Monday again..

Då var den här första dagen på en ny vecka ! Massa jobb att se fram emot, i veckan på hemköp och helgen på harrys.

Helgen som var har varit helt okej, jobbade på harrys i fredags kväll, sen jobbade jag 12 timmars pass på hemköp i lördags, efter det så tog jag en sväng förbi loungen, där det var fullt med folk Och fest, sen drog vi vidare till harrys. Tack vare all alkohol vart man väldigt känslosam, satt och vänta på Joline i en halvtimme bölandes som en fjant. Men det drog ut på tiden så jag gick upp & tok däcka i soffan.

Söndagen var bara för härlig, tjej-mys på g-viks relax, gud så skönt vill jag lova. Med lite sol bad & öl. Fortsatte alla härliga diskussioner hemma hos Rosi på lite röd vin & gott :) Kvällen avslutades på björnis. Där vi träffade ala grabbar som hade haft grabbkväll hemma hos Jonas.

hursomheslt vart jag både ledsen & besviken...Jag vet inte ut eller in längre. Det kunde ha gått mkt bättre.

Best show ever...




Det finns nog inget bättre program en Miami Ink.


Då var det helg igen då...

Ja fredagen var över, nu sitter jag här hos min syster med Silas, fast ullan är ute & går hon. Idag trodde jag att jag skulle jobba 15:00-21:00 , men slutade tydligen 20:00, vilket var super skönt :) så Ullan & jag tog en promenad hem. Imorgon ska jag jobba dubbelpanna, först 15:00-21:00 på hemköp, sen efter det raka vägen till harrys & köra ett pass i disken där. Sen är jag ledig på söndag , gud så skönt !

Förra helgen & början på denna vecka var lite små jobbig. Började fredagen med att jobba 11 timmar och på lördagen körde jag ett pass på harrys, kom hem vi halv fem, började jobba på hemköp sju på morgonen körde till tio, sen åkte jag hem sov 3 timmar sen så åkte jag tillbaka & körde ett kassa pass mellan tre & kvart över tio, på måndagen började jag 7 igen & körde till tolv, på tisdagen körde jag mellan 7-14 & avslutade med att börja 7 på onsdagen & körde till halv elva, låter som korta pass, men det har varit riktigt körigt.

Fast i onsdags morse råkade jag försova mig, klock jäveln ringde inte ! Skulle ha börjat sju, men tjugo i åtta får jag ett samtal av Karin (kassachefen) som säger glatt, "jossan har du försovit dig?" haha jag baa hoppsan, från att ha legat i sängen dyng trött till att vara på jobbet till åtta var grymt bra gjort tycker jag .

Igår var det alla hjärtans dag, den vart perfekt, Joline min underbara sambo kommer hem med en ask alladin choklad hjärtan till mig, då vart jag riktigt glad! Sen tog jag mig hem till Jenny där vi hade ost&vin&kex - kväll. Vi avslutade kvällen på harrys ! riktigt lyckad kväll. Jag är så glad att jag har så underbara vänner. tack för det ! :)

Sen vill jag bara önska Milla lycka till med flytten till sthlm och nya jobbet :) Jag kommer snart och hälsar på !
Sen vill jag även säga till Kela att komma hem NU och hälsa på ! saknar dig så grymt mkt !

Nu blir det mys med Kissen & sen ska jag trala hemåt !

ciao ;D

gaygalan..

Ja här sitter jag & kollar på QX-gaygala, det är ganska roligt..intressant så att säga. Fast Joline har somnat här brevid, söt är hon. Hon har ju jobbat idag så man förstår att hon är trött, skulle jag också varit om jag inte hade varit ledig idag förstås :) Min första lediga dag denna vecka..skönt med lite mer jobb nu.

Jag har funderat åter & åter & åter igen, vad ska jag göra åt mitt liv ? Vad vill jag göra, vart vill jag bo? Vill jag bo kvar, vill jag dra utomlands, vill jag bara flytta till en annan stad ? Frågorna är många men jag har inga svar överhuvudtaget. Jag har iaf tagit mig i kragen & bestämt mig för att göra högskoleprovet i april ! Sen är det väl dags på att börja fundera över vad man ska utbilda sig till ! Jag kan ju inte jobba kvar i kassan på hemköp hela mitt liv? Det vore inte bra för mig. Jag vill verkligen göra något roligt intressant och jobba med människor ! men när var hur ?

Ibland önskar jag att jag fortfarande var 14 år och gick kvar på högstadiet och gick i skolan smygrökte drack 3,5 eller svartsprit ! Man hade inte välkomnat alla problemen in i livet ännu ! Man bara levde med sina vänner och hade förbannat kul varje helg, sen var man tillbaka i skolan igen efter helgen och gick en vecka sen var det helg igen ! Nuförtiden vet man inte hur mkt man ska jobba, man har inte någon speciell "helg" sådär, utan får vara ledig lite strödagar i veckan. Ibland önskar jag att jag hade ett 08:00-16:00 jobb som en vanlig människa, men ibland är jag också glad över att vara ledig lite då & då. Men känns inte som om det finns något mönster i mitt liv. Jag vet liksom inte hur jag ska leva mitt liv på bästa sätt, för att få fullt ut av det !

nej, nu ska jag väcka Joline & se om hon vill umgås en stund istället för att sova, visst sova bör man annars dör man, men kan hon väl göra på natten :)

övernattning..

Jag jag tog en promenad hem till syrran min igår kväll, inte för att joline & jag hade bråkat eller någe sånt, utan för att joline hade dragit ut på landet till lanna...till sin pappa & monica & jag kände mig ganska så ensam så därför tog jag med glass & kolasås & gick...:) mysigt att umgås med syster & silas en kväll bara vi..

Carolina Gynning är nog världens skönaste människa, hur kan vara vara så helskön ?
"allting som jag tar på blir till guld" en riktigt hit ? hahah skämt & sido..

Imorse när jag vakna var jag sugen på en stor frukost, så jag satte på mig lite kläder och gick & handla nybakade bagels på lill-annas sen var jag lite ful & köpte 2 desirée bullar, till fikat tänkte jag :) Fikat vart dirket efter frullen ;D men gott var det & den frukosten står jag mig på hela dagen tills jag kommer hem till min joline som ska förbereda lite god mat till mig när jag slutat jobba, kycklingwok blir det :) sen bestämde vi oss för att dra i oss kladdkaka & glo på sex and the city ikväll :) bättre & bo 2 en själv :)

12/2


have a nice day !


Ännu en helg passerad..

Det känns som att helgerna går lite för fort, söndagar var mina favorit dagar förut, men det kan jag inte påstå längre med tanke på att när söndagen kommer då vet jag att jag ska börja jobba klockan 06:00 dagen efter, gå upp kvart över 5 är ingen hit för mig.

Nu är jag iaf väldigt sur, jag har suttit i 3 timmar och fört över bilder till elgiganten åt mamma för att hon ville ha mauritiuskorten, 10 jävla minuter kvar och internet loggas ur ! vad är det för jävla skit !

Ne nu åker jag hem & tjurar ! tack hej !

RSS 2.0