Bebisar här bebisar där bebisar everywhere...

...Ja idag äntligen fick jag se lillplutten mattias, Helenas bebis. Han var bedårande. De var så snälla och kom och hämtade mig imorse och körde mig till jobbet. Han sov mestadels av tiden, men han öppnade ögonen en sväng.
 Och inom två veckor kommer ännu en till bebis, Denise bebis. Det ska bli så kul att se den, att den äntligen kommer känns som hon har gått och varit gravid i flera år snart. Men nu så nu är det dags. Det har varit lite babybom här ett tag, Helena, Sofie, Anna nu Denise, sen är även två av jobbarkompisarna på Willys ska få småttingar.

På söndag kommer Jenny hem, det ska bli jätte roligt. Något som jag verkligen ser fram emot som bara den är den 12:e Februari, då kommer Malin hem som jag har längtat. 

Ihelgen ska jag jobba mitt första pass på Harrys detta år, har inte jobbat där sen i december..Ska bli kul, har saknat det lite. Men har även varit glad att jag har varit ledig därifrån också eftersom vi haft dyngmycket att göra på Willys. Man har varit trött vill jag lova. Men nu börjar det ordna upp sig jag är nästa morgonpigg och allt. Jag har även blivit duktig med matlådorna, tänkte börja spara in lite pengar på den fronten.

Jag skulle vilja veta vart jag är och gör om ett år, vore spännande att veta.

23 dagar idag då, det blir så pågrund av ensamheten....

ciaaoooo

VIP...

...som ni vet har vi byggt om hemköp, så nu är vi willys. Ikväll hade vi våran vip öppning. Det gick super bra. Alla var jätte positiva. Det har varit 2 kämpiga veckor, men nu börjar det värsta imorgon, öppningen för allmänheten.
Tänk er: Nyöppning av en affär, löning och det har varit super bra marknadsfört. Det kommer vara smockat med folk.
Men då går nog tiden fort också. Imorgon börjar jag jobba klockan elva, verkligen skönt med lite sovmorgon äntligen.
jobbar elva-tjugoett imorgon. eller rättare sagt jobbar det fre-lör.
Men jag är ledig på måndag gud så skönt.

Gotta have an end now...

ser framåt...långt framåt....

Tillbaka i det förflutna...

...Ja, det kändes som att jag var tillbaka där jag var för 2-3 år sedan, det jag gjorde i stort sätt varenda helg, även om vardagarna. Men det kändes så fel att vara tillbaka där nu, med risk för att låta löjlig, men jag kände mig för gammal för det. För 2-3 år sedan tyckte jag att det var jätte roligt, den tiden var underbar. Men jag har förändrats, det kände jag när jag satt där, passar inte riktigt in längre. Även om människorna är underbara så funka det inte. Det blir nog inget mer sådant. Jag är färdig med det.

Nog om det..Idag vart jag överlycklig så att ni inte kan förstå. Mina tjejer från Thai ringde, var underbart att höra deras röster, Malin lät lite sliten, men de har varit en del festande kan jag tänka mig. Men det bästa av allt med hela samtalet var när malin säger att hennes pengar är sluuuut, hon kommer redan hem den 14 februari, kan ni tänka er att jag nästan börja stortjuta av glädje. Hoppas jag är ledig då så jag kan åka till Arlanda och möta upp min dam. Jenny har varit borta en vecka nu också tomt utan henne, och Joline saknar jag också massor. Det jag inte fick någe svar på var om Joline ska stanna kvar själv en månad eller om hon också kommer hem. Vore ju lite skönt om min andra dam också kom hem då. Jag ska iallafall hänga med Malin & hennes mamma all min lediga tid, har saknat henne otroligt mycket, min "sängkamrat", hatar att sova själv.

Jag började ju inlägget med att prata lite om det förflutna, tänkte avsluta lite med att prata om framtiden. Jag ser fram emot den otroligt mycket. Jag tänker inte avslöja mina planer här och nu i min blogg eftersom de inte riktigt är helt klara ännu. Men jag vill egentligen sätta mina planer i verk nu, men eftersom jag pluggar går det inte förrän efter sommaren då jag pluggat klart min kriminalpsykologi kurs. Ska bli så skönt att bli av med den, även fast den varit jätte intressant, så har det även varit jobbigt, med alla långa föreläsningar & allt tenta plugg, även tentaångesten som hänger över en både före en tenta och efter då man väntar på resultatet. Men första tentan gick galant fick godkänt. Nu har jag tenta igen nästa lördag, ska jag överträffa mig själv än en gång och gå godkänt? vore ju guld värt.

ciaoo....

ibland blir man frustrerad...

...på jobbet, riktigt frustrerad. Men jag ska göra allt i min makt för att göra mig själv nöjd.

Just nu ser jag fram emot den 21:a Februari, då ska syster och jag upp till Stockholm igen, bo på hotell och fira Julias 21 års dag. Ska bli jätte roligt. Massa god mat, goda drinkar och förhoppningsvis lite shopping. Me like.

Jag saknar mina tjejer i thai. Otroligt mycket. Men hoppas det har en toppen resa, nu är ju jenny också där nere.
På söndag ska de ringa mig kommer bli överlycklig av att höra deras röster. They are the best.

jag vill, jag kan, jag SKA...


min syster är det bästa jag har, nu & föralltid.


I am soo in love...

...I Nickelbacks - Gotta be somebody, ibland klickar det bara så där med en låt. Det har det verkligen gjort med denna.
Det är nästan som om jag kunde gifta mig med den låten om man fick. Sjukt bra. Tänkte skriva en liten låt lista osm har rullat i mina högtalare de senaste veckorna som jag inte riktigt kan tröttna på:

. nickelback - gotta be somebody
. lady gaga - pokerface
. brandy - right here
. laurent wolf - no stress
. guru josh project - infinity (klaas vocal edit)
. the ting tings - thats not my name


Nu ska jag plugga en liten stund, sen springa iväg och köpa en present till mor min som fyller år på onsdag.

Sen ska jag hem och göra mig iordning för att äta en liten matbit på harrys ikväll. Det är ju trots allt trettondagsafton.


Have a nice day...caioo..


Hårt arbete...

...Häromdagen hade vi inventering på jobbet, vi började 08:00 kämpade som små tokar hela dagen för att få det att gå så fort som möjligt och för att få ledig från jobbet tills på onsdag, Vi hann klart till klockan 20.00. Det jag blir lite fundersam över är att man blir klockad på lunchen för att inte ta mer en 30 minuter, men hur i helskotta ska man hinna byta om fixa något att äta, äta det utan att slänga i sig maten och sedan byta tillbaka till jobb kläder utan att få halft magsår?
För att få lite social tid med tjejerna på jobbet utan all jobbstress bestämde vi oss för att ses efter jobbet hemma hos Emma. Det var faktiskt jätte roligt med Lipz & dansmatta : ) bra drag där. 

Örebros nöjesliv är inget som lockar mig för tillfället.
Jenny åkte i Lördags till Thai för att hälsa på Malin och Joline. Man kan säga att jag är en del avundsjuk, vill också träffa dem. men jag jobbar och kan inte lägga ut massa pengar på en resa för tillfället.


ciaoo...

Nytt år, nya tag & nya möjligheter...

...Kvällen igår kunde nog inte bli bättre en den var. Vi började med en helt otroligt god tre rätters som var väldigt uppskattad, vilket kändes toppen när man har lagat den. Sen vart det drinkar,bål,shots,vin och lite allt möjligt, kom lite grabbar som slöt sig till vårat sällskap. Vad ska man säga, det finns väldigt speciella människor.
Lite innan tolv begav vi oss upp mot stan för att fira tolvslaget med skumpa och fyrverkerier. Det vart jätte lyckat, många gott nytt år kramar senare gick vi till satin där vi kanske var i 30 minuter, det var inte så där jätte roligt. Så jag och min syster knalla vidare till Strömpis. Där var det jätte skoj, träffade Matilda, så där hängde vi hela kvällen/natten med drinkar & dansandes på dansgolvet. Vid stängning tog vi alla sällskap hem.
Imorse vakna jag och la mig och kollade på barnen i bullerbyn. När det var slut låg Ullan och jag & kollade Vänner hela dagen lång, köpte en varsin kebab rulle och kollade vidare. Nu är vi hemma hos mamma & pappa och ska kolla på parlamentets årsresumé kan bli trevligt. Hade gärna sätt på Victoria Secret fashion show, men det gör jag på söndag på reprisen.

Nu är det iallafall ett nytt år, vid den här tiden förra året var familjen på väg mot mauritius, det var livets resa det !
I år har jag minst en resa inplanerad, jag har massa nya planer som ska sättas i verk, det ska helt enkelt bli lite förändringar i mitt liv, bara positiva hoppas jag. I år får jag träffa min malin & joline igen, det ser jag fram emot.
Jag hoppas även på att få lära mig nya saker och få massa nya erfarenheter.

Nyårsafton 08/09 strömåis, jag matlida & syster.
Matilda,Ullis&Jag

RSS 2.0