Jossan fick på sig den, så var vi inte lika förtjusta längre, klänningen fick hänga kvar där i affären på galgen. Efter en tripp till roligheter och shopping kallade jobbet på mig, så jag åkte och jobbade en stund. Sen åkte jag förbi och lämnade de första pengarna på harrys, Nu har jag varit rökfri flera dagar, de där pengarna ska bli mina.

Jag vill ha semester nu, fatta va skönt att ligga på en solig sandstrand någonstans i värmen och sörpla på en pina colada..Bara vara.

Nu ska jag njuta av min lediga dag på soffan.

skriver kanske en rad till senare,,,ciaaooo

Hur underbara människor finns det inte...

...både familjen & vännerna är guld värda. Fick massa underbara presenter bl.a Ray Ban pilotsolglasögon, diesel parfym, en iPod av mina vänner och massa annat  mys. Kunde inte blivit en bättre födelsedag (förutom den otroliga bakfyllan jag fick stå ut med)..Med god mat på efésos och bartömning på Satin.

Lördagen var galen, skulle inte ha blivit som det blev, men josefine var så berusad så hon har inte massa minnesluckor hon har bara enbart ett par stycken minnebilder...usch hur kunde det gå som det gick...tur att jag inte var ensam hemma iallfall...det kunde ha blivit farligt...

denna gång var lite jobbigare än vanligt, men det går över...

ciaaaoo

Jag kommer sluta som bitterfittan...

...Ja med tanke på hur karlar beter sig! HAHAHA från den ena till den andra gärna vännerna också,det är nog räknat lite som pluspoäng eller ? Det verkar iallafall som det...Jag tyckte det var så roligt och få höra det av min egna tjejkompis, "tänk om jossan ser oss" ...som om jag ens skulle bry mig om det skulle ligga till så som du fick det och framstå som.
NOG OM KARLAR (jag har det bra ändå)

Imorgon är min dag, bara min ! Min alldeles egna födelsedag faktiskt, hur ska den firas? Jo förmodligen börjas det ikväll med lite vin och gott, sen imorgon klockan två ska jag bjuda släkten på tårta som jag ska baka alldeles själv. På kvällkvisten ska vi tjejer ut och äta på Efesos vi är väl runt 2o stycken. Kan bli en kanon dag.

Jag slänger upp en bild på min färdiga tatuering så ni får se, har dock inte någon super bra bild.

min älskade tatuering


RSS 2.0