inkompetenta städare...

...precis vad mina flyttstädare var. Fyfan jag tror bara de gick in satt sig en stund prata lite och gick hem 1000:- rikare. Stackars mamma & syster fick stor städa lägenheten medans jag satt på jobbet irriterad på både flyttstädarna & på jobbet. För helskotta gör något åt schemat, det funkar inte ! Men besiktningen av lägenheten idag gick så bra så.

Nu sitter jag på landet i solen och ska få tacos till lunch, wonderful...Nu ska jag ut i solen igen och drömma om min drömkarl en stund...


Flyttstäd...

...Ja just nu är det två snälla prickar inne i min gamla lägenhet och städar. Jag hoppas det går bra. Jag bjöd dem på kaffe & blåbärsmuffins. Sen tog de en varsin ciggarett på min balkong, efter det fortsatte dem och städa och är i full action. Nu ska jag vila en stund för jag mår lite halvskumt idag, konstigt.. ciaoo

En dag av nio avklarade...

...Ja det var inte mycket att skryta med. Jag ska nämligen köra nio dagar i rad nu på Willys. Roligt ? Nej! Men välbehövligt, har haft mycket ledigt och varit lite sjuk, så nu är det bara att kämpa på. Efter dessa nio dagar får jag en ledig dag, sen jobbar jag två till sen är det tio hela dagars semester. Jag känner på mig att min semester kommer bestå av lite stress & ångest över att vara borta från jobbet. INTE jobba liksom. Hur skadad är man på en skala från 1 - 10 ? Men jag ska försöka att hålla mig dessa tio dagar från små samtal till jobbet för att kolla läget om något har hänt och så vidare. Ja, jag kan erkänna det också jag är nyfiken, allt kan hända på jobbet. Det är nog lite därför jag gillar mitt jobb så otroligt mycket, för att jag har mina underbara arbetskamrater. Vad skulle jag göra utan er på jobbet? You make my day !



JAG SAKNAR MIN DAM, MY SISTER IN CRIME !

I min nya lägenhet...

...Jag sitter här i vardagsrummet i min nya lägenhet, har precis duschat. Julia och Ullis var här förut och vi käkade lite plockmat på balkongen med ett glas vitt & två glas rosé smaskigt. Balkongen är här med invigd med det första vindrickandet. Jag ÄLSKAR min nya lägenhet. Sovrummet är fantastiskt och inte tala om min garderob allt får plats på ett och samma ställe. Badrummet är gigantiskt med tanke på det förra. Nej ni jag sitter här och njuter. Måste bara få iordning och köpa klart alla nya möbler. Imorgon har jag bokat in flyttstäd på andra lägenheten så den blir fin tills flyttbesiktningen. Sen är jag av med det oros molnet. Kan bara sitta och njuta i min bästaste lägenhet. När jag har fått iordning allt, med tavlor, tapeter & möbler ska jag ta ett par bilder och slänga upp här så ni får se en glimt.

Igår var det möhippa för Emma, fyfasen vilken härlig dag ett antal kort knäpptes och imorgon tänkte jag berätta vad vi gjorde och lägga upp en hel drös med bilder. Hoppas du njöt av din dagen älskade vän. Snart är du gift med en underbar man.

ciaooo...




På hotellet...

...Nu sitter jag här på hotellet i Upplands Väsby. När vi kom in på rummet som pappa bokat åt oss var det en svit med både hall, vardagsrum & sovrum. Vilken lycka. Gick in i sovrummet och kollade ut genom fönstret, där såg jag springbanan jag förmodligen ska springa på imorgon. Nära och bra. Imorgon ska jag upp med tuppen vid en kvart över sex för att sitta nere vid frukosten klockan halv sju. För klockan åtta ska jag vara där och frukosten måste hinna sjunka ner.

Nu sitter jag med min syster och kollar på en sanningsbaserad film och äter wasabi nötter. Har precis duschat och blåst håret, hinner inte tvätta håret imorgon. Men pappa har iallafall varit snäll och bokat sen utcheckning så vi behöver inte vara ute ur rummet förrän klockan två. Så efter fystesterna hinner jag upp och duscha innan shopping och god mat i Stockholm, kan ju inte gå runt där och lukta svett.

tillbaka till filmen och sängen. ciaaoo...

barnvakt...

...Jag sitter hemma hos min kära vän Denise och är barnvakt åt den sötaste ungen i världen, Milio. Han sover så sött. Jag var på födelsedagskalas hos min jobbarkompis Sara innan det var super trevligt, alltid lika trevligt att umgås med arbetskamraterna. Precis innan jag skulle på kalas ringde Denise och var lite ledsen och behövde barnvakt i några timmar, självklart ställer jag upp på det. Denise har jag känt i flera år och ställer upp i vårt och torrt för. Hon är som en lillasyster för mig men även en helt underbar vän. I våran ungdom har vi haft för oss massa rakartyg, de går nog inte ens att räkna allt bus vi gjort. Men nu har vi vuxit upp, fortfarande lika bra vänner. Det ända som har förändrats i våran tillvaro är att hon har skaffat sig världens sötaste son, Milio Vincent Torkel. Snällare bebis får man leta efter, bara glad hela tiden.


Denise & Milio


Den första semestern börjar närma sig. Ska bli tokigt skönt att bara packa ner väskan med förhoppningsvis massa klänningar, man vet ju aldrig med sommar i Sverige och härliga sandaler och bara få tänka på sig själv och slippa ha tanken i huvudet att "idag ska jag jobba/tänk om de ringer från jobbet & vill att jag ska jobba". Att kunna ta ett glas vin till lunchen, att kunna vara uppe hur sent som helst, kunna umgås med vänner och bekanta. Jag ska ha en toppen helg i Stockholm och en toppen vecka i Grebbestad med Julius Cesar. Vi har väldigt trevligt ihop. Lika barn leka bäst.




ciaooo så länge nu blire film.

Jag är klar...

...Jag klarade sista tentan och har härmed 30 högskolepoäng med mig i bagaget. Känns underbart. Man kan om man vill, även fast sista tiden var kämpig och man kände tusen gånger i början att jag kanske skulle hoppa av. Men som sagt nu är jag klar. Jag jag är imponerad att jag har klarat alla tentor för i skolan förr var jag ingen einstien.  Man kan mer än vad man tror!

Det ska jag även visa på måndag...Att man kan mer än vad man tror...

ciaooo


2 days to go...

...Nu är det snart dags, springa, släpa & hoppa...Det ska bli riktigt intressant.

Midsommar igår uppdaterar senare hur kvällen var och med bilder.

Födelsedagskalas ikväll...

ciaaooo

Välkommen till kärleksgungan...

...ikväll efter jobbet (fick ju jobba extra på min lediga dag) så åkte jag hem till Jenny och Malin där de drack öl tillsammans med Jennys lillebror & hans tjej & hans kompisar. De är sjutton år gamla..Fyfan vad sjutton åriga killar pratar..inte bara hur det pratar utan vad de pratar om. Har det alltid varit så här, eller har det blivit så nu? Jag är i chock. Vulgärt är ett bra beskrivande ord.

Idag innan jobbet knalla jag upp på stan och köpte en jätte fin Rönnish (eller hur det stavas) vind jacka som jag tänkte ha på måndag om det inte är så varmt ute. Den var super snygg och har redan börjat använt den. Värd varenda lite krona.

Min goda gärning idag var när jag lagade lunch åt mamma då hon kom förbi på hennes lunchrast. 

 5 dagar återstår ! nervositet & adrenalin kan nog vara en bra förklaring...

ciaoo...

Förnyande av pass...

...idag innan jobbet förnyade jag mitt pass, ser ut som en kriminell på pass bilden, inte så bra kanske. Jag köpte även idag en ny jeans skjorta från gina tricot jätte snygg och billig dessutom, ett riktigt klipp. Sen jobba jag 16:00-21:10..Avslutade min kväll med syster hemma hos Julius och drack te och pratade gamla minnen från förr, det var mysigt.

Nu ser jag fram emot semestern massor. Det blir förmodligen att besöka 3 städer eller fler på en vecka (+ en helg) kan bli spännande.


Ajuste hann med ett pass på gymmet imorse, det var skönt ! Imorgon ska jag springa mig lite..


ciaooo...

ikväll fick jag...

...höra en riktigt bra låt, en sådan där man kan sitta och lyssna på för den är så skön...Serani - Mama still hungry
Det är en sådan där låt jag kan sätta på repeat och bara lyssna & lyssna utan att tröttna..

Men jag känner att jag kaske skulle mest av allt flytta nu nu nu ! Ser exakt i mitt huvud hur det ska se ut. Kan jag bara få min lilla lägenhet så jag kan ställa allt till rätta ?

Natt prat är det bästa prat jag vet...

ciaooo

Monday...

...en ny vecka har startat, ny start, nya tag..eller vad brukar man säga? Idag kom iallafall mina nya hyresavgiftsavier, de första för nya lägenheten, så den nya summa ligger på 5678:-, en rejäl höjning, men GUD vilken dröm lägenhet jag får.
Det är inte långt kvar nu tills jag flyttar, ser fram emot det enormt mycket eftersom jag inte har trivts så bra i den nuvarande lägenheten. Men som jag började detta inlägg, ny start nya tag !

Nu ska jag fixa lite här hemma och som jag vanligtvis brukar göra, bege mig till jobbet för ett kvällspass. ikväll kör jag 15:00-21:30, hoppas det går fort vill hem till min sköna säng och sova, eller ska ta ett joggingpass först, men sen så ska jag sova. Ska försöka få så mycket sömn som möjligt denna vecka och så mycket träning också vill säga, eller kommer köra mitt sista gympass på torsdag så jag inte blir allt för trött i kroppen innan måndag,  hade iofs velat kört ett pass på lördag, men då är friskis stängt och dagen innan vet jag inte om det är så bra? Men kanske får ett ryck och springer iväg på söndag morgon ändå. Men joggar det gör jag nog hela veckan.

Medans alla andra dricker och har trevligt och blir fulla och trötta på midsommar & midsommardagen, ja då tränar jag för fullt och sover ut. Det känns ju både kul och inte så kul men men man kan inte göra allt roligt. Jag får se fram emot Stockholm helgen vecka 28 först och främst. Sen helgen efter midsommar får jag ju ha lite roligt också, men den aktiviteten är hemlig än så länge.

ciaoooo

Bara en vecka kvar imorgon...

...nervositeten kryper sig sakta fram nu, imorgon är det bara en vecka kvar tills jag är i Stockholm och gör fystesterna. Jag vill ha det gjort nu,nu,nu..Men börjar bli dö nervös. Men vi ska nog på något sätt få det att gå vägen, dessa fem veckor ska inte vara förgäves. Jag ska springa de där förbaskade 2 kilometerna på 10 minuter, om inte fortare...Jag ska släpa den där 77 kilos tunga dockan 15 meter, om inte längre och jag ska göra det där förbaskade harres testet på 16 sekunder om inte fortare. JAG SKA !

Både lördagen och söndagen hade jag byggt förhoppningar om att få det gjort, men förhoppningarna rasade både en och två gånger..Men vafan gör det? Inte ett skvatt. Jag spelar ju enligt mina egna regler nu. Vad som helst kan hända och enligt mina regler så bryr jag mig inte för fem öre. Jag har ändå så bara en sak och fokusera på nu, fystest & studier förhoppningsvis. Om det inte går vägen, fine...Då hittar jag på något annat spektakel, kanske så flyttar jag någon annanstans, far, far away...

Sen måste jag bara säga att jag är trött på allt tissel & tassel, vad är det svåra med att säga allt ?!

Nu till något lite mer positivt. jag längtar till...helgen vecka 28, vecka 29, ons-lör vecka 31 & fre vecka 35 & 2 veckor framåt...SEMESTER PÅ HÖG NIVÅ !


ciaoo..


Nu är det min tur...

...Man har varit med i spelet länge, väldigt länge, bara hängt med & spelat efter spelets regler. Men nu det dags, jag tänker ändra på spelreglerna till min fördel, jag tänker köra mitt eget race.

ciaooo....

Underbara lördag...

...jag det tycker jag nu när arbetspasset var avlsutat (slutade 15:10) men åkte hem till mammsen & pappsen och la mig på soffan och sov, skulle ha sprungit egentligen, men var otroligt trött så sov som sagt, vaknade upp och fick en toppen god middag. Nu har jag duschat ska fixa håret här innan jag åker hem till stan tänkte jag.

Ikväll blir det fest hos Julia min Julia...syster ska följa med även mitt hjärta Kati...Kommer bli great även fast jag bara får dricka coca cola..Nu måste jag börja blåsa hårsvallet tar ju sin lilla tid.

puss & kram ciaaaooo

ofcourse my horse...

Det är riktigt irriterande, hela situationen är absurd ! Ingenting förvånar mig längre.

Nu måste jag sova börjar jobba tio i åtta imorgon ciaaooo...

regn&rusk...

...det är precis vad det är idag. Jag vill inte bege mig ut i detta regn, men jag måste för att komma till bilen så jag kommer till jobbet. Skönt iallafall att det är regn eftersom jag ska sitta inne på jobbet ikväll då kommer det inte så mycket folk som ska köpa köttbitar, potatissallad, grillkol & tändvätska...För när det är skinande sol då är det hysteri på dessa produkter.

Två sköna fredagslåtar är Volbeat - still counting & Volbeat - A broken man and the dawn LYSSNA & NJUT !





Hoppas alla få en toppen fredag kväll. När jag kommer hem från jobbet ska jag göra en kopp te och bädda ner mig i soffan, börjar nämligen 07:50 lördag morgon så tidig sänggång. ciaaaooo....

maybe baby...

nu är det torsdag kväll det vill säga bara en jobbdag kvar sen helg. Eller inte för min del, jag jobbar hela helgen. Men so what, jag lever för det. Ville bara påpeka här innan jag gick och la mig att jag har super roliga fina minnen med dig, kan sakna det lite då & då. Men det går inte att göra något åt, det får förbli fina minnen bara.

ciaooo

dagens aktiviteter...

...jag låg i sängen länge idag, det var otroligt skönt. I love my bed. Jag lagade sedan lunch eftersom det var försent för frukost. Efter det så packade jag lite mer grejer i lägenheten, jag har packat ner en hel del nu, jag har kommit på nu undertiden jag packat att jag har sjukt mycket skor, jag har inte packat ner alla skor och det är än så länge tre välfyllda papperskassar. Jag har även massa väskor, där är inte alla heller nerpackade och det är en svart sopsäck halvfull. Nej nu ni är det nog köpstop på skor och väskor för ett tag. Men en söt ny klänning till min super läckra nya skor skulle inte sitta fel. Vi får allt se.

Nu ska jag fixa lite till innan det är dags att bege sig till jobbet om en timme ungefär...

ciaaooo

sömnsvårigheter...

som ni nog borde veta vid det här laget har jag svåra sömnsvårigeheter, eller rättare sagt jag har svårt att somna på kvällen/natten, när jag väl har somnat är det inga problem att sova länge. Men nu är iallafall klockan över två och jag har inte lyckats blir trött och somnat ännu. Så här ligger jag i sängen och kollar igenom datorn på massa gamla bilder och kikade in bilder ifrån förra sommaren. Jag hade superkort hår och jätte blondt hår, ibland saknar jag det otroligt mycket, det ljusa håret iallafall, men jag vet själv att jag trivs bäst i det mörka håret. Det är mer Josefine. Slänger upp lite bilder sen sommaren 2008 så får ni se Josefine i jätte ljust och kort hår.


Det var min kära vän Julia som bidrog till den korta klippningen, det var super skönt med kort välvårdat hår. Alla Julias klippningar och färgningar och hårförlängningar har jag varit super nöjd med, Julia är min bästa frisör. Besök hennes blogg Julias Blogg. Vad vore livet i all glans om inte Julia fanns...

ciaooo...


Killer high heels...

...ja nu idag har jag äntligen införskaffat mig dem. Hitta dem igår på scorett, de är av märket Tiamo..La undan dem för att jag inte hade fört över tillräckligt med pengar till kortkontot, så låg och drömde om dem hela natten. Men nu är dem hemma i säkert förvar. Nu ska vi bara komma på när dessa läckerbitar ska användas, inte innan fystesterna iallfall (stuckade fötter & brytna ben kan förekomma). Så efter den 22 Juni...Nu slänger jag upp en bild på mina älsklingar.


Sprang ikväll efter jobbet med syster min runt stora holmen igen, det är riktigt skönt. Bara 12 dagar kvar nu.
Imorgon innan jobbet blir det friskis och svettis. Pumpa lite muskler...Avslutar denna kväll med en stor kopp rabarber/gärdd te med lite honung i, mysigt.

underbara lediga tisdag...

...denna dag har varit toppen. Jag var på stan och inhandla ett vinställ för sex stycken vinflaskor blir alltså att inhandla vinflaskor när jag flyttar, sen köpte jag också ett fint servett ställ och en burk för spaghetti. Jag la undan världens snyggaste killer heels också, blåa, la undan dem. Ska köpa dem imorgon SÅ snygga. Ett par riktiga killer heels måste man äga som tjej tycker jag. Jag slänger upp ett kort på dem imorgon kväll så får ni se.

Nu ska syster och jag bädda ner oss i sofforna och kolla på 21 en av favorit filmerna. Tack jobbarkompisarna för ett toppen avslut på min lediga dag.

ciaaoo...

Pish food...

...att avsluta en måndag kväll för att "fira" att man har en ledig dag att se fram emot är att ladda upp en stor tallrik full med Ben&Jerrys glass, med smaken pish food. LOVLEY...

Idag har jag jobbat, ovanligt? Passet gick fort, så det var verkligen skönt, efter jobbet hoppa jag på cykeln och cykla hem, drog på mig jogging outfiten och sprang två varv runt stora holmen (2,2km) det var super skönt. Sen gick jag hem till Julia och drack te, det är underskattat med en kopp te varje kväll, ska nog börja dricka en kopp te för avslappningens skull varje kväll.

Imorgon är jag som sagt ledig. Jag ska börja dagen med ett gympass på friskis&svettis med mammsen. Efter det ska jag hem och laga lite mat åt mig och syster som kommer till mig för att hjälpa mig att börja rensa & packa ner alla saker i lägenheten. Jag ska nog laga iordning couscous & falafael, smaskigt. Sen får vi se om jag kanske hinner upp på stan för att köpa lite inredning till nya lägenheten som jag kollat ut,blanda annat på Entré och DUKA. Sen på kvällkvisten bestämde vi oss idag på jobbet för att dra ihop en tjejkväll och käka pizza tillsammans och hänga lite, efter det kanske et blir ett varv runt holmen och avslutar med en stund i solariet. Underbar dag, eller vad säger ni?

Time to sleep? Vi får vilken tid Jossan somnar inatt då. dålig på det där.

ciaaooo

Ännu en måndag...

...Idag är det bara 2 veckor kvar. Känns både bra och dåligt, vill bara få det gjort, se vad jag går för. Det ska nog gå bra. Det visar sig den 22:a Juni, alla bör hålla tummarna för mig då. Jag känner mig taggad, jag känner mig stark nog. Känslor kan ljuga men jag hoppas denna känsla inte ljuger. Ikväll blir det två rundor runt stora holmen.

På midsommar ska jag vara kattvakt till två blinda katter ska bli spännande.

Nu ska jag fixa mig lite, sen ska jag trampa iväg till jobbet, här är man inte ledig efter en kämpig helg inte, här kör vi på. Eller imorgon är jag ju iofs ledig, men då ska jag börja packa ner lägenheten och ringa hyrevärden angående tapetseringen. Skriver en rad när jag är hemma sen.

ciaoo..

Äntligen en vecka till avslutad...

...vad har jag gjort denna vecka? Jo pluggat, tränat & jobbat. Nu är det eviga pluggandet klart. Tack för det. Nu är träningen i full fart, tog en jogging tur med syster nu här på kvällskvisten runt holmen, fast bara ett varv.
Nu har vi ätit soppa & mular lite chips, kollar lite på criminal minds nu, bra program, i klass med CSI miami.
Vad ska Josefine hitta på denna vecka då? Jo hon ska jobba & träna. Jag tyckte det räckte med en ledig dag denna vecka så jag fick ta ett extra pass åt Ceder på jobbet för hon ska iväg på långhelgsdejt i Stockholm, roligt för henne!

Det går bättre och bätre med träningen, mindre flås och längre sträcker, känns helt okej, men riktigt hela vägen har jag ej kommit ännu. Måste ringa ett samtal kom jag på så jag får sen en film om fystesterna. Kan vara positivt så man inte blir helt överraskad när man kommer till Stockholm.

På jobbet (harrys) igår fick jag berättat för mig att när det har stängt på kvällen/natten vid en fyra snåret och kommer ut från byggnaden står det folk utanför och fortfarande raggar hem potentiella partners för natten. Okej om klockan är kvart, tjugo över två och man står utanför och väntar på någon men klockan fyra? Två timmar efter stängning, jag känner doften av ren dessperasion, classy, riktigt classy må jag säga...Jag jobbar ju inte så ofta som tur är så jag har ju sluppit och se det, tur det för jag hade nog antagligen lagt mig ner på marken och kiknat av skratt med tanken på överenergin av ett jobbpass på Harrys.

I veckan ska jag börja packa ner min lägenhet för nu är det inte långt kvar till flytten & idag bestämde Julia och jag hur våran underbara semester vecka ska se ut vecka 29, kommer förmodligen att börja denna efterlängtade semester redan helgen vecka 28, ska vi hinna med kanske tre städer på en vecka? Vore bra presterat, två städer är redan bestämda.

Nog om detta, ciaaoo...

Jag har gjort det...

...YES, jag skrev min sista tenta idag, kändes helt okej. Eller de kändes som när jag skrev det andra tentorna alltså kan det gå hur som helst. Men fan va skönt om jag klarar den. 

Nu ska jag och syster upp på stan & kolla de stackars studenterna och kanske shoppa lite eftersom vi är klara i skolan för ett tag hon har sommarlov och jag funderar på annat.

ciaaaoo

Nätshopping...

...är farligt, jag är fast, bara klickar & klickar..Det är det farliga att man inte betalar på en gång. Jag kör på månadsfaktura på H&M till exempel, där jag handlar mest. Här i förgår då klicka jag hem två bikinis och ett par snygga klackar..Jag kan inte rå för de jag är fast...Måste sluta pengarna försvinner! Och nu klickar jag som aldrig förr, kompenserar mitt vindrickande..för jag har inte druckit vin på över två veckor nu, bara tre kvar. Sen gäller det..

Vin och shopping, life would suck whitout it...

Tentaplugg=Tentaångest...

Jag hatar dagarna före en tenta även veckorna efter då man sitter på nålar för att få reda på resultat klara man det eller inte ?
Imorgon är Jag ledig, skönt tänkte jag först då, men ska använda hela dagen till tentaplugg och en springtur och ska även på en repititionlektion på universitetet. Efter skolan ska jag till nya lägenheten med min tapetserare och kolla lite inför tapetseringen.

Jogga, träna, springa MUSKLER ! snartså...

idag var jag tråkig har inte mycket att skriva hej hej ciaooo...

RSS 2.0