always look on the bright side of life...

...Ja det må jag säga. Dagen har varit UNDERBAR... Åkte hem till Katis mor & låtsas far vid ett i förmiddags, där har vi suttit och stekt i solen hela dagen lång, eller iallafall till klockan kvart över sex, barnen (kati&iris) lekte i poolen för fulla muggar. Vi hällde i oss massa öl och cider och bara livsnjöt. Som jag brukar säga Livets liv ! Jag ville inte att klockan skulle bli mycket och att solen skulle gå ner ville bara ligga där i min underbara solstol för alltid. Men solen gick ner och vi hoppade in i duschen & tände på grillen för detta var såklart grillväder. Det grillades kyckling, flintastek, fläskfilé m.m..Toppen potatisgratäng & salla till det..Skulle kunnar vara mätt för alltid, är inte ens hungrig nu, efter massa dans & alkohol. Vi ringde iallafall tillslut en taxibil som kom & hämtade oss, vi hamnde på frimis stod i äckelpäckelkö en halvtimme, inte min starka sida. Tillslut kom vi in och slog klackarna i taket och svängde med våra härliga rumpor & drack goda drinkar. Nu ligger jag här hemma i min säng & tänker vafan gör det, jag står kvar vid perrongen, men snart kommer ett nytt tåg, jag har inte gått förlorad. Snart kommer Jenny hem då ska vi sova så sött och vakna för att göra oss iordning för personalmöte med efterföljande personalfest med avsmakning av sommarens meny, tack !

På måndag jobbar jag igen, tillbaka till verkligheten för en dag, för att sedan vara ledig i två dagar igen. Nu ska jag leva mitt liv fullt ut, efter mina noter, det blir alltid bäst så.


Kat Deluna - In the end

ciaooo


now my baby is done...

...nu är min tatuering helt klar ! fy satan vad nöjd jag är med den. Kunde inte ha föreställt mig något finare. Den vart klar på två sittningar. Idag har jag jobbat massor på båda mina jobb, ihelgen är jag ledig ifrån båda min jobb. haha.
Imorgon är det kalas hos Kati. KALASKATI ! nu ska jag sova.

ciaooo

En ledig dag...

...Och vad har Josefine haft för sig på sin lediga dag ? Jo hon gick upp tidigt för att fika (äta frukost) hos morfar klockan 09:00...efter det skjutsade hon sin underbara syster till skolan (min syster är super duktig flicka som pluggar). Efter det brummade hon vidare med bilen förbi jobbet för att lämna telefonen hon glömt i sin byxficka dagen innan, hon klagade även på sin lön, så det vart ett kort men bra samtal till lönekontoret, mer pengar på G ! Efter jobbbesöket på sin lediga dag tog hon bilen och körde vidare mot andra roligheter, hon svängde nämligen förbi sin vän Helena och hennes lilla bebis Mattias. Där hängde Josefine ett bra tag. När Josefine och Helena hade ätit lunch var Josefine tvungen att åka hem för hon skulle hämta lite grejer innan hon skulle hämta syster i skolan igen för att sedan brumma iväg till sjukhuset för att hälsa på mormor sin. Efter sjukhuset besöket åkte hon till skolan för att starta delkurs 4 (sista delkursen). Nu är Josefine hemma hos sin pappa på landet och har ätit middag och ska snart sova för att gå upp tidigt.

Imorgon kör vi det sista på blommorna...tack gode gud !

Ciaaooo

Sunny day...

...Idag kan jag ju inte på stå att det är en solig dag, men däremot hittade jag en låt jag tyckte lite om som heter "Sunny day" med Wyclef Jean feat Akon. Den är värd att lyssna på.

Idag var jag uppe med tuppen, tjugo i sex och skjutsade mamma till tågstationen för hon skulle åka till Göteborg med jobbet & jobba sig & roa sig som Jenny skulle sagt. Åkte hem en timme och vilade och klockan halv nio tog jag med mormor & morfars katt till vetrinären, det gick bra. Hade sällskap av min moster. Sen när jag kom tillbaka till min morfar så fika vi lite, han tvinga i mig både ett winerbröd & en mazarin, usch jag är inte mycket för kakor så, men det gick ner.

Snart så ska jag åka till jobbet och jobba i 5 timmar bara, lagom långt pass. Sen ska jag hämta upp min Kombo för att ha en myskväll på landet.

jag & jenny i full gång på kryssningen med harrys.
Kombo-kväll ikväll...

ciaoooo

vecka 17...

...det har redan gått 17 veckor på år 2009. Tiden bara rinner iväg. Vad har man hunnit med? Massa jobb, lite vinkvällar. Fast jag har dock hunnit med och skrivit på ett nytt lägenhetskontrakt vilket jag nämnt. Men varför går tiden så fort? Visst kan jag tycka det är otroligt skönt att tiden går fort när man är på jobbet. Men sen när man har roligt tillsammans med sina vänner vill man ju gärna att tiden inte ska gå så himla fort, men för att det ska fungera måste väl tiden gå jämt ut. Tiden går fort när man har roligt, absolut sant !

Idag är det måndag och jag börjar jobba klockan tre och kör till stängning. Vilket jag oftast gör. Visst älskar jag sovmorgon, men känslan med att jobba 07:50-15:00 är underbar, tänk dig att ha hela dagen att göra saker på.
Jag längtar till helgen, jag är ledig lördag-söndag lovley ! Om det är fin fint väder ska jag till Kati på lite kalas på lördagen sen på söndagen ska jag på personalfest på Harrys smaka av sommarens meny! Brukar kunna bli trevligt.

I veckan ska jag bo lite på landet, se på massa film och äta massa god mat, mammsen & pappsen blir borta några dagar. Tänkte hålla morfar lite sällskap också nu när mormor är på sjukhuset.

nu ska jag vila lite med en bakis-jenny och en mys-syster och ett födelsedags"barn".

ciaooo

fredagkväll...

...hemma hos min syster hamnade jag efter jobbet, där satt Linn också & pimlade vin, jag tog mig ett halvt glas vin sen fick det vara nog, fortsatte med ett glas cola, Maria kom förbi & sa hej också.

nu ska jag snart gå hem för att imorgon tio i åtta befinna mig på jobbet igen.

tack och adjöööken

ciaooo

Nytt kontrakt...

...Idag skrev jag nytt kontrakt, äntligen är allt jag kan säga, jag har velat haft en tvåa så länge men det har inte funnits någon ledig. Tanken har till och med slagit mig att säga upp allt här hemma både lägenhet och jobb för jag inte har känt mig helt rätt, för att prova på stockholm. Men nu kommer jag iaf få en helt underbar lägenhet och bäst av allt jag får välja tapeter och allt själv. I am in heaven !  Min drömlägenhet.

Nu är datum för willys personalfest satt, den 15 maj. Då blir det först Go-cart sedan vidare till harrys för festvåningen. Kan bli galet roligt. Synd bara att det är min jobb helg. Men det går att ordna.

stackars lilla Bella tappade sin mobil idag, förstår inte hennes lugn. Jag skulle bli hysterisk. Alla nummer, alla gamla sms ( eller alla mina är ju borttagna ). Men iallfall skulle känna mig så handikappad utan min mobil.
Jag skulle till och med ligga sömnlös om nätterna. usch hemsk tanke det där.

nu ska jag mysa ner mig i soffan klicka fram något roligt program och bara njuta av en kväll hemma ensam.

ciaooo

Strandvaskaren...

...Torsdag förmiddag och här sitter vi eller rättare sagt ligger vi på soffan och kollar på strandvaskaren, det var ett bra tag sedan jag såg den. Men mys torsdagsförmiddag iallafall, med Matilda&Jenny.

Ska snart iväg och skriva på mitt nya lägenhetskontrakt, flyttar 1 juli, underbart ! Från en 1:a till en underbar 2:a.

ciaoo

a day off...

...idag så är jag ledig, tack. och vet ni vad som händer på min lediga dag? JENNY KOMMER HEM !
Det ska bli mysigt att få tillbaka min sängkamrat, det har blivit en del övernattningar hos syster och en del på soffan, men har väl också haft två andra sovkamrater, mys. Snart ska jag duscha lite, sen ska jag traska ner till sjukhuset och hälsa på lilla mormor igen och se hur det står till med henne. Sen vid klockan 13:00 ska jag möta jenny vid polishuset.
Sen måste jag laga mat till oss, undra vad vi ska hitta på för gott?

Underbara drömmar, typiskt att man ska vakna !

Nej nu ska jag bli utkastad ur sängen och duscha, ciaoo

En vecka senare...

inte helt klar ännu men snart så

7/4-09

den 23/4 fyller jag på det sista sen är jag klar.

fest...

...Igår vart det kalas, igår hade jag så mycket folk inne i min lägenhet, mer än jag någonsin har haft. Det var en trevlig stämning, roligt folk och massa god dricka. Kul att så många dök upp, förstod inte var alla tog vägen sen jag och Bella, följde med Martinsson & Co till Stället, först gången jag var där faktiskt.

Jag tror på att det var rent mygel..say it to my face istället.

Nu är jag på landet ska cykla hem, får skriva lite mer sen. Ciaaooo

jobbat...

Nu har jag varit väg & kört fredags passet på jobbet, dum som jag är sa jag okej till att jobba ett pass imorgonbitti klockan 07:50-15:10, usch inte sugen alls. Min ledig helg gick halft till spillo, är ju trots allt ledig på söndag.
Då ska jag ligga bakis i min säng och kolla på film HELA dagen. Klappat och klart.

Can´t stop listening on the best song....Milow -Ayo Technology den har liksom fastnat i huvudet på mig.

Det kan bli kul, det kan bli kaos, den kan bli tråkigt...vi får helt enkelt se imorgon.

Idag är det 1 år sedan kom jag att tänka på...Det har varit på både gott & ont..Mest gott får jag väl iallafall påstå.


ciaaoooo...

Lugna fredag...

...Nu är det fredag, jag promenerade till sjukhuset imorse en sväng hälsade på min lilla mormor en stund. Hon mår lite bättre nu. Tackar gud för det ! Sen gick jag hem och städade lägenheten, dammade, plockade undan, diskade ,slängde sopor & gick och panta all min pant det blev hela 53,50:- Tänk vad man kan tjäna in på lite dricka.

Igår efter jobbet bestämde vi oss för att ta en svängom till Harrys, där var det knökfullt. En kvart innan det stängde hittade jag Kati där i vimmlet, vi hoppade upp på dansgolvet och Kati fick glas i fingret så det började blöda massssor, hämtade lite servetter & lindade in fingret i, sen dansade vi lite till innan vi knalla hem till henne. Där drack vi påskmusti, och Kati sörplade aprikoskräm. Vi har riktigt roligt tillsammans !

Snart ska jag dra mig iväg till jobbet och jobba tills nio, sen hem och sova för att vakna upp igen vid en sju och åka till jobbet för att avsluta lördagen med en liten påskfest så att säga.

Tack för mig, ciaoo....

Så vill man inte vakna upp på morgonen...

...med en samtal där min mamma säger att mormor blivit sämre och kanske inte överlever dagen...! Tårarna kom smygandes väldigt snabbt. Promenera ner till sjukhuset har suttit där till och från hela dagen, hon har iallafall fått någon supermedicin så hon har blivit lite bättre, så jag håller tummarna att hon ska bli bättre. Mormor och Morfar är min andra hälft, inte utan dem!

Jag vill inte bli gammal...

Jag har en helt underbar släkt...vad skulle man göra utan dem..Att på två timmar köra från sthlm och komma dirket från jobbet, helt underbara. Blod är tjockare än vatten, helt klart !

Till kvällskvisten ska jag nog träffa Kati och hänga lite, behöver andas ut en sväng efter en turbulent dag.

New Tattoo...

...Nu är jag ny tatuerad, en jäkla fin tatuering blev det, men vilken pina. Här är jag tuff som alltid har tyckt att det varit skönt att tatuera mig. Men tji fick jag, den sista 1½ timman så trodde jag att jag skulle gå och själv dö, klämde nog sönder Katis hand där ett tag. Guld värd är damen, som på sin lediga underbara dag följer med mig och håller mig i handen när jag pinas. Och även tack Gabriella som följde med....Underbara vänner man har !

Nu har jag ätit spaghetti och druckit påskmust det var gott för jag hade inte ätit så mycket idag eftersom jag först var på VC & sedan dirket till Stardust...

Nu ska jag dricka lite mer påskmust sen sova lite hos syster.

är det så här vuxenlivet ska vara...

...att folk ska gå bort så plötsligt? Även fast man inte umgåtts eller sätts på flera flera år är det jätte tråkigt att höra.
Usch så här kan det inte fortsätta det är den tredje inom en kort tid.Nu får det fan vara nog.

Ska iallfall till vårdcentralen imorgon klockan tio och kolla ryggen..

ska sova nu ciaooo

another week...

...ja ännu en till vecka har passerat, tiden bara flyger iväg. Har jobbat hela helgen vilket har gjort att jag har fått ännu mer ont i rygg/nacke, så imorgon ska jag ringa vårdcentralen för att förhoppningsvis få en tid så fort som möjligt. Måste skicka in papprena till försäkringsbolaget med. Ifall det skulle bli ännu värre.

Imorgon ska jag glida förbi stardust för att tala med ramone om min tatuering...berätta mer om det imorgon.

på lördag blir det påskfest, Bea tyckte jag skulle ha tema kyckling haha..roligt prick det där.

Nu ska jag sova ska ringa VC redan klockan 7.

ciaaooo

konstiga fredag...

...igår var en konstig dag, jag skrev iallafall tentan på morgonen..Det kändes rätt bra iallafall, men vi får se om tre veckor när resultatet kommer hur det blev. De senaste två tentorna har jag klarat så det vore ju lite tråkigt om jag inte klarade av denna. Efter tentan svängde jag förbi jobbet, på min lediga dag, snacka om att inte kunna hålla sig borta.

På förmiddagen skulle jag åka och handla åt mormor & morfar påväg till mataffären stannade jag för rött ljus vid korsnigen v.nobel gatan/ hertig karl allé, bilen framför mig började köra när det blev grönt , jag med såklart men så bromasde den till och jag med för jag vill ju såklart inte köra in i den & då kände jag bara en jävla smäll, någon körde på mig bakifrån. Paniken smög sig lite på det ända som flög runt i huvudet var hur ser bilen ut nu? Men det hade gått jätte bra bara nummerplåten som vart lite förstörd. Jag kände inte av något, men när jag kom till affären sen började det känns i nacke/rygg men det ska nog gå över.

Jag avslutade min kväll med lite partaj...och jag åt min första falafel det var svin gott...det blir det mer av..

Snart är det ett år sedan..fy va tiden går fort...

en släng av beroende...


...I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me
Papa-paparazzi
Baby there's no other superstar
You know that I'll be your
Papa-paparazzi

Promise I'll be kind
But I won't stop until that boy is mine
Baby you'll be famous
Chase you down until you love me
Papa-paparazzi









I would for you...

...Denna dag startade lite väl tidigt, fick tvinga mig upp ur sängen klockan 05:00 för att gå iväg och iventera på jobbet, men som tur var så gick inventeringen fort, vi var klara redan vid 09:00, men var kvar i två timmar och plockade upp lite nya varor. Sen promenera vi hem & jag pluggade i några timmar och sov i en. Sen var det bara att cykla tillbaka till jobbet för att jobba kvällspasset. Roligt liv man har just nu, kretsar kring jobb&plugg, även fast man är så grymt sugen att gå till strömpis ikväll & dra några snygga dansmoves så kan jag inte, för det skulle sabba hela min dag imorgon som jag måste plugga på, har tillochmed fått lite dispans från jobbet och behöver inte börja jobba förrän 18:00. Tack syster.
Så imorgon blir det pluggpluggplugg för tentan är på fredag morgon.

Efter tentan på fredag ska jag ta ett riktigt jäkla pass på gymmet, inte hunnit varit där något i veckan pga av plugg och jobb. Känns i kroppen, måste MÅSTE träna, bara promenerat & cyklat denna vecka.

Jag har just nu två av mina bästa vänner på andra sidan jordklotet, hoppas de har de bra, den ena i Nya Zeeland & den andra i Miami...vissa kan lyxa till det ordentligt. Men min tid kommer väl för lyx hoppas jag också...

Nu ska jag hoppa i säng så jag kommer upp i tid imorgon för det sista pluggandet...

Ciaooo

RSS 2.0